|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: odchudzamy się żeby w wakacje wyjsc w stoju kąpielowym :)
Cześć Dziewczynki
![]() Jestem bardzo zadowolona z dzisiejszego dnia ![]() Menu: I: kromka chleba pełnoziarnistego z plasterkiem kurczaka, papryka II: serek III: 2 małe pierożki z kapustą i grzybami IV: kurczak, trochę zielonego ogórka i papryki Herbata czerwona i zielona też była ![]() Poza tym 40 minut na rowerku i 45 minut biegania Tak mi się świetnie dziś biegało, sezon uważam za rozpoczęty I w ogóle humor mam dobry, ciepło na dworze ![]() I jestem też dumna z siebie, bo byłam dziś na babskim spotkaniu i wypiłam tylko szklankę soku grejpfrutowego. Słyszałam, że jest najmniej kaloryczny. Nie skusiłam się na żadne piwsko ani pizzę czy coś innego niedobrego ![]() ![]() Niby nic takiego, ale ...
|
|
#512 |
|
Raczkowanie
|
ee no nieźle
![]() ja z rana jajko i zielona herbatka no ale w sumie to dobrze przemiana materii ruszyła pełna parą
|
|
#513 |
|
Raczkowanie
|
hej
ja własnie wstałam. Zastanawiam się czy wejsc na wagę czy nie jako, że dzisiaj trzeci dzien @. Wstałam wczesniej, zaraz lecę zjeść śniadanie a później sie pouczyć ( w końcu). Na 14 znów idę do pracy więc mam troszke czasu ![]() Gratuluje Wam dziewczynki dietetycznych dni |
|
|
|
|
#514 |
|
Zakorzenienie
|
exaltation ja w czasie @ i zaraz przed nigdy się nie ważę
![]() wstałam dopiero co i jem śniadanie-pomarańcza i serek homo waniliowy ![]() dzisiaj mam wolne na uczelni, zresztą już w sumie weekend mam jutro tylko seminarium ale to to spoko![]() muszę dzisiaj poćwiczyć, ale to jakoś popołudniu. No i jeszcze mam ambitne plany posiedzieć trochę nad licencjatem i coś napisać bo ostatnio straszny zastój mam no i może zrobię porządek z ciuchami, bo mam dużo rzeczy których już nie noszę i tylko mi szafę zawalają ![]() no ale znając moje lenistwo może mi wyjść niewiele z moich ambitnych planów miłego dnia |
|
|
|
|
#515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
podczas @ się przeciez zatrzymuje wodę i pewnie waga pokaże więcej niż powinna i się zdemotywujesz poczekaj do końca i dopiero się zważ to jeszcze się zmobilizujesz efektem ja już po śniadaniu i 2 śnaidaniu i chyba idę gotować obiadek
|
|
|
#516 |
|
Rozeznanie
|
Ojej...a ja znów wracam. Jeśli chodzi o jedzenie to jestem bardzo grzeczna.. Jem mało, niskokalorycznie. Gorzej z ćwiczeniami, bo @ mnie też dopadła...i ból brzucha straszny, a do tego głowy
|
|
#517 |
|
Wtajemniczenie
|
ja dziś też w miarę grzecznie
![]() na śniadanko owsianka ![]() 2 śn 2 kanapki ze zdrowego chlebka razowego z szynką i warzywami na obiad: kurczak z ryżem mnóstwem warzyw + szparagi z serem obiad byl późny więc podwieczorek omijam i niedługo kolacja to pewnie zrobię jakąś jajecznice/serek wiejski z warzywami ![]() a na jutro planuję dorsza, bo podobno b łatwo się przyrządza i po południu kręciłam twisterem 20 min
|
|
#518 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj z jedzeniem ładnie, grzeszków żadnych nie było
![]() i do tego 70min ćwiczeń było Bum Bum, orbitrek, skakanka, twister, 8min abs i kilka ćwiczeń na ręce z hantlami ![]() więc dzień znów na plus
|
|
|
|
|
#519 |
|
Raczkowanie
|
ja niedawno wróciłam z pracy. Jestem strasznie zmeczona a jutro znow do pracy. W sobote ide do szkoly i mam zaliczenie wiec zaraz klade sie do lozka zeby cos jeszcze poczytac
![]() Dobranoc i szczupłych snów
|
|
|
|
|
#520 |
|
Rozeznanie
|
Noo..dziewczynki, co z Wami? Do mnie miała przyjść @,a przyszła choroba. W rezultacie od poniedziałku nic nie ćwiczyłam i nie mam sił do życia.
|
|
#521 |
|
Raczkowanie
|
biedactwo
![]() ja dzis od 9 sprzatałam az do teraz. dopiero na dupci usiadła... ciekawe ile tych kalorii spaliłam podczas tylu godzin zasuwania ![]() z jedzeniem ładbie, nie jadłam nic złego, nie słodze już chyba 2 tydzień albo i 3 wiec dodatkowy plus dla mnie hehe ![]()
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
hej
ja wczoraj dietetycznie średnio, bo za dużo zjadłam,ćwiczeń też nie było ![]() dzisiaj też nie lepiej, cały dzień mnie nie było w domu i praktycznie nic nie jadłam więc jak wróciłam wieczorem głodna, to wszystko nadrobiłam ale tragedii nie ma, jutro już będzie wzorowo mam nadzieję przynajmniej
|
|
|
|
|
#523 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się dziś starałam, ale średnio mi to wyszło
na sniadanie zjadłam 2 kanapki z razowego chleba z serkiem wiejskim szczypiorkiem i pomidorem 2 sn: miska brokuła z jog naturalnym i garść nerkowców obiad: zrobiłam sobie zupę selerową z serkiem topionym podwieczorek: jabłko z serkiem greckim, miodem, dżemem i cynamonem kolacja: omlet z papryką, cebulką, pomidorem i na nim połowa serka greckiego ze szczypiorkiem. i poćwiczyłam Chcę mieć taki brzuch z tamillee i pokręciłam twisterem łącznie jakieś 40 minut, z jadłospisu jestem zadowolona średnio bo w sumie mało białka i tłuszczy a dużo węgli wyszło, ale jutro planuję to zmienić i tak ZNACZNIE moje jedzenie się poprawiło przez ostatni miesiąc. W sumie całkiem dużo warzyw jem teraz a wcześniej w takiej ilości to ja pochłaniałam kurczaki z kfc i frtki z mcdonalda do których mam WIELKĄ słabość dobranoc Wam życzę
|
|
#524 |
|
Rozeznanie
|
A u mnie to w ogóle jazda
nadal chora...katar, gardło i te sprawy. Wczoraj do wieczora jadłam ładnie, dietetycznie. A wieczorem wpadły przyjaciółki pocieszyć człowieka w chorobie. Mozecie się domyślić jak to się skończyło . No ale cóż... od jutra mam nadzieję uda mi się poćwiczyć. Ale i tak jestem zadowolona bo mimo mojego lenistwa cm spadają
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
MalinQowa najważniejsze,ze cm spadają
a raz na jakiś czas luźniejszy wieczór się przyda ![]() ja ostatnie 2dni miałam średnie, więc dzisiaj już się będę pilnować ![]() 2posiłki już mam za sobą, teraz trochę odpocznę i chyba za jakieś ćwiczenia się wezmę |
|
|
|
|
#526 |
|
Raczkowanie
|
hej
mam nadzieje że moge się przyłączyć jak wam idzie odchudzanie? ja dzisiaj biegałam i mam jeszcze zamiar iść na basen a co do jedzenia to troche za dużo podjadam między posiłkami co jest moim największym błędem, no ale jest już lepiej
TERAZ jestem wielkim tłustym potworem , ale pierwszego dnia LATA, czyli 21 CZERWCA będę może nie piękna, ale piękniejsza niż teraz! ![]() waga: 70kg wzrost(ok.): 174cm talia: 81 biodra: 94 udo: 57 łydka: 40 70kg --> 60kg 70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
|
|
|
|
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
_Fiume_ witaj
napisz coś więcej o sobie ile chcesz schudnąć itd
|
|
|
|
|
#528 |
|
Raczkowanie
|
waże teraz 67kg i mam 170cm wzrostu, a do wakacji chce schudnąć jakieś 12kg żeby ważyć 55kg, raczej mi sie to nie uda ale mam zamiar schudnąć jakieś 8kg i 4kg podczas wakacji
od kilku dni staram się codziennie rano biegać, no i ćwiczyć ale z tym już jest gorzej mam problem głównie z brzuchem, ale nad nogami też musze sporo popracować odchudzałam sie już miliard razy i tylko raz schudłam dosyć sporo, no ale oczywiście na jakiś niecały miesiąc potem przez 109 dni nie jadłam słodyczy przez co przytyłam 7kg bo obżerałam się wszystkim innym ale teraz już koniec z tym bo od zawsze jestem grubaskiem i mam już tego dosyć! pora na zmiany, wieelkie zmiany
TERAZ jestem wielkim tłustym potworem , ale pierwszego dnia LATA, czyli 21 CZERWCA będę może nie piękna, ale piękniejsza niż teraz! ![]() waga: 70kg wzrost(ok.): 174cm talia: 81 biodra: 94 udo: 57 łydka: 40 70kg --> 60kg 70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
|
|
|
|
|
#529 |
|
Raczkowanie
|
witamy
![]() ja dzis narazie ok, zielona herbatka itp. dzis rosołek ![]() aż slinka mi leci... od jutro dokładam do ćwiczeń aerobik bo jest niedaleko mnie :P raz w tygodniu ale zawsze cos znow mam zastój w kilogramach i cm ![]()
|
|
#530 |
|
Wtajemniczenie
|
Fiume witaj
powodzenia! cieszę się, że jesteś z nami im więcej tym lepiej szczególnie, że coś ostatnio nasz wątek przeżywa lekki zastój ![]() ja już w trakcie 2 śniadania - jem jogurt naturalny z garścią nerkowców i pestkami dyni + łyżeczką miodu na obiad dziś zupa z selera,bo została mi z wczoraj ćwiczyć dziś będę dopiero wieczorem, bo narazie nauka nauka i nauka x 100 ale postaram się poćwiczyć pośladki z Tamillee
|
|
#531 | |
|
Zakorzenienie
|
no niestety, na początku wszystko najszybciej spada, a potem jest coraz trudniej i częściej się zastoje zdarzają. Ale musisz przetrwać i niedługo znów zacznie spadać
Cytat:
![]() a ja już po ćwiczeniach ![]() było Pump It Up-High Energy, orbitrek i 8min abs. Łącznie wyszło z 40-45 min, więc niewiele, bo zazwyczaj staram się ćwiczyć conajmniej godzinę, no ale lepsze to niż nic
|
|
|
|
|
|
#532 |
|
Raczkowanie
|
ja dzisiaj prawie nic nie poćwiczyłam
![]() biegałam tylko przez 30min ale o 15 jade na basen, nie ma bata, musze się ruszyć, cały dzień siedze przed kompem i jem teraz ide zrobić 400 rowerków, napisze jak skończe
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Raczkowanie
|
no ale to było troche takie marne bieganie :P zrobiłam te rowerki, ale myślałam że zaraz zdechne, masakra, musze więcej ćwiczyć bo nie mam siły nawet na proste ćwiczenia :/ co prawda robiłam je z obciązeniami po 1kg na noge no ale bez przesady...
|
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim
i ja bym chciała się do was przyłaczyc Juz miałam pare podejsc zeby schudnać ale nic z tego nie wyszlo Mam nadzieje, ze z waszym wsparciem w koncu sie uda! Bo wakacje juz coraz blizej!! Na razie staram sie kontrolowac to co jem i na kolacje tylko wsuwam białeczko, chodzę na aerobik 2razy w tyg i cos tam pocwicze w domu. Fiume jestem identyczna jak Ty mam 170 wzrostu i 67 wagi, chcialabym wazyc 57 kg wiec mam 10 do zrzucenia!
|
|
|
|
|
#536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powodzenia oczywiście Ci życzę w pozbywaniu się kilogramów ![]() ja też chcę schudnąć do 55 -54 kg tyle, że ja mam 167 lecę teraz do książek, ale już 15 min twistera za mną zawsze lepszy rydz niz nic!
|
|
|
#537 |
|
Przyczajenie
|
Trzymam za Was kciuki! A przy okazji polecam swojego bloga, który mam nadzieję pomoże komuś zrzucić zbędne kilogramy
Edytowane przez Elvisk123 Czas edycji: 2011-03-27 o 22:21 |
|
|
|
|
#538 |
|
Raczkowanie
|
Manajka to mam nadzieję, że się uda
jak będziemy się pilnować to wszystkie w wakacje będziemy super wyglądać ![]() udało wam przetrwać porę poobiadową? i jak wasze obiadki?
|
|
|
|
|
#539 |
|
Raczkowanie
|
Na obiad salatka z kurczakiem a na kolacje serek wiejski, wiec dzien zaliczam do udanych
|
|
|
|
|
#540 |
|
Raczkowanie
|
i bardzo dobrze
jak zgłodniejesz to napis się herbaty czy coś
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

no ale w sumie to dobrze 

będzie: 50