|
|
#1861 | ||
|
Pani Buka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
Oj, a wiecie kiedy ja ostatni raz byłam na basenie? z 10 lat temu chyba
Cytat:
ja kończę o 16:30 więc zdążyłabym wpaść chyba do domu, chcesz jechać zaraz po zajęciach czy jak? do której to czynne? trzeba się sms-owo zgrać ja w 15 minut dotrę, bo od Powstańców przejdę na piechotę chyba. Cytat:
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2011-03-28 o 00:05 |
||
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiencja - no najchętniej od razu po zajęciach. Weź mi proszę moje maski i elfa, ok?
![]() I daj znać jutro smsem, o której się umawiamy Ja tak na 17.50 pewnie bym mogła dojechać
|
#1863 |
|
Copyraptor
|
Kasiencja, a co ze słoiczkami?
|
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.korona.krakow.pl/ Jest jeszcze basen na Koronie, ale 11zł wstęp. Dodatkowo Le premier w Buma Square, ale tam już wejściówka 20zł
![]() Nie sądziłam, że w Krakowie tak ciężko jest z basenami... Ja u siebie chodzę i płacę 5zł/h ;o
|
#1865 |
|
Konto usunięte
|
wstawanie "o godzinę wcześniej" nie jest tym co zbytnio lubię
![]() ale poza tym wszystko jest w porządku
|
|
|
|
#1866 | |||
|
Wtajemniczenie
|
ZIEW!
Cytat:
Trzymaj sie mocno i porozmawiaj, wiesz napewno ze szczerosc czasem jest najlepsza ![]() Cytat:
Wygladaja jakby tylko samo 'szkielko' bylo ale to nie jest 'szielko' tylko cos tam cos tam ![]() Cytat:
A na Wisle..Musisz uwazac, aby jakis grzybek lub tynk z sufitu cie nie zaatakowal, basen jest naprawde straszny (przynajmniej byl ze 2 lata temu). Nie ma po bokach splywu wody wiec latwo sie falowanie robi a i w najplytszym miejscu nawet chyba mi woda do pasa nie siega
|
|||
|
|
|
#1867 |
|
Wtajemniczenie
|
wpadłam tylko na chwilę. pamiętam, że któraś chciała fryzjera:
http://gruper.pl/krakow
|
#1868 |
|
Pani Buka
|
jak będziesz odbierać torebkę ode mnie to wezmę od Ciebie słoiczki i dam Ci 10zł
![]() Ola, ok.
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nic się nie stało poważnego. Tylko ta rozmowa mnie bardzo przerażała. Na szczęście wszystko jest ok. Sporo rzeczy sobie wyjaśniliśmy, ustaliliśmy itd. Jest dobrze, będzie lepiej
|
#1870 |
|
Konto usunięte
|
Kasiencja, mam nadzieję że nawiedzisz mnie dziś zgodnie z tym co w pm pisałyśmy sobie
|
|
|
|
#1871 |
|
Pani Buka
|
Hard, raczej powinnam się wyrobić
będę dzwonić
|
#1872 |
|
Konto usunięte
|
dzięki kasienja :)
|
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam do Krakowa, jestem zmęczona podróżą i wczesną pobudką, a dodatkowo już jestem upewniona, że no cóż, pewnych rzeczy się nie da odbudować. |
|
|
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Widziałam Cię, jak taszczyłaś torbę po schodach na dworcu, ale nie zaczepiałam, bo było daleko, a mnie się spieszyło .
|
|
|
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję A no właśnie: dziewczęta wszystkie, co ze spotkaniem? W końcu jest coś ustalone na ten tydzień?
|
|
|
|
|
#1876 |
|
Konto usunięte
|
ja nic nie wiem
|
|
|
|
#1877 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jutro jest spotkanie.
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1879 | |||||
|
Zakorzenienie
|
nadrabianie siala lala la 1/2
Cytat:
trzeba było się leniu przyłączyća nie mam cienkich i słabych? mam tak cieniutkie że prawie ich nie ma co prawda trochę się podreperowały przez ostatni rok, ale szału nie maCytat:
![]() wymień się z nami ![]() haha niemożliwe jesteście!!!a Ecrulo proponowała wyspę to nie chciałyście ![]() Cytat:
ja na rolki też! albo trasa nad Wisłą w stronę M1 to jest aż nierealne żebyś nie umiała pływać, a umiała jeździć na nartach no ale podobno jak ma się coś pod nosem to się z tego nie korzysta Cytat:
2. nie wiem dokładnie co się robi na takich targach bo nie miałam okazji na nich być, ale z tego co wiem jest panel wykładowy/ szkoleniowy, są wystawki pracodawców, można sporo kontaktów złapać albo chociaż się zorientować jakie firmy prowadzą rekrutację. Myślę, że jak ktoś ma czas i potrzebuje pracy to warto się wybrać. Sama bym poszła ale niestety jest to w godz. pracy 3. c o do przekleństw i mojej chrześnicy to nie wiem skąd jej się to wzięło. rodziców patologicznych nie ma wiadomo czasem każdemu zdarzy się przekląć ale raczej starają się na to zwracać uwagę i nie przeklinać przy niej. Młoda raz podłapała, ale raczej nie widać żeby korzystała z tego jako "zwracacz uwagi"4. tani jest na UE i AGH- zwłaszcza dla studentów, UE coś ok. 5-6 zł/ h, AGH- ok.10 zł/h jak dobrze pamiętam Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie i o której spotkanie? Bo nie ma wątku w klubie
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Gdzie jest informacja o tym spotkaniu? To jakieś tajne?
|
|
|
|
#1882 | |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam dalej 2/2
Shir- doczytałam. nie wiem o co chodzi ale jak będzie lepiej to najwazniejsze ![]() biedne kury Cytat:
co do suszenia włosów- to faktycznie suszarki są w strefie płatnej, ale ja zawsze brałam swoją suszarkę i szłam do kibelka "się podłączyć" już za strefą nigdy nikt mi nic nie powiedział. Zresztą myślę że wiele osób tak robi.W Parku Wodnym też są w płatnej strefie, ale są tez nie dole dodatkowe i tam już się nie płaci. ale dzisiaj jest pięknie!!!! ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- SdC, Ville- jest info tylko wątek był założony na sobotnie a przesunęło się na wtorek. Lenka zakłądała
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#1883 |
|
Konto usunięte
|
nie ma wątku o spotkaniu w klubie
![]() to o której i gdzie jutro jest spotkanie ????? |
|
|
|
#1884 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, chciałabym osobiście prosić Was o pomoc w nagłośnieniu sprawy - http://vexgirl.blogspot.com/2011/03/...at-sklepu.html. To skandaliczne, żeby w XXI wieku działy się takie rzeczy...
|
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1886 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No wlasnie...gdzie i kiedy? Bo ja chetna jestem i to nawet bardzo Tylko pewno bede w trakcie biegac i szukac ecrulo razem z moimi zamowieniami ![]() Cytat:
![]() Wydawalo mi sie, ze masz mocne wlosy Strasznie mi sie podobaja bo masz takie prosciutkie I nie moge uwierzyc, ze Twoja siostra ma za to super loki!O no wlasnie, nad Wisła w okolicach Galerii Kazimierz juz nawet nie ma tlumow..i jest zywoplot chroniacy przed plywaniem ![]() I skoro o plywaniu mowa...w morzu ciezko sie nauczyc a na basen nie chodzilam bo po co, skoro w wakacje jest plaza? Kiedys baseny u nas prawie nie funkcjonowaly, od kilku lat dopiero buduja nowe |
||
|
|
|
#1887 |
|
Konto usunięte
|
kochane czy mogłaby któraś mi wziąć moje zamówienie wyspowe od Ecrulo i przekazać jutro na spotkaniu
???bo planuję się pojawić
|
|
|
|
#1888 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1889 |
|
Wtajemniczenie
|
Bede biec za Toba i Cie lapac
Poza tym mam chyba gdzies ochraniacze na lokcie, ktore powinny byc dobre na Twoje kolana
|
|
|
|
#1890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak co jak co, ale młodzi jak mają możliwość, powinni mieszkać sami. Z rodzicami (mimo, że górne piętro byłoby nasze jakoś głupio byłoby mi iść do wanny z TŻ-tem, no i nago tak głupio jakoś latać po domu ![]() Kochane moje, macie już jakieś kosmetyki z alterry z rossmana? Bo ja mam odżywkę do włosów morelową i ją ubóstwiam, w albumie moich włosów 2 ostatnie zdjęcia są po jej użyciu, Blair też jest nią zachwycona A muszę kupić jeszcze żel pod prysznic pomarańczowo-waniliowy, wąchałam i zapach piękny |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:03.

mam za to deskorolkę! 

Trzymaj sie mocno i porozmawiaj, wiesz napewno ze szczerosc czasem jest najlepsza 

I nie boj sie, ja tez nie ogarniam tego tematu
) źródle przeczytałam, że wg jakichś badań u kobiet w małżeństwie wydziela się jakiś hormon czy coś, który odpowiada za większy apetyt. ja w małżeństwie nie jestem, ale obecność TŻ na co dzień w mieszkaniu może wywoływać podobny efekt, nie? 

haha niemożliwe jesteście!!!
I nie moge uwierzyc, ze Twoja siostra ma za to super loki!