|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Poszukalam na ebay, mam ponad 400 znalezioncyh dla okreslenia nyx jumbo.
I pierwsze z brzegu: http://cgi.ebay.pl/3-NYX-Jumbo-Eye-P...item4cf3f4de8c http://cgi.ebay.pl/NYX-2-Jumbo-2-Sli...item35aec60c23 http://cgi.ebay.pl/Set-of-6-NYX-Cosm...item5643388279 http://cgi.ebay.pl/6-NYX-JUMBO-EYE-P...item4aa7277b03 A na allegro te kredki jednak wygladaja nieco inaczej ![]() W ogole podoba mi sie ta ostatnia aukcja ![]() Mase sprzedanych, sprzedawca ma 99,9% dobrych opini, wysyla tez do polski no i cenowo suuuuper Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-27 o 23:53 |
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
ja za to dzis malo zjadlam
![]() ale i cwiczylam, oddalam 650skokow na skakance ![]() kurde, zla jestem przez te kredki, jak jeszcze mojej sie nie da zatemperowac, to juz w ogole... 10min do konca konkursu z rossmanna, pozniej tylko 2dni na ostatnie glosowanie i wyniki, a ja leeece i leece w dol stado jedynek dostalam w ostatnich dniach
|
#2673 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Oooo jakie drogie te kredki na ebayu. Na CC, tam gdzie dziewczyny kupuja je, kosztuja 3,50$
|
|
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorsze jest to, ze te sklepy sa w PL i na blogu dziewczyny tutaj na samym dole jest ta kredka, a ona sama sprzedaje produkty tych marek, pracuje na nich, wiec dziwne zeby ona tez miala podrobke ![]() ehh Polska...
|
|
#2675 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja podalam pierwsze lepsze, nie patrzylam na ceny, chodzilo mi o wyglad, nie zrobilam sortowania cenowego Ale ta ostatnia to nawet nawet, kolo 20 dolarow za 6 kredek z wysylka to sie oplaca bardziej niz na allegro ![]() I jeszcze mam super aukcje z BB kremami ![]() Boze to jest straszne, odkad odkrylam zamawianie kosmetykow na ebay moje konto taaaak cierpi A tu wychodzi po 10 zl za kredke juz z przesylka http://cgi.ebay.pl/3-NYX-Jumbo-Eye-P...item3a61956cbe ![]() Zabierzcie mi komputer, blagam bo sie wciagnelam i mnie rece swierzbia zeby paypal doladowac a nie moge
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-28 o 00:02 |
|
|
|
|
#2677 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry Wieczór !
Mi znów zaczyna się pogarszać - też tak macie, że najgorzej w chorobie czujecie się rano i wieczorem...?? Bo kurczę rano to w ogóle prawie nie mówiłam, potem już było coraz lepiej, potem już nawet dobrze a teraz znów zaczyna być źle... Jedyne co mnie cieszy, to fakt, że Tż zaczyna zmieniać swoje zachowanie, zobaczymy na jak długo, na razie jest cudnie ), i to co mnie w nim rozbraja i to co jest u niego tak cudowne to, to, że nawet jak jestem bez makijażu, zakatarzona, ledwo mówiąca, ubrana jak na syberię - szalik, kilka bluz, dres itd. z czerwonymi oczami to on potrafi podejść, popatrzeć i powiedzieć że jestem taka śliczna i on uwielbia tą moją naturalną piękność - wiecie jak zarąbiście jest usłyszeć coś takiego jeszcze przy takim wyglądzie i że to jest szczere i do tego mam ogromne kompleksy na punkcie mojej cery i pokazać się gdzieś bez makijażu to jest dla mnie katorgą (np. w lecie unikam basenu jak ognia....), naprawdę to jest dla mnie piękne, zwłaszcza, że wiem, że nie kłamie i widzę to w jego oczach..Jejuu, widzicie, przyszłam i takiego offa Wam strzeliłam, przepraszam, przepraszam
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest już nas 3.
|
|
|
#2680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
caate - super, że Tż zrobił taką niespodziankę i spędziliście weekend we dwoje, bomba!! I jaki kiepski makijaż?! Ja Ci zaraz dam
Ślicznie wyglądałaś! I piękne cienie Inglota, ogólnie kocham ich cienie, zdasz relację później jaka jest ta seria Integra? I świetny kolor tego beżu, pokaż potem jak się prezentuje na oczkach, bo szukam takiego cielistego ładnego kolorku i żeby długo się trzymał itd. a mam z tych "paseczków" biały Inglota i świetnie się trzyma i kolor jest intensywny I loooki ramoncia217 - ojej, biedactwo, widzę też chorujesz, zdrowiej szybciutko! 91moniaa161 - dziękuję Kochana To spróbuj z tym kremem, może to faktycznie od tego? A jaki to jest krem- o nazwę mi chodzi ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja za każdym razem się cieszę, jak ktoś rezygnuje z solarki, naprawdę jak dla mnie to jasne ciało, jak tylko jest zadbane, jest śliczne, a zwłaszcza jasne buzie A i super, że już idzie do przedszkola, zawsze to z rówieśnikami się pobawi, będzie przebywać dłużej wśród dzieciaczków a i Ty sobie odpoczniesz A kolor lakieru przepraszam, ale totalnie mi się nie podoba, jest jakiś taki...sztuczny?Cytat:
xhankax - ja miałam ten podkład z La Roche-Posay i przede wszystkim co rzuca się w oczy pierwsze, to to, że jak się ma go na sobie i robi się zdjęcia to jest piękny efekt jak po PS (a mam duuuże problemy z cerą) Na pewno jest widoczny na buzi, nawet jak się minimalnie go nałoży, bardzo go na niej czuć. Drogi. I wydajny Mam nadzieję, że pomogłam.Anastazja86 - trzymam kciuki, aby się stan Twojej mamy poprawił i życzę raz jeszcze duużo siły dla Ciebie...Bądź dobrej myśli.I dużo do niej mów, dużo opowiadaj, pokazuj różne przedmioty, i mów, mów, mów - podobno to świetnie działa na osoby w śpiączce, naprawdę i czytałam dużo o tym i słyszałam od osób różnych,od pielęgniarek w szpitalach jak rozmawiałam, od lekarzy..Bo człowiek w śpiączce zazwyczaj wszystko słyszy ale tak "przez sen" , tylko, że nie może odpowiedzieć itd. Kiedyś była taka sytuacja, że chłopak zapadł w śpiączkę a mama siedziała z nim dzień w dzień i właśnie mówiła, mówiła, nawet o bzdurach, nic nie znaczących byleby mówić i jak on w końcu się obudził ze śpiączki to powiedział jedno do niej "myślałem, że już nigdy nie skończysz mówić" - i to jest jedno z wielu potwierdzeń tej tezy.. ![]() ![]() dianulaa - ja też jestem jaśniutka i zawsze najjaśniejsze podkłady i pudry kupuję, także luuz I naprawdę czasami aż dziwnie się czuję jak widzę wszędzie te poopalane ciałka i buzie nawet w środku zimy...![]() Tallulah - widziałam, że pisałaś o Misshy i jedynie to chciałabym poinformować Cię, bo nie wiem czy wiesz, a może to dla Ciebie ważne, że Missha nie ma stabilnego tego filtru, tak naprawdę on jest ale w tak śladowych ilościach, że totalnie nic nie chroni... ![]() Jakie dziewczyny polecacie odżywki do paznokci na wzmocnienie i porost ? Tylko łatwo dostępne i tanie przede wszystkim, bo u mnie teraz krucho z kaską ![]() I używała któraś z Was tego tuszu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ra.html&next=1 ?? Bo ma tak świetne opinie i jest w gronie najlepszych i do tego uwielbiam tusze MF a szukam przede wszystkim pogrubienia,wydłużenia i żeby się trzymał i nie osypywał i był pięknie czarny
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot dziękuje za odpowiedz. Chyba zakupię sobie taki sam, przetyłam opinie na kwc i zdania są podzielone a ja zawsze używałam Glis kura i miałam fajne włoski, z tego co piamiętam miałam juz go kiedys. Wiec może jutro jak znajde czas to go poszukam u mnie w drogeri .
Ja zaraz lecę spac, wezme jeszcze tabletki i się położę. Oczy mi sie coś kleja. Także życzę wszystkim miłej i spokojnej nocki buziaczki Dobranoc
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdrowka
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
O tym samym pomyslalam ja sie bede sugerowac tym ze na stronie nyxa sa i przy kredkach i przy szminkach A na tej stronie to tylko 1$ taniej niz na ich orginalnej stronie bo tam sa chyba po 4,5$ ![]() Alessandra - powaznie?? A skad to wiesz? Bo ja czytalam o Misshy duzo jak ja zamawialam i PA+++ to aktualnie chyba najwyzsza ochrona a producent chyba by sobie tak w kulki nie lecial, ech ![]() Napisz skad wiesz, bede wdzieczna
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-28 o 00:07 |
|
|
|
#2684 | ||
|
Zakorzenienie
|
Alessandro, dziekuje Ci pieknie
jasne mozesz kupowac makijaz zrobie i pierwsze co tymi cieniami![]() city matt u mnie tez dzisiaj szybko znikl, jakos po 6h no ale bylam po nocy z TZ, to bez kremowania, pudru itp go nakladalam to moze dlatego...Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
ehh, ja juz nie wiem co o tym myslec, bo sama na all zmaawialam z drewnem a dostalam biala, anwet tego nie zauwazylam.... wiec jakbym miala reklamowac ja z ebaya czy skads, to ja dziekuje czemu ludzie to robia
|
|
#2685 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() i tez nie wiem dlaczego nie ma tych kwiatuszkow juz sama nie wiem
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Zakorzenienie
|
_Alessandra ogromna z Ciebie szczęściara.
Zdrówka. Ja ostatnio zastanawiałam się nad odżywkami Miss Sporty nie są drogie, a szczególnie nad tą: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...th.html&next=1. W sumie ma dobre recenzje. ![]() Ja idę spać. Dobranoc.
|
|
#2688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj TZ roobi mi czasami zdjecia wlosow, jak go wyprosze, ale marudzi, ze po co na co, jednak juz zrozumial i wie, ze ja musze co miesiac mierzyc wlosy, cyknac im zdj ale tylko prostych, bo w rozpuszczonych lokach nie jezdze do niego, wiec sama musze im robic zdjecia, dlatego sa jakie sa![]() dobranoc
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
Alessandra czułego i fajnego masz tż, że tak dba o Ciebie i mówi Ci że jesteś piękna nawet w dresach, chora , z czerwonymi oczami. To jest ważne żeby chłopak docenił swoją dziewczynę be makijazu przynajmniej ja tak uwazam. Muj tż przez cały ten tydzien kiedy jestem chora też jest dla mnie taki opiekuńczy, ugotował mi rosów, latał do apteki, smarował mnie maścią, robił herbatki, kolacje, podawał leki. Mogła bym wyliczac i wyliczac. Cały czas się mną opiekował. W nocy mnie głaskał jak miałam goraczkę, przykrywał... To jest słodkie, on na co dzień nie jest aż tak wylewny i wogule ale jak trzeba potrafi sie mną zając. Fajnie mieć takich tż
Oki teraz już lecę spać .. Buziaki
|
#2690 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wlasnie ebay pod tym wzgledem jest lepszy niz allegro bo zglaszasz przez paypal ze masz podejrzenie oszustwa ze sprzedano Ci podrobke i oni sie dalej tym zajmuja a Ty odzyskujesz pieniadze ![]() Ja sie mniej obawiam ebay niz allegro tak naprawde. Ale fajnie ze sobie moge dzis dluzej posiedziec z Wami ale jeszcze 2 dni L4 i wracam do pracy ![]() a teraz to co chcialam napisac tylko mi umknelo: Anastazja86 - duzo zdrowia dla Twojej mamy Caate - sliczny makijaz, szalenie mi sie podoba, blagam o filmik z nim Snow - sliczna bluzeczka ![]() Wykonczylam zel z ziaja med do skory wrazliwej i glorie, nie wiem czy Wam mowilam, cos mi pamiec szwankuje ![]() Mam tez resztki micela bourjois W kolejce czeka z ziaji ten z solanka.Moj projekt denko idzie nawet nawet. Zrobilem dzis tez zel lniany - mi sie szybciutko zrobil, zero roboty przy nim mialam i dobrze odcedzil Mam siemie z herbapolu, mowie bo ponoc sa roznice miedzy firmami ![]() Aaaaa i kupuje biala perle, wreszcie bo od zeszlych wakacji nosze sie z tym zamiarem. Boje sie bardzo nadal o moje wrazliwe zeby ale trudno, najwyzej nie bede uzywac ale strasznie mnie korci zeby sprobowac ![]() Jeszcze mi sie przypomnialo ![]() Alessandra - prezent dla TZ to mysle o myszce saiteka cyborg rat 9 ![]() A co do Misshy - uzywalam retinoidow i ona byla jedynym co chronilo mi w ciagu dnia twarz. Na szyje dawalam filtr 50+ (bo szyje tez smarowalam retinoidem). Powinnam nabawic sie przebarwien lub miec bardzo podrazniona skore a takiej nie mialam, co wiecej - moja skora odkad jej uzywam wyglada piekniej i zdrowiej z dnia na dzien Wiec teraz sama nie wiem ![]() Prosze Cie o jakies zrodlo bo moze faktycznie pomysle teraz o Skin 79 Pink dla odmiany Jakos juz sobie nie wyobrazam nie miec BB kremu, to dla mnie super oszczednosc czasu rano
Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-28 o 00:27 |
|
|
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
caate dzięki, rozejżę sie czy znajdę jakiś z tej firmy, czytałam w gazecie że z witaminami jest bardzo dobry ..
A LUDZIE oszukują po to by małym kosztem zarobić parę groszy, nie ważne dla nich jest to że to nie fer i wogule bo skoro wystawia aukcje i pisze że to orginał a doskonale wiedzą że to podróba to juz powinni się wstydzić. Ale ich to nie obchodzi, dla nich ważne jest tylko to żeby zarobić. Eh sama cos o tym wiem i wiem jakie to nie fajne..Płaci się za orginał a dostaje jakas tandetną podróbę.... Ale dostałam weny na isanie, oki teraz juz na prawdę lecę. Myślałam że po 3 miesiecznym odwyku od siedzenia na wizazu po nocy mi przeszło mi, hehe ale się myliłam. No nic buziaczki papa.
|
#2692 |
|
Zakorzenienie
|
caate, angelinmyheart - hehe, dziękuję, że tak sądzicie, ale wiecie ile ja mam przebojów z tym moim Tż'em i takie sytuacje jak te dzisiejsze kiedy on jest taki otwarty, rozmowny, milutki, kochany, pokazuje swoje uczucia i wszystko jest ok. to naprawdę muszę wywalczyć, ja ciągle walczę o ten związek żeby się poprawił itd itp. a Tż wie o tym co robi źle, ale zazwyczaj popełnia te same błędy i teraz tak jakby coś ruszyło i zaczął się poprawiać ale wolę nie zapeszać, bo zazwyczaj trwa taka poprawa parę dni, tydzień a potem znów to samo -na razie się cieszę tym jak jest i pokazuję mu, że widzę to co robi i jak się stara
Byleby trwało tak jak najdłużej caate - Naprawdę piękne te odcienie, a one matowe są? Wow, 6h to i tak świetnie u mnie ten podkład trzymał najdłużej jakieś...4h? I to niecałe..A potem magicznie znikał i zostawiał dziwne plamy i smugi... To i tak bez kremu, pudru itp. to świetnie u Ciebie trzymał, to znaczy że jest dobry dla Twojej buźki bo naprawdę to sukces u podkładu tak trzymać bez odpowiedniego "zagruntowania" Tallulah - z wątku o składach kosmetyków, bo sama chciałam misshę kupić i tak z ciekawości kiedyś sprawdziłam, o proszę, znalazłam: Dot.: ZBIORCZY:Składy kosmetyków - pomoc w ich rozszyfrowywaniu cz.III Cytat: Napisane przez Alesjaa Poproszę o analizę poniższego kosmetyku pod względem ochrony UVA/UVB i zapychania. Zaczęłam czytać na temat składników ale wolę to oddać w ręce znawców tematu ![]() podkład MISSHA BB Cream Perfect Cover SPF 42 PA+++ Water (Aqua), Cyclopentasiloxane, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Cetyl PEF/PPG-10/1 Dimethicone, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Zinc Oxide, Dimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Arbutin, Magnesium Aluminium Silicate, Stearalkonium Hectorite, Hydrolysed Collagen, Rosa Rubiginosa Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane, Caviar Extract, Adenosine, Algae Extract, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Fagus Sylvatica Bud Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Ceramide 3, Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract, Fragrance (Parfum), Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol. MAY CONTAIN [+/-; Titanium Dioxide (CI 77891), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499) Duzo silikonów, glikoli które mogą zapychać. Ochrona anty UV raczej znikoma....bardzo znikoma. Podkład nie posiada stabilnych filtrów. Jeśli chcesz stosować podkład z ochroną przeciwsłoneczną może poszukaj w mineralnych np EDM A co do tej myszki dla Tż'a to co to za myszka w ogóle czym się różnią myszki od komputerów oprócz wyglądem, bo ja to zielona w tych sprawach... No niby tak, powinnaś się nabawić podrażnień, przebarwień itp. to nie wiem od czego to zależy, ja przesłałam tylko to co wyczytałam a ta dziewczyna wyczytała ze składów a ona się zna z tego co wiem bardzo dobrze na składach ![]() angelinmyheart - haha poproś, ciekawe jaka będzie Jego reakcja A co do odżywek, to dzięki za odp.ramoncia217 - dziękuję Kochana, ale tak jak wyżej napisałam życie z moim Tż'em nie jest usłane różami dlatego tym bardziej mnie takie sytuacje cieszą ) że nie są zbyt wylewni itd. ale jak już trzeba to potrafią się zaopiekować, postarać, ukazać uczucia i tak zgadzam się, to piękne mieć obok siebie kogoś takiego Dobra Kochane, ja idę spać, czuję już, że mam gorączkę, wrrr...I niedobrze mi jakoś, do tego dziś @ dostałam no cudnie normalnie pakiet 2 w 1 - okres + choroba, kocham takie prezenty od losu... ![]() Buuuziaki!! edit: bo nie doczytałam paru postów
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-03-28 o 00:36 |
|
|
|
#2693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jeszcze na moment tylko, nie nadrobiłam niestety wszystkiego, ale jestem na bieżącej stronie chociaż
![]() Cytat:
(to zdjęcie gdzie lusterko widać). Dobranoc, Dziewczyny, do jutra |
|
|
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
Chociaż w sumie nie idę jeszcze spać tż oglada film wiec jeszcze chwile posiedze z wami. Powiem szczerze baaaaardzo mi tego brakowało
![]()
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ze napchany silikonami to wiem, taka jest glowna zasada BB kremow, ale ma duzo dobrych ekstraktow i warto ja kupic chociazby dlatego Teraz sama nie wiem co z ta ochrona p/sloneczna bo kieruje sie zasada ze nie wierze do konca wizazowi, sie nacielam juz nie raz no i do konca tez nie wiem jaka ta dziewczyna ma wiedze do oceniania skladu wiec biore to na poprawke. Chyba napisze do producenta Misshy z prosba o wyjasnienie jak to dokladnie jest, na pewno robili jakies badania randomizowane No i chyba skusze sie dla odmiany na tego Pinka bo mi chodzi po glowie, mysle jeszcze nad elemongiem ale on ma podobno mocne krycie a ja nie chce takiego. Oba te kremy maja 25/PA++ wiec ciekawe tez jak to z nimi faktycznie jest ![]() W kazdym razie dziekuje za info i zdrowka zycze bo widze ze siedzisz w domu jak ja Edytowane przez Talullah Czas edycji: 2011-03-28 o 00:42 |
|
|
|
#2696 |
|
Wtajemniczenie
|
muszę zrobić sobie spis kosmetyków które chcem sobie kupic w najblizszym czasie.
Pare rzeczy już mam na oku, reszte musze jeszcze doszlifować na wizażu ![]() ---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- oki lece jednak spać oczy mi sie kleją... A pozatym muszę rano wstać . dobranoc.
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja za chwilę idę spać, muszę wstać jutro o 5:50 rano...
|
|
|
|
#2698 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc
|
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc, kolorowych snów piękne
|
|
|
|
#2700 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() Alessandra- miło zachował się tż, będę trzymała kciuki, żeby już zawsze tak było
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:20.

), i to co mnie w nim rozbraja i to co jest u niego tak cudowne to, to, że nawet jak jestem bez makijażu, zakatarzona, ledwo mówiąca, ubrana jak na syberię - szalik, kilka bluz, dres itd. z czerwonymi oczami to on potrafi podejść, popatrzeć i powiedzieć że jestem taka śliczna i on uwielbia tą moją naturalną piękność - wiecie jak zarąbiście jest usłyszeć coś takiego jeszcze przy takim wyglądzie i że to jest szczere i do tego mam ogromne kompleksy na punkcie mojej cery i pokazać się gdzieś bez makijażu to jest dla mnie katorgą (np. w lecie unikam basenu jak ognia....), naprawdę to jest dla mnie piękne, zwłaszcza, że wiem, że nie kłamie i widzę to w jego oczach..

Ślicznie wyglądałaś! I piękne cienie Inglota, ogólnie kocham ich cienie, zdasz relację później jaka jest ta seria Integra? I świetny kolor tego beżu, pokaż potem jak się prezentuje na oczkach, bo szukam takiego cielistego ładnego kolorku i żeby długo się trzymał itd. a mam z tych "paseczków" biały Inglota i świetnie się trzyma i kolor jest intensywny
To spróbuj z tym kremem, może to faktycznie od tego? A jaki to jest krem- o nazwę mi chodzi
Ja za każdym razem się cieszę, jak ktoś rezygnuje z solarki, naprawdę jak dla mnie to jasne ciało, jak tylko jest zadbane, jest śliczne, a zwłaszcza jasne buzie
buziaczki Dobranoc

no ale bylam po nocy z TZ, to bez kremowania, pudru itp go nakladalam to moze dlatego...