Rozstanie z facetem -cz. XVII - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-27, 17:56   #1261
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
Upiłam się na smutno i ryczę
Na pewno nie chcesz nam powiedzieć co się stało?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 17:59   #1262
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
Na pewno nie chcesz nam powiedzieć co się stało?
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, ale mając świadomość tego, że on to może czytać, nie mogę

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:06   #1263
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Ojjjj

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
UWAGA, UWAGA!

Skończyłam pisać pierwszy rozdział pracy magisterskiej . Ufff, co za emocje .
Gratulacje mnie być może za dwa lata tez to czeka
Stary 2011-03-27, 18:07   #1264
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Biedna

Kurde, co to za głupi pomysł, zeby facet znał nick, jak to czyta, to powinien sie wstydzić, każdy ma prawo do odrobiny prywatności, a nie podczytywać posty swojej dziewczyny..... .

"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży,
Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi ,
A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz
I walizkę ma spakowaną już ... "

Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:10   #1265
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lallcia Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, ja mam dopiero 10 stron, a obrona już w czerwcu!! Oddaj trochę siły i weny, to może sobie poradzę no i gratulacje
Dzięki dziewuchy . Ja mam 12 stron, więc też bez szału. Ale jest to spory krok do przodu, bo niby zaczęłam w poniedziałek, ale tak naprawdę to siadłam do tego dopiero wczoraj. Więc jestem z siebie dumna jak paw .

Cytat:
Wow, zazdroszczę A o czym piszesz?

Ja miałam dzisiaj usiąść do dyplomu... Ok umawiam się na konsultacje z promotorką, wtedy będę musiała coś zrobić !
No ja też zastosowałam taką metodę, tzn. umówiłam się, że jutro oddam swojemu promotorowi pierwszy rozdział, więc nie miałam wyjścia za bardzo. Inaczej bym się nie zebrała wcale. A piszę sobie o błędach medycznych, czyli temat akurat dla mnie .

Cytat:
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:22   #1266
mrytka
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybacz, że tak męczę Ale co skłoniło Cię, żeby zakończyć ten związek?

Cytat:
Biedactwo

"Pragnienia łamią nam serce, męczą nas.
Pożądanie rujnuje nam życie.
Ale jeśli chodzi o pragnienia,
najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą."

.
mrytka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:24   #1267
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
No ja też zastosowałam taką metodę, tzn. umówiłam się, że jutro oddam swojemu promotorowi pierwszy rozdział, więc nie miałam wyjścia za bardzo. Inaczej bym się nie zebrała wcale. A piszę sobie o błędach medycznych, czyli temat akurat dla mnie .
Ja na ten temat też bym mogła książkę napisać, niestety z doświadczenia
Cytat:
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, ale mając świadomość tego, że on to może czytać, nie mogę
Może załóż nowe konto i wyślij nam na pw informację kim jesteś?

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mrytka Pokaż wiadomość
Wybacz, że tak męczę Ale co skłoniło Cię, żeby zakończyć ten związek?
Zakochałam się w kimś innym, a tamten związek już był tak dalece zaniedbany, że nie było sensu go reanimować.
Stary 2011-03-27, 18:26   #1268
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja na ten temat też bym mogła książkę napisać, niestety z doświadczenia

Może załóż nowe konto i wyślij nam na pw informację kim jesteś?
To dokładnie tak jak u mnie, dlatego dobrze mi się pisze .

Pomysł świetny!
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:28   #1269
Ofelia 20
Zadomowienie

Nowy ma mnie w dupie hah ostatnio też tak było, i jak byłam u niego w domu to jeszcze gorzej, bo siedziałam sama w pokoju jak idiotka, nie wiem czy o tym pisałam umierałam z bólu z powodu okresu, ryczałam, trzęsłam się, myślałam, że zemdleje, a jego nie było 5 godzin, potem wpadł na chwile, potem znowu go nie było kilka godzin. A że to jest nieużywana część domu (tam gdzie miałam pokój) to ani kompa (swojego laptopa nie mam), ani telewizora, nie miałam co ze sobą zrobić, i do kogo sie odezwać. Kurna gdyby to nie była taka wioska, to bym wróciła sobie pociągiem do chaty, ale niestety połączenia takiego nie ma.

Jeżeli dotrwamy jako para do konca roku akademickiego, to wakacji zapewnie już nie przetrwamy. Cięzko by było utrzymać związek, nie mając ze sobą kontaktu przez 3 miesiące haha to może już sie zaczne psychicznie przygotowywać, przynajmniej nie będzie tak bolało

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2011-03-27 o 18:41
Stary 2011-03-27, 18:52   #1270
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8080775.jpg (80,9 KB, 28 załadowań)

Edytowane przez wypalona
Czas edycji: 2011-03-27 o 18:54
wypalona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:54   #1271
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Wróciłam z kościoła, trochę się uspokoiłam. Co prawda z mszy nie wiem nic, cały czas głowa w chmurach no ale już trudno.

Pomalowałam paznokcie na wściekły czerwony i wcale mi się nie podoba.. Ale jak już wydrapać komuś oczy, to z klasą, prawda?

Fubizka - ten koleś na zdjęciu, w tym piasku to w ogóle mi się nie podoba. Albo mam jakiś spatrzony gust albo nie wiem. Zwracam uwagę na bardziej normalnych a nie opalonych i wypicowanych frajerów którzy mają pewnie więcej kosmetyków niż ja i moja siostra razem wziętych.

plecaczkiem: 7250 km
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 18:59   #1272
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Fubizka - ten koleś na zdjęciu, w tym piasku to w ogóle mi się nie podoba. Albo mam jakiś spatrzony gust albo nie wiem. Zwracam uwagę na bardziej normalnych a nie opalonych i wypicowanych frajerów którzy mają pewnie więcej kosmetyków niż ja i moja siostra razem wziętych.
Ja wiem czy on jest taki wypicowany? Nie wygląda
Stary 2011-03-27, 19:01   #1273
wiemzenicniewiem
Raczkowanie

A ja się pochwale, że jakiś czas temu WRESZCIE wziełam sobie wszystkie wpajane tu rady i całkowicie zerwałam kontakt z ex. I choć podchodziłam do tego bardzo sceptycznie to musze przyznać, że dawno nie miałam tak dobrego nastroju jak od czasu podjęcia tego ostatecznego kroku Decyzja podjęta na zimno,wiedział czego oczekuje w relacji przyjacielskiej, przegiął kilka razy więc stwierdziłam że ten jeden raz będe konsekwentna w jego kwestii i choćbym miała zapłacić współlokatorom żeby walili mnie patelką po głowie za każdym razem gdy bede chciała do niego napisać/spotkać się to kontaktu nie będzie, nul, zero ! iiiii..... klik usun z fejsa, klin z nk, klik z gg + nie pokazój wiadomosci od nieznajomych Dziś wreszcie pogoda i zdrowie pozwoliło na dwugodzinne bieganie po Myślęcinku Zagadało mnie nawet kilku biegaczy No.... to zaspokoiłam potrzebe uzewnętrznenia się z tym wydarzeniem , dziękuje za uwage
A pomyśleć, że mogłam to zrobić zaraz po zerwaniu i być rok do przodu bez tracenia czasu na reanimowanie tego śmierdzącego trupa...bleh Także do tych świerzo po zerwaniu- brak kontaktu to najzdrowsza forma kontaktu, szkoda że tak długo do tego dochodziłam
wiemzenicniewiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:03   #1274
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem czy on jest taki wypicowany? Nie wygląda
No sama zobacz.. to ciało pewnie poprawione w photoshopie, opalenizna niekoniecznie naturalna, spodnie opuszczone do pół dupy. I to niby ma być facet? nie dość że poprawiony przez program to zanim położył się na tym pseudopiasku to siedział godzinę w spa, drugą u maniukjurzystki, trzecią u fryzjera. Posmarował się jakimś olejem i myśli że świeci.

Stary 2011-03-27, 19:15   #1275
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
No sama zobacz.. to ciało pewnie poprawione w photoshopie, opalenizna niekoniecznie naturalna, spodnie opuszczone do pół dupy. I to niby ma być facet? nie dość że poprawiony przez program to zanim położył się na tym pseudopiasku to siedział godzinę w spa, drugą u maniukjurzystki, trzecią u fryzjera. Posmarował się jakimś olejem i myśli że świeci.
Ja też wolę bardziej 'normalnych' facetów

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:16   #1276
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Ciało nie wiem czy poprawione, ale wygląda super, spodnie opuszczone - i bardzo dobrze, mógł jeszcze niżej opuścić w spa czy siedział nie wiem, nie robi, u manikiurzystki raczej nie widać a u fryzjera... wiesz taką fryzurę, to ja kumplom robię osobiście

Ale spoko, jedna mniej do kolejki

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Ja też wolę bardziej 'normalnych' facetów
pliz... bo mi słabo
Stary 2011-03-27, 19:18   #1277
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Ja Ci mogę powiedzieć, że to zdjęcie ma poprawiony lekko kontrast, zmienione na czarnobiałe i wsio. Tam nic dopicowanego nie ma.

Facet tak wygląda i już. Ja posiedzę trochę na słońcu i też mam taką opalenizne. Oj, bardzo jesteś przewrażliwiona na facetów
Reggaenator jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:22   #1278
magdalenabellacoza
Raczkowanie

Cytat:
Ciało nie wiem czy poprawione, ale wygląda super, spodnie opuszczone - i bardzo dobrze, mógł jeszcze niżej opuścić w spa czy siedział nie wiem, nie robi, u manikiurzystki raczej nie widać a u fryzjera... wiesz taką fryzurę, to ja kumplom robię osobiście

Ale spoko, jedna mniej do kolejki

pliz... bo mi słabo
Dlaczego Ci słabo?

"
Życie bywa słodkie, lecz czasami tak bywa, że kiedy bywa słodkie, to idzie się porzygać"

magdalenabellacoza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:33   #1279
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reggaenator Pokaż wiadomość
Ja Ci mogę powiedzieć, że to zdjęcie ma poprawiony lekko kontrast, zmienione na czarnobiałe i wsio. Tam nic dopicowanego nie ma.
Kolego, ja też jestem miszczem photoshopa i widzę że to zdjęcie jest sporo poprawiane. Ten jego wygięty tułów aż wrzeszczy (koło tyłka) żeby wyszczuplić go jeszcze bardziej. I ten naciągnięty okrągły tyłek.. ja Cię proszę. Te jego pseudo mięśnie to gra światła. Ta miednica ma śmieszny kształt, a to coś z boku tyłka wystające to co jest? jakaś dodatkowa kość o której anatomom się nie śniło?

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

a ten facet wcześnie wyglądał pewnie tak :
http://www.vagabondjourney.com/2008-...costa-rica.jpg

A co do tego czy na każdego faceta jestem taka cięta.. hm.. czekam na taki okaz, który udowodni mi, że wasz diabelski i podły ród jest czegoś wart.

Stary 2011-03-27, 19:33   #1280
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Kolego, ja też jestem miszczem photoshopa i widzę że to zdjęcie jest sporo poprawiane. Ten jego wygięty tułów aż wrzeszczy (koło tyłka) żeby wyszczuplić go jeszcze bardziej. I ten naciągnięty okrągły tyłek.. ja Cię proszę. Te jego pseudo mięśnie to gra światła. Ta miednica ma śmieszny kształt, a to coś z boku tyłka wystające to co jest? jakaś dodatkowa kość o której anatomom się nie śniło?
Jaka kość? Ja tam nic nie widze. Miednica ma normalny kształt. A mięśnie ma. Sam je posiadam, więc coś o tym wiem A tułów jest jak najbardziej normalny Mieśnie ten facet ma, światło je tylko jeszcze bardziej uwydatnia.

Chyba wiesz co tą skośne mięśnie brzucha, prawda? Ten facet ma je dobrze wyrzeźbione, dlatego Ci się wydaje, że miednica jest jakaś dziwna

Edytowane przez Reggaenator
Czas edycji: 2011-03-27 o 19:36
Stary 2011-03-27, 19:37   #1281
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka kość? Ja tam nic nie widze. Miednica ma normalny kształt. A mięśnie ma. Sam je posiadam, więc coś o tym wiem A tułów jest jak najbardziej normalny Mieśnie ten facet ma, światło je tylko jeszcze bardziej uwydatnia.
Jeśli zobaczę gościa na żywo to zwrócę honor jeśli na prawdę będzie tak wyglądał, nawet z tą kością niewiadomego pochodzenia.

Zresztą, on wcale mnie nie kręci, jest brzydki i odpicowany bardziej niż ja jak idę na imprezę. Też wolę normalnych facetów, takich przeciętnych. Bo to oni mają to coś, są skromni i no.. często pozytywnie zaskakują zawartością w spodniach, w przeciwieństwie do tego który pewnie ma małego przyjaciela.

Stary 2011-03-27, 19:37   #1282
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Nie ma to jak wpaść na moment...

zjedzmnie
- http://www.tapeciarnia.pl/52569_arma...ans_plaza.html przyjrzyj się dobrze i nie pitol.

Edit: wklep sobie w guglu "Clint Mauro"...

Edytowane przez elvegirl
Czas edycji: 2011-03-27 o 19:41
elvegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 19:43   #1283
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie ma to jak wpaść na moment...

zjedzmnie
- http://www.tapeciarnia.pl/52569_arma...ans_plaza.html przyjrzyj się dobrze i nie pitol.

Dzięki elve

PS. Myślałem przed chwilą, że spadne z krzesła. Mój brat zapytał "To jesteś Ty ?"

Edytowane przez Reggaenator
Czas edycji: 2011-03-27 o 19:46
Stary 2011-03-27, 19:47   #1284
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenabellacoza Pokaż wiadomość
Dlaczego Ci słabo?
Bo normalnyFacet
Cytat:
Owszem, jest poprawiona gra światła Tułów nie jest zwężony, wysportowani faceci tak mają

A z boku tyłka? Nad biodrem, czy pod biodrem? Bo nad biodrem to jest najbardziej seksowny męski mięsień, jakiś skośny brzucha nie wiem czy zewnętrzny, czy wewnętrzny, Ty mi powiedz! A pod biodrem to mięsień pośladkowy średni Ich wypracowanie jest cholernie trudne (wiem bo próbuję). O właśnie, kto zna jakieś ćwiczenia na wypracowanie tego mięśnia (dla niewtajemniczonych - bok dupy )

Cytat:

a ten facet wcześnie wyglądał pewnie tak :
http://www.vagabondjourney.com/2008-...costa-rica.jpg
Za✂✂✂iste
Cytat:
A co do tego czy na każdego faceta jestem taka cięta.. hm.. czekam na taki okaz, który udowodni mi, że wasz diabelski i podły ród jest czegoś wart.
Challenge
Stary 2011-03-27, 19:50   #1285
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Bo normalnyFacet

Owszem, jest poprawiona gra światła Tułów nie jest zwężony, wysportowani faceci tak mają

A z boku tyłka? Nad biodrem, czy pod biodrem? Bo nad biodrem to jest najbardziej seksowny męski mięsień, jakiś skośny brzucha nie wiem czy zewnętrzny, czy wewnętrzny, Ty mi powiedz! A pod biodrem to mięsień pośladkowy średni Ich wypracowanie jest cholernie trudne (wiem bo próbuję). O właśnie, kto zna jakieś ćwiczenia na wypracowanie tego mięśnia (dla niewtajemniczonych - bok dupy )
Ja sporo biegam, jeżdżę na rowerze, na siłowni robię przysiady ze sztangą, wykroki z hantlami, wypycham ciężary na suwnicy. No i sam widze efekty
Stary 2011-03-27, 19:54   #1286
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:
Ja sporo biegam, jeżdżę na rowerze, na siłowni robię przysiady ze sztangą, wykroki z hantlami, wypycham ciężary na suwnicy. No i sam widze efekty
Ja na rowerze nie mogę. Przysiady ze sztangą jakie? Podeślij jakieś zdjęcia.
Generalnie znam mnóstwo ćwiczeń na pośladki, ale wypracowują się głównie te "mięśnie pośladkowe wielkie" natomiast kiepski jest efekt tych położonych bardziej z boku, a wiadomo, że kobiety chcą mieć też pupę po bokach pełną

Chodzi o to, żeby nie było takiego efektu: http://files.myopera.com/Jurgi/blog/dupa-dody-small.jpg
czyli z profilu tyłek fajny, a od tyłu widać, że po bokach jest jakaś płaska lipa
Stary 2011-03-27, 19:57   #1287
Reggaenator
Rozeznanie

Cytat:
Dziękować

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Ja na rowerze nie mogę. Przysiady ze sztangą jakie? Podeślij jakieś zdjęcia.
Generalnie znam mnóstwo ćwiczeń na pośladki, ale wypracowują się głównie te "mięśnie pośladkowe wielkie" natomiast kiepski jest efekt tych położonych bardziej z boku, a wiadomo, że kobiety chcą mieć też pupę po bokach pełną

Chodzi o to, żeby nie było takiego efektu: http://files.myopera.com/Jurgi/blog/dupa-dody-small.jpg
czyli z profilu tyłek fajny, a od tyłu widać, że po bokach jest jakaś płaska lipa
Zobacz sobie tutaj http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.asp
Stary 2011-03-27, 20:07   #1288
Anett23
Raczkowanie

Dlaczego to musi tak bardzo boleć? I nie da się przestać kochać z dnia na dzień

Anett23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-27, 20:08   #1289
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego to ja robię martwe ciągi, przysiadów ze sztangą, tak jak tu raczej nie będę robić, bo mi coś pierdyknie w plecach, zresztą tam piszą, że to tego zaleca się wzmocnić najpierw grzbiet.

Wciąż i niezmiennie, najlepszy tyłek mam po jeździe konnej. Bez kombinowania, wsiadasz i wszystko samo pracuje jak trzeba. Ale dobre efekty tylko przy galopie z pełnym siadem

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Anett23 Pokaż wiadomość
Dlaczego to musi tak bardzo boleć? I nie da się przestać kochać z dnia na dzień
Nie da się kochana, ale z czasem nie będzie już tak bolało. Zrób coś dla siebie
Stary 2011-03-27, 20:08   #1290
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
E tam mi sie podoba jest troche wypicowany, i może takiego faceta bym nie chciala mieć (niewiadomo jak z jego ego), ale żeby sobie popatrzeć to jak najbardziej

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości