Wszystko o Avonie - cz. 18 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 10:00   #4351
patusia22
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18

Cytat:
Napisane przez avOniasta Pokaż wiadomość
dziewczyny a dla siebie zamawiacie na jakie kwoty co katalog??
na różną kwotę, a z kat.5 na chwilę obecną sobie zamówiłam jedynie próbki nowego podkładu mineralnego gdyż waham się między dwoma odcieniami nim zamówię wersję pełnowymiarową

Cytat:
Napisane przez paula1109 Pokaż wiadomość
Aha czyli już na tym nie zrobię jesli ktoś z oferty bedzie chciał ?[
ta oferta jest jedynie dla konsultantek- więc jak nie będziesz pokazywać nikt nie będzie chciał

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość

Tak w ogóle to mi się dzisiaj klientka obudziła... Chce Celebre Nie wiecie, czy będzie jeszcze dostępna ta woda w katalogach?
została wycofana

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Może treselle?
wg. mnie już bardziej Simply because przypomina zapachem Celebre, niż Treselle, które wg mnie w ogóle nie pachnie ani odrobinie podobnie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
musso4, czy ta kredka do brwi myślisz że dałaby radę pokryć siwe włoski we brwiach? takie pojedyncze

jak wam się podoba nowa oferta?

oferta dość ciekawa cenowo, właśnie kończę TTA Voyage- i jedyne co mogę powiedzieć, to że jest bardzo nietrwałe -a to podobno woda perfumowana
dobrze, że tanio kupiłam ją z "programu motywacyjnego"

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Pur Blanca w tej promocji jest za 9,90 - jest to ta edycja wody, która była w okrągłej butelce.
Na kremy Solutions jest nowy program motywacyjny - za sprzedane dwa jest błyszczyk, który pojawi się jako nowość w k.10, za sprzedane 5 szt. kremów jest również błyszczyk plus Perceive Dew, a za sprzedanych 9 szt. błyszczyk, Perceive Dew oraz naszyjnik ten kolorowy, co ostatnio któreś go krytykowały, że odpustowo wygląda Nie podam dokładnej nazwy, bo piszę z pamięci, bo wszystkie katalogi poroznosiłam.
W demo jest także nowa woda toaletowa damska (około 30 zł) i wejdzie męska Simply Beauty (około 17 zł.).
W katalogu pojawiła się też nowa biżuteria i nowe okulary damsko-męskie. Ale jak dla mnie wyglądają typowo męsko i w sumie nie podobają mi się.
W netto jest sporo kosmetyków z Anew, co chyba się rzadko zdarza - krem modelujący owal twarzy, emulsja pod oczy..., są też żele i balsam z Naturalsa i dalej czerwona Heidi,...
czyli Pur Blanca bez atomizera?
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:02   #4352
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
co do tego kremu na wypryski Clearskin Professional to ta stara wersja, w bialym opakowaniu byla super! krem byl zielonkawy () i super matowil, uzywalam go na cala twarz
jak zmienili opakowanie to kupilam ten nowy w celu porownania, ale to nie to samo
w trakcie uzywania tego kremu, platkow oczyszczajacych oraz toniku i zelu PS z biala herbata dostalam takich podskornych krostek na czole, ale nie wiem od czego - chyba najbardziej prawdopodobne jest, ze to wlasnie od tego kremu, bo on jest z kwasami a ja go uzywalam w lecie na dzien

i znalazłaś odpowiedź to napewno było przez słońce, bo gdy używa się kosmetyków z kwasami nie wychodzi się na słońce

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość

czyli Pur Blanca bez atomizera?

skoro będzie to edycja tej wody , to wydaje mi się ,że właśnie będzie bez atomizera
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:05   #4353
sorceress79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
co do tego kremu na wypryski Clearskin Professional to ta stara wersja, w bialym opakowaniu byla super! krem byl zielonkawy () i super matowil, uzywalam go na cala twarz
jak zmienili opakowanie to kupilam ten nowy w celu porownania, ale to nie to samo
w trakcie uzywania tego kremu, platkow oczyszczajacych oraz toniku i zelu PS z biala herbata dostalam takich podskornych krostek na czole, ale nie wiem od czego - chyba najbardziej prawdopodobne jest, ze to wlasnie od tego kremu, bo on jest z kwasami a ja go uzywalam w lecie na dzien
Toś mnie skutecznie odstraszyła Krem miałby być dla mojej dorastającej córki, która z racji wieku ma swoje humory i wolę nie narażać się na dodatkowe fochy z jej strony
sorceress79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:10   #4354
_Lusiaczek_
Raczkowanie

ejwon znów mnie zaskoczył...22 godziny od wysłania zamówienia paczka jest w paczkomacie Drugi raz udało mi się tak szybko mieć paczkę
A zaraz wielkie paczkowe szaleństwo: wraz z siostrą będziemy zaglębiać się w pudełku
_Lusiaczek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:34   #4355
karinka124
Wtajemniczenie

kurczę mam dylemat

zastanawiam się jaką kredkę wybrać (wiem ,że żelowa i diamentowa są dobre) ale zastanawiam się też nad Białą kredką z netto Anew niedługo wyslę zamówienie i tak myślę czy opłaca się tą kredkę i akurat biała z jasnych kredek to mam w domu tylko srebrną a reszta ciemne

polecacie te kredki z Anew?fajne są?

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

zawsze w strefie przy ostatnim kroku zamówienia było napisane: NP. ZAMÓW NA 1000ZŁ BY MIEĆ 35% OPUSTU

a teraz wyskakuje taka info(tzn u mnie tak jest) : Powiększ wartość tego zamówienia o 347,20 zł, aby uzyskać opust 35%*.

w sumie może i lepiej bo nie musimy same liczyć
Stary 2011-03-29, 10:47   #4356
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
też jestem ciekawa opinii na temat tych kredek
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:53   #4357
porzeczka2602
Zakorzenienie

Mam prośbe mogłybyście podać skład i cene zestawu promocyjnego z wczoraj? nie miałam cały dzien neta a forum dopiero nadrabiam. No i kody jakbyście mogły

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 10:55   #4358
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
w sumie na KWC jest kilka opinii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a-do-oczu.html
ale wolałabym się czegoś od Was dowiedzieć o SATYNOWEJ KREDCE ANEW

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Mam prośbe mogłybyście podać skład i cene zestawu promocyjnego z wczoraj? nie miałam cały dzien neta a forum dopiero nadrabiam. No i kody jakbyście mogły
wczorajszy -dzisiejszy kod:
72363 i jest to zestaw 2 wód tta damska voyage i męska tta

a zestaw wczorajszy ze złotym tuszem black i z błyszczykiem to spisałam tylko 2 kody:
72055 Honey Gold
72165 Ruby Luster
72314 Simply Gold72157 Golden Peach
72090 Pink

Edytowane przez karinka124
Czas edycji: 2011-03-29 o 17:44 Powód: edycja/nowe nr kodów
Stary 2011-03-29, 10:56   #4359
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amigagdynia Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja w niedziele skladajac zamowienie zaowazylam ze mam w ofercie wyprzedazowej ten blyszczyk z seri Liv Biotanicals co pisalyscie ze jest swietny no i dawaj zaraz zaznaczylam 3 sztuki a tu co. Wielki czerwony krzyzyk No i wykasowalam z zam ale teraz zastanawiam sie czy dobrze zrobilam bo pisalyscie ze czasami zdazalo sie ze i przy czerwonym cos p[rzychodzilo:p
zapewniam Cię, że u nas przy czerwonym krzyżyku dany kosmetyk nie przychodzi już kilkanaście razy sprawdzałam i jak od dwóch lat jestem konsultantką tak jak coś miało czerwone światło to nie przyszło, nie masz się co martwić

Cytat:
i znalazłaś odpowiedź to napewno było przez słońce, bo gdy używa się kosmetyków z kwasami nie wychodzi się na słońce
wychodzi się wychodzi, tylko trzeba używać wysokiego i fotostabilnego filtru ja w zeszłym roku w sierpniu robiłam sobię kurację anew tą w płatkach z kwasem glikolowym, pod makijaż kładłam filtr 50+ i plam się nie dorobiłam

Cytat:
te kredki są dobre, mam tą białą - używam do lini wodnej - ładnie rozświetla i odświeża spojrzenie, jest przyjemna w użyciu, tzn. nie za twarda, taka w sam raz i nie szarpie powiek
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:02   #4360
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość

wychodzi się wychodzi, tylko trzeba używać wysokiego i fotostabilnego filtru ja w zeszłym roku w sierpniu robiłam sobię kurację anew tą w płatkach z kwasem glikolowym, pod makijaż kładłam filtr 50+ i plam się nie dorobiłam

te kredki są dobre, mam tą białą - używam do lini wodnej - ładnie rozświetla i odświeża spojrzenie, jest przyjemna w użyciu, tzn. nie za twarda, taka w sam raz i nie szarpie powiek

jeśli ktoś używa filtrów to spoko, może wychodzić
mi chodziło o użycie samego produktu bez niczego dodatkowego (ochronnego) nie do końca sprecyzowałam swoją wiadomość

może następnym razem domówię kredkę bo juz wysłałam zamówienie na jutro
Stary 2011-03-29, 11:09   #4361
smerfetka2000
Raczkowanie

Czy w avonie jest jajies serum do skóry bardzo suchej,odwodnionej,które mogłabym nakładać pod krem którego uzywam na co dzień???
smerfetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 11:10   #4362
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Witam,

Ja już tutaj trochę wcześniej pisałam ale macie takie tempo że pewnie nie kojarzycie,
jestem nowa a Avon i mam takie pytanie, pewnie już było ale nie bijcie
Jak się zaloguje do strefy i wybiorę składanie zamówienia, wybiorę opcję dostawy i powybieram sobie to co mam do zamówienia, ale nie chcę jeszcze wysyłać zamówienia tylko np. czekam jeszcze na zamówienia od klientek to czy mogę to zamówienie sobie zapisać w strefie i potem edytować czy muszę je od razu wysłać albo czy jak wyjdę ze strefy to ono mi się skasuje?? Wiem że to banalne pytanie ale nie chcę kombinować żeby nie przekombinować

I jeszcze pytanie odnośnie tego żelu w sprayu dodającego objętości ze str. 156-157 czy warto?? bo nie wiem czy sobie zamówić czy darować?? I który z tych mini-kremików Solutions ze str. 78 polecacie, rozważam dwa "Idealna równowaga" bo mam cerę mieszaną albo "Ochrona młodości" bo mi 30-tka zaraz stuknie ?
Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi!!
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:12   #4363
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kosmiderdmwz Pokaż wiadomość
Witam,

Ja już tutaj trochę wcześniej pisałam ale macie takie tempo że pewnie nie kojarzycie,
jestem nowa a Avon i mam takie pytanie, pewnie już było ale nie bijcie
Jak się zaloguje do strefy i wybiorę składanie zamówienia, wybiorę opcję dostawy i powybieram sobie to co mam do zamówienia, ale nie chcę jeszcze wysyłać zamówienia tylko np. czekam jeszcze na zamówienia od klientek to czy mogę to zamówienie sobie zapisać w strefie i potem edytować czy muszę je od razu wysłać albo czy jak wyjdę ze strefy to ono mi się skasuje?? Wiem że to banalne pytanie ale nie chcę kombinować żeby nie przekombinować
nie skasuje się możesz spokojnie edytować potem.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:28   #4364
kosmiderdmwz
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26029921]nie skasuje się możesz spokojnie edytować potem.[/QUOTE]
Dzięki bardzo za odpowiedź!!
Stary 2011-03-29, 11:32   #4365
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:

I jeszcze pytanie odnośnie tego żelu w sprayu dodającego objętości ze str. 156-157 czy warto?? bo nie wiem czy sobie zamówić czy darować?? I który z tych mini-kremików Solutions ze str. 78 polecacie, rozważam dwa "Idealna równowaga" bo mam cerę mieszaną albo "Ochrona młodości" bo mi 30-tka zaraz stuknie ?
Będę wdzięczna za Wasze odpowiedzi!!

Ja też właśnie mam dylemat bo skórę bardzo suchą i pierwsze zmarszczki

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

I jeszcze o jednym bym zapomniała a mianowicie właśnie kończe opakowanie korektora na zmarszczki mimiczne i nie widzę zadnych efektów

W internecie przeczytałam pare dobrych opini o skuteczności a tu nic
Stary 2011-03-29, 11:33   #4366
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Lusiaczek_ Pokaż wiadomość
ejwon znów mnie zaskoczył...22 godziny od wysłania zamówienia paczka jest w paczkomacie Drugi raz udało mi się tak szybko mieć paczkę
A zaraz wielkie paczkowe szaleństwo: wraz z siostrą będziemy zaglębiać się w pudełku
a ja jeszcze czekam na kuriera

Cytat:
kurczę mam dylemat

zastanawiam się jaką kredkę wybrać (wiem ,że żelowa i diamentowa są dobre) ale zastanawiam się też nad Białą kredką z netto Anew niedługo wyslę zamówienie i tak myślę czy opłaca się tą kredkę i akurat biała z jasnych kredek to mam w domu tylko srebrną a reszta ciemne

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

zawsze w strefie przy ostatnim kroku zamówienia było napisane: NP. ZAMÓW NA 1000ZŁ BY MIEĆ 35% OPUSTU

a teraz wyskakuje taka info(tzn u mnie tak jest) : Powiększ wartość tego zamówienia o 347,20 zł, aby uzyskać opust 35%*.

w sumie może i lepiej bo nie musimy same liczyć

też to wczoraj zauważyłam

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Cytat:
w sumie na KWC jest kilka opinii https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...a-do-oczu.html

wczorajszy -dzisiejszy kod:
72363 i jest to zestaw 2 wód tta damska voyage i męska tta

a zestaw wczorajszy ze złotym tuszem black i z błyszczykiem to spisałam tylko 2 kody:
72165 Golden Peach
72090 Pink
3 pozostałe kody:
72055 Honey Gold
72165 Ruby Luster
72314 Simply Gold

na Golden Peach ja mam kod 72157

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-03-29 o 11:34
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:37   #4367
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2000 Pokaż wiadomość
Ja w takim układzie kupię chyba oba, tzn. "Idealna równowaga" i "Ochrona młodości" w końcu są po 8,90, a to znowu nie tak drogo....a przyda się nawet na wyjazd
Stary 2011-03-29, 11:38   #4368
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

skoro będzie to edycja tej wody , to wydaje mi się ,że właśnie będzie bez atomizera
dokładnie jak słonko to nie kwasy- kwasy tylko na noc,

no i rzeczywiscie, niestety edycje specjalne wody zawsze nie zawierają Atom'ka - jakby to już był taki wielki koszt
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:42   #4369
cebulkaa
Wtajemniczenie

Cytat:
jak się wylogujesz to niewysłane zamówienie sobie tam "wisi" i możesz edytować pod warunkiem że przy każdej edycji/dopisaniu pamiętasz o kliknięciu "zapisz zmiany" (wiem że banał ale... ). i niestety nie będziesz mogła później zmienić sposobu dostawy.

dziękuję
cebulkaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 11:45   #4370
Wronia3
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
dokładnie jak słonko to nie kwasy- kwasy tylko na noc
nawet przy stosowaniu kwasów nocą należy używać filtrów ponieważ kwasy mają za zadanie złuszczać , więc trzeba chronić "świeżą" skórę żeby nie dorobić się plam pigmentacyjnych
Stary 2011-03-29, 11:48   #4371
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez bamboszko Pokaż wiadomość
Kobietki,
która z maseczek z kat. 5 poleciłybyście jako najlepiej oczyszczającą? Wypowiadałyście się pozytywnie o tej z Tajskim Kwiatem Lotosu (czy jakoś tak, ale ja myślałam też o tych z Clearskin; mam teraz MM z Planet Spa i w sumie to na nią nie narzekam, ale zawsze chciałoby się spróbować czegoś lepszego, prawda?
spa sake i ryż, tylko, że jest mocna.
Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
we Wrocławskim COKu można więc u Was pewnie też - wystarczy się ładnie uśmiechnąć
a w warszawskim nie można , więc to raczej u was robią taki wyjątek.

Cytat:
Mam zieloną, fajna
Stary 2011-03-29, 11:51   #4372
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

I jeszcze o jednym bym zapomniała a mianowicie właśnie kończe opakowanie korektora na zmarszczki mimiczne i nie widzę zadnych efektów

W internecie przeczytałam pare dobrych opini o skuteczności a tu nic
też kiedyś stosowałam ten korektor, potwierdzam, żadnych efektów
Stary 2011-03-29, 12:03   #4373
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
też kiedyś stosowałam ten korektor, potwierdzam, żadnych efektów
ale dziewczyny jakich wy sie efektów spodziewacie po korektorze??? on działa "doraźnie" - wtedy gdy go używacie to zakrywa ew. rozświetla, zależy jakie jest jego zadanie. Ten korktor anew jest za cienki, tzn. ma za rzadką konsystencję jak dla mnie i generalnie to do był
Isn't it?

Stary 2011-03-29, 12:08   #4374
jagoda352
Zadomowienie

Według mnie fajnie oczyszcza maseczka błotna ze SPA i peel of z białą herbatą
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 12:11   #4375
smerfetka2000
Raczkowanie

Cytat:
ale dziewczyny jakich wy sie efektów spodziewacie po korektorze??? on działa "doraźnie" - wtedy gdy go używacie to zakrywa ew. rozświetla, zależy jakie jest jego zadanie. Ten korktor anew jest za cienki, tzn. ma za rzadką konsystencję jak dla mnie i generalnie to do był
Zmarszczki miały się zmniejszyć o 40%
No,ale cóż każdy producent dużo obiecuje i na obietnicach się kończy

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Nic nie zkrywał,nic nie rozświetlał.....miał zmniejszyć zmarszczki.......w sumie to nie wiem jakie ma zadanie bo nawet nie nawilża
Stary 2011-03-29, 12:11   #4376
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Zmarszczki miały się zmniejszyć o 40%
No,ale cóż każdy producent dużo obiecuje i na obietnicach się kończy

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Nic nie zkrywał,nic nie rozświetlał.....miał zmniejszyć zmarszczki.......w sumie to nie wiem jakie ma zadanie bo nawet nie nawilża
dlatego w takie obietnice nie należy wierzyć
Isn't it?

Stary 2011-03-29, 12:21   #4377
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
dlatego w takie obietnice nie należy wierzyć
dlatego już nie kupuję takich cudaków
Stary 2011-03-29, 12:32   #4378
Joanna2705
Raczkowanie

GG do Joanna2705

Dziewczynki mam święto paczki!!! Własnie zapukał kurier regularny, a miał być jutro, powiedział, ze będzie przywoził zawsze dzień wcześniej.... No prawie go wycałowałam.... hehe lecę otwierać paczke potem napisze jakie wrażenia.

Joanna2705 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 12:40   #4379
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:

Ziarnko piasku, ale dziewczynom nie chodziło o korektor do zakrywania Anew , tylko o korektor na zmarszczki mimiczne.Miał on miimalizować widoczność zmarszczek przez ich redukcję, a nie zasłanianie. Ale wcale nie redukuje, a tak naprawdę nic nie robi, tylko sporo kosztuje.
Stary 2011-03-29, 12:45   #4380
katniewojt
Zakorzenienie

Dokia, dostałaś już zegarek Pavia? Mamuśka wierci mi dziurę w brzuchu o niego Wiem, że nie masz czasu, ale wystarczy, że napiszesz czy się opłaca go kupić, czy nie Dziękuję
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości