Scent Bar XXV - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 19:38   #3571
Pin up girl
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXV

Ale mam ochotę piszczeć
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:42   #3572
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Ale mam ochotę piszczeć
To piszcz

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:43   #3573
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
To piszcz
Niniejszym czynie
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:44   #3574
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
chłop przyniósł dziś do domu wyniki badań i tak na moje to bym mu anemię zdiagnozowała Chociaż nie jestem pewna czy na pewno dobrze interpretuję wyniki
to szybko z wynikami do lekarza

Cytat:
Ale mam ochotę piszczeć
dajesz, Laska, dajesz

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:45   #3575
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Póki co znieczuliłam zęba dwoma pigułami, ale za to teraz zajefajnie boli mnie żołądek

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2011-03-28 o 19:46
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:52   #3576
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
chętnie ale jutro i pojutrze mam urlop na zajmowanie sie stolarzem i ogolny sajgon.
ale w przyszłym tygodniu chetnie bym sie wybrała
Okej

Cytat:
chłop przyniósł dziś do domu wyniki badań i tak na moje to bym mu anemię zdiagnozowała Chociaż nie jestem pewna czy na pewno dobrze interpretuję wyniki
to wrzucaj tu

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość

o jesu, bidak, ale to od karmienia tylko ątróbką, czy dostawał po prostu za często, pytam bo Mam ma kota który dostaje białej gorączki na widok surowej ątróbki i Mam mu ulega
no on też dostawał, więc pani tylko tym go karmiła, bo to najbardziej lubił. A później to już było jedyne, co w ogóle decydował się przekąsić w miarę postępu "choroby"...

niech mu daje, ale niech to nie bedzie podstawą jego diety

Cytat:
Ale mam ochotę piszczeć
Piszcz

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Póki co znieczuliłam zęba dwoma pigułami, ale za to teraz zajefajnie boli mnie żołądek

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:58   #3577
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
to szybko z wynikami do lekarza
też tak myślę. Chociaż szefostwo mojego alergicznie reaguje na hasło lekarz Ale zdrowie ważniejsze. Do mojej teorii pasowały by jeszcze wiecznie zimne kończyny, bóle głowy i ciągłe zmęczenie.

I jeszcze dodatnie ciała ketonowe w moczu Tak jest przy cukrzycy,ale z kolei glukoza jest ujemna, czyli nie cukrzyca
A może to wszystko od tej antyrefluksowej diety

Cytat:
trza było jednak tą brandy

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-03-28 o 20:05
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:03   #3578
dzika truskawa

Cytat:
I jeszcze dodatnie ciała ketonowe w moczu Tak jest przy cukrzycy,ale z kolei glukoza jest ujemna, czyli nie cukrzyca
A może to wszystko od tej antyrefluksowej diety
Może być Zwłaszcza jak jest niskowęglowodanowa. Albo jak popił niedługo przed badaniem

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2011-03-28, 20:04   #3579
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
to wrzucaj tu
już:
krew
WBC 4,4
RBC 4,7
HGB 14,1
HCT 38,2
MCV SOK 81,3
MCH SMH 30,0
MCHC SSH 36,9
OB 2
PLT 170

najbardziej nie podobają mi się pogrubione.

w moczu dodatnie ciała ketonowe, ujemna glukoza.

Stary 2011-03-28, 20:05   #3580
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
trza było jednak tą brandy
Noooooooooo

Odczekam jeszcze trochę, żeby się piguły przetrawiły i się znieczulę

Frank Zappa

Stary 2011-03-28, 20:07   #3581
dzika truskawa

Cytat:
już:
krew
WBC 4,4
RBC 4,7
HGB 14,1
HCT 38,2
MCV SOK 81,3
MCH SMH 30,0
MCHC SSH 36,9
OB 2
PLT 170

najbardziej nie podobają mi się pogrubione.

w moczu dodatnie ciała ketonowe, ujemna glukoza.
No jak na chłopa to faktycznie nieco anemicznie. Więcej żelaza i wit. B12, może to tylko zmiana diety. Co on w ramach antyrefluksu je, zupki z warzyw czy co?

Stary 2011-03-28, 20:10   #3582
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Może być Zwłaszcza jak jest niskowęglowodanowa. Albo jak popił niedługo przed badaniem
niskowęglowodanowa Zgodnie z zaleceniami pani doktor drugi tydzień praktycznie na zupkach warzywnych i rosołku na kurczaku. Czasem ryż i jajecznica smażona bez tłuszczu. I zero alkoholu. Ja bym chyba padła na takiej diecie

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

Cytat:
No jak na chłopa to faktycznie nieco anemicznie. Więcej żelaza i wit. B12, może to tylko zmiana diety. Co on w ramach antyrefluksu je, zupki z warzyw czy co?
dokładnie. I tak się zastanawiam skąd brać żelazo przy takiej diecie? Szpinak? Tabletki? A B12?

Stary 2011-03-28, 20:11   #3583
dzika truskawa

Cytat:
niskowęglowodanowa Zgodnie z zaleceniami pani doktor drugi tydzień praktycznie na zupkach warzywnych i rosołku na kurczaku. Czasem ryż i jajecznica smażona bez tłuszczu. I zero alkoholu. Ja bym chyba padła na takiej diecie
To ciałami ketonowymi się nie przejmuj. A żelazo i B12 to chyba z suplementów w takim razie bo t glownie w czerwonym miesku i podrobach jest

albo faktycznie tak jak piszesz szpinak brokul itd

Stary 2011-03-28, 20:11   #3584
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Ale tak serio, w mieszkaniu w bloku wkurza mnie najbardziej to, że zazwyczaj człowiek jest otoczony z każdej strony innymi ludziami, i wszystko słychać i czuć (a czasami i widać) I trzeba pamiętać, żeby np. o czeciej w nocy nie skakać w rytm głośnej muzyki Siostra ma na maksa zjechanych sąsiadów pod sobą, gdy robili remont kibla, po 15 min. przyszła ich córka (fogle to zawsze jakieś "ale" ma jedna albo druga gówniara, starzy nosa z mieszkania nie wystawią) z wielkim oburzeniem "kiedy się to wreszcie skończy, tv nie można oglądać!" (szwagier skuwał płytki, więc wiadomo, tajniacko się tego nie zrobi), ale gdy oni pierniczyli się z remontem kuchni i łazienki 3 miesiące, i zaczynali kucie/wiercenie codziennie o 19-20 (siostrzeniec miał wtedy 4 lata), to było oczywiście wszystko w porządku
Ano to minus mieszkania w bloku

Cytat:

Ech, chyba mi źle trochę...

Cytat:
Jak mi ząb napieprza

Cytat:

Nic konkretnego... Czuję się samotna po prostu... Żyję od weekendu do weekendu, już dosłownie odliczam godziny do następnego... Bez sensu...

Chyba chciałabym poprosić o trzymanie kciuków A to dlatego, że ... wreszcie dziś poszliśmy do sąsiadów spytać o zamianę mieszkania I poszliśmy do tych z płd-wschodu (wcześniej, chciałam mieszkanie na płn-zachód i chciałam iść do 2 mieszkań na płn zachodzie), niestety nikt z tych 2 mieszkań w których byliśmy nie chce się zamienić (na pozostałe piętra nie poszliśmy, bo tam to już w ogóle nie ma szans). W końcu ostatecznie zdecydowaliśmy, że jeszcze idziemy do jednej sąsiadki na północny-zachód ( choć sama wczoraj stwierdziłam, że lepszy płd-wschód niż płn-zachód i gryx to potwierdził no ale..) i ona powiedziała, że właśnie rozważała zamianę na mniejsze. Ma się jeszcze zastanowić Jest więc szansa jakaś. Ona uważa, że jej mieszkanie jest do remontu (nie widziała naszego szczególnie przedpokoju i części dużego pokoju, bo reszta to by jakoś uszła ), więc by było dobrze, bo nasze też jest do remontu i może dopłata nie byłaby tak olbrzymia i jeszcze by coś starczyło na mały remont Trzeba by wyremontować toaletę, łazienkę,wszędzie pomalować, to wiadomo, zerwać na przedpokoju boazerię W pokojach są panele i na przedpokoju i w kuchni płytki, które wyglądają całkiem oki i nawet kolor jest oki - chyba, już nie pamiętam No i balkon ma fajny, taki jak my Pokoje fajne, jeśli chodzi o wielkość Wszystko spoko poza tym, że obie sypialnie - tj nasza i pokój dziecka wychodzą na północ Qrde naprawdę ładne i duże te mieszkania 3-pokojowe. Jeszcze rozważam jutro pójście do bloku obok i popytanie ludzi na południowym-wschodzie czy ktoś nie jest chętny na zamianę, tylko tam to już w ogóle nikogo nie znam/nie znamy Ale co tam W ogóle wszyscy Ci sąsiedzi tacy mili ( ogólnie w tym bloku to jacyś Ci ludzie tacy mili, fajni , pomijając żulerstwo pod blokiem i/lub sklepem alkoholowym ), każdy z nami pogadał, że rzeczywiście szkoda się stąd wyprowadzać, bo super lokalizacja

No ale co lepsze w takim razie - północ czy wschód?

To może poproszę o te kciuki, jeszcze za jutro (jeśli się odważę tam w ogóle pójść do tych ludzi z drugiego bloku ).
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.

Edytowane przez Spoora
Czas edycji: 2011-03-28 o 20:14
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:12   #3585
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Noooooooooo

Odczekam jeszcze trochę, żeby się piguły przetrawiły i się znieczulę
ja bym się znieczuliła profilaktycznie, ale nie mam czym Do wypłaty 3 dni, a w portfelu całe 6,50

Stary 2011-03-28, 20:16   #3586
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja sie tak własnie zastanawiam jak to u mojej było...i nie mogę sie doliczyc , ale wiem na pewno ze jak miała rok i 10 mies i poszła do złobka to na pewno mówiła pełnymi zdaniami, i nie była ewenementem bo panie uczyły dzieciaków wierszyków na pamieć i mocne śpiewy dochodziły z grupy jak sie przychodziło po dziecko

a teraz zastanawiam sie nad nocnikiem jak to było
ostatnio logopedka mnie zawołała na taki dość szczegółowy wywiad.
na szczęście podkreśliła przed, że rozumie to, że nie każda mama prowadzi pamiętnik swoim dzieciom i może nie pamiętać wszystkich szczegółów.
a pytania były o wszystko - pierwsze sylaby kiedy i jakie, słowo, zdanie, siadanie, sprężynowanie, raczkowanie do przodu czy do tyłu, kiedy i czy wogóle, jak długo raczkowała zanim zaczęła chodzić, w którym miesiącu zaczęła przesypiać noc bez pieluchy.... etc...
a mi się tam wszystko kiełbasiło, bo nie dość, że dwie, to jeszcze 6 i 8 lat wstecz, a rozwijały się książkowo więc nie przywiązywałam takiej wagi do czasu, tylko odhaczało się kolejny etap...

pewnie wypadłam jako wyrodna matka, bo niektóre pamiętają to wszystko...

Cytat:
o ciekawe, ale chyba nie miałabym odwagi
a ja nabrałam ochoty na eksperymenty, jak mi przypomniałyście o farbowaniu...

Cytat:
Zupełie jak hetfield. Ocenia ludzi przez pryzmaty tego, czy myją ręce po wyjściu z toalety
ja też zwracam na to uwagę,
kiedyś kolega wyszedł z toalety chwilę po dźwięku spuszczanej wody - zbyt krótkiej by zdążył opłukać ręce -
popatrzyłam na koleżankę i obie wiedziałyśmy o co chodzi

Cytat:

Nic konkretnego... Czuję się samotna po prostu... Żyję od weekendu do weekendu, już dosłownie odliczam godziny do następnego... Bez sensu...

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
musiała mieć niezły patent na to. Też mam kilka rzeczy do pofarbowania, nawet swojego czasu szukałam tego typu usług w pralniach, bo wiem, że kiedyś farbowali ale już nie robią.
Farby są na all, ale jak to zrobić, żeby wyszło idealnie równo
kiedyś mi to tłumaczyła, ale nic nie pamiętam...
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:17   #3587
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
ja bym się znieczuliła profilaktycznie, ale nie mam czym Do wypłaty 3 dni, a w portfelu całe 6,50
Też już czekam na wypłatę I drżę z niecierpliwością czy to jutro, pojutrze, czy czwartek

Frank Zappa

Stary 2011-03-28, 20:19   #3588
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
To ciałami ketonowymi się nie przejmuj. A żelazo i B12 to chyba z suplementów w takim razie bo t glownie w czerwonym miesku i podrobach jest

albo faktycznie tak jak piszesz szpinak brokul itd
to będzie dużo szpinaku, albo suplementy. I za jakieś dwa tygodnie powtórka z badań. Jak myślisz dwa tygodnie starczą?

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Chyba chciałabym poprosić o trzymanie kciuków A to dlatego, że ... wreszcie dziś poszliśmy do sąsiadów spytać o zamianę mieszkania I poszliśmy do tych z płd-wschodu (wcześniej, chciałam mieszkanie na płn-zachód i chciałam iść do 2 mieszkań na płn zachodzie), niestety nikt z tych 2 mieszkań w których byliśmy nie chce się zamienić (na pozostałe piętra nie poszliśmy, bo tam to już w ogóle nie ma szans). W końcu ostatecznie zdecydowaliśmy, że jeszcze idziemy do jednej sąsiadki na północny-zachód ( choć sama wczoraj stwierdziłam, że lepszy płd-wschód niż płn-zachód i gryx to potwierdził no ale..) i ona powiedziała, że właśnie rozważała zamianę na mniejsze. Ma się jeszcze zastanowić Jest więc szansa jakaś. Ona uważa, że jej mieszkanie jest do remontu (nie widziała naszego szczególnie przedpokoju i części dużego pokoju, bo reszta to by jakoś uszła ), więc by było dobrze, bo nasze też jest do remontu i może dopłata nie byłaby tak olbrzymia i jeszcze by coś starczyło na mały remont Trzeba by wyremontować toaletę, łazienkę,wszędzie pomalować, to wiadomo, zerwać na przedpokoju boazerię W pokojach są panele i na przedpokoju i w kuchni płytki, które wyglądają całkiem oki i nawet kolor jest oki - chyba, już nie pamiętam No i balkon ma fajny, taki jak my Pokoje fajne, jeśli chodzi o wielkość Wszystko spoko poza tym, że obie sypialnie - tj nasza i pokój dziecka wychodzą na północ Qrde naprawdę ładne i duże te mieszkania 3-pokojowe. Jeszcze rozważam jutro pójście do bloku obok i popytanie ludzi na południowym-wschodzie czy ktoś nie jest chętny na zamianę, tylko tam to już w ogóle nikogo nie znam/nie znamy Ale co tam W ogóle wszyscy Ci sąsiedzi tacy mili ( ogólnie w tym bloku to jacyś Ci ludzie tacy mili, fajni , pomijając żulerstwo pod blokiem i/lub sklepem alkoholowym ), każdy z nami pogadał, że rzeczywiście szkoda się stąd wyprowadzać, bo super lokalizacja

To może poproszę o te kciuki, jeszcze za jutro (jeśli się odważę tam w ogóle pójść do tych ludzi z drugiego bloku ).

ja mam oba balkony na południowy zachód i bardzo mi to pasuje (chociaż czasem, dla odmiany, marzy mi się ciemno-chłodny południowy wschód )

Stary 2011-03-28, 20:19   #3589
Maja102
Zakorzenienie

Red, zaglądałaś już na hery? Dopiero dzisiaj pisałaś, że dziwi Cię czemu wiele babek ścina włosy zaraz po ślubie i wywołałaś wilka z lasu:
"ja zapuszczam na ślub oczywiście mój ale je zetne po ślubie. (...) A tak poza tym włosy krótkie są wygodniejsze , poza tym zawsze miałam krótkie włosy.(...)Już mnie wnerwia grzywka bo jak jest wiatr a nie są spięte to się kleją do błyszczyka oczywiście nieliczne ale mnie to wkurza "
Ja nie kumam takiego podejścia ni huhu Jak ma zawsze krótkie i chwali se wygodę, to po co się tak męczyć z zapuszczaniem, jak to ją wkurza i nie lubi, żeby po jednym dniu ściachać
Nie pojmę niektórych ludzióff

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-03-28 o 20:20
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:19   #3590
dzika truskawa

Cytat:

Cytat:
Chyba chciałabym poprosić o trzymanie kciuków

Cytat:
Wschód!

Stary 2011-03-28, 20:21   #3591
LillyS
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość

mam taką samą gadułę w domu, czasem już się wyłączamy a ona gada gada i gada. Ale lepiej tak niż odwrotnie.
Mój ma niecałe 4 lata i ostatnio zasunął: "Mama, nie kupuj już tych perfum!"
Mnie zatkało. Nie powtórzył po nikim, bo mąż ani nikt inny mi tak nie mówi (ale myśli ). Myślę sobie: "Ma facet mały rację". Ale potem podumałam jeszcze i mówię: "Zobaczymy, jak będzie gadał za parę lat, jak będzie zbierał Bakugany"
Na które zresztą młody mówi: "Papugany"

Gdy czytam o mieszkaniu na statku, to sobie myślę, faaaaaajnie... Jakie widoki za oknem...
Wolałabym tak niż w domku jednorodzinnym
Tylko co z zabezpieczeniem przeciw włamaniom... No ale pewnie mądre mózgi coś mądrego wymyśliły
LillyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:25   #3592
Redhaired Witch
Nindżopesz

Ves, dzięki za opis metody na żel, fajnie brzmią te sposoby

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Spo, trzymam kciuki Jak nie możesz się zdecydować na stronę to bierz dwa

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Red, zaglądałaś już na hery? Dopiero dzisiaj pisałaś, że dziwi Cię czemu wiele babek ścina włosy zaraz po ślubie i wywołałaś wilka z lasu:
"ja zapuszczam na ślub oczywiście mój ale je zetne po ślubie. (...) A tak poza tym włosy krótkie są wygodniejsze , poza tym zawsze miałam krótkie włosy.(...)Już mnie wnerwia grzywka bo jak jest wiatr a nie są spięte to się kleją do błyszczyka oczywiście nieliczne ale mnie to wkurza "
Ja nie kumam takiego podejścia ni huhu Jak ma zawsze krótkie i chwali se wygodę, to po co się tak męczyć z zapuszczaniem, jak to ją wkurza i nie lubi, żeby po jednym dniu ściachać
Widziałam
Już bym wolała se doczepić na jeden dzień a nie się bujać z zapuszczaniem. Albo jak wszystkie chudną do ślubu a potem znowu tyją. Bez sensu.
U mnie była jakaś odwrócona akcja bo zaczęłam się poważnie odchudzać po ślubie a włosiny to żyją własnym życiem więc marny mam na nie wpływ

Cytat:
Napisane przez LillyS Pokaż wiadomość
Mój ma niecałe 4 lata i ostatnio zasunął: "Mama, nie kupuj już tych perfum!"
Dobre, dobre
Ale nie słuchaj go, za młody jest by zrozumieć pewne rzeczy

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:25   #3593
dzika truskawa

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
ja też zwracam na to uwagę,
kiedyś kolega wyszedł z toalety chwilę po dźwięku spuszczanej wody - zbyt krótkiej by zdążył opłukać ręce -
popatrzyłam na koleżankę i obie wiedziałyśmy o co chodzi
O właaaaaśnie Brzmi znajomo

Cytat:

Ves, szpinak/brokuł plus coś z witaminą C ale z niską zawartością wapnia, B12 nie wiem czy jest w tabletkach, ale chyba powinno być (w mojej branży zastrzyki rządzą), po dwóch tygodniach już powinno być widać zmiany

Stary 2011-03-28, 20:26   #3594
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
tiaa... też to zauważyłam kiedyś i nie mogę pojąć
a te co mają ładne naturalne włosy zaraz po ślubie robią trwałą i farbują

ale długie włosy+ wiatr + błyszczyk to rzeczywiście
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:31   #3595
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Widziałam
Już bym wolała se doczepić na jeden dzień a nie się bujać z zapuszczaniem. Albo jak wszystkie chudną do ślubu a potem znowu tyją. Bez sensu.
U mnie była jakaś odwrócona akcja bo zaczęłam się poważnie odchudzać po ślubie a włosiny to żyją własnym życiem więc marny mam na nie wpływ
kiedyś to były jakieś zwyczaje, że białogłowy po ślubie zamieniały długie warkocze na czepce pod którymi chowały włosy czy coś takiego, ale dzisiaj
Moja siora ma od wielu lat króciutkie i do ślubu też w takich poszła (aż cud, że jej się welon trzymał, jak jej wpięłam)
Stary 2011-03-28, 20:33   #3596
dzika truskawa

Cytat:

To ja dziękuję...

A wiecie co? Moja "teściowa" pod nieobecność H. (był u mnie) zrobiła najazd na jego pokój i wywaliła moją koszulkę (noszoną) bo "wyczuwała od niej złą aurę" Wyobrażacie sobie?

Stary 2011-03-28, 20:35   #3597
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio logopedka mnie zawołała na taki dość szczegółowy wywiad.
na szczęście podkreśliła przed, że rozumie to, że nie każda mama prowadzi pamiętnik swoim dzieciom i może nie pamiętać wszystkich szczegółów.
a pytania były o wszystko - pierwsze sylaby kiedy i jakie, słowo, zdanie, siadanie, sprężynowanie, raczkowanie do przodu czy do tyłu, kiedy i czy wogóle, jak długo raczkowała zanim zaczęła chodzić, w którym miesiącu zaczęła przesypiać noc bez pieluchy.... etc...
a mi się tam wszystko kiełbasiło, bo nie dość, że dwie, to jeszcze 6 i 8 lat wstecz, a rozwijały się książkowo więc nie przywiązywałam takiej wagi do czasu, tylko odhaczało się kolejny etap...
A to o coś takiego pytają po tylu latach?

Cytat:

ja mam oba balkony na południowy zachód i bardzo mi to pasuje (chociaż czasem, dla odmiany, marzy mi się ciemno-chłodny południowy wschód )
Ja właśnie chyba to takie mieszkanie bym chciała południowy-zachód Ewentualnie kuchnia na północ lub wschód

Cytat:

Cytat:
Wschód!
Hmm

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Spo, trzymam kciuki Jak nie możesz się zdecydować na stronę to bierz dwa

Ale na razie ewentualnie mam tylko jedno do wyboru - północny-zachód, a jutro może spróbuję pójść poszukać w drugim bloku chętnych na zamianę na południowym-wschodzie

W ogóle jak powiedziałam tej sąsiadce, że już się z 3 miesiące czaimy by do niej przyjść (głównie przez mego męża który wymyślał tysiąc powodów by nie iść, choć zna ludzi), to powiedziała, no trzeba było przyjść

Stary 2011-03-28, 20:37   #3598
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Nie zapominajmy o tyciu U mnie w robocie jest taka norma: parę miesięcy po ślubie ciach włosy na krótko (czasami jakaś kosmiczna trwała), tyjemy sobie a i okulary mile widziane. Jak patrzę na niektóre eks-laski to mi się słabo robi.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:38   #3599
LillyS
Zadomowienie

Cytat:
A wiecie co? Moja "teściowa" pod nieobecność H. (był u mnie) zrobiła najazd na jego pokój i wywaliła moją koszulkę (noszoną) bo "wyczuwała od niej złą aurę" Wyobrażacie sobie?
Ło Boże, jak teściowa z serialu "Mamuśki" (ta, co pracowała jako wróżka w stacji TV)
LillyS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:40   #3600
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie zauważyłam I sama mam takie włosy jakie miałam i nadal zapuszczam, a co

Cytat:

Wiedźma

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości