|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VII
Cytat:
wczesniej ladnie ci bralo ![]() sprobuj zrobic ze 3x pod rzad i sie okaze czy bedzie rudo czy kolor sie wyrowna. Cytat:
ja tam sobie chwale i nie widze jakis specjalnych zniszczen.poza tym ja zawsze uzywalam farb superrozjasniajacych- bo inne daja mi sraczkowaty braz ![]() a co to twojego meza... moj tz tez gada ze wolal mnie w naturalnych... ale zaraz dodaje ze dlatego ze jest teraz bardzo zazdrosny bo przyciagam uwage ![]() ale obiektywnie stwierdza ze w brazie bylam myszka... u ciebie tez pewnie tak jest- w blondzie odmlodnialas, wygladasz na zadbana, pewna siebie kobiete- to powoduje niepewnosc i zazdrosc... ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- caskada ale powiedzialaś DOSKONALA PRAWDE O ZYCIU ![]() taka jest wlasnie prawda- i ja po wszystkich znajomych widze ![]() blondynki najlepiej sie trzymaja- mimo wielu dzieci nawet ja dzis lece na shopping laseczki ![]() no i na cholerna poczte bo moj pier*olniety listonosz zostawil awizo za paczuszke do pazurkow ![]() i musze na drugi koniec miasta popier*alać... ech... zycie! ale sie dzis odwale mega i bede liczyc- klikierowac- facetow jak szyc w reklamie axa zdam relacje jak wroce ![]() o ile wroce...
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
NO TO bunny milego dnia i czekamy na relacje
|
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry blondaski
![]() Ech mnie od rana czekała niemiła niespodzianka bo dzwoniła babka z Deichmana, że jednak butów nie będzie bo... nie ma. A ta w sklepie mnie zapewniała, że na pewno będą ![]() Cytat:
Przecież 8 lat byłam brunetką i nigdy wcześniej nie dałabym się zamknąć w domu przy garach i dzieciach, teraz zresztą też nie A jeśli mam patrzeć po znajomych to właśnie blondynki siedzą w domku z dziećmi, a brunetki? naprawdę ciężko mi teraz jakąkolwiek która ma nawet dzieci znaleźć - prędzej szatynki, ale one niczym nie różnią się zachowaniem od blondynek które tez mają dzieci
|
|
|
|
|
#3994 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Zreszta jakie tam odwalanie, nie trzeba od razu obcasow zakładac, wystarczy cos blisko ciała, staranny makijaz i jakas sexowna fryzurka. No i zadbane pazurki. Cytat:
Poza tym jak kto tam woli. Ja sie bym cuzła okropnie w megamini i na spzilkach w miescie. Nienawidze głupich gwizdow, cmokan i innych zachowań ze strony facetow.Dlatego zawsze nosze obraczke i pewniej czuje sie z dzieckiem, bo wiem, z enikt mnie nie zaczepi. Cytat:
Tylko ja nie wiem jak ja mam nakłądac ten krem rozjasniajacy. mam 0,5cm odrostu ciemnego blondu, potem jest rudawy średni a dalej popielaty średni. Nie wiem czy walnac na całosc na te 30minut, jak pisza na opakowaniu i potem gasic 10,21 czyli najpierw na konce, srodek i na koniec nasada i juz niczym nie robic? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
podsumowujac moj tz tez poznal brunetke i ona zrobila mu sie w blondynke po jakims czasie(czyli ja)
takze jednak blondynki gora bo jasniejsze to zawsze mlodsze delikatniejsze i budzi w facecie chec opieki
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Jejeku jaki miałam wczoraj młyn w pracy i do tego pare kolesi obrabiło nas na ok 10 tys €. Była taka zadyma wczoraj ze z przerazenia spałam tylko 4 godz. Ale jak tylko otwarłam oczy od razu tu przybiegłam ![]() Ok ide sie ograrnac i zaczne pomału nadrabiać te stronice Jak nie zasne po drodze. ![]() Do później blondaski i życze milego pieknego słonecznego dnia
|
#3997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3998 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko, że u mnie stałam się blondynką przez przypadek Tyle, że to wygląd, a sposobu myślenia czy zachowania to nie zmieniło ![]() Cytat:
Jakie 6% jak 9% Czyżbyśmy znów musiały dzwonić na infolinię i potwierdzać ?![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() Zaraz tu się z nami odprężysz
Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-03-29 o 10:07 |
|||
|
|
|
#3999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś podobnego przerobiłam, ale nie aż taki hardcore |
|
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
yatta, excellence ma wode 6%. Jestem niemal pewna. Recitale mają 9%.
|
#4001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
witam blondasy
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4002 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() klikieruj klikieruj i wklej wieczorem podsumowanie (tylko ma być takie jak u faceta z windy a nie u Szyca )a włoski miałam takie jak na fotce poniżej (taki miałam balejaż, ciemniejsze są trochę ciemniejsze od moich naturalek, a jasne no to wiadomo )yhym yhym ładne były ale i tak na razie zostaję blondynką |
|
|
|
|
#4003 | ||
|
Magda ;)
|
Cytat:
Cytat:
a Ty wroc i zdaj relacje ![]() Adzi oja masakra i co teraz? musicie to oddawać??? biedna
|
||
|
|
|
#4004 |
|
Wtajemniczenie
|
jeśli excellence ma wodę z czerwoną etykietą, to 6%, jeśli z niebieską jak odcienie 01 to 9%
|
|
|
|
#4005 | |
|
Zakorzenienie
|
No a Stockholm to Recital preference przecież
![]() Ale Wbis Kopenhaga też jest z linii Recital a ma tylko 6% Cytat:
|
|
|
|
|
#4006 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe no to zdjęcie z imprezy, na co dzień z takimi anglezami nie pocierałam
ale akurat dość dobrze na nim widać kolor |
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
te wyzsze 01, 02 na pewno 9, ale excellence 10,21 ma 6.Gdzies keidys pisała to kolorystka z loreala
|
#4008 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja tylko nadrobiłam i uciekam na dwór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i co teraz?na zdrowy rozum też pomyślałabym, że ma 6% i w sumie odrostów mi tak super nie złapała jak stockholm także bardzo możliwe, że tak jest Miłego dnia blondasy
|
|
#4009 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
kurdę to muszę się póki co przefarbować na ciemno bo ślubu nie będzie ![]()
|
|||
|
|
|
#4010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba jakaś żartobliwa historyjka?Ja mam nadzieje że to żarty, bo jak wy tak na serio to ja nie wierze że wy takie bzdury piszecie Dajcie spokój toć to kolor włosów, a nie charakter, sposób bycia. Każdy ma swój gust i ile facetów tyle gustów i naprawde az sie przykro robi jak sie czyta niektore rzeczy Znam laski które w blond wyglądają na tyle tragicznie że żaden facet by chyba na nie nie spojrzał. Nie każdemu każdy kolor pasuje Pomine fakt że jest masa facetów która "woli" blondynki tylko z tego względu że wg nich są proste, łatwe, nieskomplikowane i nie trzeba sie duzo męczyć żeby je zdobyć. Sorry ale wnerwia mnie takie gadanie niesamowicie, jest po prostu głupie. Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2011-03-29 o 11:51 |
|
|
|
|
#4011 |
|
Raczkowanie
|
Ilu % utleniacz do farby Joanna Professional
Witam,
Zakupiłam farbę Joanna Professional https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...al.html&next=1 w kolorze 10.03 ultrajasny blond złocisty, włosy mam farbowane -jasny blond. W związku z tym mam pytanie, ilu % utleniacz powinnam użyć ? Jest utleniacz 3%, 6%, 9% i 12% ? Chciałabym uzyskać kolor jasny blond. Bardzo proszę o pomoc.
|
|
|
|
#4012 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
współczuję ![]() nadrabiaj kochana bo pewnie też sporo Ci się uzbierało jak mi wczoraj ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego śmiałam się, ze to własnie po to zmieniłam kolor. Bo jak na powaznie, to niedobrze Cytat:
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
No to przecież taka sama bzdura
A żeby dobrze brzmiało to musi być "w sam raz na raz" ![]() I też bzdura że to blondynki takie są, bo fakt że są laski ktore chodza po imprezach i "daja" każdemu i sie do tego nawet otwarcie przyznają. To nie jest zależne od koloru włosów a od charakteru. I z tych dziewczyn które znam, to jedna jest blondynką, reszta ciemnowłose :P |
|
|
|
#4015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja lubię sukienki i spódniczki mini, obcisłe spodnie i legginsy a do tego wysokie szpilki i inaczej sobie nie wyobrażam ludzie powinni się już przyzwyczaić bo takim myśleniem to nie długo na plaży opalać się będziemy w ubraniu bo nie można się odkrywać
|
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak tak dalej Bunny pisała o tym że blondynki są bardziej zadbane itd no to juz zwatpiłam...Jak pisałyscie w żartach to bardzo dobrze. A apropo tego zadbania o siebie, moja mama przez wiele wiele lat była brunetką, dba o siebie tak że to raczej mało która kobieta robi. Zdrowo sie odżywia, codziennie ćwiczy i rozne takie. Na ulicy znajomi jak nas widza to mysla ze to moja starsza siostra Aż jej wpadł do głowy blond bo stwierdziła że sie odmłodzi. I co? Wyglada starzej |
|
|
|
|
#4017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś słyszałam coś takiego ale nie wiem mogę to przekręcić bo nie pamiętam dokładnie " ✂✂✂✂a to nie zawód! ✂✂✂✂a to charakter "
|
|
|
|
|
#4018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mowie o tyłku na wierzchu ale mini, czemu nie? Ja sama nie lubie chodzic bo sie krępuje :P Ale gdybym mogłą to bym chodziła. Ale leginsy, obcisłe spodnie, czy sukienki jak najbardziej. |
|
|
|
|
#4019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4020 |
|
Zakorzenienie
|
No cos ty
Jakbym była antyblond to bym blond nie robiła ![]() Po prostu ja jestem strasznie wrażliwa na gadanie typu "a blondynki są takie, a brunetki takie". I nie lubie takiego gadania po prostu. Od razu sie denerwuje. I tak jak mowilam wczoraj, charakter, osobowosc, zachowanie - to jest wazne. A nie kolor włosów. Ja tam uwielbiam patrzec na wszystkie ładne kobietki, i blondynki i rude i brunetki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

oczywiście tak mu się też podobam, ale nigdy się nie krył z tym, że woli mnie w moich naturalkach a nawet w kawowym brązie niż blondzie, no kurczę taki ma gust :/ i co ja bida mam zrobić, jak się sobie w blondzie podobam? 

coś podobnego przerobiłam, ale nie aż taki hardcore 

ale i tak na razie zostaję blondynką