TURBO FIRE - palarnia tłuszczu! - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-28, 23:33   #1951
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!

Cytat:
No ładnie jak tak można... nie zmęczyć się, zbrodnia
No wiesz, spora część z Was ćwiczy po to żeby lepiej wyglądać albo dla lepszego samopoczucia. A ja ćwiczę również (a czasem mam takie dni, że przede wszystkim) po to żeby się wyżyć, wyskakać, wyszaleć, odreagować, itp. No więc jak czasem ćwiczę i nie jestem zmęczona to mam taki dziwny niedosyt

Cytat:
nie będę Cię rozgrzeszać, bo to raczej do szczęścia nie jest Ci potrzebne
Do szczęścia to by mi się obecnie jakiś przystojniak przydał , ale że takiego brak to muszę się pocieszyć cynamonkami

"Because what doesn't kill you makes you a fighter"
Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
tygryskowym_okiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-28, 23:57   #1952
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tygryskowym_okiem Pokaż wiadomość
No wiesz, spora część z Was ćwiczy po to żeby lepiej wyglądać albo dla lepszego samopoczucia. A ja ćwiczę również (a czasem mam takie dni, że przede wszystkim) po to żeby się wyżyć, wyskakać, wyszaleć, odreagować, itp. No więc jak czasem ćwiczę i nie jestem zmęczona to mam taki dziwny niedosyt

Do szczęścia to by mi się obecnie jakiś przystojniak przydał , ale że takiego brak to muszę się pocieszyć cynamonkami
Rozumiem, że też chodzisz czasem z myślą po mieście "zabić, zabić...zaaaaabić"

taki cynamonowy boy który nie tuczy

OneSweetTaste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 00:10   #1953
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem, że też chodzisz czasem z myślą po mieście "zabić, zabić...zaaaaabić"
Tygryski są drapieżnikami, więc resztę dopowiedz sobie sama

Cytat:
taki cynamonowy boy
Wolałabym jak najbardziej cielistego, z szerokimi ramionami, w które mogłabym się obecnie wtulić i po prostu zasnąć

Mój blog: Tygryskowym okiem ; baza wiedzy o treningu siłowym kobiet: Kobieta na siłowni
Stary 2011-03-29, 07:39   #1954
tak
Zakorzenienie

A mnie marzy się anorektyczny chudzielec
A cynamonki robię jutro. Z lekką modyfikacją. Później policzę, ile kalorii ma każda i przedstawię Wam swoją wersję, jeśli będą dobre
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 09:19   #1955
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Cytat:
tak: A mnie marzy się anorektyczny chudzielec
No co ty, ja źle bym się czuła przy chudzielcu Ale każdy ma swoje gusta

Wstał nowy, słoneczny i pracowity dzionek I mam nadzieję, że to będzie lepsiejszy dzień niż wczorajszy

Stary 2011-03-29, 09:58   #1956
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tak Pokaż wiadomość

Lanessa, przecież masz cudowną figurę! Ja bym chciała mieć taką, jak Ty przed...! Ale będę miała, dogonię Cię! Obiecuję to!
Ja mam zawsze cos do niej jak widze ja przed lustrem...
Gon mnie, gon mnie, bede kibicowac
Cytat:
Dzisiaj miałam kijowy trening, normalnie aż jestem zła z tego powodu
Hiit 15 w ogóle mnie nie zmęczył z bum bum było lepiej ale pod koniec coś mi się porąbało z filmikiem w końcu się wkur****m i wyłączyłam i chyba tylko końcowy upper mnie zadowolił. Ale ogólnie klapa, dramat, masakra, i nie wiem jak to jeszcze ująć

i jeszcze nie wiem czy mi chleb wyszedł

Ale cynamonki mi wyszły i z tego rozżalenia zjadłam 4 tak wiem zgrzeszyłam, ale kij z tym, już mam wszystko w D****
p.s. żeby nie było cynamonki na bazie mąki orkiszowej, pełnoziarnistej i pszennej razowej, i z ciemnym cukrem, czyli taka zdrowsza wersja :P
Zacznij robic niemieckie interwaly: pod gorke, bieganie z calych sil, chwilunia odpoczynku i znow i tak ciagle... Najciezsze intewaly o jakich wiem Bys sie wyzyla! Tylko moze one juz pod anarob podchodze, ale nie wiem.

Co do chlebu, moge sie dolaczyc, zakwas mi jaja sobie zrobil i musialam kupic KUPIC!!!!
Te cynamonki nie sa takim grzechem, ja tez zjadlam sporo, ciesze sie, ze zrobilas

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
Zgadzam się w zupełności! Lanessa masz super figurę. Rozumiem, że jak każda kobieta chcesz siebie doszlifować, ale już jest ekstra.
Az sie dziwie Nie myslalam, ze moja figura sie moze komus podobac... Ja swoja szlifuje, aby wreszcie dobrze czuc sie w kostiumie kapielowym. Dziekuje

Cytat:
Napisane przez czosnek112 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Od 3 dni próbowałem zrobić pierwszy dzień i dopiero dzisiaj mi się udało, chociaż po drugim intensywnym momencie już brakło mi sił i tak trochę mniej się starałem. Jutro Stretch 40 (może jednak z czymś połącze bo 40 minut rozciągania to nic).

Dzisiaj u mnie w lidlu na promocji były te taśmy do lower po coś 7zł.
Witaj! Pierwszy chlopak na TF?

Cytat:
Ja mam cynamonk i i chlopaka
Cytat:
A mnie marzy się anorektyczny chudzielec
A cynamonki robię jutro. Z lekką modyfikacją. Później policzę, ile kalorii ma każda i przedstawię Wam swoją wersję, jeśli będą dobre
Ja mam takiego <3 Plus to, ze jest umiesnionym blondynem z kaloryferkiem

Ojoj, nie licz tak tych kalorii
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 10:04   #1957
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dobrenka Pokaż wiadomość
Agusiek89 co taki nagły nawał pracy Ci się przytrafił?
Bo normalnie nie pracuje teraz, ale czasem przytrafi mi się praca na tydzień i wtedy nie mam już tyle czasu, żeby pisać, uczyć się, ćwiczyć i jeszcze siedzieć tu
Cytat:
ok.173 i 56
W ogóle jak to jest, że w jednym kalkulatorze wychodzi okej, a w innym już nie okej czy to zależy od tego jakie przyjmą tam te wartości graniczne pomiędzy poszczególnymi przedziałami ?? hmmm, w sumie to mi nawet inne wartości wychodzą przestaje się tym bawić już

(...)
No niby wychodzi niedowaga, ale maleńka. Bo od 19 jest norma, a Ty masz 18,72
Cytat:
(...)

Ty niedobra jedna i teraz to mówisz.. przecież chyba masz świadomość tego że każda z nas chce takiego wyliczenia i ogólnej rady jak jeść co i kiedy z czym i po co

173 (172), obecnie 61,5 (62), 27 (26 i 10 miesięcy )
To pytaj jak coś chcesz wiedzieć, całej mojej wiedzy tu nie przytoczę

BMI= 20,58
Nalezna masa ciała= 69,35 kg
Zapotrzebowanie energ= 3120 kcal

Cytat:
Napisane przez warszanianka Pokaż wiadomość
jeżeli chodzi o makaron to moja miłość jest do niego tak wielka, że nie wiem czy możecie mi powiedzieć o jego dietetycznej wersji coś czego bym już nie wiedziała ;p porcja pięści sos pomidorowy al dente i pełnoziarnisty (stosuje wszystko na raz ale niestety niewiele mi to daje). Jeżeli chodzi o wymiary to wstyd mi że tak się zapuściłam no ale cóź mam 168 cm wzrostu ważę 78 kg a moje wymiary to : biust-105,5cm , talia 79 cm, biodra w najszerszym miejscu 104 cm. ehhhh aż mi się odechciało jeść...
Podobno moja maga dodaje trochę ponad 2 kg więc waże 76 kg chociaż to mała pociecha
Sosy też są tuczące. Jedz makaron, ale tylko ten brązowy, z warzywami, chudym mięsem
Cytat:
Agusiek, ja się zważę za tydzień, to będziesz mogła mi również wyliczyć to zapotrzebowanie? nie chcę się teraz ważyć, bo wiem, że wpadnę w wagowy ciąg i znowu będę ważyła się po każdym posiłku :/

(...)
Jasne
Cytat:
Dzisiaj miałam kijowy trening, normalnie aż jestem zła z tego powodu
Hiit 15 w ogóle mnie nie zmęczył z bum bum było lepiej ale pod koniec coś mi się porąbało z filmikiem w końcu się wkur****m i wyłączyłam i chyba tylko końcowy upper mnie zadowolił. Ale ogólnie klapa, dramat, masakra, i nie wiem jak to jeszcze ująć

i jeszcze nie wiem czy mi chleb wyszedł

Ale cynamonki mi wyszły i z tego rozżalenia zjadłam 4 tak wiem zgrzeszyłam, ale kij z tym, już mam wszystko w D****
p.s. żeby nie było cynamonki na bazie mąki orkiszowej, pełnoziarnistej i pszennej razowej, i z ciemnym cukrem, czyli taka zdrowsza wersja :P
Ściągnij sobie drugi raz BBL skądś
Dziewczyny skąd Wy macie taki dryg do pieczenia, mi nic nigdy nie wychodzi a mam wielkie chęci
Cytat:
Napisane przez czosnek112 Pokaż wiadomość
Witajcie!

Od 3 dni próbowałem zrobić pierwszy dzień i dopiero dzisiaj mi się udało, chociaż po drugim intensywnym momencie już brakło mi sił i tak trochę mniej się starałem. Jutro Stretch 40 (może jednak z czymś połącze bo 40 minut rozciągania to nic).

Dzisiaj u mnie w lidlu na promocji były te taśmy do lower po coś 7zł.
Hej! Masz chyba program dla początkujących, a nie podstawowy. Na pierwszej stronie wątku jest rozpiska i leć wg niej
Cytat:
No co ty, ja źle bym się czuła przy chudzielcu Ale każdy ma swoje gusta

Wstał nowy, słoneczny i pracowity dzionek I mam nadzieję, że to będzie lepsiejszy dzień niż wczorajszy
Za każdym razem jak czytam Twoje posty, tylko się upewniam że zwariowałaś

---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
(...)
Witaj! Pierwszy chlopak na TF?

(...)
Chyba tak, ale to fajnie TF jest przecież dla wszystkich
Stary 2011-03-29, 10:15   #1958
tygryskowym_okiem
Wtajemniczenie

Dziwne jest to bmi, bo ja na niedowagę nie wyglądam

Cytat:
Agusiek: Ściągnij sobie drugi raz BBL skądś
Dziewczyny skąd Wy macie taki dryg do pieczenia, mi nic nigdy nie wychodzi a mam wielkie chęci
Ale h&t mi normalnie ostatnio działał, a wczoraj robiłam bb po raz pierwszy od dłuższego czasu i masakra
Kiedyś też myślałam, że mam dwie lewe ręce do tego, a potem zaczęłam eksperymentować i okazało się, że wychodzi. Bo jak to się mówi trening czyni mistrza

Cytat:
Za każdym razem jak czytam Twoje posty, tylko się upewniam że zwariowałaś
A na jakiej podstawie to wnioskujesz, hę

Stary 2011-03-29, 10:37   #1959
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziwne jest to bmi, bo ja na niedowagę nie wyglądam

Ale h&t mi normalnie ostatnio działał, a wczoraj robiłam bb po raz pierwszy od dłuższego czasu i masakra
Kiedyś też myślałam, że mam dwie lewe ręce do tego, a potem zaczęłam eksperymentować i okazało się, że wychodzi. Bo jak to się mówi trening czyni mistrza

A na jakiej podstawie to wnioskujesz, hę
Na podstawie Twoich wywodzeń i złotych myśli

Spróbuj sobie jeszcze wyliczyć % zawartość tkanki tłuszczowej:
1,2 x BMI + 0,23 x wiek - 10,8 x płeć - 5,4
płeć żeńska = 0
płeć męska = 1
Stary 2011-03-29, 11:14   #1960
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
po 2,5tyg diety i prawie 2tyg TF mam 1,5kg mniej
Ja po 6 tygodniach mam 0,5 kilo mniej.. szczęściara

Lanessa kiedy zaczynasz ten "swój" program?

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-29 o 14:39
Dobrenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:16   #1961
Lanessa
Zadomowienie

Cytat:

Lanessa kiedy zaczynasz ten "swój" program?
Zaczelam go w czwartek Dzisiaj HIIT 25 + H&T(nogi) tyle ze chyba go nie zrobie, bo nie wiem gdzie kupic te tasmy!! Musze zamowic na necie :/ Wiec na razie robie silowe bez tych tasm do nog.
Lanessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:20   #1962
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Ja również nie przepadam za Fire'ami, ponieważ długo się ciągną w porównaniu do innych ćwiczeń, ale patrząc na nie z drugiej strony trwają około godzinki, czasami mniej, więc czy to naprawdę tak wiele? Nie da się wymodelować sylwetki, spalić tłuszczu tymi wszystkimi 8 min abs, legs itd...
święte słowa.. ale prawda jest tez taka że jednemu nie trzeba wcale tyle ćwiczyć a drugiemu potrzeba nawet dużo więcej pracy włożyć żeby zobaczył efekt.. Nasza Lanessa wygląda jak wygląda i ten jej program powinien wystarczyć

Cytat:
Napisane przez Jedwabna Pokaż wiadomość
Czasami dziewczyny piszą, że wyrzuciły 'tylko' to, to i to, a efektów nie ma.
Tu tez masz rację ale ja myślę że te osoby które modyfikują coś i nie mają efektów nie mają pretensji bo same liczyły się chyba z tym..

Idę zakończyć 6 tydzień wreszcie Dzisiaj core 20 i streching czyli mój callanetics

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez Lanessa Pokaż wiadomość
zrobie, bo nie wiem gdzie kupic te tasmy!!
w każdym sportowym sklepie albo "troche" sportowym kupisz.. ja je nawet widziałam w dużych centrach handlowych w których są te działy ze sportowymi gadżetami .. Ja uciekam narazie
Stary 2011-03-29, 11:39   #1963
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Gdybym nie widziała Twoich zdjęć pomyślałabym, że jesteś szkieletorem (przez wymiary). Natomiast na zdjęciach wyglądasz rewelacyjnie!
Dziękuję!

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
płeć żeńska = 0
płeć męska = 1
Fajny kalkulator tkanki tł.

Wczoraj miałam mieć HIIT 25 ale przyszli niezapowiedziani goście, i dlatego wczoraj miałam rest. Dziś już wczorajszy HIIT 25 i Stretch 10 zaliczony. Dołożyłam sobie jeszcze BumBum .
Wieczorem może jeszcze poćwiczę Tummy Tuck.
Mam extra samopoczucie. Lecę chyba na jakieś zakupy

izabelka_007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 11:56   #1964
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez izabelka_007 Pokaż wiadomość
No niby wg BMI mam niedowagę.
napisz taki mniej więcej tygodniowy swój jadłospis kiedy byłaś na diecie.. ciekawa jestem strasznie

Nie chce mi się robić stretchu

Cytat:
Napisane przez warszanianka Pokaż wiadomość
mam 168 cm wzrostu ważę 78 kg a moje wymiary to : biust-105,5cm , talia 79 cm, biodra w najszerszym miejscu 104 cm. ehhhh aż mi się odechciało jeść...
Podobno moja maga dodaje trochę ponad 2 kg więc waże 76 kg chociaż to mała pociecha
Jak często jesz ten makaronik
Kochanie no to jest co zbijać.. i zbijemy wierz mi Widzisz jedna z nas schudła 13 kilogramów ja schudłam 15 i dziewczyny po samych ćwiczeniach i drobnych wyrzeczeniach mają świetne wyniki poradzimy i Tobie Biodrami się nie przejmuj ja mam 100 przy wadze 61,5 i 173 cm wzrostu aa i bioderka 60 centów ()

idę po stretchować
Stary 2011-03-29, 12:05   #1965
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
napisz taki mniej więcej tygodniowy swój jadłospis kiedy byłaś na diecie.. ciekawa jestem strasznie
Nic specjalnego ani wymyślnego
Śniadanie, zawsze przed kawą, sucha grahamka, drugie sniadanie: półtorej kanapki z jakimś mięsiwem i świeżymi warzywami.
Obiad normalny (sobie nic oddzielnie nie robiłam bo bym nie wychodziła wogóle z kuchni, także jadłam to co mąż )
Podwieczorek: jakas przekąska, np wafel ryżowy z niskosłodzonym dżemem, lub pieczywo wasa, często też robilam sobie placki owsiane z jakimiś dodatkami (dla mnie najlepsze z oliwkami zielonymi )
Kolacja. 1/2 grejfruta.
Pół godziny przed snem również pół grejfruta.
Nie wiem czy ta moja "dieta" byla zdrowa i dobrze zbilansowana. Nigdy nie radziłam się specjalisty. Tylko bazowałam na różnych forach o dietetyce.
A teraz diety ostrej nie trzymam i jem sobie właśnie ciepły budyń waniliowy. Pychota!!!

Stary 2011-03-29, 12:18   #1966
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Śniadanie, zawsze przed kawą, sucha grahamka, drugie sniadanie: półtorej kanapki z jakimś mięsiwem i świeżymi warzywami.
Obiad normalny (sobie nic oddzielnie nie robiłam bo bym nie wychodziła wogóle z kuchni, także jadłam to co mąż )
Podwieczorek: jakas przekąska, np wafel ryżowy z niskosłodzonym dżemem, lub pieczywo wasa, często też robilam sobie placki owsiane z jakimiś dodatkami (dla mnie najlepsze z oliwkami zielonymi )
Kolacja. 1/2 grejfruta.
Nie wiem czy ta moja "dieta" byla zdrowa i dobrze zbilansowana. Nigdy nie radziłam się specjalisty. Tylko bazowałam na różnych forach o dietetyce.
A teraz diety ostrej nie trzymam i jem sobie właśnie ciepły budyń waniliowy. Pychota!!!
Twój jadłospis jest be! i to przez duże "B".
Nie można tak jeść, bo nie dostarcza się wtedy odp ilości składników odżywczych i mineralnych.

Nawet z tymi +13kg wyglądałaś super Zazdroszczę
Stary 2011-03-29, 12:22   #1967
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Twój jadłospis jest be! i to przez duże "B".
Nie można tak jeść, bo nie dostarcza się wtedy odp ilości składników odżywczych i mineralnych.

Nawet z tymi +13kg wyglądałaś super Zazdroszczę
Mówiłam że z nikim nie konsultowałam tego, także należą mi sie .
tylko że wtedy byłam w strasznej desperacji żeby schudnąć i może nie myślałam racjonalnie.

Stary 2011-03-29, 12:29   #1968
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
tylko że wtedy byłam w strasznej desperacji żeby schudnąć i może nie myślałam racjonalnie.
Rozumiem ważne że Ci się udało. Ale teraz jesz więcej tak?
Stary 2011-03-29, 12:31   #1969
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolacja. 1/2 grejfruta.
Trochę poraził mnie Twój jadłospis... i takie rzeczy piszą na forach?
Cytat:
płeć żeńska = 0
płeć męska = 1
faajne równianie, ale wynik mi niefajny wyszedł
Cytat:
Ja po 6 tygodniach mam 0,5 kilo mniej.. szczęściara
Widocznie nie masz co zrzucać albo mięśnie Ci urosły
ciekawe ile ja schudnę

Stary 2011-03-29, 12:37   #1970
izabelka_007
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem ważne że Ci się udało. Ale teraz jesz więcej tak?
Tak , dużo więcej.
Możesz być spokojna, teraz moje "odchudzanie" polega tylko i wyłącznie na aktywności fizycznej

Stary 2011-03-29, 12:42   #1971
OneSweetTaste
Wtajemniczenie

Cytat:
Też tak miałam Człowiek zdesperowany, szuka jakieś pomocy, znajduje tysiąc diet, które w większości są beznadziejne i tylko szkodzą. Najgorsze, że to wszystko z braku wiedzy i łatwo się zgubić w tym gąszczu. Byle tylko schudnąć, a reszta to tam... A potem jojo. Przynajmniej ja miałam jojo, ale zdaję sobie sprawę, że to nie tylko przez dietę co przez puszczenie hamulców. Chwała Bogu, że nie wróciło mi więcej niż schudłam. Obudziłam się w porę. A teraz staram się odchudzać zdrowo(różnie to bywa) , może trochę wolniej, ale chciałabym, żeby mi to weszło w nawyk. Na całe życie

Stary 2011-03-29, 12:45   #1972
Agusiek89
Wtajemniczenie

Zapomniałam dodać jakie są prawidłowe wartości tk tłuszczowej
14-20% u kobiet, wartość typowa dla sportowców
21-24% - wartość typowa dla osób szczupłych
25-31% wartość akceptowalna
32% i więcej - wartość typowa dla osób otyłych.

Ja mam 24,2% jestem jeszcze w przedziale dla szczupłych

Dobrenka u Ciebie wynosi zawartość tk tłuszczowej 25,4% czyli jest super
Stary 2011-03-29, 13:00   #1973
Dobrenka
Zadomowienie

tak słyszałam piosenkę tych "kombajnistów"- "Lewa strona literki M" świetna
Dawno nie bylam na żadnym koncercie.. znajomy mi jednak ostatnio pisał że gra niedaleko więc się wybieram..

tygryskowym_okiemWiesz co ja nie wiem jak to jest z tymi ćwiczeniami na prawde ja mam tak z callanetics .. tzn. miałam kiedy ćwiczyłam go codziennie raz miałam po nim zakwasy i męczył mnie niesamowicie a znowu czasem miałam taki dzień.. nic kompletnie nic nie czułam nie wiem od czego to zależy ale to nie znaczy że nie robiłam ich z zapałem

Właśnie jestem po callanetic-ie i normalnie trzęsa mi sie nogi

Jak chlebek?

czosnek112 witaj.. powoli będzie coraz lepiej czemu jesteś czosnek

Idę się "zbrysznicować"
Stary 2011-03-29, 13:20   #1974
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
tak słyszałam piosenkę tych "kombajnistów"- "Lewa strona literki M" świetna
Dawno nie bylam na żadnym koncercie.. znajomy mi jednak ostatnio pisał że gra niedaleko więc się wybieram..

tygryskowym_okiemWiesz co ja nie wiem jak to jest z tymi ćwiczeniami na prawde ja mam tak z callanetics .. tzn. miałam kiedy ćwiczyłam go codziennie raz miałam po nim zakwasy i męczył mnie niesamowicie a znowu czasem miałam taki dzień.. nic kompletnie nic nie czułam nie wiem od czego to zależy ale to nie znaczy że nie robiłam ich z zapałem

Właśnie jestem po callanetic-ie i normalnie trzęsa mi sie nogi

Jak chlebek?

czosnek112 witaj.. powoli będzie coraz lepiej czemu jesteś czosnek

Idę się "zbrysznicować"
Dobrenka a czemu jesteś Dobrenka?
Stary 2011-03-29, 13:27   #1975
sylwusia3688
Rozeznanie

Jejku ile Wy piszecie

Jestem jeszcze przed dzisiejszymi ćwiczeniami. Jakoś nie mogę się zabrać

Widziałyście to? http://kwejk.pl/obrazek/27912 Też bym tak chciała

Jillian
Tiffoczki
Mel B
Zumba
sylwusia3688 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 13:34   #1976
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Do szczęścia to by mi się obecnie jakiś przystojniak przydał
znajdzie swój swojego.. Ja też myślałam że nigdy nie znajdę tego "jedynego" sami idioci za mną chodzili i co i jesteśmy ze sobą około 7 roków już

Cytat:
A mnie marzy się anorektyczny chudzielec D
chudzielce mają coś w sobie jednak nie ukrywam że lubie miśków.. jednak łącze się z tygryskiem.. szerokie ramiona
Stary 2011-03-29, 13:34   #1977
Agusiek89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sylwusia3688 Pokaż wiadomość
Jejku ile Wy piszecie

Jestem jeszcze przed dzisiejszymi ćwiczeniami. Jakoś nie mogę się zabrać

Widziałyście to? http://kwejk.pl/obrazek/27912 Też bym tak chciała
Hehe nieźle Kto by tak nie chciał
Stary 2011-03-29, 14:42   #1978
Dobrenka
Zadomowienie

Cytat:
Bo normalnie nie pracuje teraz
a co to za praca jeśli można wiedzieć tak z ciekawości pytam

Cytat:
BMI= 20,58
Nalezna masa ciała= 69,35 kg
Zapotrzebowanie energ= 3120 kcal
Jezu .. czy ja mam tyle ważyć? a te kalorie matko nie dałabym rady jeść aż tyle

Cytat:
Mam extra samopoczucie. Lecę chyba na jakieś zakupy
miłych zakupów ja lecę do kuchni

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-29 o 16:38
Stary 2011-03-29, 15:10   #1979
tak
Zakorzenienie

A mi się obiad szykuje właśnie
Lanessa, aaaah, to masz super ekstra seksi faceta ;> chociaż ja wolałabym takiego bez kaloryfera i z długimi włosami, tatuażami i tunelami w uszach!
Nie poszłam dzisiaj na wf, jutro odrobię, a dzisiaj mam hiit20, dorzucę jeszcze h&t z ciężarkami na nogach i może z pół godzinki na stepperze
tak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 15:49   #1980
Dobrenka
Zadomowienie

izabelka_007 nie jadłaś za wiele.. poleciało Ci jednak ładnie z całości.. noi w sumie miałaś jeden posiłek w ciągu dnia "normalny".. Dobrze że Ci waga nie skoczyła jak wróciłaś do "normalnego" jedzenia"

Moim zdaniem gdybyśmy miały mozliwość jeść ten obiad o normalnej porze a potem lekką kolacyjkę bardzo wiele z nas nie miało by żadnych problemów z rzuceniem kilogramów jednak teraz mamy taki a nie inny styl życia i cóż zrobić ..

Cytat:
nie tłumacz się.. na to jak my się odchudzałyśmy to jest tylko jedno "B" a jak widze co robia niektóre osoby to normalnie tych "BBBB-ów" strony by mi nie wystarczyło

Cytat:
Trochę poraził mnie Twój jadłospis... i takie rzeczy piszą na forach?
nie takie rzeczy piszą na forach.. raz koleżanka mi przesłała forum o dziewczynach które jedzą chyba 300 kalorii dziennie i tam w sumie nie trafiła mi się a ni jedna osoba która by je skrytykowała one sobie pomagały obliczały ile czego moga zjeść i w ogóle

Cytat:
Widocznie nie masz co zrzucać albo mięśnie Ci urosły
coś tych mieśni na pewno mam ale nie sądzę że aż tyle.. i zrzucać mam co w końcu 60 centów w udach to bardzo bardzo dużo

Cytat:
A teraz staram się odchudzać zdrowo(różnie to bywa) , może trochę wolniej, ale chciałabym, żeby mi to weszło w nawyk. Na całe życie
i to jest najlepszy wybór dłuzej trwa ale większa pewność że nigdy nie wróci trzymam za Ciebie kciuki

Edytowane przez Dobrenka
Czas edycji: 2011-03-29 o 18:42
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości