|
|
#1891 |
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;26008433]Dziewczyny, chciałabym osobiście prosić Was o pomoc w nagłośnieniu sprawy - http://vexgirl.blogspot.com/2011/03/...at-sklepu.html. To skandaliczne, żeby w XXI wieku działy się takie rzeczy...[/QUOTE]
Sposób kontaktu sprzedawcy jest żenujący, a teksty linkowane na blogu zahaczają o pranie mózgu... Na jedno tylko zwrócę uwagę - jeśli pieniądze zostały zwrócone na kartę kredytową, to księgowanie/rozliczenie/uwidocznienie może potrwać kilka dni i o to trzeba pytać w banku.
|
|
#1892 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły Helfy
Ineso - będę w aidemie koło 14.40, i będę dzwonić do Ciebie
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Blair, czy mogłabyś się zorientować ile w aidemie kosztuje maska wybielająca Bielendy?
|
#1894 | |
|
Zakorzenienie
|
Shi, no problem
Mam bulwers na helfy - nawet próbki marnej nie wrzucili do paczki ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie z rajstopowego odpisali, że nie ma możliwości, żeby dali rabat, bo allegro z nich zdziera zbyt duże prowizje. Na darmową wysyłkę też nie mogę liczyć. Zapytałam ich czy mają jakiś sklep netowy, żeby kupić bez allegro, ale znów nie mogę się doczekać odpowiedzi.
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Zapytaj czy jak zamówisz mailowo poza allegro to czy rabat będzie (omijasz prowizję)
|
#1897 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale lepiej później niż prędzej, ja to czasem łażę z olejem cały dzień, a spłukuję go dopiero podczas wieczornej kąpieli
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W tym fryzjerze co ostatnio z Mal byłyśmy to musiałam kobietkę wręcz prosić żeby mi troszkę więcej tych włosów podcięła... Bo miałam ochotę sciąć wszystko co zniszczone, a ta stwierdziła że mi tylko "tyci, tyci" podetnie. W podcinaniu "końcówek" najgorsza jest Skrobacz, u niej końcówki to tak od pasa do ramion Cytat:
?Cytat:
![]() OK Cytat:
![]() Ty sobie lepiej czerwony mini płaszczyk kup i noś go z krótkimi ledwo wystającymi spod płaszczyka spódniczkami Jak najbardziej
|
|
#1898 |
|
Nie depcze krokusów
|
Bardzo chętnie, ale znalezienie płaszczyka, który nie będzie workiem, wciąż jest niemożliwością.
|
|
#1899 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do chrześnicy to czy oni przypadkiem jak przeklina nie zwracają zwracają na to zbyt dużej uwagi, nie upominają, nie poprawiają Z doświadczenia wiem że najlepiej w ogóle nie reagować, bo dzieci przekorne są.Faktycznie oburzające!
|
|
#1900 |
|
Pani Buka
|
dokładnie! już w Parku Lotników wpadłam kiedyś na kosz na śmieci który był świeżo malowany
ej, ale miałam też gdzieś ochraniacze. byle jakie, ale są, jak się upadnie to chronią
|
#1901 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz założę![]() Cytat:
denerwuje mnie to że są takie... sianowate:/ bo jak widze dziewczyny z długimi, prostymi włosami to im zazdroszczę że one się im tak nie "rozkładają" na całych ramionach tylko grzecznie gładziutkie leżą na plecach. jak Lalaith ale taka już chyba "uroda" tych moich że wiecznie wyglądają jak niewyczesanea moja siostra ma 5x więcej niż ja i ma mega kręcone! po mamie ![]() a ja się nauczyłam pływać w morzu tzn. złapałam podstawy bo fakt że na falach trudno się nauczyć, a potem ćwiczyłam w jeziorach.ale słuszne to co mówisz więc zwracam honor ![]() oj tam, oj tam.... nie wiesz że im się jest mniejszym tym kąt nachylenia jest mniejszy więc i potencjalny strach powinien się proporcjonalnie zmniejszać ![]() Cytat:
spójrz wyżej co napisałam a propos Twoich![]() a co do Julki to ona nie używa tych przekleństw często a rodzice raczej nie reagują ostro na to, ale też starają się jej mówić że tak nie wolno w granicach normy tak jak ze wszystkim innych czyli np. jak próbuje zeskoczyć z łóżka mówią że tak nie można i tak samo z przekleństwami. Na szczęście złapała tylko te 2 i rzadko o nich pamięta ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- zapraszam do klubu na wątek spotkaniowy ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- nienawidzę swojego banku
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1902 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w T. maja rozmiar XXS, ktory zapewne bylby na Ciebie dobryCytat:
![]()
|
||
|
|
|
#1903 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - nienawidź nadawcę przelewu
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
Nienawidzę mojego Promotora... Właśnie mi kolejną reakcję kazał wstawić a już 15:00 grr...
|
|
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo ja do sierpnia zeszłego roku myślałam, że właśnie mam taki nieuczesany wiecznie typ, sianowaty i puchowaty, a jak weszłam tu na forum zakręconowłosych i zaczęłam nową pielęgnację, to włoski wyglądają o niebo lepiej
|
|
|
|
|
#1906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i co ma mi daćok to nienawidzę nadawcy czyli szefowej- wszystko w normie ![]() Cytat:
proste są jak drut i całe życie były więc chyba to nie to
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1907 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktoras z dziewczyn prostowala wlosy keratyna
Lalaith, Lenka?
|
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak bym chciała mieć falowane włosy ;[ Żadna fryzura mi się na nich nie trzyma i w dodatku są cienkie i oklapnięte.
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
Uff godzinka i już przeczytałam posty z weekendu
![]() Mój Tż gra na gitarze, aktualnie akustycznej i strasznie jęczy, że musi od rodziców przywieźć chociaż jednego elektryka :P Na koncerty można wpadać do Albo Tak - co miesiąc jest Open Mic Night z darmowym wstępem i browarem za piątkę Większość wykonawców to obcokrajowcy, więc konferansjerka po angielsku.Ja ze swoim mieszkam pół roku, a jakoś żadne z nas nie tyje. Mój chłop schudł z 8 kilo od przeprowadzki |
|
|
|
#1910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałabym się na kim powyżywać i nowe odżywki dla zakręconych popróbować ![]() Bo siostra nie chce ![]() Lecę, siedzę tu na wizażu a za 10 minut muszę być u kuzynki
|
|
|
|
|
#1911 |
|
Zadomowienie
|
Co do próbowania odżywek dla kręconych włosów to ja jestem chętna. Ale ja jestem mega "zakręcona"...
|
|
|
|
#1912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żadne loki mi nie wytrzymają dlużej niż godz ![]() Cytat:
ale widzisz Kama jest chętna więc masz na kim się wyżywać![]() co tu taka cisza?
||
|
|
|
#1913 |
|
Matka Smoka
|
ktpi mi dziś odpisało na maila, że przecież nie pisałam, że brakuje jakichś produktów
![]() ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- blair - ja Ci już dam te 2,70 jak się spotkamy, ok? bo chyba wyczerpałam limit darmowych przelewów ![]() Cholerko - dopiero rozpakowałam kolczyki i okazało się, że mam z pasiaków trzy fioletowe i jeden turkus
|
|
|
|
#1914 |
|
Copyraptor
|
a wydawało mi się, że się wszystko zgadza...co robimy?Już Ci wysyłam przelew za peeling. A, i ja tylko uprzedzam, że nie ogarniam odbierania rzeczy dla Ciebie mam nadzieję, że te osoby które mi to mają dawać będą o tym wiedzieć
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-03-28 o 19:00 |
|
|
|
#1915 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#1916 | |
|
Zakorzenienie
|
W każdym Rosmannie
![]() Cytat:
Shir - nie ma u nich tej maski
|
|
#1917 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
Tylko od kasiencji masz mi odebrać bieliznę i torebkę. Nic więcej chyba ![]() Przecież skończyłaś z facetami ![]() Nie w każdym, u mnie nadal nie ma ![]() Bo w A. część produktów sprowadzają na zamówienie. |
|
|
|
|
#1918 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#1919 |
|
Copyraptor
|
Ineso, bo ja jeszcze chyba mam dla Ciebie coś od Blair...i jeszcze dla kogoś coś. Chyba.
Wiesz, nie o złotówkę chodzi...no ale zostawiam to Tobie - jak mówisz, że nie robimy afery, to nie robimy. |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
Eeee Cholercia chyba nie ode mnie?
Na brytyjskim Elfie -20% ![]() A właśnie - 6m, jak chcesz przelew to proszę o pw z danymi
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:25.

?

Z doświadczenia wiem że najlepiej w ogóle nie reagować, bo dzieci przekorne są.
spójrz wyżej co napisałam a propos Twoich

a wydawało mi się, że się wszystko zgadza...co robimy?
mam nadzieję, że te osoby które mi to mają dawać będą o tym wiedzieć