|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: TURBO FIRE - palarnia tłuszczu!
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
taki cynamonowy boy który nie tuczy
|
|
#1953 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie marzy się anorektyczny chudzielec
![]() A cynamonki robię jutro. Z lekką modyfikacją. Później policzę, ile kalorii ma każda i przedstawię Wam swoją wersję, jeśli będą dobre
|
|
|
|
#1955 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale każdy ma swoje gusta ![]() Wstał nowy, słoneczny i pracowity dzionek I mam nadzieję, że to będzie lepsiejszy dzień niż wczorajszy
|
|
|
#1956 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zawsze cos do niej jak widze ja przed lustrem...Gon mnie, gon mnie, bede kibicowac Cytat:
Bys sie wyzyla! Tylko moze one juz pod anarob podchodze, ale nie wiem.Co do chlebu, moge sie dolaczyc, zakwas mi jaja sobie zrobil i musialam kupic KUPIC!!!! Te cynamonki nie sa takim grzechem, ja tez zjadlam sporo, ciesze sie, ze zrobilas ![]() Cytat:
Nie myslalam, ze moja figura sie moze komus podobac... Ja swoja szlifuje, aby wreszcie dobrze czuc sie w kostiumie kapielowym. Dziekuje Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ojoj, nie licz tak tych kalorii
|
||||||
|
|
|
#1957 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Bo normalnie nie pracuje teraz, ale czasem przytrafi mi się praca na tydzień i wtedy nie mam już tyle czasu, żeby pisać, uczyć się, ćwiczyć i jeszcze siedzieć tu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() BMI= 20,58 Nalezna masa ciała= 69,35 kg Zapotrzebowanie energ= 3120 kcal Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny skąd Wy macie taki dryg do pieczenia, mi nic nigdy nie wychodzi a mam wielkie chęci Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Chyba tak, ale to fajnie TF jest przecież dla wszystkich
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1958 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziwne jest to bmi, bo ja na niedowagę nie wyglądam
![]() Cytat:
Kiedyś też myślałam, że mam dwie lewe ręce do tego, a potem zaczęłam eksperymentować i okazało się, że wychodzi. Bo jak to się mówi trening czyni mistrza ![]() Cytat:
|
|
|
#1959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Spróbuj sobie jeszcze wyliczyć % zawartość tkanki tłuszczowej: 1,2 x BMI + 0,23 x wiek - 10,8 x płeć - 5,4 płeć żeńska = 0 płeć męska = 1
|
|
|
#1960 |
|
Zadomowienie
|
Ja po 6 tygodniach mam 0,5 kilo mniej.. szczęściara
![]() Lanessa kiedy zaczynasz ten "swój" program? Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-29 o 14:39 |
|
|
|
#1961 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1962 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Idę zakończyć 6 tydzień wreszcie ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- w każdym sportowym sklepie albo "troche" sportowym kupisz.. ja je nawet widziałam w dużych centrach handlowych w których są te działy ze sportowymi gadżetami .. Ja uciekam narazie
|
||
|
|
|
#1963 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję!Cytat:
Wczoraj miałam mieć HIIT 25 ale przyszli niezapowiedziani goście, i dlatego wczoraj miałam rest. Dziś już wczorajszy HIIT 25 i Stretch 10 zaliczony. Dołożyłam sobie jeszcze BumBum .Wieczorem może jeszcze poćwiczę Tummy Tuck. Mam extra samopoczucie. Lecę chyba na jakieś zakupy
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
napisz taki mniej więcej tygodniowy swój jadłospis kiedy byłaś na diecie.. ciekawa jestem strasznie
Nie chce mi się robić stretchu ![]() Cytat:
![]() Kochanie no to jest co zbijać.. i zbijemy wierz mi Widzisz jedna z nas schudła 13 kilogramów ja schudłam 15 i dziewczyny po samych ćwiczeniach i drobnych wyrzeczeniach mają świetne wyniki poradzimy i Tobie Biodrami się nie przejmuj ja mam 100 przy wadze 61,5 i 173 cm wzrostu aa i bioderka 60 centów (idę po stretchować
|
|
|
|
|
#1965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Śniadanie, zawsze przed kawą, sucha grahamka, drugie sniadanie: półtorej kanapki z jakimś mięsiwem i świeżymi warzywami. Obiad normalny (sobie nic oddzielnie nie robiłam bo bym nie wychodziła wogóle z kuchni, także jadłam to co mąż )Podwieczorek: jakas przekąska, np wafel ryżowy z niskosłodzonym dżemem, lub pieczywo wasa, często też robilam sobie placki owsiane z jakimiś dodatkami (dla mnie najlepsze z oliwkami zielonymi )Kolacja. 1/2 grejfruta. Pół godziny przed snem również pół grejfruta. Nie wiem czy ta moja "dieta" byla zdrowa i dobrze zbilansowana. Nigdy nie radziłam się specjalisty. Tylko bazowałam na różnych forach o dietetyce. A teraz diety ostrej nie trzymam i jem sobie właśnie ciepły budyń waniliowy. Pychota!!!
|
|
#1966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie można tak jeść, bo nie dostarcza się wtedy odp ilości składników odżywczych i mineralnych. Nawet z tymi +13kg wyglądałaś super Zazdroszczę
|
|
|
#1967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko że wtedy byłam w strasznej desperacji żeby schudnąć i może nie myślałam racjonalnie.
|
|
#1968 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ważne że Ci się udało. Ale teraz jesz więcej tak?
|
|
|
#1969 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i takie rzeczy piszą na forach? Cytat:
![]() Widocznie nie masz co zrzucać ciekawe ile ja schudnę
|
|
#1970 |
|
Zadomowienie
|
Tak
, dużo więcej. Możesz być spokojna, teraz moje "odchudzanie" polega tylko i wyłącznie na aktywności fizycznej
|
#1971 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Człowiek zdesperowany, szuka jakieś pomocy, znajduje tysiąc diet, które w większości są beznadziejne i tylko szkodzą. Najgorsze, że to wszystko z braku wiedzy i łatwo się zgubić w tym gąszczu. Byle tylko schudnąć, a reszta to tam... A potem jojo. Przynajmniej ja miałam jojo, ale zdaję sobie sprawę, że to nie tylko przez dietę co przez puszczenie hamulców. Chwała Bogu, że nie wróciło mi więcej niż schudłam.
|
|
#1972 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapomniałam dodać jakie są prawidłowe wartości tk tłuszczowej
![]() 14-20% u kobiet, wartość typowa dla sportowców 21-24% - wartość typowa dla osób szczupłych 25-31% wartość akceptowalna 32% i więcej - wartość typowa dla osób otyłych. Ja mam 24,2% jestem jeszcze w przedziale dla szczupłych ![]() Dobrenka u Ciebie wynosi zawartość tk tłuszczowej 25,4% czyli jest super
|
|
#1973 |
|
Zadomowienie
|
tak słyszałam piosenkę tych "kombajnistów"- "Lewa strona literki M" świetna
![]() Dawno nie bylam na żadnym koncercie.. znajomy mi jednak ostatnio pisał że gra niedaleko więc się wybieram.. tygryskowym_okiemWiesz co ja nie wiem jak to jest z tymi ćwiczeniami na prawde ja mam tak z callanetics .. tzn. miałam kiedy ćwiczyłam go codziennie raz miałam po nim zakwasy i męczył mnie niesamowicie a znowu czasem miałam taki dzień.. nic kompletnie nic nie czułamWłaśnie jestem po callanetic-ie i normalnie trzęsa mi sie nogi ![]() Jak chlebek? czosnek112 witaj.. powoli będzie coraz lepiej czemu jesteś czosnek![]() ![]() Idę się "zbrysznicować"
|
|
|
|
#1974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1975 |
|
Rozeznanie
|
Jejku ile Wy piszecie
Jestem jeszcze przed dzisiejszymi ćwiczeniami. Jakoś nie mogę się zabrać ![]() Widziałyście to? http://kwejk.pl/obrazek/27912 Też bym tak chciała
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chudzielce mają coś w sobie jednak nie ukrywam że lubie miśków.. jednak łącze się z tygryskiem.. szerokie ramiona |
|
|
|
|
#1977 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1978 | |
|
Zadomowienie
|
a co to za praca jeśli można wiedzieć tak z ciekawości pytam
![]() Cytat:
miłych zakupów ja lecę do kuchni
Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-29 o 16:38 |
|
|
|
|
#1979 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się obiad szykuje właśnie
![]() Lanessa, aaaah, to masz super ekstra seksi faceta ;> chociaż ja wolałabym takiego bez kaloryfera i z długimi włosami, tatuażami i tunelami w uszach! ![]() Nie poszłam dzisiaj na wf, jutro odrobię, a dzisiaj mam hiit20, dorzucę jeszcze h&t z ciężarkami na nogach i może z pół godzinki na stepperze
|
|
|
|
#1980 | |||
|
Zadomowienie
|
izabelka_007 nie jadłaś za wiele.. poleciało Ci jednak ładnie z całości.. noi w sumie miałaś jeden posiłek w ciągu dnia "normalny".. Dobrze że Ci waga nie skoczyła jak wróciłaś do "normalnego" jedzenia"
Moim zdaniem gdybyśmy miały mozliwość jeść ten obiad o normalnej porze a potem lekką kolacyjkę bardzo wiele z nas nie miało by żadnych problemów z rzuceniem kilogramów jednak teraz mamy taki a nie inny styl życia i cóż zrobić .. Cytat:
Cytat:
coś tych mieśni na pewno mam ale nie sądzę że aż tyle.. i zrzucać mam co w końcu 60 centów w udach to bardzo bardzo dużo Cytat:
trzymam za Ciebie kciuki![]() Edytowane przez Dobrenka Czas edycji: 2011-03-29 o 18:42 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:57.

jak tak można... nie zmęczyć się, zbrodnia

Ale będę miała, dogonię Cię! Obiecuję to! 
Ja mam zawsze cos do niej jak widze ja przed lustrem...
z bum bum było lepiej ale pod koniec coś mi się porąbało z filmikiem w końcu się wkur****m i wyłączyłam
Nie myslalam, ze moja figura sie moze komus podobac... Ja swoja szlifuje, aby wreszcie dobrze czuc sie w kostiumie kapielowym. Dziekuje 
czy to zależy od tego jakie przyjmą tam te wartości graniczne pomiędzy poszczególnymi przedziałami ?? hmmm, w sumie to mi nawet inne wartości wychodzą 

)
i takie rzeczy piszą na forach?