Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32 - Strona 128 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 19:50   #3811
Africa_Sun
Raczkowanie

Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
nie miałaś nigdy uszu przebijanych? :P jeee

Ja we Wro widzialam maleństwo 7-tygodniowe i wiecie co? Miała kolczyki
Nie miałam choć kilka razy przymierzałam się by je mieć, ale jak zobaczyłam jakie piękne kolczyki będziecie miały do ślubu to powiedziałam sobie "teraz albo nigdy"
Moja czteroletnia chrześnica sama mamę zaciągnęła do kosmetyczki bo tak bardzo chciała mieć dziurki w uszach
Africa_Sun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:52   #3812
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock
Dot.: Wszystkie chodzimy dumnym krokiem, bo 2011 jest naszym rokiem - PM 2011, cz.32

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
ja tez bo trzeba odpaczac
Dokładnie, wątroba błaga o litość
Cytat:
Napisane przez booziaczek Pokaż wiadomość
butków:P
To nie były jej butki a zdjęcie było pokazane
Cytat:
Napisane przez Africa_Sun Pokaż wiadomość
Przekłułam sobie dzisiaj uszy cieszę się jak głupia
Mi mama przekłuła uszy jak miałam parę miesięcy

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 19:52   #3813
gitmartusia
Zadomowienie

Hej kobitki
Tak Was czytam od wczoraj i nawet napisać mi się nic nie chce, mam takiego lenia, że szok
Widzę, że o przebijaniu uszu coś piszecie. Ja mam straszny problem, bo uszy mam przebite chyba od pierwszej klasy podstawówki i nigdy nie miałam problemu z noszeniem kolczyków. Zawsze kupowałam jakiekolwiek (nawet jakieś za 5 zł) i wszystko było ok a od pewnego czasu nie mogę nic nosić. Strasznie moje uszy cierpią. Muszę wypróbować może złota biżuterię i zacząć regularnie chodzić w srebrnej. Mam nadzieję, że to moje uszy zniosą, bo inaczej nie wiem co sobie kupię na ślub
Stary 2011-03-28, 19:52   #3814
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Oboje mamy silne charaktery, ale zwykle udawało nam się dojść do porozumienia.

Przez weekend próbowaliśmy się dogadać, ale nic z tego nie wyszło, on swoje albo..albo. Wczoraj nawet jakieś czułe gesty, więc myślałam, że zrozumiał, ale nie. Rodzice jedni i drudzy jeszcze nie wiedzą. Nie mogę im tak z nienacka rzucić, że ślubu nie będzie. Muszę być pewna, że tej sytuacji nie da się już rozwiązać, a jeszcze mam nadzieję.
Szczególnie, że dziś dowiem się co z moją dalszą pracą. Bowiem jeśli będę pracować, to sama coś wynajmę, ewentualnie z przyjaciółką. Jeśli nie będę, to wracam do rodziców na stałe. Wtedy już napewno nie będzie powrotu. Nie wchodzi się 2x do tej samej rzeki.

Jego argumnety są taki: tak bo tak, tak bo to dla mnie ważne - tutaj moje pytanie: czy ważniejsze ode mnie? od nas? On tłumaczy, że biorąc jego nazwisko będziemy jednością, nie rozumie, że to bzdura- ułuda. Właśnie zbudował mur, przez który nigdy jednością nie będziemy.

Wczoraj byłam też u spowiedzi, rozmawiałam z księdzem prosząc o radę. Kazał rozmawiać i jednocześnie się zastanowić, bo to może być dla mnie sygnał ostrzeżenia.
a może ksiądz miał rację?

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
no właśnie tylko ja nie chce tiulowego, bo cały tiulowy mam dół sukni i dla mnie byłoby za dużo
dla mnie super

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Ja dziś ledwo wstałam o....10.30... Po wczorajszej pobudce z samego rana po zmianie czasu, zajęciach i pracy z @ i fatalnym samopoczuciem spałam jak zabita. Nawet nie słyszałam jak TŻ łaził rano po mieszkaniu i wychodził, co raczej się nie zdarza, bo drzwi wyjściowe nam skrzypią i strasznie to słychać.
Piję kawę, zaraz będę się ogarniać i niedługo do pracy. Dobrze, że obiadu nie muszę robić, bo TŻ przywiózł mi wczoraj od swoich rodziców jedzonko na dziś. A że wczoraj leciałam prosto z zajęć do pracy, oczywiście bez obiadu bo nie było kiedy i gdzie zjeść, to przywiózł mi do pracy kanapki z kotletem, żebym choć odrobinkę obiadu zjadła
dla Tż

Cytat:
Napisane przez zaraza3 Pokaż wiadomość
Cicho, cicho Jedyne 173

Właśnie przyszły tablice rejestracyjne, płatki róż, ubranka na wódkę i konfetti, atak przygotowań ślubnych z samego poniedziałku.
chwal się zakupami jakie macie ubranka na wódke i konfetti?

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
Zrobiłam projekt naklejek na wódkę Jak wam się podoba??
Ja coś nie mam przekonnia do wierszyka... Ale może coś jeszcze poszukam
fajne

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki. Nadrobilam i ..

Herbadko - nie wiem co powiedziec Strasznie nieprzyjemna historia. Przykro mi, ale twoj TZ chyba jeszcze nie dorosl do malzenstwa. Jesli taki blahy powod jest dla niego wystarczajacy zeby odwolac slub....
Nie wiem co bym zrobila na Twoim miejscu, ale takie zachowanie ciezko byloby wybaczyc. Trzymaj sie.

Niesforna - mi sie ta etolka podoba i mysle, ze co sukni bedzie pasowac

dla wszystkich za wszelkie zalatwione sprawy.

Teraz ja troche pomarudze
A wiec, po kolejnej rozmowie z panem dyrektorem, a dokladnie z osoba ktora go reprezentowala (nawet nie chcial ze mna gadac), pan laskawie powiedzial, ze wesele moze sie odbyc i cyt: 'jakies noclegi tez sie znajda' ale pan dyrektor zyczylby sobie zebysmy wplacili CALA KWOTE za wesele i pokoje. Teraz
Chyba zglupial, ze zaplace mu teraz pieniadze, na 5 mcy przed weselem.

Na chwile obecna mamy inna sale - calkiem nowo otwate miejsce, a wiec niestety nie znamy zadych opinii.
Albo druga opcja w piatek, w super-sprawdzonym miejscu.
Musimy tylko podjac decyzje na co sie zdecydujemy.
Ogolnie mowiac, nie jest zle, a byc moze wyjdziemy na tym jeszcze lepiej
wybieraj inne miejsce, i z bez łaski podziękuj dyrektorowi
Cytat:
własnie wrociłam z kancelarii u łobuza poszło wszystko gładko i przyjemnie a u mnie szkoda słów!!! rozumiecie poszlam do ksiedza za ten głupi papaier z zapowiedzi i tak jak u tz chciałm dac tyle samo na zapowiedzi czyli 50zł i co ja mu daje koperte a on do mnie ze chyba sobie kpie z niego!!! ze mniej niz 200 nie bierze rzuca we mnie koperta i chce mi zabrac z powrotem kartke z zapowiedziamy ale nie oddałam i koniec konców pieniedzy tez nie dostał a co ale gbur....

to narazie tyle musze cos sie napic zeby sie uspokoic
Stary 2011-03-28, 19:53   #3815
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
butków:P
ale to nie ja kupiłam buty tylko Justysia

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:01   #3816
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Mogłam trąbnąć na Was hyhyhy ale nie byłam na 100% pewna czy to Wy

Cytat:
Tak Zaproszenia są w tej samej tonacji i z tym samym motywem. Takie planuje też winietki i wkładki do kołacza i może jak uda mi się zrobić to tablice rejestracyjne... Ale dziś właśnie stwierdziłam, że zawieszek na alkohol już nie będzie, obkleję najwyżej wszystkie butelki wódki :P
Nie pisałam wcześniej, fajnie to wygląda ale ja bym dała 2 pomarańczowe kwiatki
Cytat:
Aaaaa laski dzięki za kciuki ale jednak przydadzą się jeszcze.....

Wrr....
Byłam w spółdzielni mieszkaniowej i się w✂✂✂✂ilam ...

Bo wiecie.. chcę sobie wynająć od nich lokal, w bloku... No bo ok 500zł się płaci i gites.. a teraz mam 1300zł i ledwo wyrabiam .. Tzn zarabiam narazie tylko na czynsz ileż można... jakbym miała w takim lokalu to i klientów więcej i wogóle.. Same pozytywy...

No i bylam, zaniosłam pismo takie jak mi kazano a szanowny prezes ciota powiedział, że on na takie coś tego lokalu nie da.... Bo nawet jak jego zona chce się ubrac w lumpeksie to on jej nie pozwala jaki buc.. a co mnie obchodzi, że on tam nie kupuje... nikt go nie prosi żeby tam łaził i u mnie kupował ..... Ważne, że ludzie są.... Kuuuuurde... Nie zależy mu żeby ktoś ten lokal miał? Przecież on ma z tego kase potem .. No i potem stwierdzenie, że na spotkaniu Rady to nie tylko on jest więc moze jednak go przegłosują.. Ale on raczej nie wyrazi zgody ... ciota ....
No a zebranie bedzie w kwietniu .. wiec bede czekac ..
Może jednak się uda

Cytat:
Napisane przez Justysia1188 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam!!!
Z nowości- nareszcie przyszły moje buciki

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Nadrobię Was później, przygotowuję teraz kolację dla Tża a on coś jeszcze dłubie przy samochodzie. To chyba przez te moje kolczyki, zawsze mówił, że woli mnie bez dziurek w uszach. Nawet dzisiaj dzwonił do mnie dwa razy do pracy i pytał, czy jestem pewna swojej decyzji. Myśłałam, że się będzie gniewał, ale powiedział, że skoro mi tak zależy to pozostaje mu mnie tylko wspierać. Kochany jest, co?
Tylko czemu jeszcze grzebie w autku, ciemno już przecież
Ja mam od maleńkości uszy przebite
A TŻ nie powinien sięgniewać moim zdaniem, to przecież nie tatuaż na całe plecy
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
O kurcze ja mam przebite od podstawówki i nie wyobrażam sobie nie mieć ale fajnie jest móc kolczyki nosić a TŻ się przyzwyczai mój np. nie lubi patrzeć jak zakładam kolczyki, chociaż sam mi je kupuje twierdzi, że to strasznie wygląda mieć dziury w uszach
mój TŻ ma ah te błędy młodości

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:03   #3817
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
jak dla mnie to rodzice sa niepowazni
dla mnie też to lekka przesada...

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 20:10   #3818
morenica
Zakorzenienie

Witam wieczorem !!

Micia to dalej trzymać będę kciuki

Zaczynam się bać ile u Nas ksiądz zaśpiewa za zapowiedzi...ale co Ten wymyślił to już przesada !!

Dziewczyny, a jeśli chodzi o buty to Wy przez allegro zamawiacie w większości czy w sklepach kupujecie??
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:13   #3819
booziaczek
Zadomowienie

niesforna chyba z tego wszystkiego poolatałam wszystko ale juz wszystko rozumiem i postaram sie czytac ze zrozumieniem
How could so much love be inside of you

booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:14   #3820
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morenica Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a jeśli chodzi o buty to Wy przez allegro zamawiacie w większości czy w sklepach kupujecie??
Ja kupiłam w sklepie i tak się złożyło, że znalazłam takie, które wypatrzyłam sobie w necie

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:16   #3821
booziaczek
Zadomowienie

zmykam ide spac bo cos brzuszek mnie zaczyna bolec a jeszcze na jutro mam referat ale rano wstane i nappisze miłego wieczora wam zycze

a moje kochanie ma jutro kolejna miare i go rano przed praca zobacze
How could so much love be inside of you

Edytowane przez booziaczek
Czas edycji: 2011-03-28 o 20:18
booziaczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 20:23   #3822
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
niesforna chyba z tego wszystkiego poolatałam wszystko ale juz wszystko rozumiem i postaram sie czytac ze zrozumieniem
hehe nie ma problemu

Jako jedność :
Stary 2011-03-28, 20:23   #3823
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
dla mnie też to lekka przesada...
Nio dla mnie też

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Może jednak się uda
mam nadzieję

Cytat:
Allegroooo

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:26   #3824
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
własnie wrociłam z kancelarii u łobuza poszło wszystko gładko i przyjemnie a u mnie szkoda słów!!! rozumiecie poszlam do ksiedza za ten głupi papaier z zapowiedzi i tak jak u tz chciałm dac tyle samo na zapowiedzi czyli 50zł i co ja mu daje koperte a on do mnie ze chyba sobie kpie z niego!!! ze mniej niz 200 nie bierze rzuca we mnie koperta i chce mi zabrac z powrotem kartke z zapowiedziamy ale nie oddałam i koniec konców pieniedzy tez nie dostał a co ale gbur....

to narazie tyle musze cos sie napic zeby sie uspokoic
szok! ale zdarzają sie księża i "księża"
u mnie w parafii udałam glupa i nie zapłacilismy za zapowiedzi a u TZ nawet nie było gadki na ten teamt

Cytat:
my długo klarujemy całą jesień i zimę bulgotało jeszcze 2 miesiące i będzie do rozlania do butelek ale próbować już jakiś czas próbujemy rureczka do baniaka i ciągniemy ale to tylko ja z mamusią w tajemnicy przed resztą
uwielbiam winko domowej roboty

Cytat:
Napisane przez Mediona Pokaż wiadomość
Podstaw jakąś inną parę niech idzie dac na zapowiedzi i go nagrajcie na małą kamerkr taką idzie na allegro kupić jako długopis i wyslij to do kurii w katowivach i do TVN-u

Cytat:
Aaaaa laski dzięki za kciuki ale jednak przydadzą się jeszcze.....

Wrr....
Byłam w spółdzielni mieszkaniowej i się w✂✂✂✂ilam ...

Bo wiecie.. chcę sobie wynająć od nich lokal, w bloku... No bo ok 500zł się płaci i gites.. a teraz mam 1300zł i ledwo wyrabiam .. Tzn zarabiam narazie tylko na czynsz ileż można... jakbym miała w takim lokalu to i klientów więcej i wogóle.. Same pozytywy...

No i bylam, zaniosłam pismo takie jak mi kazano a szanowny prezes ciota powiedział, że on na takie coś tego lokalu nie da.... Bo nawet jak jego zona chce się ubrac w lumpeksie to on jej nie pozwala jaki buc.. a co mnie obchodzi, że on tam nie kupuje... nikt go nie prosi żeby tam łaził i u mnie kupował ..... Ważne, że ludzie są.... Kuuuuurde... Nie zależy mu żeby ktoś ten lokal miał? Przecież on ma z tego kase potem .. No i potem stwierdzenie, że na spotkaniu Rady to nie tylko on jest więc moze jednak go przegłosują.. Ale on raczej nie wyrazi zgody ... ciota ....
No a zebranie bedzie w kwietniu .. wiec bede czekac ..
dziwny facet
ale trzymam (choć nowa)

Cytat:
podobno dziecku najlepiej przebijac uszy w ok 6 miesiącu tak słyszalam
Stary 2011-03-28, 20:34   #3825
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:
o jacie
Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
uwielbiam winko domowej roboty
Ja też ale już się czuję lekko nawiana, więc starczy a białe jakieś takie bardziej kwaśne wyszło za to czerwone rewelacja
Stary 2011-03-28, 20:38   #3826
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
dziwny facet
ale trzymam (choć nowa)
dzieki
Nieważne, że nowa, ważne, że Peemka haa

Stary 2011-03-28, 20:40   #3827
passion80
Zakorzenienie

Cytat:
o jacie

Ja też ale już się czuję lekko nawiana, więc starczy a białe jakieś takie bardziej kwaśne wyszło za to czerwone rewelacja
ja piję piwko zapraszania ciąg dalszy

Cytat:
dzieki
Nieważne, że nowa, ważne, że Peemka haa
dzięki

Jak tylko Was podczytywalam to wydawalo mi sie to takie łatwe
Stary 2011-03-28, 20:41   #3828
happy2gether
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja się napiję ale winka
no ładnie takie pijaństwo od poniedziałku

Cytat:
Dwujajowe to mogą być nie podobne do siebie i może się urodzić "parka" - tak mi się wydaje :P:P
no własnie, dwujajowe mogą być mniej podobne do siebie, są tej samej płci albo różnej a jednojajowe są zawsze tej samej płci i mają identyczne geny

a tak przy okazji to nasi bliźniacy własnie do nas przyjechali z kebabami i browarkiem
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 20:41   #3829
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 20:44   #3830
passion80
Zakorzenienie

moja mama ma siostrę bliźniaczkę i w mamy stronie tez są więc jest szansa nie wiem czy sie cieszyć, podobno przerąbane
Stary 2011-03-28, 20:45   #3831
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

moja mama ma siostrę bliźniaczkę i w mamy stronie tez są więc jest szansa nie wiem czy sie cieszyć, podobno przerąbane
bajer

u mnie w rodzinie wogóle nie ma bliźniąt

Stary 2011-03-28, 20:46   #3832
happy2gether
Wtajemniczenie

u nas też nie ma
Stary 2011-03-28, 20:54   #3833
passion80
Zakorzenienie

Zawsze chciałam mieć bliźniaki bo fajne mi sie to wydawało, ale mamusie blixniakow albo mamusie w ogole mowia że chyba głupia jestem
Stary 2011-03-28, 21:00   #3834
sweetieSS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez HerbADKA Pokaż wiadomość
Nie wchodzi się 2x do tej samej rzeki.

Wczoraj byłam też u spowiedzi, rozmawiałam z księdzem prosząc o radę. Kazał rozmawiać i jednocześnie się zastanowić, bo to może być dla mnie sygnał ostrzeżenia.
z tym się zgadzam, jak również z tym, że to musi byc coś więcej niż tylko nazwisko
Cytat:
Zrobiłam projekt naklejek na wódkę Jak wam się podoba??
Ja coś nie mam przekonnia do wierszyka... Ale może coś jeszcze poszukam
mi się nie podoba kolor

Cytat:
zaraza3 Ja nie planuje dzieci - na razie oczywiście... Musze znaleźć prace i gdzieś musimy domek postawić... Potem dziecko. Mój chce na 30 urodziny być ojcem, czyli mamy jeszcze trochę ponad 2 lata. Zobaczymy jak to wyjdzie nam. A tak poza tym ja marze o bliźniętach Wszystko jedno czy dziewczynki, czy chłopcy, czy dwujajowe... Choć nie ukrywam dziewczynka jest cudowna jeśli chodzi o kwestie ubierania i zabawek...
bliźnięta są fajne na filmach i zdjęciach albo jak podrosną, jak są małe to koszmar
Cytat:
Mogłam trąbnąć na Was hyhyhy ale nie byłam na 100% pewna czy to Wy
albo przejechać
Cytat:
jak dla mnie gorzej ale się nie wypowiem
Cytat:
podobno dziecku najlepiej przebijac uszy w ok 6 miesiącu tak słyszalam
najlepiej jak dziecko pójdzie przebić świadomie MO

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Zawsze chciałam mieć bliźniaki bo fajne mi sie to wydawało, ale mamusie blixniakow albo mamusie w ogole mowia że chyba głupia jestem
głupia może nie ale nieświadoma
sweetieSS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 21:01   #3835
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny

Nadrobię Was później, przygotowuję teraz kolację dla Tża a on coś jeszcze dłubie przy samochodzie. To chyba przez te moje kolczyki, zawsze mówił, że woli mnie bez dziurek w uszach. Nawet dzisiaj dzwonił do mnie dwa razy do pracy i pytał, czy jestem pewna swojej decyzji. Myśłałam, że się będzie gniewał, ale powiedział, że skoro mi tak zależy to pozostaje mu mnie tylko wspierać. Kochany jest, co?
Tylko czemu jeszcze grzebie w autku, ciemno już przecież
Gratuluję

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 21:01   #3836
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja na chwilę obecną nie chce mieć dziecka. A jak już bym się zdecydowała to max. 1;
oo to tak jak i ja

Cytat:

O kurcze ja mam przebite od podstawówki i nie wyobrażam sobie nie mieć ale fajnie jest móc kolczyki nosić a TŻ się przyzwyczai mój np. nie lubi patrzeć jak zakładam kolczyki, chociaż sam mi je kupuje twierdzi, że to strasznie wygląda mieć dziury w uszach
ja tez nie wyobrażam sobie nie mieć uwielbiam świecidełka przede wszytskim korale i kolczyki :P

wiecie co - kupiłam sobie trampki w lidlu :P a co :P pewnie będa gów..niane ale jakoś ładne kolorystycznie były i wydawały sie wygodne :P i zestaw takich ala małych szczypcy przydatnych do robienia biżu znow wydałam kupe kasy :/ a za trzy dni koniec stażu i bezrobocie wita :/

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 21:13   #3837
ardillka
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam kilka latek jak Babcia (pielęgniarka ) przebijała mi uszy igłą w dużym pokoju :P:P Dzieciom to im wcześniej tym lepiej, mniejszy stres mają... No ale może 7 miesięcy to przesada :P

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:

Nie pisałam wcześniej, fajnie to wygląda ale ja bym dała 2 pomarańczowe kwiatki
Może jednak się uda

Ja mam od maleńkości uszy przebite
A TŻ nie powinien sięgniewać moim zdaniem, to przecież nie tatuaż na całe plecy

Miały być dwa,ale tak wyszło :P:P

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Witam wieczorem !!

Micia to dalej trzymać będę kciuki

Zaczynam się bać ile u Nas ksiądz zaśpiewa za zapowiedzi...ale co Ten wymyślił to już przesada !!

Z allegro mam 1 parę kupioną przez mnie ( kosztowały 12 zł to zaryzykowałam ) i 4 kupione przez ciotkę - były na nią za duże hehe... Ślubne planuje dać uszyć. Jakoś nie mam zaufania do kupowania butów których nie przymierzyłam.

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
bajer

u mnie w rodzinie wogóle nie ma bliźniąt
U mnie też nie ma bliźniąt ;/;/;/ Ja żałuję, ale łudzę się, że może się uda :P:P

Ja piję Lubelską Porzeczkową z sokiem porzeczkowym pycha pycha :P

http://pannymlode2011.blogspot.com/2.../ardillka.html
ardillka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-28, 21:27   #3838
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Przez was pewnie i ja sie napije

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 21:33   #3839
Elfka86
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
no ładnie takie pijaństwo od poniedziałku

Cytat:
Napisane przez sweetieSS Pokaż wiadomość
bliźnięta są fajne na filmach i zdjęciach albo jak podrosną, jak są małe to koszmar
No TŻ mówił, że z siostrą nieźle dawali po kościach jeszcze biorąc pod uwagę, że mają 2 lata starszego braciszka i 2 lata młodszą siostrzyczkę czworo takich maluchów to musi być niezła rozróba
A u mnie w dalekiej rodzinie gdzieś były bliźniaki, ale to dawno temu
Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
ja tez nie wyobrażam sobie nie mieć uwielbiam świecidełka przede wszytskim korale i kolczyki :P
Ja też i ja świadomie dałam sobie uszy przebić jak byłam w 5-tej klasie dopiero już wszystkie koleżanki się śmiały, że nie mam przebitych

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Przez was pewnie i ja sie napije
Twoje zdrowie

Edytowane przez Elfka86
Czas edycji: 2011-03-28 o 21:34
Elfka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 21:37   #3840
happy2gether
Wtajemniczenie

Zapomniałam Wam powiedzieć, że przyszedł dziś nasz czarny papier na zaproszenia Jest piękny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości