![]() |
#1381 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Ślub w rozmiarze XL
Cytat:
1 faza- uderzeniowa, trwa kilka dni i jesz tylko białko 2 faza- naprzemienna, jesz dozwolone warzywa i białko, tutaj masz kilka rytmów, np 5/5 czyli 5dni warzywa+proteiny (P+W) i 5dni same białko (P), jesteś w tej fazie tyle ile chcesz schudnąć 3 faza- stabilizacyjna, tutaj możesz już zjeść kasze, ryże, makarony, 1 porcję owoców dziennie, 2 plastry sera i coś tam jeszcze, masz 2 królewski posiłki tygodniowo, na tej fazie jesteś w zależności od tego ile kg schudłaś, czyli straciłaś 5 kg to ta faza trwa 50dni, zasada jest taka: na każdy utracony kilogram przypada 10 dni, 4 faza - tutaj już jesz to co jadłaś przed dietą, ale raz w tygodniu robisz DO KOŃCA życia proteinowy dzień, dukan podał czwartek, jak chcesz to zostajesz przy tym czwartku lub bierzesz inny dzień. To pokrótce :P Na dietę przeszłam razem ze swoim TŻ i było nam o wiele łatwiej
![]() Edytowane przez Roougee Czas edycji: 2011-03-25 o 10:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzięki Roougee ![]() ![]() Muszę się głębiej zainteresować tą dietą. Mojemu TŻ-owi to dieta nie jest konieczna jest szczupły i wysoki, raczej to by mu się przydała zdrowa dieta, a nie tylko cola i inne kolorowe napoje, chipsy itp.
![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
Polecam tez wybrac sie na zumbe
![]() swietna zabawa i traci sie kg ![]() Ja mysle o Dukanie od dluzszego czasu ale chyba nie wytrzymam ![]()
![]() |
![]() |
#1384 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ta zumba to co to jest? ![]()
![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
polaczenie tanca z fitness
![]() ![]() tutaj masz link jak to wyglada ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Vf0q6qtThF4
![]() |
![]() |
#1386 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, jestem nowa
![]() Może coś mi poradzicie... Mieszkam w Warszawie. Ślub we wrześniu. Przede mną poszukiwania sukni ślubnej. I tu moje ogromne obawy ![]() Jak to wygląda w przypadku rozmiaru 44 ? Czy będę mogła przymierzać suknie? Czy się w nie zmieszczę? Na pewno w salonach są jakieś "standardowe" rozmiary, więc jak to będzie? Martwię się tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Nie wiem, jak obecnie, ale trzy lata temu było ciężko, np. w Cymbeline na Świętokrzyskiej chcieli, abym zamówiła coś z katalogu, a przymierzać miałam rozm. 38 (mam 44 właśnie) ! I to była odpowiedź na moje wyraźne pytanie, co z mierzeniem sukni. Wiem, że w salonie Marietta (przy katedrze św. Floriana naprzeciwko praskiego ZOO) czasem sprzedają takie rozmiary. Myślę, że na Targowej mogą mieć, oraz na JPII - tam jest po kilka salonów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witamy nową koleżankę w naszym gronie ![]() ![]() Przejrzyj to forum, któraś z dziewczyn podawała salony warszawskie w których można przymierzyć nie tylko suknie w rozmiarze 38-40. Zobacz post #1003 ![]() Też miałam takie obawy jak Ty, ale trafiłam w salonach na miłe panie, które tu i ówdzie ścisnęły i można było w miarę zobaczyć jak suknia wygląda, a jeśli się przymierza z gorsetem sznurowanym, to po prostu Cię nie zawiążą do końca ![]() Będzie dobrze, na pewno trafisz na swoja wymarzoną suknie, tylko trzeba znaleźć w sobie odwagę ![]()
11 czerwca 2011 ![]() Edytowane przez Ewooszca Czas edycji: 2011-03-27 o 10:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1390 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety z wawy nie jestem, więc nie pomogę, ale ktoś tu kiedyś pisał o salonach, gdzie mają większe rozmiary. Sama nie spotkałam się z niemiłą obsługą, ale dziewczyny różnie pisały. Też miałam takie obawy, ale na szczęście okazały się bezpodstawne ![]() Życzę powodzenia w szukaniu tej wymarzonej ![]() Cytat:
Dziewczyny! Byłam na tej przymiarce, krawcowa zaznaczyła, o ile ma ją skrócić, przymierzyłam biżuterię, dobrałam welon (zapomniałam w nim zrobić sobie zdjęcie i nie pamiętam czy ma 2 czy 3 warstwy??ale sięga do połowy pleców, mgiełka i mają mi dodać gdzie nie gdzie kryształki). Z biżuterią zastanawiam się nad inną ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A ja z TŻ jeździmy i zapraszamy gości. O matko jakie to męczące ![]() Wszędzie proszą tylko, żeby jeść. A mi się nie chce. Każdy stawia butelkę wódki, na szczęścia ja przeważnie samochodem jestem, więc nie piję. Tż do pijących też nie należy, więc szkoda tylko butelkę otwierać ![]() No ale odmówiło nam przyjścia tylko jedno małżeństwo już starsze i schorowane, więc myślę, że wesele się uda ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1392 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam zdjacia od fotografa juz.. oto kilka... http://img132.imageshack.us/img132/7936/dscf6468z.jpg http://img843.imageshack.us/img843/4379/dscf6648g.jpg http://img863.imageshack.us/img863/2064/dscf6640.jpg http://img190.imageshack.us/img190/4133/dscf6660.jpg Edytowane przez madzia_g Czas edycji: 2011-03-28 o 11:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ślicznie wyglądałaś, płaszczyk też fajnie wyglądał, na pewno jest praktyczniejszy z tymi guzikami, niż jakby miał mieć złote. Jednym słowem wyglądałaś Pięknie i byłaś na pewno bardzo szczęśliwa w tym dniu i życzę Ci oby dalsze życie było tak samo piękne i szczęśliwe ![]()
![]() |
![]() |
#1394 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A na twoje fotki czekamy z niecierpliwościa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1395 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super ![]() ![]() Cytat:
![]() widac ze jestescie szczesliwi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też już bym chciała przymierzyć suknię, obejrzeć obrączki, a tu nic nie mogę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() U Nas odmówiło dosyć sporo osób i na dzień dzisiejszy mamy potwierdzone 43 osoby. Zaproszonych zostało 77 osób. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrzucam zdjęcia z komórki na laptopa
![]() |
![]() |
#1401 |
Zadomowienie
|
Ok już mam! Doradźcie z biżu, ten pierwszy komplet to bardziej by mi się podobał jakby naszyjnik był krótszy
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak dla mnie ostatnia bizuteria ![]()
Edytowane przez zaaaabcia Czas edycji: 2011-03-28 o 23:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Też mi się tak wydaje... Ale w tej drugiej wydaje mi się z kolei, że łańcuszek niknie :/
![]() Edytowane przez Roougee Czas edycji: 2011-03-28 o 23:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1404 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A sukieneczka na poprawiny też fajna, mam coś podobnego tylko u dołu gładka, zabcia ma racje, fajnie one podkreślają figurę ![]()
![]() |
![]() |
#1405 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgodzę się z zaaabcia, Wg mnie ten delikatniejszy bardziej pasuje, suknia górą jest dość bogato zdobiona i jakoś ten pierwszy mi się gryzie z całością.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1407 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak się czułaś w sukni? ![]() Będziesz mieć welon? Możesz zrobić jeszcze kilka zdjęć z kolejnej przymiarki ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Czułam się cuuudowanie ![]() Welon mam, do pasa albo do połowy pleców, hmm na pewno 2 warstwy, tiulowy, mają mi dokleić kryształki gdzie nie gdzie ![]() Porobię jak nie zapomnę ![]() W ogóle to spodobała mi się 1 biżuteria, właściwie bransoletka, i zestaw
![]() |
![]() |
#1409 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale nie wiem czy pierwsza nie będzie zbyt bogata do Twojej sukni. Jednak na dole sukni też się co nieco dzieje. I tak się zastanawiam czy akurat te perełki by pasowały do sukni, skoro przy dekolcie masz mieniące się kryształki, chyba to by się gryzło. Też mam właśnie problem z bransoletką, bo na mojej sukni tez sa takie błyszczące kamyki i tak myślę, że i bransoletka juz powinna być mniej więcej z takimi kryształkami.
![]() |
![]() |
#1410 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.