|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
szczerze mówiąc to nie wiem
ale też nie chce mi się znowu takiego kolosa znowu pisać z drugiej strony to pisanie jakoś tak lekko idzie ![]() Ala, wracaj!!
|
|
#2132 |
|
Raczkowanie
|
Beauti a dziś jak sie czujesz??
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarzynka ja się czuję ok Ale ja twarda jestem i się nie dam byle chorobie A u Ciebie co tam? Zdjęcia z remontu mam nadzieję, że pokażesz? ![]() Studuś do tam u Ciebie Kwiatuszku Wiosenny?
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti toś mnie teraz poetycko określiła
![]() Byliśmy dziś w szpitalu w odwiedzinach. Z teściem już dużo lepiej, dziś wyraźniej mówił, to dobrze rokuje! Bjuti wspieram Cię w w uczuleniowych reakcjach, sama dziś mam całą rękę czymś wysypaną:/
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
po prostu interesuje mnie ten temat, dlatego tak całkiem łatwo idzie ![]() Bjuti, spójrz na Klub
|
|
#2136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak Tż przeżył wizytę? Wszystko ok? ![]() A uczulenie to niech Ci szybciutko zejdzie :/ Bo to jest strasznie paskudztwo :/
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo się ucieszył,ze do niego wpadliśmy
![]() Musze chyba to paskudztwo czymś posmarować?jak myślisz? Mutny będziecie w Padwie w akademiku czy prywatnym mieszkaniu zadokowani?
|
#2138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co u mnie? wykonczona jestem, nadal czekam na telefon z sprawie pracy. mam nadzieje ze sie uda i juz chce do tż;/
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
|
#2139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzięki Bogu nie muszę tego dziadostwa pisać ale jak widzę, jak dziołszki się z tym męczą to tragedia! ![]() Ja już ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
Trzymaj to z daleka od różnych chemikaliów bo to pogarsza sprawę Cytat:
A dzisiaj z pracy nie powinni zadzwonić, bo dzisiaj niedziela A niedziela to dzień święty - rodzinny!
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zalezy mi na tej pracy;/ Dzięki mam nadzieje ze w koncu zadzwonia bo chce juz wszystko powiedziec tz a to miala byc taka mala niespodzianka jak sie uda ocy sie udalo jutro biore sie za mycie okien i robienie tablic ze zdjeciami zeby tyle o tym nie myslec---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- oby wapno Ci szybciutko pomoglo
|
|
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
Czasami można rozgnieść wapno między łyżeczkami, dodać kropelkę czy dwie wody, zrobić z tego "pastę" i wetrzeć w uczulenie
Katarzynka to jak tylko dadzą Ci z pracy znać to pisz! ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Dziołszki kochające Bon Jovi! Jedna jedyna jego piosenka mi się spodobała Always Lubicie mnie bardziej teraz? Skoro dołączyłam do waszego zacnego Bon Jovinowskiego grona?
|
#2143 |
|
Raczkowanie
|
Jasne ze dam,znak.
Teraz ide spać ![]() Kiepsko się czuję;/ Miłoego wieczoru Wam zycze.
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Always też mi się podoba, więc piona
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
Studi, jeszcze nie wiemy
będziemy mieszkać tam, gdzie będzie tanio i gdzie będziemy mogli mieszkać razem a z akademikami pod tym względem to chyba różnie bywa ![]() Studi, dobrze, że teściu się ucieszył z wizyty Jak tak Was czytam, to cieszę się, że ja nie mam żadnego uczulenia ![]() kurcze, coś mnie gardło zaczyna boleć
|
|
#2146 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynka dobranoc
Kameuś dziękuję za wpuszczenie do klubu ![]() Mutny a może poszukajcie kogoś, kto by chciał was np jako pomoc domową? Wiesz... Mieszkacie ale w zamian co tydzień wszystko sprzątacie i np chodzicie na zakupy Albo pilnowanie domu?
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Bjuti, dzięki za rade
może tak zrobimy na pewno coś się znajdzie do samego wyjazdu zostało jeszcze pół roku damy radę ![]() W ogóle nie mówiłam Wam, ale jakiś czas temu miałam taką rozmowę z D.: - (D może w Padwie zamieszkamy w akademiku..- może... Tylko z tymi akademikami różnie bywa.. nie wiadomo czy pozwolą mieszkać parze bez ślubu razem... - To akurat nie problem.. - Czemu? - No ewentualnie weźmiemy cywilny ![]() Heh, dobre jest to, że nie byłby to dla niego problem ale ślub cywilny przed wyjazdem to nie jest najlepszy pomysł... Wszystkie dane bym musiała zmieniać, chyba, że nazwiska bym nie zmieniła
![]() Zaręczeni: 31.12.2010 Edytowane przez Mutny Czas edycji: 2011-03-27 o 21:36 |
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------
[/COLOR]hej dziewusie!! sorki, ze tak przerwe rozmowe ale mam pytanko do bjuti: nie orientujesz sie moze ile trzeba czekac na wyniki poziomu przeciwcial FAVN?? musze zrobic w maju, a nie za bardzo moge cos znalezc;/ a zalezy mi, zeby sie wyrobili w pare tygodni;/ Edytowane przez santom Czas edycji: 2011-03-27 o 21:54 |
|
|
|
#2149 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to wcale nie jest takie złe ![]() ![]() Nawet wręcz przeciwnie! Mnie się ten pomysł podoba Z dokumentami może być problem no ale bez przesady żaby aż taki ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cytat:
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod koniec maja musze wyslac odwirowana krew do pulaw do instytutu no i sie martwie,ze sie nie wyrobia![]() weterynarz nam nawet nie potrafil powiedziec niestety ile to moze zajac;/ no ale nic tam... nic sie nie zrobi, trzeba czekac...;/ |
|
|
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasza madra ,studiujaca niedlugo w Padwie![]() Cytat:
i super ,ze w koncu T cos zdecydowal odnosnie ujawnienia rodzicom cudownej nowiny .A te chrzciny Bereniki szybciutko robia ,a twoj T bedzie chrzestnym ??Cytat:
,nie koneicznie woda musi az wyskaliwac ,dla mnie wystarczy tak jak ty mowisz lekko bulgoczaca woda i nic sie nie dzieje![]() Kuruj sie kochana z tego swinstwa,bo strasnzie meczy ta jelitowka. kurcze cos tam jeszcze mialam ktorejs napisaac ,.ale zapomnialam. TZ dzis u mnie spal.Nie wyspalam sie ,bo za male lozko mam ,a poza tym sie budzilam ,bo tz gada przez sen .Rany co to bedzie po slubie .Bylismy u niego na obiedzie,pogadalam z bratowa tz ,ktora ledwo chodzi termin ma jednak 1 kwietnia ![]() .A najlepsza jest ta agentka ich corka chodzi za nia i ja straszy ,ze pajak ,ze mysz,zeby szybko urodzila
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-03-27 o 22:20 |
|||
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka wredna dziewucha
![]() Właśnie spędziłam godzinę na czytaniu relacji Wizażanek z ich porodów. Przyznaję, przeraża mnie to jeszcze bardziej niż dotychczas
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinia fajna ta mała A bratowa widać ma stalowe nerwy Co do gadającego Tż.. Lepiej gadający niż chrapiący! ![]() Gaja no co ty takie rzeczy czytasz, co?
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo te moje papiery na dniach będą wysyłane do tego uniwerku w Padwie i nie wiem, czy potem byłoby łatwo pozmieniać dane
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co mnie wzięło. Chyba nuda
|
|
|
|
#2156 |
|
Zakorzenienie
|
Gajka ale ci sie nudzi
ja nawet tego nie czytam ,wystarczy ,ze ze 3 lata temu ogladalam porody na yt i do dzis to pamietam.Oprocz tego relacje mojej siostry z jej 26 godzinnego porodu i bratowej z dwoch porodow tez ponad 20 godzin ,a za jakis tydzien pewnie uslysze relacje z porodu tz bratowej![]() beuti chrapie tez a ja dzis do niego" wiesz co chrapiesz identycznie jak moja babcia ,jak jade do niej i tam nocuje to slysze ,ze ona tocka w tocke tak samo chrapie
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-03-27 o 22:32 |
|
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dochodzę do wniosku, że jeżeli już to tylko cesarka, a potem hormony na powstrzymanie laktacji bo karmienia chyba jeszcze bardziej sobie nie wyobrażam niż porodu Kinia, właśnie - za jajko Gai
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Łiii, grunt to się pozytywnie nastawić, nie?
![]() Za moje jajko ![]() O ble, karmienie...przygryzanie cyca, ciagnięcie, non stop bolące, przeciskające cycki...nie nie nie! Edytowane przez Gajaa Czas edycji: 2011-03-27 o 22:32 |
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie słodźcie mi tak, bo sie rozpuszczę ![]() Hehe, niezła ta dziewuszka ![]() ojtam, ojtam mój D. chrapie da się wytrzymać, trzeba pogwizdać i przestaje ![]() Gaja, nie czytaj tego, bo Ci się koszmary będą śnić
|
|
|
#2160 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tym bardziej tak jak mówię, możecie się zatrudnić jako pomoc domowa A jak z językiem? Uczycie się? ![]() Gajuś musiało Ci się okropnie nudzić skoro aż TAKIE rzeczy czytałaś ![]() Aluś napisała tajemniczego posta i polazła na pół nocy oglądać jakieś wspólnotowe paści ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

ale też nie chce mi się znowu takiego kolosa znowu pisać 

Ale ja twarda jestem i się nie dam byle chorobie
A u Ciebie co tam? Zdjęcia z remontu mam nadzieję, że pokażesz? 

Always też mi się podoba, więc piona 

,nie koneicznie woda musi az wyskaliwac ,dla mnie wystarczy tak jak ty mowisz lekko bulgoczaca woda i nic sie nie dzieje
,a za jakis tydzien pewnie uslysze relacje z porodu tz bratowej