|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Ja też zawsze wpisuję liczbę klientek i wiem,że wiele osób tak robi. Traktuję więc tę ich wypowiedz li tylko jako wymówkę.
|
#4022 | ||
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Cytat:
Nie video cytuj tylko Wielo-Cytuj A już pomyślałam, że podczas mojej kilkudniowej nieobecności na wątku wprowadzili nową funkcję i możemy tu sobie filmiki wyświetlać
|
|
#4023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Już nie mogę doczekać się kuriera a do środy jeszcze daleko
|
|
#4024 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do 6 to też zbankrutuję, moja wish list maluję sie tak: fioletowa woda scentini 2 tusz superextend i 2 te mleczka do demakijażu 2 kremy do rąk biżuteria Fabiana (jeszcze się waham) biżuteria Keirra (na 100%) któryś żel pod prysznic 500ml + 250ml któraś szminka z ost str za 12,90 z demo zestaw planet spa 39,90 zestaw zapachów sassy swirls te balsamy 75ml za 2,90 z netto krem do stóp wanilia i brązowy cukier no i jeśli któraś z klientek skusi się na tą nową wodę od Reese to ja też sobie wezmę aby skorzystać z programu motywacyjnego ![]() było jeszcze kilka rzeczy ale na szczęście wykreśliłam je ![]() tak więc czeka mnie totalne bankructwo
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-03-27 o 18:32 |
|
|
|
|
#4025 |
|
Raczkowanie
|
Btw. zostawiacie sobie stare katalogi na pamiątkę czy cuś? Bo zastanawiam się, czy nie odłożyć ich na półkę, bo generalnie wyrzucam stare egzemplarze...[/QUOTE]
Ja swoich nie trzymam bo nie chcę mieć niepotrzebnej makulatury do której mało zaglądam stare katalogi mam w komputerze. Kiedyś zbierałam ale nazbierało się za dużo i wyrzuciłam i już nie zbieram |
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko dostaje nowe katalogi to jeden z nich od razu tytuluje "MOJ" i tam zaznaczam najpierw co mnie interesuje, a potem dopisuje zamowienia klientow i takie katalogi, razem z AM i netto, trzymam w szafie, a potem laduja w kartonie i w piwnicy ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- tak wiec w "MOIM" katalogu 6 juz zaznaczylam: - oba toniki z okladki - myslalam, ze beda mialy 10%, ale jednak nie - portfel Maryam - potrzebuje takiego mniejszego do Magdaleny, bo moj zajmuje zbyt duzo miejsca - emulsja z szafirowym kompleksem - mineralny olejek do ciala rozowy - pierscionek Priya (moze) - szczotka wygladzajaca - zel Waterfall z AM: - zestaw niebieski i czerwony Anew - pierscionek Wedding ![]() - zestaw kolorowki za 39 (moze) OMG... dopiero jak napisalam zdalam sobie sprawe ile tego
|
|
#4027 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#4028 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4029 |
|
Raczkowanie
|
Proszę nie bijcie. Potrzebuję pilnej pomocy... A tak pewnego źródła informacji jak Wy moje Drogie to nie znajdę nigdzie...
Który tusz do rzęs polecić klientce?? SuperPodkręcający (ten z różową silikonową szczoteczką) czy ColorTrend Szałowa Długość?? Żaden inny niestety nie wchodzi w grę, a chciałabym żeby była zadowolona... |
|
|
|
#4030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- mam też swoją listę z k6 znajdę później trochę czasu to wstawię
|
||
|
|
|
#4031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zależy czego Twoja klientka oczekuje czy pogrubienia czy wydłużenia rzęs ?? tu masz opinie o nich: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...es.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 |
|
|
|
|
#4033 |
|
Raczkowanie
|
patusia22 i ziarnko piasku dziękuję pięknie za pomoc
|
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4035 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no wcześniej HT i NovaTy a katalogi jakies jeszcze chyba od 2 czy 1 gdzies leżą (w szafce, biurku) ale jak mi sie ich nazbiera za dużo to wynoszę
|
|
|
|
|
#4036 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
) to też sobie zaszaleję i zamówię coś dla siebie,wstępną listę mam,trochę drobiazgów,ale przejrzę jeszcze bo myślę że może by zamówić mało a porządne droższe rzeczy typu torebka,coś z Anew,perfumy?![]() a co do katalogów to ja co któryś sobie zostawiam,lubię po kilku miesiącach się wracać i oglądać ![]() Cytat:
mój ukochany Astronishing Lengts,a koleżanka zamawia ten z CTTen podkręcający też mnie korci od początku,bo miałam z innej firmy z taką szczoteczką i był suuper
|
||
|
|
|
#4037 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam pytanie czy takie katalogi przyjmują na makulaturę?
|
|
|
|
#4038 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4039 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi nie dają już kasy bo chyba "wyrosłam" ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- no na żaden skup bym się z nimi nie wybrała bo to nieopłacalne- wrzucam do segregacji w odpowiedni kosz |
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Powinni przyjąć
Chcę już wtorek, będę miała święto minipaczki
|
|
#4041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) na święto dużej paczki ![]() uwielbiam mojego Pana Dostawcę, gdyż przyjeżdża ok. 8 rano ostatnio był już o 7.30 i biegłam z łóżka taka niepoukładana ![]() a jeszcze plusem jest to, że w tym tyg akurat 4 dni spędzam na uczelni więc czas szybciej zleci
|
|
|
|
|
#4042 |
|
Raczkowanie
|
U mnie 54gr za kg. Zbieram makulaturę w te duże ejwonowe pudła (jedno na tydzień lub dwa) i zawsze odnoszę. Na nowe katalogi jest
![]() Wysłałam zamówienie na paczkomat, święto paczki we wtorek cienie aquadelic; balsam truskawka/guawa; powiększająca UCR Dazzling Pink; zestaw total radiance; pur blanca blossom; Zobaczymy co się odliczy na fakturze. Edytowane przez _Lusiaczek_ Czas edycji: 2011-03-27 o 20:29 |
|
|
|
#4043 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
![]() Ale macie fajne Wish Listy 06,i jakie bogate
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
![]() Gdy ja tak powiedziałam mojej rodzince, to zaczęłam dostawać w większości same nietrafione prezenty Długo to trwało, zanim z powrotem zaczęłam dostawać pieniążki ![]() Ja osobiście przykładam się do tego, by kupować co kto lubi. A gdy zabraknie mi pomysłu to w ostateczności dam w prezencie kasę, a ostatnio oczywiście zestawy z perfumami Avonu
|
|
#4045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz jasno powiedzieć co chcesz - ja kiedyś mojego męża zabrałam do Apart, co chciałam to wzięłam i łaskawie poczekałam przy kasie bez słowa aż zapłaci bo gdybym jeszcze musiała mu o tym przypomnieć to bym go chyba pogryzła ![]() ja nie mam jeszcze Wish Listy z k6 ;( pewnie dopiero w kolejny weekend sobie zrobię bo będę mieć wolny weekend, w ten pracowałam ;( Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-03-27 o 20:45 |
|
|
|
|
#4046 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4047 |
|
Raczkowanie
|
Jutro mam święto paczki
|
|
|
|
#4048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
hehe u mnie też ![]() tylko mam już problem z moją mamą, bo ona wszystko, co chce, to sobie zamawia, więc ona nic z avon nie dostaje ![]() właśnie puściłam zamówienie z 05 - w sumie na 501zł heh jak ładnie wyszło; moja mama i ja podratowałyśmy moje małe zamówienie - mamuśka wzięła kosmtyków za 140zł (pokusiła się na promocję anew - dwa za 95zł), a ja pewnie niewiele mniej, mimo, że miałam się ograniczyć do tuszu ![]() ale kupiłam sobie szare buciki na wiosnę, więc grzechem byłoby nie wziąść torebki talia do nich poza tym tusz, deo do stóp dla małża i samoopalacz ![]() żółta kropa przy tuszu SS ale nawet, jak nie będzie go w paczce, to będzie się liczył do bazy, więc luzik
|
|
#4049 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

jak zwykle zapasy tylko robię jak jest podobna promocja
Albo jak np. jest jakiś zestaw trzech produktów, z których biorę tylko dwa, trzeci zostawiam na prezent.

mój ukochany Astronishing Lengts,a koleżanka zamawia ten z CT