|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiesz jak bardzo bym chciała, ale mając świadomość tego, że on to może czytać, nie mogę
|
|
|
|
#1263 | |
|
Rozeznanie
|
Ojjjj
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
|
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
Biedna
Kurde, co to za głupi pomysł, zeby facet znał nick, jak to czyta, to powinien sie wstydzić, każdy ma prawo do odrobiny prywatności, a nie podczytywać posty swojej dziewczyny..... .
|
#1265 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ja mam 12 stron, więc też bez szału. Ale jest to spory krok do przodu, bo niby zaczęłam w poniedziałek, ale tak naprawdę to siadłam do tego dopiero wczoraj. Więc jestem z siebie dumna jak paw . Cytat:
. |
||
|
|
|
#1266 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybacz, że tak męczę
Ale co skłoniło Cię, żeby zakończyć ten związek?Biedactwo
|
#1267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Zakochałam się w kimś innym, a tamten związek już był tak dalece zaniedbany, że nie było sensu go reanimować. |
||
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1269 |
|
Zadomowienie
|
Nowy ma mnie w dupie
hah ostatnio też tak było, i jak byłam u niego w domu to jeszcze gorzej, bo siedziałam sama w pokoju jak idiotka, nie wiem czy o tym pisałam umierałam z bólu z powodu okresu, ryczałam, trzęsłam się, myślałam, że zemdleje, a jego nie było 5 godzin, potem wpadł na chwile, potem znowu go nie było kilka godzin. A że to jest nieużywana część domu (tam gdzie miałam pokój) to ani kompa (swojego laptopa nie mam), ani telewizora, nie miałam co ze sobą zrobić, i do kogo sie odezwać. Kurna gdyby to nie była taka wioska, to bym wróciła sobie pociągiem do chaty, ale niestety połączenia takiego nie ma.Jeżeli dotrwamy jako para do konca roku akademickiego, to wakacji zapewnie już nie przetrwamy. Cięzko by było utrzymać związek, nie mając ze sobą kontaktu przez 3 miesiące haha to może już sie zaczne psychicznie przygotowywać, przynajmniej nie będzie tak bolało
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-03-27 o 18:41 |
|
|
|
#1270 |
|
Rozeznanie
|
Edytowane przez wypalona Czas edycji: 2011-03-27 o 18:54 |
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z kościoła, trochę się uspokoiłam. Co prawda z mszy nie wiem nic, cały czas głowa w chmurach no ale już trudno.
Pomalowałam paznokcie na wściekły czerwony i wcale mi się nie podoba.. Fubizka - ten koleś na zdjęciu, w tym piasku to w ogóle mi się nie podoba. Albo mam jakiś spatrzony gust albo nie wiem. Zwracam uwagę na bardziej normalnych a nie opalonych i wypicowanych frajerów którzy mają pewnie więcej kosmetyków niż ja i moja siostra razem wziętych.
|
#1272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
A ja się pochwale, że jakiś czas temu WRESZCIE wziełam sobie wszystkie wpajane tu rady i całkowicie zerwałam kontakt z ex. I choć podchodziłam do tego bardzo sceptycznie to musze przyznać, że dawno nie miałam tak dobrego nastroju jak od czasu podjęcia tego ostatecznego kroku
Decyzja podjęta na zimno,wiedział czego oczekuje w relacji przyjacielskiej, przegiął kilka razy więc stwierdziłam że ten jeden raz będe konsekwentna w jego kwestii i choćbym miała zapłacić współlokatorom żeby walili mnie patelką po głowie za każdym razem gdy bede chciała do niego napisać/spotkać się to kontaktu nie będzie, nul, zero ! iiiii..... klik usun z fejsa, klin z nk, klik z gg + nie pokazój wiadomosci od nieznajomych Dziś wreszcie pogoda i zdrowie pozwoliło na dwugodzinne bieganie po Myślęcinku No.... to zaspokoiłam potrzebe uzewnętrznenia się z tym wydarzeniem , dziękuje za uwage ![]() A pomyśleć, że mogłam to zrobić zaraz po zerwaniu i być rok do przodu bez tracenia czasu na reanimowanie tego śmierdzącego trupa...bleh Także do tych świerzo po zerwaniu- brak kontaktu to najzdrowsza forma kontaktu, szkoda że tak długo do tego dochodziłam |
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
No sama zobacz.. to ciało pewnie poprawione w photoshopie, opalenizna niekoniecznie naturalna, spodnie opuszczone do pół dupy. I to niby ma być facet? nie dość że poprawiony przez program to zanim położył się na tym pseudopiasku to siedział godzinę w spa, drugą u maniukjurzystki, trzecią u fryzjera. Posmarował się jakimś olejem i myśli że świeci.
|
#1275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w spa czy siedział nie wiem, nie robi, u manikiurzystki raczej nie widać a u fryzjera... wiesz taką fryzurę, to ja kumplom robię osobiście Ale spoko, jedna mniej do kolejki ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- pliz... bo mi słabo |
|
|
|
|
#1277 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Facet tak wygląda i już. Ja posiedzę trochę na słońcu i też mam taką opalenizne. Oj, bardzo jesteś przewrażliwiona na facetów
|
|
|
|
|
#1278 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#1279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a ten facet wcześnie wyglądał pewnie tak : http://www.vagabondjourney.com/2008-...costa-rica.jpg A co do tego czy na każdego faceta jestem taka cięta.. hm.. czekam na taki okaz, który udowodni mi, że wasz diabelski i podły ród jest czegoś wart.
|
|
#1280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tam nic nie widze. Miednica ma normalny kształt. A mięśnie ma. Sam je posiadam, więc coś o tym wiem A tułów jest jak najbardziej normalny Mieśnie ten facet ma, światło je tylko jeszcze bardziej uwydatnia.Chyba wiesz co tą skośne mięśnie brzucha, prawda? Ten facet ma je dobrze wyrzeźbione, dlatego Ci się wydaje, że miednica jest jakaś dziwna Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-03-27 o 19:36 |
|
|
|
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, on wcale mnie nie kręci, jest brzydki i odpicowany bardziej niż ja jak idę na imprezę. Też wolę normalnych facetów, takich przeciętnych. Bo to oni mają to coś, są skromni i no.. często pozytywnie zaskakują zawartością w spodniach, w przeciwieństwie do tego który pewnie ma małego przyjaciela.
|
|
#1282 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Nie ma to jak wpaść na moment...
zjedzmnie - http://www.tapeciarnia.pl/52569_arma...ans_plaza.html przyjrzyj się dobrze i nie pitol. Edit: wklep sobie w guglu "Clint Mauro"...
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2011-03-27 o 19:41 |
|
|
|
#1283 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PS. Myślałem przed chwilą, że spadne z krzesła. Mój brat zapytał "To jesteś Ty ?" Edytowane przez Reggaenator Czas edycji: 2011-03-27 o 19:46 |
|
|
|
|
#1284 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bo normalnyFacet
![]() Cytat:
Tułów nie jest zwężony, wysportowani faceci tak mają ![]() A z boku tyłka? Nad biodrem, czy pod biodrem? Bo nad biodrem to jest najbardziej seksowny męski mięsień, A pod biodrem to mięsień pośladkowy średni Ich wypracowanie jest cholernie trudne (wiem bo próbuję). O właśnie, kto zna jakieś ćwiczenia na wypracowanie tego mięśnia (dla niewtajemniczonych - bok dupy )Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1285 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1286 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękować
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Cytat:
Generalnie znam mnóstwo ćwiczeń na pośladki, ale wypracowują się głównie te "mięśnie pośladkowe wielkie" natomiast kiepski jest efekt tych położonych bardziej z boku, a wiadomo, że kobiety chcą mieć też pupę po bokach pełną ![]() Chodzi o to, żeby nie było takiego efektu: http://files.myopera.com/Jurgi/blog/dupa-dody-small.jpg czyli z profilu tyłek fajny, a od tyłu widać, że po bokach jest jakaś płaska lipa |
|
|
|
|
#1287 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
Dlaczego to musi tak bardzo boleć?
I nie da się przestać kochać z dnia na dzień
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wciąż i niezmiennie, najlepszy tyłek mam po jeździe konnej. Bez kombinowania, wsiadasz i wszystko samo pracuje jak trzeba. Ale dobre efekty tylko przy galopie z pełnym siadem ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1290 |
|
Zadomowienie
|
E tam mi sie podoba
jest troche wypicowany, i może takiego faceta bym nie chciala mieć (niewiadomo jak z jego ego ), ale żeby sobie popatrzeć to jak najbardziej
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

. Ufff, co za emocje
no i gratulacje
.

hah ostatnio też tak było, i jak byłam u niego w domu to jeszcze gorzej, bo siedziałam sama w pokoju jak idiotka, nie wiem czy o tym pisałam