|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pocałunek z przyjacielem.
ale lepiej zebys byla pewna tego co chcesz zrobic
|
|
|
#32 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A to dobre
|
||
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
ale ja nie rozumiem negatywnych wypowiedzi, przeciez ona nie powiedziala ze to zrobila! moze nie trafilyscie kiedys na faceta co by was pociagal TYLKO fizycznie (trudno nie wiecie co tracicie
-zarcik taki maly:P) wiem jak to jest dlatego uwazam ze to normalne. ale jesli faktycznie bedziesz chciala cos zrobic ze swoim przyjacielem to badz uczciwa e zerwij z obecnym bo wydaje mi sie ze zasluguje na szczerosc
|
|
|
#35 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także na jedno wychodzi Wiedziałam, że się przyczepisz. Ależ mylisz się bardzo, bo mnie już od maleńkości uczono szacunku do innych i tego, że z ludzkimi uczuciami się nie igra. Nigdy nie zdradzałam chłopaka, nie planowałam z innym żadnych intryg. Nawet w gimnazjum. Za to bacznie obserwowałam swoje koleżanki Twojego pokroju i śmiałam się z nich pod nosem. Po Twoim nicku stwierdzam, że jesteś rok starsza ode mnie, więc chyba z gimnazjalnych nawyków się jeszcze nie wyleczyłaś... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:20 |
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
lily jestes jeszcze mloda i nadal widzisz swiat w sposob czarno-bialy, niestety tak nie jest. nie masz wplywu na to co czujesz i nie jest wykluczone ze sama znajdziesz sie w takiej sytuacji, odpowiedz co bys zrobila?
latwo jest potepiec nie bedac w takiej sytuacji
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Niech nick Cie nie myli
Ja się nie czepiam po prostu jeszcze nie dorosłaś do takich porównań. Intryg nigdy nie knułam,a teraz mam wątpliwości co powinnam zrobić.Dlatego przyszłam po radę,obiektywną opinię. Poza tym nie masz prawa oceniac ludzi po paru postach. Oczywiście nie życzę Ci takich wątpliwości jakie ja mam teraz.
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie widzę świata w czarno-białych barwach. Patrzę na niego w sposób dojrzały (a przynajmniej staram się ). Wolę to niż patrzenie na różowo, jak Ty i Autorka. Niestety poza przyjemnościami ważniejsze są normy etyczne, moralne.
Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:31 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
ja patrze na swiat na rozowo??? czyli chcesz mi wmowic ze teraz zerwalabys swoj 2 letni zwiazek gdyby ktos Ci sie spodobal czysto fizycznie???
wybacz ale dla mnie to jest niedojrzale! no chyba ze go nie kochasz i tak latwo by Ci przyszlo to skonczyc wiec nie wiem po co z nim jestes...po za tym co ma norma etyczna do tego watku? przeciez autorka NIE ZDRADZILA chlopaka,ma jedynie watpliwosci co jest normalne w zwiazkach, po za tym jestes w bledzie sadzac ze mozesz zapanowac na uczuciami n chyba ze jestes robotem
|
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem troche starsza zarowno od Autorki (ktora w profilu ma lat 19 a wiec nie tylko w nicku rocznik 91 ) jak i od lili a mam identyczne zdanie jak lili, wiek nie jest z rownoznaczny z dojrzaloscia, czesto mlode osoby sa duzo barzdiej dojrzale od tych starszych i trzejzwiej mysla...i coz, niektore osoby maja pewne zasady, ktorych chocby nie wiem co nie zlamia, a jak widac niektorym ciezko w to uwierzyc bo twierdza, ze nad uczuciami nie da sie zapanowac... ja sie chce to sie da, jak czlowiek uzywa do myslenia odpowiedniej czesci ciala to wcale nie jest o madre myslenie tak trudno ![]() i zeby nie bylo, ze mowie cos o czym nie mam bladego pojecia, bylam w takiej sytuacji i nad uczuciami i pozadaniem szybciutko zapanowalam i nikogo nie skrzywdzilam nawet za dlugim mysleniem o innym facecie, ale coz, ja w zyciu kieruje sie pewnymi zasadami
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:49 |
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli mam być szczera to miałam taką sytuację raz,kiedy mój związek wisiał na 1 włosku...Tylko wtedy było trochę inaczej,facet mnie pociągał nie tylko fizycznie.No i tak sobie myślę,że był tylko ''powodem'',bo tak naprawdę w moim związku było źle.Czy autorko w Twoim związku jest wszystko w porządku?
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
no tak zapanowac mozna
i tak zgadzam sie ze w zyciu sa wazne zasady ale chyba nie o tym jest temat.... autorka nie zgradzila tylko nie wie co zrobic wiec to roznica.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie nie spodziewałam się,że ten wątek wzbudzi taką sensację;p Już wczesniej określiłam postanowienie. Może nie każdy ma tak mocne postanowienia? Trzeba zrozumieć,że wiele róznych ludzi chodzi po świecie.A każdy jest inny.
Temat uważam za zamknięty. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez dwa lata miałam nieraz okazję, spotkałam full fajnych i ładnych chłopaków, ale jednak wiedziałam, że to są koledzy, bo mam już swojego ukochanego. O żadnym facecie poza eksem nie myślałam wtedy jeśli chodzi o jakieś pociagi fizyczne. Pomimo, że już troche nie jesteśmy razem, a go kocham, więc nie wmawiaj mi nic. Miałam też krótsze związki, a w czasie ich trwania również nie oglądałam się za innymi. Dziwne? Może dlatego, że kieruję się w zyciu zasadami i gram czysto... No własnie, ludzie to nie ślepe maszynki, przynajmniej nie wszyscy. Nie są zaprogramowani tylko na pociąg fizyczny itp. Mają też swoje rozumy i wartości. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:57 |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#49 |
|
Zadomowienie
|
baby sa w nosie droga kolezanko;] ja Ci niczego nie wmawiam ale sama tez tego nie rob!
ja tez mialam taka sytuacje i nie zdradzilam co nie znaczy ze wmawialam sobie ze nic sie nie dzieje. po prostu trzeba to przemyslec i tyle
|
|
|
#50 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie wmawiam. Ja tylko wyrażam swoje zdanie. Wolno mi? WOLNO! Bo to jest forum. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
kazdemu wolno
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Temat miał byc zakończony,ale muszę jeszcze sie wypowiedzieć w jednej kwestii. W trakcie trwania mojego związku(z przerwą 3 lata) miałam wiele okazji żeby zdradzić. Było wielu przystojnych,nawet seksownych,ale nigdy przenigdy nie miałam takich myśli jak teraz. Bo teraz ktoś czytając owy wątek myśli,że ślinię się i myślę o zdradzie jeśli pierwszy lepszy mi się podoba. NIE jest tak. Stało się tak pierwszy raz od 3 lat. Zjawił się chłopak,którego kiedyś kochałam,ale nic z tego nie wyszło. Więc czy to tak bardzo dziwne że mam jednak wątpliwości? Wg mnie nie,chyba że na wizażu są tylko panie,które nigdy przenigdy nawet nie pomyślały o innym facecie? Tak odczuwam waszą nagonkę. Zastanówcie się drogie panie czy wy jesteście takie krystaliczne? Nie mówię o samej zdradzie a o myśli,myśli która może się narodziła,ale szybko umarła śmiercią własną ale mimo wszystko BYŁA? Nie chcę żebyyście zaczęły teraz w postach zaprzeczać. Chodzi o to,że nie powinnyście mnie osądzać po paru postach,bo gdyby chodziło o Was nie byłoby wam miło. Kocham mojego faceta a to,że zjawił się ktos inny i mi się podoba to grzech? Nikogo nie zdradziłam,ale nie będę sie zarzekała jak hipokrytka. Jak to było? Nigdy nie mów nigdy. Tak,chociaż będę się starała być lojalna i uczciwa. To tyle.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i gdybym była jak to nazwałaś ślepą maszynką,to zdradziłabym juz bardzo dawno i nie miałabym skrupułów czy wątpliwości,a juz na pewno nie prosiłabym o radę tutaj. Nie oceniaj pochopnie. Edytowane przez nivea91 Czas edycji: 2011-03-29 o 14:16 |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zadomowienie
|
echh nie powiedzialam ze nie znasz zycia tylko ze nie bylas w takiej sytuacji... a po 2 to Ty caly czas piszesz o zasadach moralnych i itp sugerujac nie niby ich nie mam
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nagonkę odczuwasz, bo gdybyś wyjaśniła wszystko, a nie napisała, że chcesz całować innego będąc w związku to może dyskusja inaczej by się potoczyła. Zostałaś oceniona na podstawie tego co napisałaś. Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-29 o 14:19 |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt,może źle ubrałam w słowa to co czuję ale czasu juz nie cofnę.
A Tobie życzę żebyś nie zmieniła poglądów kiedy na prawdę będziesz w takiej sytuacji,pozdrawiam! |
|
|
|
|
#58 |
|
Zadomowienie
|
ja juz sie nie odzywam bo i tak to nie ma sensu...nivea jak bedziesz chciala jeszcze pogadac pisz na priv
|
|
|
#59 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że jak...? :/ Cytat:
|
||
|
|
|
|
#60 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Boze kobieto jaka sojuszniczka?! wyrazam swoje stanowisko i tyle a po za tym nikt tu nie pisze zeby poczuc sie pewniej czy prowadzic z kims wojne( chyba ze ty masz taka metode)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:55.

(

). Wolę to niż patrzenie na różowo, jak Ty i Autorka. Niestety poza przyjemnościami ważniejsze są normy etyczne, moralne.