|
|
#1651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kawarnia - rozmowy (nie)kontrolowane
Cytat:
do listopada mam jeszcze sporo czasu .... cos wykombinuje
|
|
#1652 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
juz wam zazdroszcze ![]() A ja wlasnie jestem swiadkiem zmieniajacej sie pory roku w Wietnamie z suchej na deszczowa. Od czterech dni jest pochmurno, nadal bardzo cieplo , duszno, nie ma wiatru. Codziennie pada deszcz, podoba mi sie to Wczoraj bylismy na imprezie w knajpie, bylo super, wytanczylam sie przy Prodigy i Faithless kaca mam ![]() ide zobaczyc co tam w nexcie maja
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-03-27 o 07:57 |
|||||
|
|
|
#1653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ponuro oczywiście, że w weekend pogoda do doopya jutro, jak będę cały dzień w biurze to znów słońce będzie czarować ![]() nasze plany na dziś się posypały (szwagierka znów chora i po raz 3 odwołała zaproszenie do nich) więc lenimy się na całego
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
Lola ale to taki letni deszcz
taki przy temperaturze ok 30 stopni, ktory przynosi orzezwienie i mile powietrze. Siedzisz pod daszkiem, pijesz chlodne piwko a tu kap, kap...no a wam zycze rozpogodzenia
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
Harveys, ale kupiona na ebayu..
Beafrace a co cie do Wietnamu zagnalo? Napisz cos o tym kraju!
|
|
#1656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a gdzie ci sie to wszystko zmiesci jak misie miejsce zajma ![]() .Mnie next jakos nie pociaga mam tylko 2 rzeczy od nich i jedna chyba oddam siostrze bo jakos mi nie pasuje. Cytat:
Znajomy byl w Szwajcari niedawno iu mowil ze pieknie jest, ale strasznie drogo .Moj TZ tez by sie chetnie szybkim autkiem przejechal, ale inne priorytety jak juz pisalas .U nas dzis dosc cieplo bylo, spedzilam mily dzien miedzy innymi na zakupach .
|
||
|
|
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzień
![]()
|
#1659 |
|
Wtajemniczenie
|
jestem kompletnie zblazowana
nie mam nic inteligentnego do powiedzenia... nie to zebym kiedykolwiek miala..... |
|
|
|
#1660 |
|
Konto usunięte
|
Co jest dziewczyny
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
Moze czekolady na pocieszkę?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1662 |
|
Zakorzenienie
|
elo
wlasnie co jest? przesilenie wiosenne pewnie ![]() mnie dopadl bol gardla w czwartek.... w piatek czulam sie podle i mialam nawet odwolac moja obecnosc na urodzinach znajmych. Jednak podratowalam sie witaminami i strepsils + na imprezie potraktowalam gardlo czysta brendy i ......... jestem jak nowo narodzona w niedziele, wybralismy sie nad morze ale o tym juz wspominalam na FB + dodalam foty wiec nie bede zanudzac plus nie ma to nic wspolnego z dziecmi ![]() przed chwila, powrocilam z pumpu....chociaz bardzo ciezko bylo mi zebrac moje 4 litery to ciesze sie, ze to zrobilam whoooooo kolejny tydzien rozpoczety jeszcze 9 dni pracy i bede wolnaaaaaaaaaaaaaaa od wszelich wrzskow,piskow,pytan i marudzen na dlugie 2 tygodnie ![]() to tyle ode mnie ....... a u reszty co sluchac?
|
#1663 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1664 |
|
Zakorzenienie
|
Mlodego coś wczoraj dopadło, więc mielismy nocna masakrę.
Poza tym fanastico, chociaż to przesilenie mnie dopada. Kofi zdjęcia super ![]() Uwielbiam to miejsce.Jak bylismy było zimno, mokro a mimo to jedentaki odwazny poszedł na desce pływać
|
|
#1665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na poczatku tez wialo i bylo zimno jak &^%^&$%^ ale widoki sa piekne......... [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2602377 0]nienormalna ![]() [/QUOTE] dyskryminacja NIE matek!!!! nie zgadzam sie
|
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2602377 0]
Mi sobota minela aktywnie, nawet za aktywnie i niestety wczoraj caly dzien spedzilam w lozku, czasami ciaza to jednak jest jak choroba [/QUOTE]oh Moona, no niby nie choroba, ale forsować się nie wolno
|
#1667 |
|
Wtajemniczenie
|
przesilenie, moze mnie rozklada, wrocily mi mdlosci, chyba hormonalnie mi zle
ale przy tekstach dzieciaczkow sie pousmiechalam ![]() jaka nietolerancja NIE matek - porodowka dziala na szybkich obrotach a na inne tematy sie nikt nie chce wypowiadac - zarzucic temat bedziemy gadac
|
|
|
|
#1668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() hahhahah no nikt sie nie chce wypowiadac, bo wy wkolko o dziciach dwie osoby nic tu nie wskóraja, zreszta co tu zaczynac, jak wczesniej czy pozniej i tak skonczy sie na bachorkach ![]() ale podobno tak juz jest......... i pewnie bedzie ...... bo mamy juz tak maja
Mad about Mad Men “Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.” ― Albert Einstein Edytowane przez Kofika13 Czas edycji: 2011-03-28 o 23:02 |
||
|
|
|
#1669 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym moj tz jest zapalonym kitesurferem a ja troche mniej zapalonym windsurferem i chcelismy wyjechac w takie miejsce, gdzie sa dobre warunki do uprawaiania sportow wodnych. Padlo na Azje. W zeszlym roku bylismy w Tajlandii i bylo tez super ale Wietnam lepszy, mniej turystow, taniej, wiecej zieleni, i akurat w tym miejscu ( Mui Ne ) lepszy klimat, suchszy. bardzo fajne, sredniej wielkosc miasteczko, z jedna glowna ulica - po jedenj stronie plaza a przy niej wypasione hotele, po drugiej stronie knajpy, guest hausy. Plaza dluga piaszczysta, morze cieplutkie, piekna roslinnosc, ogolny luz, miejscowi ludzie bardzo mili. Oczywiscie probuja wyciskac z turystow ile sie da ale to normalka. Obiad (np ryba curry z ryzem to 2,5 dolara ). Dlugo by opowiadac , naprawde trzeba dlugo szukac zeby znalezc negatywy. co tam Cytat:
i ten..yyy niezly koment ![]() A co to pump? ja wlasnie wykupilam na gruponie 20 klas zumby myslalam ze wroce z tego wyjazdu jako miss fitnessu ale nie udalo sie [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2602377 0]nienormalna ![]() Mi sobota minela aktywnie, nawet za aktywnie i niestety wczoraj caly dzien spedzilam w lozku, czasami ciaza to jednak jest jak choroba [/QUOTE]
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-03-29 o 06:19 |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1670 |
|
Zakorzenienie
|
siedzialam sobie dzis w metrze na przeciw cuda rodzaju meskiego. Facet normalnei boski, nic tylko gapic sie i podziwiac co tez ochoczo czynilam. Do czasu.... gdy zanurzyl palca wskazujacego po samo zgiecie w nosie, wykonal ruch odwiertny a nastepnie wydobyta zawartosc przeniosl do ust i zjadl. Ja i bez tego mam mdlosci rano
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
|
|
|
#1671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1672 |
|
Zadomowienie
|
fuuuuuu
|
#1673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobre ![]() a ja nie mam dzis zbyt dobrego dnia. zaczelo sie od tego ze wyszlam za pozno z domu i musialam leciec jak glupia. potem tak mi kawka zapachnialo z naszego kafe ze sobie kupilam decaf, wypilam dwa lyki i juz bylam w toalecie z ktorej nie wyszlam praktycznie przez nastepna godzine tez bylo
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wlasnie to przeczytalam spozywajac kanapke ![]() Beafrace zazdroszcze wyprawy do Wietnamu Marzy mi sie taka daleka podroz Peorth oby sie zoladek szybko uspokoil
|
|
|
#1675 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2601102 8]Wez nie poruszaj tego tematu
jak zwykle 10 rzedow ubran dla dziewczynek i jak zwykle 3 dla chlopcow ![]() Za to kupilam nowe poduszki i sobie tunike [/QUOTE]i nadal nie bedzie nam dane robic zakupy w tych 10 rzędach ![]() Cytat:
![]() Temat wakacji nachetniej juz bym zaczela, bo marzy mi sie kapiel w cieplej wodzie,sloneczko i kolorowe drinki ![]() Cytat:
************************* **** Jak pogoda w uk ? W Pl slonce swieci,ale zimno jeszcze...
|
|
#1676 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() niektore z nas sa mamami juz od 3-4-5 i wiecej lat i jakos do tej pory nasz swiat nie zamykal sie w kregu bajek/pieluch i innych srutututu, no nie ??? ze niby teraz sie zmienilo i nagle tylko o dzieciach mozemy, hmmm, ciekwawa teoria
|
|
|
|
|
#1677 |
|
Zadomowienie
|
peorth myslalam o tobie. dawno cie tu nie bylo. wspolczuje przejsc
maatra drugi synek? ![]() anka! marzenia sie spelniaja ja marze na przyklad o domu z ogrodem gdzies na wsi angielskiej...
Edytowane przez beafrance Czas edycji: 2011-03-29 o 18:29 |
|
|
|
#1678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Prawdopodobnie to będzie tylko Tajlandia i Kambodża, może Laos jak nam kasy starczy. W Tajlandii chcę zachaczyć o Phuket, wiem że to typowo turystyczna miejscowość ale chcę tam jechać bo wspieram finansowo fundację SoiDog i chciałabym ich odwiedzić i zobaczyć na co idą moje ciężko zarobione pieniądze i przy okazji pomóc im jako tymczasowy wolontariusz. Tż się śmieję, że zapłacimy tyle za podróż abym mogła psie kupy pozbierać ![]() Tak bardzo chce jechać ale głupie Job Centre zawiesił Tż'owi benefity dlatego, że zmieniłam pracę na lepiej płatną. Głupie dupy nie wzięły pod uwagę, że pracuję tylko na pół etatu i nie będzie mnie stać na opłacenie rachunków i jedzenia za 3 osoby. ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- [1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2603840 6]glupia teoria ![]() niektore z nas sa mamami juz od 3-4-5 i wiecej lat i jakos do tej pory nasz swiat nie zamykal sie w kregu bajek/pieluch i innych srutututu, no nie ??? ze niby teraz sie zmienilo i nagle tylko o dzieciach mozemy, hmmm, ciekwawa teoria [/QUOTE]W drugiej ciąży jesteś?
|
|
#1679 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d9dafda22031a08fb930d3c 506630231eeee4640;2603840 6]glupia teoria
![]() niektore z nas sa mamami juz od 3-4-5 i wiecej lat i jakos do tej pory nasz swiat nie zamykal sie w kregu bajek/pieluch i innych srutututu, no nie ??? ze niby teraz sie zmienilo i nagle tylko o dzieciach mozemy, hmmm, ciekwawa teoria [/QUOTE]eeeeeeeeeeee moona ty sie i tak tu rzadko udzialals ..... jedynie jak cos o dzieciach bylo o ile se przypominam wiec nie zgadzam sie ze moja teoria jest glupia poprostu jest was teraz w kupie wiecej i zrozumiale, ze macie jeden wspolny temat ale czasem mozna juz sie no mamuski tylko bez urazy bo nam zachwile watek padnie jak wszytskie sie obrazicie <cmok>
|
#1680 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
czyli zle sobie przypominasz na to wychodzi i teoria dla mnie ciagle jest glupia I z gory napisze, ze zadzialalo mi to na nerwy, bo jakis czas temu napisalam, ze nie udzielam sie na mamusiowych watkach , bo mnie juz nie rajcuje pisanie o dzieciach, a Ty mi tu wyskakujesz, ze ja tylko o tym pisze, beznadzieja I sie chyba nikt nie obraza, po co znowu o tym obrazaniu ![]() Szien; no jestem, 30 tydzien ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
wybacz, nie moglam sie powstrzymac Cytat:
Cieplo, balerinki juz mozna nosic na gola stope ![]() ooo, tym tez bym nie pogardzila dziewczyny, robilyscie kiedys kotlety z jajek? ja robilam wczoraj i jednoglosnie z Tz doszlismy do wniosku, ze sa lepsze od mielonych dalam tez duzo zoltego sera i przypraw, wyszly pyszne ![]() Bakti: moze zaserwujesz swoim facetow, tylko im nie mow, ze tam miesa nie ma, ciekawe czy im zasmakuje
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

od kwietnia TZ ma zmieniony grafik wiec wtedy bedziemy sie orientowac....

Czas zaopatrzyc sie w rzeczy na lato 
juz wam zazdroszcze 
Napisz cos o tym kraju!

jak zwykle 10 rzedow ubran dla dziewczynek i jak zwykle 3 dla chlopcow