|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Cytat:
Użyłam chwalonego peelingu zielonego i od razu 'po' fajnie chłodził, ale od 20min mam gorącą buzię i wypieków dostałam (jak modelka od perceive dew
|
|
#4322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś to odeślę ![]() Cytat:
Napisałam do nich wiadomość do kiedy będzie ta oferta Zobaczę co mi jutro odpiszą ![]() Jakoś nie trafiałam na szer kropy dlatego pierwszy raz dojrzałam tą różnicę w produktach
|
||
|
|
|
#4323 |
|
Zakorzenienie
|
Czołem chłopaki
![]() Dostałam pakę i powiem wam, że jeśli któraś z was zastanawia się na błyszczykiem potrójnym Peach Sparkle to szkoda czasu na zastanawianie. A wszystko z uwagi na to, że on jest boski ![]() TTA Diamonts jest również cudna Oszalałam, gdy ją powąchałamW k8 jest fajna promocja - zrób zakupy ze stron od do... 9są to strony z nowymi kremami Solutions), to za 9,990 możesz zamówić Pur Blance ![]() Jest nowa Reese pomarańczowa - taka owocowo-kwiatowa. W sam raz na wiosnę ![]() Niestety ja wam prezentu z k.8 nie zrobię, nie mam czasu na pstrykanie zdjęć i spędzanie tyle czasu przed komputerem |
|
|
|
#4324 |
|
Zadomowienie
|
no może, może... ja preferuję kolegów
![]() dobra jesteś z niektórymi tekstami |
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może chociaż napisz czy coś nowego, ciekawego jest w katalogu i demo?
|
|
|
|
|
#4326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze ktoś wrzuci, prędzej czy później, a jeśli nie to się zmieni linka na stronce avonu, za jakiś tydzień pewnie będzie
|
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzisiejsza oferta taka sobie, jakby był w zestawie FullSpeed to bym od razu brała ![]() Tak rozprawiacie o tych TTA Diamond i na dodatek znalazłam w starym katalogu, który miał iść na makulaturę, stronę zapachową i właśnie sobie je zamówiłam Paczka przyjdzie mi 31 to zrobię od razu zdjęcia torebki Jenny bo obiecałam
|
|
|
#4328 |
|
Zadomowienie
|
musso4, czy ta kredka do brwi myślisz że dałaby radę pokryć siwe włoski we brwiach? takie pojedyncze
jak wam się podoba nowa oferta? |
|
|
|
#4329 |
|
Zadomowienie
|
przecież napisała, że za 9,90
|
#4330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na kremy Solutions jest nowy program motywacyjny - za sprzedane dwa jest błyszczyk, który pojawi się jako nowość w k.10, za sprzedane 5 szt. kremów jest również błyszczyk plus Perceive Dew, a za sprzedanych 9 szt. błyszczyk, Perceive Dew oraz naszyjnik ten kolorowy, co ostatnio któreś go krytykowały, że odpustowo wygląda Nie podam dokładnej nazwy, bo piszę z pamięci, bo wszystkie katalogi poroznosiłam. W demo jest także nowa woda toaletowa damska (około 30 zł) i wejdzie męska Simply Beauty (około 17 zł.). W katalogu pojawiła się też nowa biżuteria i nowe okulary damsko-męskie. Ale jak dla mnie wyglądają typowo męsko i w sumie nie podobają mi się. W netto jest sporo kosmetyków z Anew, co chyba się rzadko zdarza - krem modelujący owal twarzy, emulsja pod oczy..., są też żele i balsam z Naturalsa i dalej czerwona Heidi,... |
|
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
jak dla mnie jest świetna, bo chcę zamówić swojemu TŻowi te perfumy, ale niestety na razie nie mam kaski
|
|
|
|
#4332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no i oto jest!kurczę tylko nie kojarzę o jaki naszyjnik może chodzić? może ktoś wie?
Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów Edytowane przez Oja 84 Czas edycji: 2011-03-29 o 01:24 |
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
może dare to dazzle?
|
|
|
|
#4334 |
|
Zakorzenienie
|
ja
![]() dzisiejsza oferta wiosenna korzystna cenowo kusi .... muszę w domu obniuchać próbki tego TTA voyage
|
#4335 |
|
Rozeznanie
|
o taaaak
|
#4336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie ta Pur Blanca nie zmotywuje moich klientek
|
|
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Czołem dziewczynki
Dziękuję za link do torebki Rachel Biorę ją razem z portfelem. Raz się żyje Jeśli chodzi o żel pod oczy ze SPA, jak dla mnie jest dobry, ładnie nawilża, jest wydajny i nie mam po nim żadnego uczulenia
|
|
|
|
#4338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4339 |
|
Raczkowanie
|
Możecie mi powiedzieć czy podkłady avon maja ta samą gamę kolorystyczną
![]() tzn.czy jeżeli pasował mi odcień podkładu w płynie idealny kolor to czy ten sam odcień trwałego podkładu będzie mi pasował???????? Jak już wcześniej pisałam nie umiem zanaleźć w próbkach tego trwałego podkładu |
|
|
|
#4340 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4341 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
|
|
#4342 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------
no niestety czasem odbiegaja od siebie kolorami probki sa w formularzu zamowien kody to nat beig-29504 nude-29488 ivory-33050 medi beig-29470 shell-29456[/QUOTE] O dziękuję
|
|
|
|
#4343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuje potestować ale obecnie nie mam jej w domu, mama wzięła do pracy do pokazania( pracuje z nią moja koleżanka, też konsultantka, jak mamy jakieś nowości to pokazujemy sobie nawzajem ona zwykle zamawia co innego )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oto próbki: Idealnie trwały podkład (1 saszetka) 33050 Ivory 1,00 29546 Shell 1,0029470 Medium Beige 1,00 29504 Natural Beige 1,00 29488 Nude 1,00 |
||||
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4345 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny a ja w niedziele skladajac zamowienie zaowazylam ze mam w ofercie wyprzedazowej ten blyszczyk z seri Liv Biotanicals co pisalyscie ze jest swietny no i dawaj zaraz zaznaczylam 3 sztuki a tu co. Wielki czerwony krzyzyk
No i wykasowalam z zam ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam bo pisalyscie ze czasami zdazalo sie ze i przy czerwonym cos p[rzychodzilo:p
|
|
|
|
#4346 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Raczkowanie
|
No to ja chyba muszę się do okulisty wybrać bo juz drugi raz nie umiałam znalęźć tych próbek
![]() Mam jeszcze jedno pytanie: Zamówiłam klientce próbki podkładu w plynie idealny kolor,ale doszła teraz do wniosku ze może zdecyduje sie jednak na lekki podkład idealny kolor.Czy w tym przypadku gama kolorystyczna będzie taka sama? Wydaje mi się,że to wersja mniej kryjaca taka w sam raz na lato ![]() Ale może się mylę |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego kremu na wypryski Clearskin Professional to ta stara wersja, w bialym opakowaniu byla super! krem byl zielonkawy (
) i super matowil, uzywalam go na cala twarzjak zmienili opakowanie to kupilam ten nowy w celu porownania, ale to nie to samo w trakcie uzywania tego kremu, platkow oczyszczajacych oraz toniku i zelu PS z biala herbata dostalam takich podskornych krostek na czole, ale nie wiem od czego - chyba najbardziej prawdopodobne jest, ze to wlasnie od tego kremu, bo on jest z kwasami a ja go uzywalam w lecie na dzien
|
#4350 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

słuchaj...bywasz często w COKu? bo ja może 3 razy w życiu byłam
a można tam zrobić wymianę np.pierścionka na większy?

szkoda ze tylko 1 zamówiłam .. a teraz już szara
i zdziwiło mmnie że miałam świeżą datę produkcji tego balsamu 
Zdjęcia na katalogowy wrzucę jak tylko będę miała dostęp do drugiego komputera. Swoja drogą jestem ciekawa ile tych ofert będzie bo chciałabym sobie już jakoś zaprojektować ten minikatalog 

Biorę ją razem z portfelem. Raz się żyje
już kiedyś prosiłam, ale zero odzewu, a na skanach z katalogowego nie widać