Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 16:29   #4171
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Tak, tak, tą różową Blush

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Ja też zawsze wpisuję liczbę klientek

---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------

Już nie mogę doczekać się kuriera a do środy jeszcze daleko
Ja też

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
za kilka wątków - to już szybciej

hehe poszukałam mniej więcej:
- lipiec 2008 (wątek 4)
- styczeń 2010 (wątek 9)
- sierpień 2010 (wątek 13)
- marzec 2011 (wątek 18)

hehe a to dobre

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
ciiiii...
no to teraz się będzie działo na watku

a już wieczorem to w ogóle
e, tam jak na razie cisza i spokój.

Cytat:
Napisane przez Blanusia89 Pokaż wiadomość
taaaaaa chyba na allegro ;/

Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość
nie nie na allegro, zrobiłam mały rabat i poszły tylko później połowa znajomych pachniała tak samo hehe....
Rabat z netto?! Przeciez na netto i tak nie zarabiasz... To jaki jeszcze sens dawac rabat i dokładac do interesu? Cos tu krecisz....

Cytat:
Napisane przez RosalieHale Pokaż wiadomość
czy ktoś wie kiedy będzie katalog 8?
Nie, ale wszystkie czekamy
Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
U mnie niestety zawsze jest tak, że to, co zarobię nie starcza na zakupy Ale zazwyczaj to Mamuśka ma więcej niż ja

Patrzcie, co znalazłam:
http://lula.pl/lula/1,111769,9332494...zapachach.html
Ciekawa jestem jak klientki zareagują na te perfumy Moje na bank ich nie kupią Za drogie dla nich...
Moje tez... Ale prawda jest, że Outspoken bardzo mi dobrze poszły, sama mam dwie buteleczki...

Edytowane przez Joanna2705
Czas edycji: 2011-03-28 o 16:30 Powód: literówka
Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:33   #4172
angie_910108
Raczkowanie

netto bez rabatu....chciałam wypracować upust
angie_910108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:36   #4173
smerfetka2000
Raczkowanie

Moim problemem jest to,że klientki zazwyczaj zamawiają co drugi katalog......nie wiem,może tylko raz w miesiącu postanawiają wydać jakieś pieniądze na kosmetyki a ja w kazdym miesiacu mam dwa katalogi
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:38   #4174
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabunia3001 Pokaż wiadomość
Hej, nie wiem czy wszystkie już mają katalog 6 ale rzeczywiście zamówienia z 5 ciężko się zbierało a jak wam się podoba nowa woda z 6 Love to the fullest??
Dzisiaj przyszły mi próbki i nie podobają mi się
Cytat:
Napisane przez angie_910108 Pokaż wiadomość

ja kiedyś dostałam takie olejki mineralne,musiałam czekać 2 dni nim dojdą do siebie;/
Tak, teraz akurat też przeszedł mi mineralny olejek w sprayu i postawiłam przy grzejniku żeby się rozpuścił. Już kiedyś też tak robiłam
avonmaniaczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:39   #4175
alehcar
Rozeznanie

Muszę pochwalić serum rozjaśniające Anew, używam już ponad tydzień, na noc i widać już rezultaty. Zależało mi na wyrównaniu koloru skóry przed wiosną, rozjaśnieniu przebarwień po krostkach i jest super. To serum delikatnie złuszcza te ślady, nawet starsze i o to chodziło! Używałam kiedyś kremów z kwasami mocno złuszczających, ale one bardzo przesuszały skórę, nie było mowy o nałożeniu jakiegokolwiek podkładu czy pudru bo podkreślały łuszczące się skórki, a teraz buzia jest gładka, bez skórek, nie przesuszona i z dnia na dzień ma coraz bardziej jednolity kolor. Serum jest tłuste i nie wiedziałam czy przy mojej mieszanej skórze zda egzamin, ale stosuję je z umiarem, bez dodatkowego kremu na noc, a rano nakładam ten ogórkowy krem-żel z Avon Care i jestem naprawdę zadowolona z obydwu produktów. Skóra nawilżona, ale nie świecąca, pory nie pozapychane!!! czego się obawiałam, tak więc polecam.
Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kuracji z kwasem glikolowym, nigdy nie zwracałam na nią uwagi, ona jest normalnie w ofercie? bo nie widziałam w najbliższych katalogach...
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:40   #4176
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

ja jestem bardzo zła... robiłam dzisiaj zamówienie z 7 na kuriera i wysłałam o 10.59 i mi nie złapało na jutro... dopiero na 30.03;(
Stary 2011-03-28, 16:43   #4177
paula600324
Zakorzenienie

Zdolna jestem
Pomyliłam się w wyliczeniach na ile mam zamówienie i zadowolona, że już przekroczyłam 1000 Liczę drugi raz i machnęłam się o stówkę
Zastanawiam się czym dobić.

Doradźcie która torebka lepsza?

Talia czy Alicia?
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:46   #4178
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość

Doradźcie która torebka lepsza?

Talia czy Alicia?
Talia
Stary 2011-03-28, 16:49   #4179
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Muszę pochwalić serum rozjaśniające Anew, używam już ponad tydzień, na noc i widać już rezultaty. Zależało mi na wyrównaniu koloru skóry przed wiosną, rozjaśnieniu przebarwień po krostkach i jest super. To serum delikatnie złuszcza te ślady, nawet starsze i o to chodziło! Używałam kiedyś kremów z kwasami mocno złuszczających, ale one bardzo przesuszały skórę, nie było mowy o nałożeniu jakiegokolwiek podkładu czy pudru bo podkreślały łuszczące się skórki, a teraz buzia jest gładka, bez skórek, nie przesuszona i z dnia na dzień ma coraz bardziej jednolity kolor. Serum jest tłuste i nie wiedziałam czy przy mojej mieszanej skórze zda egzamin, ale stosuję je z umiarem, bez dodatkowego kremu na noc, a rano nakładam ten ogórkowy krem-żel z Avon Care i jestem naprawdę zadowolona z obydwu produktów. Skóra nawilżona, ale nie świecąca, pory nie pozapychane!!! czego się obawiałam, tak więc polecam.
Mam jeszcze pytanie odnośnie tej kuracji z kwasem glikolowym, nigdy nie zwracałam na nią uwagi, ona jest normalnie w ofercie? bo nie widziałam w najbliższych katalogach...
A ile masz lat?
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:51   #4180
smerfetka2000
Raczkowanie

Czy kredka żelowa jeszcze kiedykolwiek będzie w katalogu??????
Pisze,że do wyczerpania zapasów........ale wydaje mi się,że pojawi sie w nowym opakowaniu(jak można tak to ująć)
Stary 2011-03-28, 16:51   #4181
avonmaniaczka
Raczkowanie

Mam takie pytanie dostałam dzisiaj w paczce Odżywcze serum pod prysznic do włosów suchych i łamliwych z oferty netto 05 i jest wyprodukowany w Polsce, a to jak go używać jest w każdym innym języku, a nie w tym co trzeba Czy mogę coś z tym zrobić ? Napisać do AVONu czy coś innego ? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji a może któraś z Was ma z "instrukcję obsługi" po polsku i mogłaby mi napisać ?
Stary 2011-03-28, 16:51   #4182
smerfetka2000
Raczkowanie

Do oczu oczywiście...
Stary 2011-03-28, 16:52   #4183
Kairra
Spiritus Movens

Cytat:
Napisane przez zabunia3001 Pokaż wiadomość
Co do szamponów AT to oprócz tego że zmienili opakowania to musieli coś dodać do nich, u mnie klientki skarżą się ze szampony w poprzedniej wersji lepiej im się sprawdzały i służyły ;/
Popieram
Wszystkie klientki, które wcześniej kupowały u mnie szampony, odżywki i produkty do stylizacji (wosk, pianka, lakier) stwierdziły, że odkąd mają one nowe opakowania to znacznie się popsuły i przestały je zamawiać.
Dla zaufanych, dobrych klientek kupuję tylko stare wersje - z netto i z ios.
Ale co będzie jak się w końcu tam skończą?
Kairra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:56   #4184
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kairra Pokaż wiadomość
Popieram
Wszystkie klientki, które wcześniej kupowały u mnie szampony, odżywki i produkty do stylizacji (wosk, pianka, lakier) stwierdziły, że odkąd mają one nowe opakowania to znacznie się popsuły i przestały je zamawiać.
Dla zaufanych, dobrych klientek kupuję tylko stare wersje - z netto i z ios.
Ale co będzie jak się w końcu tam skończą?
Faktycznie,sama używam i chyba przestanę bo włosy są tak jakby nieświeże.
Stary 2011-03-28, 16:57   #4185
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
Ja jednak oprócz kosmetyków Avonowych mam też swoje ulubione "Polskie firmy" Lubię różnorodność
Ja też Bo np. mam kremy, których nie zamienię na żadnego inne, np. krem-żel matujący z N***a V****e Y***g. I ostatnio nawet zrezygnowałam z żeli Senses, bo poza ładnym zapachem, nie robią ze skórą nic (oprócz mycia jej).

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
u mnie też cienko z piątką Zamawiam dla siebie na 100zł, mama 50zł, babcia 40zl i jakoś się jedzie Koleżanki łącznie na 60zł No ale przynajmniej mam zniżkę dla siebie jako konsultantka
U mnie klientki na 200zł, a ja na ok. 100zł.

Tak w ogóle to mi się dzisiaj klientka obudziła... Chce Celebre Nie wiecie, czy będzie jeszcze dostępna ta woda w katalogach?

Ach, i jeszcze jedno: tusz może być otwarty sześć m-cy, tak?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

Edytowane przez keine_angst
Czas edycji: 2011-03-28 o 17:13
keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 16:58   #4186
smerfetka2000
Raczkowanie

Dokładniej to po użyciu odżywek AT...
Stary 2011-03-28, 16:59   #4187
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
jeszcze nikt nie pisał na temat k8 a niektóre trendi dzisiaj dostaną albo dostały...
Drogie koleżanki trendujące, ładnie prosimy o 8 katalog.
To zniecierpliwienie przyprawia mnie o zawrót głowy, a tu tyle nauki przede mną.
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:02   #4188
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Drogie koleżanki trendujące, ładnie prosimy o 8 katalog.
To zniecierpliwienie przyprawia mnie o zawrót głowy, a tu tyle nauki przede mną.
Jestem za.... i tez prosze

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:04   #4189
Dufin
Raczkowanie

Tak niecierpliwie czekałam na szminke Mega Impact "Potega koloru" Pink Pop i o zgrozo ona nie ma nic wspólnego z tym delikatnym rózem w katalogu :/ to raczej malina z czerwienią a sama zsiebie mam już dosc czerwone usta, wiec ogólnie masakra.. zastanawiam się czy mi się opłaca zwracać tą jedna rzecz, ale z dwojga złego mogłabym za to wziąc jakiś lakier czy coś.. Ile taka przesyłka kosztuje? Wystarczy polecony? A Treselle PRZEPIĘKNE!!! <lol>
Dufin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:09   #4190
paciaz1993
Raczkowanie

Hej.
Wiecie dziewczyny, że nie udało mi się złożyć zamówienia nadal.
Pisałam w piątek, że jak klikam w to czerwone "rozpocznij" to nic się nie dzieje i nadal tak jest u mnie w domu, a dziś w szkole próbowałam i było ok, wiec co robić, zrezygnować z bycia konsultantką czy można jakąś inną drogą wysyłać zamówienie?
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:14   #4191
L i l a q
Przyczajenie

Cześć dziewczyny
Dziś miałam Święto Paczki
Mleczka do ciała z oferty demo są super, dwa mineralne złociste spraye do ciała są popsute (ich konsystencja jest podobna do zamarzniętej waty cukrowej) a na pudełku od masła do ciała MM jest kod kreskowy
Jak myślicie, co robić ze sprayami?
L i l a q jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:22   #4192
bunia23
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez L i l a q Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Mleczka do ciała z oferty demo są super, dwa mineralne złociste spraye do ciała są popsute (ich konsystencja jest podobna do zamarzniętej waty cukrowej) a na pudełku od masła do ciała MM jest kod kreskowy
poczekaj może aż się ugrzeją w domku

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Ja również czekam na katalog 8 bardzo ładnie prosimy
bunia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:23   #4193
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Hej.
Pisałam w piątek, że jak klikam w to czerwone "rozpocznij" to nic się nie dzieje i nadal tak jest u mnie w domu, a dziś w szkole próbowałam i było ok, wiec co robić, zrezygnować z bycia konsultantką czy można jakąś inną drogą wysyłać zamówienie?
Zamówienie można wysłać przez SMS Poszukaj w strefie.

Cytat:
Cześć dziewczyny
Jeśli są z paczkomatu, to postaw przy kaloryferze, czasami trochę to potrwa, zanim odmarzną

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:24   #4194
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paciaz1993 Pokaż wiadomość
Hej.
Możesz przez telefon, możesz pojść do COKu i kupić lub zamówić tam bo komputer mają, możesz przeinstalować też przeglądarkę (zainstalować inną)- ale to już chyba robiłaś, tak mi się przypomina lub też możesz przeinstalować system....głupi żart, przepraszam. Proponuję przez telefon, albo jednak w szkole. I niesądzę, żeby był to powód do rezygnacji z bycia konsultantką.
powodzenia

Cytat:
Cześć dziewczyny
Też kiedyś tak miałam ze złocistym sprejem, musiały przymarznąć podczas transportu. Ja swój postawiłam przy wywiewie z laptopa (80 st zrobiło swoje) i płyn był jak nowy.
BTW niosąc go klientce (5 min przy -5 st) zamarzł ponownie więc jej też powiedziałam, żeby postawiła przy źródle ciepła. Nie wiem jak takie zamarzanie ma wpływ na jakość produktu...
A kod kreskowy na maśle masz pewnie dlatego, że był on wcześniej w COKu, naklejają je tam by można było używać skanerów do kodów a nie wertować katalogi.
Stary 2011-03-28, 17:25   #4195
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avonmaniaczka Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie dostałam dzisiaj w paczce Odżywcze serum pod prysznic do włosów suchych i łamliwych z oferty netto 05 i jest wyprodukowany w Polsce, a to jak go używać jest w każdym innym języku, a nie w tym co trzeba Czy mogę coś z tym zrobić ? Napisać do AVONu czy coś innego ? Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji a może któraś z Was ma z "instrukcję obsługi" po polsku i mogłaby mi napisać ?
Pisz do nich Nie mają prawa wysyłać produktu bez opisu w języku polskim

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Cześć dziewczyny
Musisz je rozmrozić lub poczekać aż same to zrobią
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:27   #4196
paciaz1993
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
Możesz przez telefon, możesz pojść do COKu i kupić lub zamówić tam bo komputer mają, możesz przeinstalować też przeglądarkę (zainstalować inną)- ale to już chyba robiłaś, tak mi się przypomina lub też możesz przeinstalować system....głupi żart, przepraszam. Proponuję przez telefon, albo jednak w szkole. I niesądzę, żeby był to powód do rezygnacji z bycia konsultantką.
powodzenia
OK, w takim razie zostaje mi telefon, albo jakieś kafejki internetowe. dzięki
paciaz1993 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:32   #4197
mlodziudka85
Zadomowienie

dziwczyny, czy któraj z Was płaci za przesyłkę przelewem internetowym? Nie ma rzadnych problemów. Wystarczy jak wpisze mój numer konsultantki?
mlodziudka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:34   #4198
avonmaniaczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Pisz do nich Nie mają prawa wysyłać produktu bez opisu w języku polskim
A czy możesz mi podpowiedzieć co do nich napisać ? od nie dawna jestem konsultantką i trochę się jeszcze w tym gubię
Stary 2011-03-28, 17:34   #4199
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
powiem wam, że katalog 5 to niezły bubel.. moje klientki odpadły. Albo się obkupiły i narazie nie zamawiają albo ten katalog faktycznie do pupy.. 2 dziewczyny mi pisały ,że nic nie ma fajnego w tym katalogu..
Jedna klientka mi całkiem odpadła , która robiła zakupy przeciętnie za 200zł została konsultanką O.... sami wiecie czego
pisałam do kogo tylko można z fb i nk no i nikt nic nie chce... nie wiem skad wziąć nowe klientki utrzymuję się tylko z Avonu ,a teraz mam zamówienie na niecałe 300 zł
a wy jak???
Ja mam na 0 zł więc jeszcze wyszłam na minus bo musiałam kolejne katalogi kupić Pierwszy raz chyba tak.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 17:35   #4200
_Lusiaczek_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mlodziudka85 Pokaż wiadomość
dziwczyny, czy któraj z Was płaci za przesyłkę przelewem internetowym? Nie ma rzadnych problemów. Wystarczy jak wpisze mój numer konsultantki?
Ja płace tylko przez internet. Nie ma żadnego problemu. Zauważ, że ostatnie numery konta na który masz włacić należność za fakturę to twój numer personalny. Masz wygenerowane własne konto, na które wpływają tylko twoje wpłaty. Ja dla formalności w tytule przelewu dodaję nr faktury.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości