|
|||||||
| Notka |
|
| Druty, igła i szydełko Forum dla miłośników drutów, szydełka i igły. Tu dowiesz się jak ozdobić spodnie, na jaki kolor pofarbować koszulkę oraz jak uratować zniszczony sweter. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wzory na haft krzyżykowy vol. 6
Cytat:
ja mam 9/2010 i 1/2011 tylko musze sie zmotywowac do zeskanowania
|
|
#3212 |
|
:)
|
Ojjjj byłabym baaaaardzo wdzięczna
![]() ![]() |
|
|
|
#3213 |
|
|
a ja znalazłam taka serie misiaków, jakby ktoś chciał to prześlę. Mam nadzieję że się nie powtarzam i nie było ich wczesniej, jęsli tak to przepraszam
Miś książe.jpgMiś księżniczka.jpgMiś w kapeluszu.jpgMiś z serduszkiem.jpg |
|
|
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
9/2010 juz polecial a 1/2011 się skanuje
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Znalezienie tych gazetek zajęło mi 3 sekundy. Warto czasem korzystać z wyszukiwarki...
http://chomikój.pl/graba5101/GAZETKI/HAFTY+POLSKIE/2011 (zmień "ó") |
|
|
|
#3217 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny ... już kilka razy mi pomogłyście może i tym razem mnie wesprzecie
znalazłam taki oto schemat ... bardzo mi się podoba ale mam kiepską jakość scanu na dodatek nie mam do niego numeracji muliny. mam ogromną prośbę jesli któraś ma schemat czytelny i numeracje muliny to bardzo proszę o podesłanie na anna_rybka@wp.pl |
|
|
|
#3218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
swoją drogą, to chyba normalne u Kłapouchego, bo on ciągle gubił gdzieś ogonek
|
|
|
#3219 | |
|
|
Dziękuję Kochana, dotarły
Wysłałane, daj znac jak dotrą ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
korollajna85
wzorki dotarły bardzo dziękuję
|
|
|
|
#3221 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przykro mi bardzo... Przyjmij wyrazy współczucia... ![]() ---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Cytat:
Jestem dobrej mysli, wierzę że kiedys wreszcie się uda Musze spróbowac Twojej rady i przestac o tym mysleć... tylko jak to zrobić...---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Cytat:
To bardzo bolesne ale niestety taka jest kolej losu... Ale najgorsze w tym wszystkim jest to okropne cierpienie... ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Dziewczyny mam problem... Zainstalowałam sobie jakiś czas temu program do odczytu plików xsd PMW a teraz niedawno wirtualna drukarke wg wskazówek Integry i niby wszystko było ok... spróbowałam wydrukować jeden wzór z xsd do PDF za pomocą konwertera i udało się... Byłam super zadowolona bo mogłam sobie potem drukować w kolorze na innym kompie... Aż do pewnego momentu... Przy drugim pliku na drugi dzien pojawiła się problem... Zaznaczam nic nie zmieniałam, żadnych ustawień ani nic... Przestało działać... PMW otwiera plik i jak włączam drukowanie do PDF pokazuje się okienko wydruku (gdzie pokazuje jak przechodzą strony wydruku ale wszystko staje na 1 stronie i dalej nic) i okienko zapisz plik... Chwilę czeka i się tak jakby zawiesza... Stoi w miejscu i pokazuje że program nie odpowiada... Tak jest na każdym jednym wzorze... Nie mam pojęcia zielonego co się stało... Jestem zła strasznie zła.... Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłam co się dzieje... Czy któraś z Was miała może taki problem albo wie co poradzic na to co się dzieje...??? Będę wdzięczna za pomoc... Tylko proszę tak łopatologicznie tłumaczyć bo ja od niedawna ten program obsługuję ![]() Pomózcie
Edytowane przez kasienkarobaczek Czas edycji: 2011-03-28 o 10:27 |
|||
|
|
|
#3222 |
|
Raczkowanie
|
Poszukuję tego wzoru. Jeśli ktoś go posiada to poproszę na katarzyna.keat@wp.pl. Z góry dziękuję
|
|
|
|
#3223 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a.biuro@op.plPozdrawiam Edytowane przez adusiam24 Czas edycji: 2011-03-28 o 12:59 Powód: l |
|
|
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanko i nie wiem, gdzie je zadać, nie bijcie.
Czy ktoś wyszywał już własną fotkę przerobioną na xxx za pomocą haftixa lub abakanu? Bo ciekawi mnie, jak to wychodzi już na gotowo.
|
|
#3225 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam na moim chomiku, zaraz ściągnę i wyslę.
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie do Was
![]() Poszukuję tych monogramów, które są autorstwa Sikory - Małyjurek zamieszczone w haftach polskich. Czy ktoś z Was posiada je? Jeśli tak to poproszę na patusan@op.pl |
|
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
kasienkarobaczek miialam cos podobnego...a bylo tak,ten program pdf za kazdym razem jak sie go otwiera zabiera duzo pamieci podrecznej( mi zabieral ok 1.5 do 3gb w zaleznosci jak duzy chcialam przerobic plik,tzn jak duzo stron) a ze na dysku C zostalo mi jedynie 3 gb to potem on sie pultal,zatem zamykalam wszystko,restartowalam kompa i czasem to pomagalo bo "pozarta pamiec" powracala,ale ostatnio zniklo mi troche tej pamieci i jakos nie chce sie przywrocic.i nie wiem jak temu zapobiec i gdzie sa zapisywane te pliki tymczasowe,ktore sa potrzebne do dzialania tego programu
Edytowane przez bazile Czas edycji: 2011-03-28 o 16:50 |
|
|
|
#3228 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wem-kad@wp.pl Elżbieta ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Wspaniały obraz Chrystusa-DZIĘKUJĘ |
|
|
|
|
#3230 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam Kłapołuchego i jego znaleziony ogon
|
|
|
|
#3231 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3232 |
|
|
macie może ten obrazek w większej rozdzielczości??
leżący malec.jpg byłabym wdzięczna
|
|
|
|
#3233 | ||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Blondasek26 ja posiadam wzorek ostatniej wieczerzy ale w kolorze jeśli byś chciała. Edytowane przez karollajna85 Czas edycji: 2011-03-28 o 18:19 |
||
|
|
|
#3234 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
znaczy, ze nie zagladam zbyt czesto---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- poprosze wszystkie ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- oj mam ten sam problem z moimi gazetwmi, ale widze, ze tobie poszlo to poprosze o przeslanie ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- ja tez poprosze o niego
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|||
|
|
|
#3235 |
|
Raczkowanie
|
Kłapouchy zabrał swój ogon i powędrował do Ciebie
|
|
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Raczkowanie
|
Dosłałam pozostałe częśći, mam nadzieję, że teraz jest całość.
|
#3238 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, szukam takich wzorow miast, moj mail gdancula@op.pl
|
|
|
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
Witam, po mojej dość długiej nieobecności
|
|
|
|
#3240 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Druty, igła i szydełko
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:04.

PMW otwiera plik i jak włączam drukowanie do PDF pokazuje się okienko wydruku (gdzie pokazuje jak przechodzą strony wydruku ale wszystko staje na 1 stronie i dalej nic) i okienko zapisz plik... Chwilę czeka i się tak jakby zawiesza... Stoi w miejscu i pokazuje że program nie odpowiada... Tak jest na każdym jednym wzorze... Nie mam pojęcia zielonego co się stało... Jestem zła strasznie zła....