|
|
#3691 | |||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Cytat:
Bo jeśli po oknach na "dwa kierunki", to pudło Przeczytałem "porodowa" ![]() Cytat:
Nie, fciongua mnie niemiecka wikipedia ![]() Cytat:
Cytat:
I jeszcze na dzisiaj ![]() --- Dobranoc |
|||||
|
|
|
#3692 |
|
Nindżopesz
|
Wracam do łoża małżeńskiego, menża i kotów
![]() Polly, nie zazdroszczę pobudki o tak nieprzyzwoitej godzinie. Branoc wsiem. |
|
|
|
#3693 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Następny! Cytat:
Dobranoc |
||
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
ach, wiem Ci ja wiem- mam na myśli jednak to ze logistycznie moze jakos się to lepiej ułozy - w sensie nowe miejsce bardziej pracogenne mejbi - nie znam ditejlsów - życzę Ci z całego serca zeby puzzle sie poskładały po Twojemu |
|
|
|
#3695 |
|
Nindżopesz
|
Kufa, a ja nadal nie mogę spać
|
|
|
|
#3696 | |||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Elo
![]() Cytat:
![]() kto to ten w czerwonej szacie bo nie rozpoznaję? tzn. morda jakby znajoma ale nie potrafię dopasować. I trzymam kciuki za dziś i nie tylko za dziś, za całokształt. Żeby Ci się dobrze ułożyło.. Cytat:
Cytat:
ja bym się cykała pukać tak do ludzi, ale raz że z TŻ we dwójkę lepiej a dwa że rzeczywiście odważenie się na coś nietypowego dużo daje no to jeszcze raz kciuki na odwagę i dawajcie do bloku obok. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tylko bym wypełniła dziś późnym wieczorem, nie za późno będzie? Cytat:
mam nadzieję że już śpisz
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-29 o 07:46 |
|||||||||
|
|
|
#3697 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
stolażó?
przeca to nie ja wymysliłam te godzine-nie jestem zboczona ![]() dzwoniiii ![]() Cytat:
, a oprócz tego wzdłuż i w drugi wzdłuż ![]() ![]() Cytat:
nom bez mebli....i wszystko porozpierdalane po kątach , juz nerwice mam z tego syfu jak ja sie w ogóle odkopie z tego? ![]() ale popsułam posta z tego szoku ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- a ja sie dzis budziłam co godzinę ![]() i ciągle mi sie wydawało ze zaspałam ...no masakra ![]() zastanawiam sie jak ten stolaz mi przybije te szafki pod sufitem ja drabiny nie mam a ni nic mam nadzieje ze se przywiezie ![]() ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- kufa-dzwonił tel ze sie pakije do windy-a ja go kufa nie ficeu ![]() mam nadzieje ze sie nie pakuje do innej klatki na innym osiedlu ![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- ej! wstawać nie spać meble mam ![]()
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-29 o 07:54 |
||
|
|
|
#3698 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3699 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
która z obecnych tu szatanistek wie kto to ten pan w czerwonym?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-03-29 o 09:13 |
||
|
|
|
#3700 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Polly-poka poka stolarza Meble tez możesz
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3701 |
|
grozi wypollizowaniem
|
✂✂✂✂a ✂✂✂✂a ✂✂✂✂a O!
|
|
#3702 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3703 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
noooo Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3704 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
|
|
|
|
#3705 |
|
grozi wypollizowaniem
|
sciana z✂✂✂ana-meble nie siądą i teraz nie wiadomo co zrobić-bo moj mauz z bratem ułozyli gk w kształcie w , a meble idą po długości i wychodzi za nimi 4 cm ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- co do mebli to kolor i kształt sie zgadzaja jak na razie wykonanie mogłoby byc lepsze ale postanowiłam sie nie przyglądać za bardzo
|
|
#3706 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
to stolarz nie był wcześniej u Ciebie i nie oglądał tej ściany?? i nie mierzył??
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaraz trzeba sie zbierac do pracy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3708 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast iść spać to przeglądałam tapety ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-29 o 09:39 |
||
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
![]() biedny stolarz Polly - wyleci za drzwi, jak w piosence?
Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2011-03-29 o 09:41 |
|
|
|
#3710 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zreszta robione to było własnie po to rzeby nie było problemu z meblami ...no fuck....teraz musze szybko decydowac-albo szybki remont i poprawa sciany, albo robimy jakies podkładki zeby sie to wogole dało zamontowac...a szpara i tak bedzie ![]() ...no i co robic? fuck?
|
|
|
#3712 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jestem prawie zdecydowana na szpare
a jak mnie bedzie w✂✂✂✂iac to za rok sie pościąga i poprawi sciane-i moze np przemaluje bo bura mi sie znudzi? teraz troche mi szkoda tego rozpierdalać ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- skarbiatko poradz!-rozpieprzacx sciane czy ✂✂✂✂✂✂✂ic i miec za szafkami 3 cm dziure -zaznaczam ze to bedzie widac
|
|
#3713 | ||
|
Zakorzenienie
|
3 cm dokładać do nie tak mało, ale się da zrobić , zapomniałam jak się toto nazywało, ale Ty może pamiętasz, rozpieprzać to nie, wyrównać tylko tym czymś.. kufa.....na k się chyba nazywało....
a nie dałoby się "odbić "szafek od ściany, na długich dyblach i jakichś podkładkach? jak szafki mają plecy to powinno się dać to zrobić
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3715 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no dałoby...ale wtedy właśnie bedzie szpara pomiędzy plecami mebli a scianą
|
|
|
#3716 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() no nic, ja bym się decydowała na szparę, nawet widoczną, bo za niedługo już się tak przyzwyczaicie że nie będziecie na szparę zwracać uwagi, a za parę lat można rzeczywiście poprawić ścianę dobrze będzie ok, to ja spadam robić myju myju i malu malu 33 mkw jakbym się nie odezwała już więcej to znaczy że mnie wykończyło, miło było Was znać ![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3717 |
|
grozi wypollizowaniem
|
bo te szafki to takie bedą jak tu-tylko 3 rzędy po całej długosci sciany:
http://brw.com.pl/pl/kolekcja/8-Pok%...ienny/30-Ringo no i ten pas szafek bedzie sie od sciany oddalał i oddalał i na koncu bedzie 3,4 cm
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj Dzień Metala! \m/
|
#3720 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kameno-ja sie obawiam ze ta sciana została bardziej wykrzywiona
, bo ona była w miare prosta ino bulwiasta...a teraz jest gładziutka ale w kształcie W
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:57.

, to koszenie trawników, a tu się okazuje, że On za Anioła robi 
Bo jeśli po oknach na "dwa kierunki", to pudło 
na dzisiaj 

(a nie np myszy na wycieraczce przyniesione przez kota
Potrzebuję do pracy kilka ankiet mieć wypełnione przez osoby które pracują w województwie śląskim albo małopolskim albo mazowieckim
Jakby ktoś był chętny to proszę zameldować to prześlę linka do ankiety na PW 
meble mam 

Meble tez możesz 

jakbym się nie odezwała już więcej to znaczy że mnie wykończyło, miło było Was znać