|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Ale mam ochotę piszczeć
|
|
|
|
#3572 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to szybko z wynikami do lekarza dajesz, Laska, dajesz
|
|
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
Póki co znieczuliłam zęba dwoma pigułami, ale za to teraz zajefajnie boli mnie żołądek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-28 o 19:46 |
|
|
|
#3576 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niech mu daje, ale niech to nie bedzie podstawą jego diety Piszcz ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
też tak myślę. Chociaż szefostwo mojego alergicznie reaguje na hasło lekarz
Ale zdrowie ważniejsze. Do mojej teorii pasowały by jeszcze wiecznie zimne kończyny, bóle głowy i ciągłe zmęczenie.I jeszcze dodatnie ciała ketonowe w moczu Tak jest przy cukrzycy,ale z kolei glukoza jest ujemna, czyli nie cukrzyca ![]() A może to wszystko od tej antyrefluksowej diety ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-28 o 20:05 |
|
|
|
|
#3578 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
już:
krew WBC 4,4 RBC 4,7 HGB 14,1 HCT 38,2 MCV SOK 81,3 MCH SMH 30,0 MCHC SSH 36,9 OB 2 PLT 170 najbardziej nie podobają mi się pogrubione. w moczu dodatnie ciała ketonowe, ujemna glukoza.
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Noooooooooo
![]() Odczekam jeszcze trochę, żeby się piguły przetrawiły i się znieczulę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3581 |
|
|
No jak na chłopa to faktycznie nieco anemicznie. Więcej żelaza i wit. B12, może to tylko zmiana diety. Co on w ramach antyrefluksu je, zupki z warzyw czy co?
|
|
|
#3582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- dokładnie. I tak się zastanawiam skąd brać żelazo przy takiej diecie? Szpinak? Tabletki? A B12?
|
|
#3583 | |
|
|
Cytat:
bo t glownie w czerwonym miesku i podrobach jestalbo faktycznie tak jak piszesz szpinak brokul itd
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba chciałabym poprosić o trzymanie kciuków A to dlatego, że ... wreszcie dziś poszliśmy do sąsiadów spytać o zamianę mieszkania I poszliśmy do tych z płd-wschodu (wcześniej, chciałam mieszkanie na płn-zachód i chciałam iść do 2 mieszkań na płn zachodzie), niestety nikt z tych 2 mieszkań w których byliśmy nie chce się zamienić (na pozostałe piętra nie poszliśmy, bo tam to już w ogóle nie ma szans). W końcu ostatecznie zdecydowaliśmy, że jeszcze idziemy do jednej sąsiadki na północny-zachód ( choć sama wczoraj stwierdziłam, że lepszy płd-wschód niż płn-zachód i gryx to potwierdził no ale..) i ona powiedziała, że właśnie rozważała zamianę na mniejsze. Ma się jeszcze zastanowić Jest więc szansa jakaś. Ona uważa, że jej mieszkanie jest do remontu (nie widziała naszego ), więc by było dobrze, bo nasze też jest do remontu i może dopłata nie byłaby tak olbrzymia i jeszcze by coś starczyło na mały remont Trzeba by wyremontować toaletę, łazienkę,wszędzie pomalować, to wiadomo, zerwać na przedpokoju boazerię W pokojach są panele i na przedpokoju i w kuchni płytki, które wyglądają całkiem oki i nawet kolor jest oki - chyba, już nie pamiętam Pokoje fajne, jeśli chodzi o wielkość Qrde naprawdę ładne i duże te mieszkania 3-pokojowe. Jeszcze rozważam jutro pójście do bloku obok i popytanie ludzi na południowym-wschodzie czy ktoś nie jest chętny na zamianę, tylko tam to już w ogóle nikogo nie znam/nie znamy W ogóle wszyscy Ci sąsiedzi tacy mili ( ogólnie w tym bloku to jacyś Ci ludzie tacy mili, fajni , pomijając żulerstwo pod blokiem i/lub sklepem alkoholowym ), każdy z nami pogadał, że rzeczywiście szkoda się stąd wyprowadzać, bo super lokalizacja ![]() No ale co lepsze w takim razie - północ czy wschód? To może poproszę o te kciuki, jeszcze za jutro (jeśli się odważę tam w ogóle pójść do tych ludzi z drugiego bloku
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-28 o 20:14 |
||
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do wypłaty 3 dni, a w portfelu całe 6,50
|
|
#3586 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście podkreśliła przed, że rozumie to, że nie każda mama prowadzi pamiętnik swoim dzieciom i może nie pamiętać wszystkich szczegółów. a pytania były o wszystko - pierwsze sylaby kiedy i jakie, słowo, zdanie, siadanie, sprężynowanie, raczkowanie do przodu czy do tyłu, kiedy i czy wogóle, jak długo raczkowała zanim zaczęła chodzić, w którym miesiącu zaczęła przesypiać noc bez pieluchy.... etc... ![]() a mi się tam wszystko kiełbasiło, bo nie dość, że dwie, to jeszcze 6 i 8 lat wstecz, a rozwijały się książkowo więc nie przywiązywałam takiej wagi do czasu, tylko odhaczało się kolejny etap... ![]() pewnie wypadłam jako wyrodna matka, bo niektóre pamiętają to wszystko... ![]() a ja nabrałam ochoty na eksperymenty, jak mi przypomniałyście o farbowaniu... ![]() Cytat:
kiedyś kolega wyszedł z toalety chwilę po dźwięku spuszczanej wody - zbyt krótkiej by zdążył opłukać ręce - popatrzyłam na koleżankę i obie wiedziałyśmy o co chodzi Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I drżę z niecierpliwością czy to jutro, pojutrze, czy czwartek
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam oba balkony na południowy zachód i bardzo mi to pasuje (chociaż czasem, dla odmiany, marzy mi się ciemno-chłodny południowy wschód )
|
|
#3589 |
|
Zakorzenienie
|
Red, zaglądałaś już na hery? Dopiero dzisiaj pisałaś, że dziwi Cię czemu wiele babek ścina włosy zaraz po ślubie i wywołałaś wilka z lasu:
"ja zapuszczam na ślub oczywiście mój ale je zetne po ślubie. (...) A tak poza tym włosy krótkie są wygodniejsze , poza tym zawsze miałam krótkie włosy.(...)Już mnie wnerwia grzywka bo jak jest wiatr a nie są spięte to się kleją do błyszczyka oczywiście nieliczne ale mnie to wkurza " Ja nie kumam takiego podejścia ni huhu Jak ma zawsze krótkie i chwali se wygodę, to po co się tak męczyć z zapuszczaniem, jak to ją wkurza i nie lubi, żeby po jednym dniu ściachać ![]() Nie pojmę niektórych ludzióff
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-28 o 20:20 |
|
|
|
#3590 |
|
|
![]() Wschód!
|
|
|
#3591 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie zatkało. Nie powtórzył po nikim, bo mąż ani nikt inny mi tak nie mówi (ale myśli ). Myślę sobie: "Ma facet mały rację". Ale potem podumałam jeszcze i mówię: "Zobaczymy, jak będzie gadał za parę lat, jak będzie zbierał Bakugany" ![]() Na które zresztą młody mówi: "Papugany" ![]() Gdy czytam o mieszkaniu na statku, to sobie myślę, faaaaaajnie... Jakie widoki za oknem... Wolałabym tak niż w domku jednorodzinnym ![]() Tylko co z zabezpieczeniem przeciw włamaniom... No ale pewnie mądre mózgi coś mądrego wymyśliły
|
|
|
|
|
#3592 | ||
|
Nindżopesz
|
Ves, dzięki za opis metody na żel, fajnie brzmią te sposoby
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Spo, trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Już bym wolała se doczepić na jeden dzień a nie się bujać z zapuszczaniem. Albo jak wszystkie chudną do ślubu a potem znowu tyją. Bez sensu. U mnie była jakaś odwrócona akcja bo zaczęłam się poważnie odchudzać po ślubie a włosiny to żyją własnym życiem więc marny mam na nie wpływ ![]() Cytat:
![]() Ale nie słuchaj go, za młody jest by zrozumieć pewne rzeczy
|
||
|
|
|
#3593 | |
|
|
Cytat:
Brzmi znajomo ![]() Ves, szpinak/brokuł plus coś z witaminą C ale z niską zawartością wapnia, B12 nie wiem czy jest w tabletkach, ale chyba powinno być (w mojej branży zastrzyki rządzą), po dwóch tygodniach już powinno być widać zmiany
|
|
|
|
#3594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a te co mają ładne naturalne włosy zaraz po ślubie robią trwałą i farbują ![]() ale długie włosy+ wiatr + błyszczyk to rzeczywiście
|
|
|
|
|
#3595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja siora ma od wielu lat króciutkie i do ślubu też w takich poszła (aż cud, że jej się welon trzymał, jak jej wpięłam )
|
|
#3596 | |
|
|
Cytat:
![]() To ja dziękuję... A wiecie co? Moja "teściowa" pod nieobecność H. (był u mnie) zrobiła najazd na jego pokój i wywaliła moją koszulkę (noszoną) bo "wyczuwała od niej złą aurę" Wyobrażacie sobie?
|
|
|
|
#3597 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hmm ![]() Cytat:
W ogóle jak powiedziałam tej sąsiadce, że już się z 3 miesiące czaimy by do niej przyjść (głównie przez mego męża który wymyślał tysiąc powodów by nie iść, choć zna ludzi), to powiedziała, no trzeba było przyjść
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3598 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
U mnie w robocie jest taka norma: parę miesięcy po ślubie ciach włosy na krótko (czasami jakaś kosmiczna trwała), tyjemy sobie a i okulary mile widziane. Jak patrzę na niektóre eks-laski to mi się słabo robi.
|
|
|
|
|
#3599 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I sama mam takie włosy jakie miałam i nadal zapuszczam, a co Cytat:
Wiedźma
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

Chociaż nie jestem pewna czy na pewno dobrze interpretuję wyniki
to szybko z wynikami do lekarza

, czy dostawał po prostu za często, pytam bo Mam ma kota który dostaje białej gorączki na widok surowej ątróbki i Mam mu ulega
Ale zdrowie ważniejsze. Do mojej teorii pasowały by jeszcze wiecznie zimne kończyny, bóle głowy i ciągłe zmęczenie.

bo t glownie w czerwonym miesku i podrobach jest

Jest więc szansa jakaś. Ona uważa, że jej mieszkanie jest do remontu (nie widziała naszego
, pomijając żulerstwo pod blokiem i/lub sklepem alkoholowym 

Wyobrażacie sobie?