|
|
#1231 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
Cytat:
Cytat:
).Cytat:
Męska pupa w tylu odsłonach ![]() Ale chyba z tutejszym gustem się nie zgodzę, nie lubię takich prostych spodni i nie lubię zbyt szerokich, a w ogóle sztruksy? NEVER. Sorry z tych spodni, co pokazał Reg... (nigdy się nie nauczę tego pisać ), to mi się żadne nie podobają Cytat:
Balerinki - nie za bardzo (ale ja będę nosić )Botki - to zależy jak skrojone Sukienka baby-doll- to zależy jak skrojona Tunika - do legginsów lub obcisłych spodni lubi Poncho- NO COMMENT ![]() Stringi - bez żartów, to są ulubione przez facetów majtki. Ciepłe majtki - no nie za bardzo, ale sory batory, nie będę ziębić tyłka, bo komuś się nie podoba Bardzo krótkie włosy - nie lubi, prosi, żebym nie ścinała Fryzura na pazia - jw. Widoczny makijaż - lubi, ale nie na okrągło Wielkie torby - nie wiem, torba to torba, chyba im to wisi, bo patrzą gdzie indziej Ogromne okulary - nie cierpi Akcesoria - powiedzieć, że faceci nie lubią akcesoriów to tak jakby powiedzieć, że nie lubią butów. Mój nie lubi tylko wielkich kolczyków, wisiorów itd.Legginsy - bardzo lubi Pełna szafa - ??? Dziewczyny nie sugerujcie się takimi artykułami, bo one są pisane często przez osoby w naszym wieku bez żadnych badań, ankiet itd, tylko po prostu jest z rana na zebraniu zamówienie na art i jakiegoś młodego się daje, żeby napisał Coś o tym wiem, bo mam znajomych pracujących w wp.pl tak to w ogóle jest kosmos ![]() Cytat:
Tzn szybko w stosunku do tego co się z Tobą działo, długo było samo dno a potem jakoś w ciągu kilku dni zmartwychwstanie Całe szczęście ![]() A przez przestawienie czasu Fubizka dzisiaj wstała przed 16 ![]() Masakra
|
|||||
|
|
|
#1232 |
|
Rozeznanie
|
napisałam właśnie wstęp do moje prezentacji maturalnej o kobietach
![]() napisałam o koncepcji o przewadze moralnej kobiety nad mężczyzną, która powstała w romantyzmie z powodu kultu uczuć i namiętności rządzących jednostką. jak to pięknie brzmi dokarmię ego pań siedzących w komisji ![]() poza tym wiecie co- zaczne się malować opatentowałam w końcu sposób na to, żeby nie było za bardzo widać, że mam 'wymalowane oczy', ale będą przynajmniej ładnie podkreślone. no i słoneczko w końcu wyszlo i zagląda mi do okienka nie wiem jak u was, ale u mnie piękna pogoda.
|
#1233 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że Ty wolisz facetów bez spodni, no ale jakieś musisz lubić :P Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-03-27 o 16:25 |
|
|
|
|
#1234 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
![]() w moim pierwszym związku przez całe 2,5 roku nic nie było, grzeczna ze mnie dziewczynka Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1235 |
|
Wtajemniczenie
|
I rozmawialiście o tym, próbowaliście coś zmienić czy obojgu było Wam tak dobrze?
|
#1236 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa miesiące zwolnienia, rehabilitacji i ogólnie cyrk na kółkach. Zresztą urazy urazami, ale psychicznie byłam w naprawdę średniej kondycji. Ja z natury jestem taką osobą, że ciężko mi usiedzieć w miejscu i cały czas muszę gdzieś biegać i mieć coś do roboty (zawsze współlokatorzy mówią, że więcej mnie nie ma w mieszkaniu, niż jestem ). Przez chwilę nie wiadomo było, co dalej ze mną będzie, więc wariowałam trochę. Zwłaszcza, że jak już wspominałam ja naprawdę mam świra na punkcie sportu, a tu proszę - jak siedziałam, bolało, jak leżałam, bolało, jak stałam... też bolało . Ale ostatecznie jakoś z tego wyszłam i na daną chwilę nie jest może bajecznie, ale i tak wróciłam już do aktywności fizycznej. Za zezwoleniem lekarza. Z tym, że np. cały sezon narciarski przesiedziałam w domu, chyba pierwszy raz od kiedy miałam 7 lat :/. Zazdroszczę wakacji. Ja w zeszłym roku miałam ostatnie Cytat:
No ale jak już mówiłam ja jestem chyba dość męska .
|
||
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie umiem Ci pokazać modeli w internecie, bo ja umiem oceniać męskie spodnie dopiero na tyłku. Generalnie mój typ to spodnie wąskie, ale absolutnie nie obcisłe w żadnym miejscu! I Podkreślające pupę w pewien specyficzny sposób, hmm... zaraz Ci poszukam jakichś zdjęć. Już nawet nie pamiętam. Nie rozmawialiśmy o tym na pewno, ten związek się sypał i ja nie miałam zwyczajnie na nic takiego ochoty. A on nie nalegał. I tak przez pewien dłuższy czas niby byliśmy w związku, ale tylko teoretycznie. |
|
|
|
|
#1238 |
|
Rozeznanie
|
Od tamtej pory się nie widzieliśmy, bo ja nie wychodziłam nigdzie. Wczoraj wyszłąm, ale go nie spotkałam.
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1240 | |
|
Rozeznanie
|
Wisz taki wioter to sam se dał radę
![]() ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Taaa zwłaszcza jak nadejdą ciężkie, kobiece dni ![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- No ba, najlepszy z najlepszych ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
|
|
|
#1241 |
|
Nie depcze krokusów
|
Connff - z kręgosłupem nie ma łatwo
Śp. Liz Taylor po upadku z konia w młodości miała do końca życia problemy.
|
|
#1242 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozumiem Cię doskonale, sama lecze zapalenie kości guzicznej... Dobrze, że już jest lepiej Cytat:
|
|||
|
|
|
#1243 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Ad. Spodni:
http://1.bp.blogspot.com/_aNyF9Agb62...stickRigid.jpg <-- Ale tylko i wyłącznie widok z przodu, bo z tyłu beznadziejnie leżą Jakoś nie mogę znaleźć tego o co mi chodzi, musiałabym swojemu cyknąć zdjęcie Ale przez fakt, że przepadłam na pół godziny oglądając męskie tyłki stwierdzam, że to nie kwestia spodni, bo jak się wygląda tak:http://i.pinger.pl/pgr246/48b4108a00...eans_plaza.jpg To naprawdę wszystko jedno, jaki krój ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
A mój pojechał do domu i znowu o mnie zapomniał
tzn jednego esa wysłał od rana i już potem nie odpisał. Nie wiem może za dużo oczekuje, skoro do godziny 17, jeden sms to dla mnie za mało Na pewno z kolegami siedzi, jak słysze o jego kolegach (oczywiscie nie wszystkich) to mnie strzela, zdradzają dziewczyny bądź już żony kłamią, że idą spać a idą balować, i podrywają panienki a jak sie nie da poderwać, to zawsze "na d***ki można jechać" Eh olać to, ide sobie szukać zajęcia szkoda, że nie mam z kim wyjść dzisiaj na piwo, bo na impreze nie mam ochoty, ale tak na piwko wyskoczyć to bym poszła... niestety wszyscy zajęci, uczą sie, nie ma ich w miescie albo są ze swoimi połówkami
|
#1246 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Dziewczyny i chłopaki, jest nawet okazja do picia - dziś mija u mnie dokładnie miesiąc od rozstania! ![]() Chociaż podejrzewam, że mój eks zrobiłby większą imprezę z tego powodu, gdyby tylko to tak rozpamiętywał jak ja ![]() ![]() Wypalona, Ty to chyba masz za dobrze z tym halnym ![]() Bejbe, jeśli Cię to pocieszy - ja zasnęłam jakoś przed siódmą rano Wystarczyło obejrzeć kawałek horroru (wcale nie straszny, tylko drastyczny) i noc z głowy Ale ja jestem płocha d*pa ![]() Poza tym towarzystwa smsowego w nocy dotrzymywał mi kolega, bardzo sympatyczny ![]() Jak czytam o tych migrenach, to aż mnie głowa zaczyna boleć... brrr bardzo Wam współczuję...
|
#1247 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1248 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Czyli na to wychodzi, że we wszystkim będzie mi dobrze
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1252 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
|
#1254 |
|
Zadomowienie
|
UWAGA, UWAGA!
Skończyłam pisać pierwszy rozdział pracy magisterskiej . Ufff, co za emocje .
|
|
|
|
#1255 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:
|
|
#1256 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ten związek co czekałaś aż się matury skończą, żeby zerwać? Cytat:
![]() Cytat:
![]() To i ja się ustawię w kolejkę
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie nie... On wiadomo, że by chciał... Cytat:
|
||
|
|
|
#1258 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i gratulacje
|
|
#1259 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o czym piszesz?Cytat:
Ja miałam dzisiaj usiąść do dyplomu... Ok umawiam się na konsultacje z promotorką, wtedy będę musiała coś zrobić !
|
||
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Upiłam się na smutno i ryczę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:01.

), mieliście tak, że tuż przed końcem związku Wasze życie seksualne się pogorszyło? Czy do samego końca Waszego związku wszystko było normalnie?
).
Męska pupa w tylu odsłonach 
NEVER. Sorry z tych spodni, co pokazał Reg... (nigdy się nie nauczę tego pisać
)

Śp. Liz Taylor po upadku z konia w młodości miała do końca życia problemy.

Chyba bym nie wytrzymał
stwierdzam, że to nie kwestia spodni, bo jak się wygląda tak:

klask i: ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)