![]() |
#1651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
do listopada mam jeszcze sporo czasu .... cos wykombinuje ![]()
![]() |
#1652 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A ja wlasnie jestem swiadkiem zmieniajacej sie pory roku w Wietnamie z suchej na deszczowa. Od czterech dni jest pochmurno, nadal bardzo cieplo , duszno, nie ma wiatru. Codziennie pada deszcz, podoba mi sie to ![]() Wczoraj bylismy na imprezie w knajpie, bylo super, wytanczylam sie przy Prodigy i Faithless ![]() ![]() ide zobaczyc co tam w nexcie maja ![]()
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-03-27 o 06:57 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale ponuro ![]() ![]() a jutro, jak będę cały dzień w biurze to znów słońce będzie czarować ![]() nasze plany na dziś się posypały (szwagierka znów chora i po raz 3 odwołała zaproszenie do nich) więc lenimy się na całego ![]()
![]() |
#1654 |
Zadomowienie
|
Lola ale to taki letni deszcz
![]() a wam zycze rozpogodzenia ![]()
#1655 |
Zakorzenienie
|
Harveys, ale kupiona na ebayu..
Beafrace a co cie do Wietnamu zagnalo? ![]()
#1656 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mnie next jakos nie pociaga mam tylko 2 rzeczy od nich i jedna chyba oddam siostrze bo jakos mi nie pasuje. Cytat:
![]() Znajomy byl w Szwajcari niedawno iu mowil ze pieknie jest, ale strasznie drogo ![]() Moj TZ tez by sie chetnie szybkim autkiem przejechal, ale inne priorytety jak juz pisalas ![]() U nas dzis dosc cieplo bylo, spedzilam mily dzien miedzy innymi na zakupach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
ale dzień
![]() ![]() ![]()
#1659 |
Wtajemniczenie
|
jestem kompletnie zblazowana
nie mam nic inteligentnego do powiedzenia... nie to zebym kiedykolwiek miala..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Konto usunięte
|
Co jest dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Moze czekolady na pocieszkę?
#1662 |
Zakorzenienie
|
elo
wlasnie co jest? przesilenie wiosenne pewnie ![]() mnie dopadl bol gardla w czwartek.... w piatek czulam sie podle i mialam nawet odwolac moja obecnosc na urodzinach znajmych. Jednak podratowalam sie witaminami i strepsils + na imprezie potraktowalam gardlo czysta brendy i ......... jestem jak nowo narodzona ![]() w niedziele, wybralismy sie nad morze ale o tym juz wspominalam na FB + dodalam foty wiec nie bede zanudzac ![]() plus nie ma to nic wspolnego z dziecmi ![]() ![]() przed chwila, powrocilam z pumpu....chociaz bardzo ciezko bylo mi zebrac moje 4 litery to ciesze sie, ze to zrobilam whoooooo kolejny tydzien rozpoczety jeszcze 9 dni pracy i bede wolnaaaaaaaaaaaaaaa od wszelich wrzskow,piskow,pytan i marudzen na dlugie 2 tygodnie ![]() to tyle ode mnie ....... a u reszty co sluchac?
#1663 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Mlodego coś wczoraj dopadło, więc mielismy nocna masakrę.
Poza tym fanastico, chociaż to przesilenie mnie dopada. Kofi zdjęcia super ![]() Uwielbiam to miejsce.Jak bylismy było zimno, mokro a mimo to jedentaki odwazny poszedł na desce pływać ![]()
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a na poczatku tez wialo i bylo zimno jak &^%^&$%^ ale widoki sa piekne......... [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2602377 0]nienormalna ![]() [/QUOTE] dyskryminacja NIE matek!!!! nie zgadzam sie ![]()
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2602377 0]
Mi sobota minela aktywnie, nawet za aktywnie i niestety wczoraj caly dzien spedzilam w lozku, czasami ciaza to jednak jest jak choroba ![]() oh Moona, ![]() no niby nie choroba, ale forsować się nie wolno ![]()
#1667 |
Wtajemniczenie
|
przesilenie, moze mnie rozklada, wrocily mi mdlosci, chyba hormonalnie mi zle
ale przy tekstach dzieciaczkow sie pousmiechalam ![]() jaka nietolerancja NIE matek - porodowka dziala na szybkich obrotach a na inne tematy sie nikt nie chce wypowiadac - zarzucic temat bedziemy gadac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hahhahah no nikt sie nie chce wypowiadac, bo wy wkolko o dziciach ![]() dwie osoby nic tu nie wskóraja, zreszta co tu zaczynac, jak wczesniej czy pozniej i tak skonczy sie na bachorkach ![]() ale podobno tak juz jest......... i pewnie bedzie ...... bo mamy juz tak maja ![]()
Mad about Mad Men ![]() “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-03-28 o 22:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1669 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym moj tz jest zapalonym kitesurferem a ja troche mniej zapalonym windsurferem i chcelismy wyjechac w takie miejsce, gdzie sa dobre warunki do uprawaiania sportow wodnych. Padlo na Azje. W zeszlym roku bylismy w Tajlandii i bylo tez super ale Wietnam lepszy, mniej turystow, taniej, wiecej zieleni, i akurat w tym miejscu ( Mui Ne ) lepszy klimat, suchszy. bardzo fajne, sredniej wielkosc miasteczko, z jedna glowna ulica - po jedenj stronie plaza a przy niej wypasione hotele, po drugiej stronie knajpy, guest hausy. Plaza dluga piaszczysta, morze cieplutkie, piekna roslinnosc, ogolny luz, miejscowi ludzie bardzo mili. Oczywiscie probuja wyciskac z turystow ile sie da ![]() co tam ![]() Cytat:
i ten..yyy niezly koment ![]() A co to pump? ja wlasnie wykupilam na gruponie 20 klas zumby ![]() myslalam ze wroce z tego wyjazdu jako miss fitnessu ale nie udalo sie ![]() [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2602377 0]nienormalna ![]() Mi sobota minela aktywnie, nawet za aktywnie i niestety wczoraj caly dzien spedzilam w lozku, czasami ciaza to jednak jest jak choroba ![]() ![]()
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-03-29 o 05:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
siedzialam sobie dzis w metrze na przeciw cuda rodzaju meskiego. Facet normalnei boski, nic tylko gapic sie i podziwiac co tez ochoczo czynilam. Do czasu.... gdy zanurzyl palca wskazujacego po samo zgiecie w nosie, wykonal ruch odwiertny a nastepnie wydobyta zawartosc przeniosl do ust i zjadl. Ja i bez tego mam mdlosci rano
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1672 |
Zadomowienie
|
fuuuuuu
![]()
#1673 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre ![]() a ja nie mam dzis zbyt dobrego dnia. zaczelo sie od tego ze wyszlam za pozno z domu i musialam leciec jak glupia. potem tak mi kawka zapachnialo z naszego kafe ze sobie kupilam decaf, wypilam dwa lyki i juz bylam w toalecie z ktorej nie wyszlam praktycznie przez nastepna godzine ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1674 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
wlasnie to przeczytalam spozywajac kanapke ![]() Beafrace zazdroszcze wyprawy do Wietnamu Marzy mi sie taka daleka podroz Peorth oby sie zoladek szybko uspokoil
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2601102 8]Wez nie poruszaj tego tematu
![]() ![]() ![]() ![]() Za to kupilam nowe poduszki i sobie tunike ![]() i nadal nie bedzie nam dane robic zakupy w tych 10 rzędach ![]() ![]() Cytat:
![]() Temat wakacji nachetniej juz bym zaczela, bo marzy mi sie kapiel w cieplej wodzie,sloneczko i kolorowe drinki ![]() ![]() Cytat:
************************* **** Jak pogoda w uk ? W Pl slonce swieci,ale zimno jeszcze...
![]() |
#1676 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() niektore z nas sa mamami juz od 3-4-5 i wiecej lat i jakos do tej pory nasz swiat nie zamykal sie w kregu bajek/pieluch i innych srutututu, no nie ??? ze niby teraz sie zmienilo i nagle tylko o dzieciach mozemy, hmmm, ciekwawa teoria ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zadomowienie
|
peorth myslalam o tobie. dawno cie tu nie bylo. wspolczuje przejsc
![]() maatra drugi synek? ![]() anka! marzenia sie spelniaja ![]() ja marze na przyklad o domu z ogrodem gdzies na wsi angielskiej... ![]()
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-03-29 o 17:29 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prawdopodobnie to będzie tylko Tajlandia i Kambodża, może Laos jak nam kasy starczy. W Tajlandii chcę zachaczyć o Phuket, wiem że to typowo turystyczna miejscowość ale chcę tam jechać bo wspieram finansowo fundację SoiDog i chciałabym ich odwiedzić i zobaczyć na co idą moje ciężko zarobione pieniądze i przy okazji pomóc im jako tymczasowy wolontariusz. Tż się śmieję, że zapłacimy tyle za podróż abym mogła psie kupy pozbierać ![]() Tak bardzo chce jechać ale głupie Job Centre zawiesił Tż'owi benefity dlatego, że zmieniłam pracę na lepiej płatną. Głupie dupy nie wzięły pod uwagę, że pracuję tylko na pół etatu i nie będzie mnie stać na opłacenie rachunków i jedzenia za 3 osoby. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2603840 6]glupia teoria ![]() niektore z nas sa mamami juz od 3-4-5 i wiecej lat i jakos do tej pory nasz swiat nie zamykal sie w kregu bajek/pieluch i innych srutututu, no nie ??? ze niby teraz sie zmienilo i nagle tylko o dzieciach mozemy, hmmm, ciekwawa teoria ![]() W drugiej ciąży jesteś?
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2603840 6]glupia teoria
![]() niektore z nas sa mamami juz od 3-4-5 i wiecej lat i jakos do tej pory nasz swiat nie zamykal sie w kregu bajek/pieluch i innych srutututu, no nie ??? ze niby teraz sie zmienilo i nagle tylko o dzieciach mozemy, hmmm, ciekwawa teoria ![]() eeeeeeeeeeee moona ty sie i tak tu rzadko udzialals ..... jedynie jak cos o dzieciach bylo ![]() ![]() poprostu jest was teraz w kupie wiecej i zrozumiale, ze macie jeden wspolny temat ![]() ale czasem mozna juz sie ![]() ![]() no mamuski tylko bez urazy ![]()
#1680 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() I z gory napisze, ze zadzialalo mi to na nerwy, bo jakis czas temu napisalam, ze nie udzielam sie na mamusiowych watkach , bo mnie juz nie rajcuje pisanie o dzieciach, a Ty mi tu wyskakujesz, ze ja tylko o tym pisze, beznadzieja I sie chyba nikt nie obraza, po co znowu o tym obrazaniu ![]() Szien; no jestem, 30 tydzien ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() wybacz, nie moglam sie powstrzymac Cytat:
![]() Cieplo, balerinki juz mozna nosic na gola stope ![]() ooo, tym tez bym nie pogardzila ![]() dziewczyny, robilyscie kiedys kotlety z jajek? ja robilam wczoraj i jednoglosnie z Tz doszlismy do wniosku, ze sa lepsze od mielonych ![]() ![]() Bakti: moze zaserwujesz swoim facetow, tylko im nie mow, ze tam miesa nie ma, ciekawe czy im zasmakuje ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:56.