|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 | |||||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tam jak na razie cisza i spokój.Cytat:
Nie, ale wszystkie czekamy Cytat:
Edytowane przez Joanna2705 Czas edycji: 2011-03-28 o 16:30 Powód: literówka |
|||||
|
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
netto bez rabatu....chciałam wypracować upust
|
|
|
|
#4173 |
|
Raczkowanie
|
Moim problemem jest to,że klientki zazwyczaj zamawiają co drugi katalog......nie wiem,może tylko raz w miesiącu postanawiają wydać jakieś pieniądze na kosmetyki
a ja w kazdym miesiacu mam dwa katalogi
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4175 |
|
Rozeznanie
|
Muszę pochwalić serum rozjaśniające Anew, używam już ponad tydzień, na noc i widać już rezultaty. Zależało mi na wyrównaniu koloru skóry przed wiosną, rozjaśnieniu przebarwień po krostkach i jest super. To serum delikatnie złuszcza te ślady, nawet starsze i o to chodziło! Używałam kiedyś kremów z kwasami mocno złuszczających, ale one bardzo przesuszały skórę, nie było mowy o nałożeniu jakiegokolwiek podkładu czy pudru bo podkreślały łuszczące się skórki, a teraz buzia jest gładka, bez skórek, nie przesuszona i z dnia na dzień ma coraz bardziej jednolity kolor. Serum jest tłuste i nie wiedziałam czy przy mojej mieszanej skórze zda egzamin, ale stosuję je z umiarem, bez dodatkowego kremu na noc, a rano nakładam ten ogórkowy krem-żel z Avon Care i jestem naprawdę zadowolona z obydwu produktów. Skóra nawilżona, ale nie świecąca, pory nie pozapychane!!! czego się obawiałam, tak więc polecam.
Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kuracji z kwasem glikolowym, nigdy nie zwracałam na nią uwagi, ona jest normalnie w ofercie? bo nie widziałam w najbliższych katalogach... |
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem bardzo zła... robiłam dzisiaj zamówienie z 7 na kuriera i wysłałam o 10.59 i mi nie złapało na jutro... dopiero na 30.03;(
|
|
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
Zdolna jestem
![]() Pomyliłam się w wyliczeniach na ile mam zamówienie i zadowolona, że już przekroczyłam 1000 Liczę drugi raz i machnęłam się o stówkę Zastanawiam się czym dobić. Doradźcie która torebka lepsza? Talia czy Alicia?
|
|
|
|
#4178 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Raczkowanie
|
Czy kredka żelowa jeszcze kiedykolwiek będzie w katalogu??????
Pisze,że do wyczerpania zapasów........ale wydaje mi się,że pojawi sie w nowym opakowaniu(jak można tak to ująć)
|
|
|
|
#4181 |
|
Raczkowanie
|
Mam takie pytanie dostałam dzisiaj w paczce Odżywcze serum pod prysznic do włosów suchych i łamliwych z oferty netto 05 i jest wyprodukowany w Polsce, a to jak go używać jest w każdym innym języku, a nie w tym co trzeba
Czy mogę coś z tym zrobić ? Napisać do AVONu czy coś innego ? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji a może któraś z Was ma z "instrukcję obsługi" po polsku i mogłaby mi napisać ?
|
|
|
|
#4182 |
|
Raczkowanie
|
Do oczu oczywiście...
|
|
|
|
#4183 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Wszystkie klientki, które wcześniej kupowały u mnie szampony, odżywki i produkty do stylizacji (wosk, pianka, lakier) stwierdziły, że odkąd mają one nowe opakowania to znacznie się popsuły i przestały je zamawiać.Dla zaufanych, dobrych klientek kupuję tylko stare wersje - z netto i z ios. Ale co będzie jak się w końcu tam skończą?
|
|
#4184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo np. mam kremy, których nie zamienię na żadnego inne, np. krem-żel matujący z N***a V****e Y***g. I ostatnio nawet zrezygnowałam z żeli Senses, bo poza ładnym zapachem, nie robią ze skórą nic (oprócz mycia jej ).Cytat:
Tak w ogóle to mi się dzisiaj klientka obudziła... Chce Celebre Nie wiecie, czy będzie jeszcze dostępna ta woda w katalogach?Ach, i jeszcze jedno: tusz może być otwarty sześć m-cy, tak?
Nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Quidquid latine dictum sit, altum videtur. Edytowane przez keine_angst Czas edycji: 2011-03-28 o 17:13 |
||
|
|
|
#4186 |
|
Raczkowanie
|
Dokładniej to po użyciu odżywek AT...
|
|
|
|
#4187 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#4189 |
|
Raczkowanie
|
Tak niecierpliwie czekałam na szminke Mega Impact "Potega koloru" Pink Pop i o zgrozo ona nie ma nic wspólnego z tym delikatnym rózem w katalogu :/ to raczej malina z czerwienią a sama zsiebie mam już dosc czerwone usta, wiec ogólnie masakra.. zastanawiam się czy mi się opłaca zwracać tą jedna rzecz, ale z dwojga złego mogłabym za to wziąc jakiś lakier czy coś.. Ile taka przesyłka kosztuje? Wystarczy polecony? A Treselle PRZEPIĘKNE!!! <lol>
|
|
|
|
#4190 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Wiecie dziewczyny, że nie udało mi się złożyć zamówienia nadal. Pisałam w piątek, że jak klikam w to czerwone "rozpocznij" to nic się nie dzieje i nadal tak jest u mnie w domu, a dziś w szkole próbowałam i było ok, wiec co robić, zrezygnować z bycia konsultantką czy można jakąś inną drogą wysyłać zamówienie? |
|
|
|
#4191 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziś miałam Święto Paczki Mleczka do ciała z oferty demo są super, dwa mineralne złociste spraye do ciała są popsute (ich konsystencja jest podobna do zamarzniętej waty cukrowej) a na pudełku od masła do ciała MM jest kod kreskowy ![]() Jak myślicie, co robić ze sprayami? |
|
|
|
#4192 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Ja również czekam na katalog 8 bardzo ładnie prosimy
|
|
|
|
|
#4193 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poszukaj w strefie.Cytat:
|
|
#4194 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powodzenia ![]() Cytat:
BTW niosąc go klientce (5 min przy -5 st) zamarzł ponownie więc jej też powiedziałam, żeby postawiła przy źródle ciepła. Nie wiem jak takie zamarzanie ma wpływ na jakość produktu...A kod kreskowy na maśle masz pewnie dlatego, że był on wcześniej w COKu, naklejają je tam by można było używać skanerów do kodów a nie wertować katalogi. |
||
|
|
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4196 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zadomowienie
|
dziwczyny, czy któraj z Was płaci za przesyłkę przelewem internetowym? Nie ma rzadnych problemów. Wystarczy jak wpisze mój numer konsultantki?
|
|
|
|
#4198 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pierwszy raz chyba tak.
|
|
|
|
|
#4200 |
|
Raczkowanie
|
Ja płace tylko przez internet. Nie ma żadnego problemu. Zauważ, że ostatnie numery konta na który masz włacić należność za fakturę to twój numer personalny. Masz wygenerowane własne konto, na które wpływają tylko twoje wpłaty. Ja dla formalności w tytule przelewu dodaję nr faktury.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

a do środy jeszcze daleko 

tylko później połowa znajomych pachniała tak samo hehe....
Ale zazwyczaj to Mamuśka ma więcej niż ja
Moje na bank ich nie kupią
a ja w kazdym miesiacu mam dwa katalogi
a jak wam się podoba nowa woda z 6 Love to the fullest??

Czy mogę coś z tym zrobić ? Napisać do AVONu czy coś innego ? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji 

Zamawiam dla siebie na 100zł, mama 50zł, babcia 40zl i jakoś się jedzie
a niektóre trendi dzisiaj dostaną