|
|
#1621 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem -cz. XVII
no to powiedzmy że rozumiem
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Cytat:
totalna paranoja właśnie zrobiłam pranie... trzeba się czegoś czepić... i mam postanowienie ! codziennie spacerek nad rzekę no chyba że pogoda zaprotestuje ;/
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#1622 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#1623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jednak taki kontakt codzienny może być dla obojga męczący, ja się kiedyś tak ciągle spotykałam z eksem i wiem, że to był duży błąd, bo jednak co za dużo to nie zdrowo
|
|
#1624 |
|
Rozeznanie
|
nie było mnie chwilę,bo potrzebowałam czasu na dojazd na uczelnię i teraz udaję,że piszę pracę.....
równie dobrze gdybyśmy mieli dziecko mógłby złośliwie skrzywdzić je,bo np.pojechałam do rodziców i zostawiłam biednego samotnego misiaczka samego,który musiał mnie w jakiś sposób ukarać
|
#1625 |
|
Zadomowienie
|
No masz racje, wtedy to nie ma sensu. Ale skoro wcześniej mu dopiekłaś swoim zachowaniem, jak sama pisałaś, a on był w tamtym czasie cierpliwy i trwał przy Tobie, to może teraz coś w nim pękło? I role sie odwróciły... może to tylko kryzys, który trzeba przetrwać i Ty teraz musisz być tą silniejszą stroną.
|
#1626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież SAM na WŁASNE życzenie zrezygnował z jakże za✂✂✂istej oferty Twojego towarzystwa, wsparcia, pocieszenia i miłości. To po kiego grzyba teraz na Tobie się uwiesił? Mógł u Ciebie liczyć na wsparcie, ale je odrzucił, to teraz niech szuka tego wsparcia gdzie indziej, zamiast Tobie robić krzywdę i uwiązywać Cię bezsensownie u swojej nogi, bo nagle się ogarnął, że nie ma z kim gadać. To już jego problem. On zerwał, on powinien się zachowywać poważnie. I dać Ci święty spokój zamiast Cię wykorzystywać. Nie podoba mi się jego zachowanie ![]() A co Ty jesteś infobot, że masz mu odpisywać? Jak mi Play zawraca dupę, że mogę wygrać samochód, to też im nie odpisuje, potraktuj to tak samo. Sorry, potrzebuje w kółko dobrej rady, to niech dzwoni do wróżki Polsatu. Ty masz wystarczająco dużo swoich problemów.
|
|
|
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i wole sie spotkać te 2-3 razy w tygodniu, mam wtedy też czas na inne rzeczy. Są takie epizody, że widzimy sie codziennie, ale też mamy i dłuższe przerwy, samo tak wychodzi, każdy ma swoje zajecia na uczelni, albo chce sie spotkać z kimś innym. Postaram sie nie świrować
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1629 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Prawda ! potwierdzam choć nie wiem czy sama bym dała radę :P
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> |
|
|
|
|
#1630 |
|
Rozeznanie
|
mój wątek jest na wizooz- tam opisałam co się stało
|
#1631 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: Malla sama napisała stronę wcześniej, że poprosiła go o utrzymywanie kontaktu, bo chciała zatrzeć złe wrażenie, a on z czesem zacząl sie coraz bardziej wczuwać.
"Pierwsza miłość z wiatrem gna, z niepokoju drży, Druga miłość życie zna i z tej pierwszej drwi , A ta trzecia jak tchórz w drzwiach przekręca klucz I walizkę ma spakowaną już ... " Edytowane przez Ofelia 20 Czas edycji: 2011-03-29 o 13:25 |
|
|
|
|
#1632 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mówię, że ja bym dała radę, tylko że gość przegina pałkę. A co do podtrzymywania kontaktu, to ja podtrzymuję z kilkudziesięcioma osobami, ale nie piszą do mnie po niewiadomo ile wiadomości dziennie i nie gadają przez telefon pół nocy. A to on powinien ogarniać sprawę, bo to on zerwał, bo mu się odwidziało, więc ma bardziej obiektywny ogląd sytuacji.
|
|
|
|
#1633 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
paulinka_22 - już my tu Cię weźmiemy w obroty! W jaki sposób go usprawiedliwiasz?
Cytat:
Cytat:
![]() Lubię go, dobrze mi się z nim rozmawia. Nie liczę na come back, klapki spadły mi z oczu. Ale wiem, że mnie to stopuje i wywołuje dziwne emocje - coraz mniej skrajne, ale jednak jakieś wciąż.
|
|
|
#1634 |
|
Raczkowanie
|
Hmmmm tak sobie myślę czasem, że zbyt długo starałam się, zbyt dużo widział moich łez z bezradności. A ja nie chcę, żeby taką mnie zapamiętał!!!! Trwało to tak długo, od połowy grudnia do początku marca, kiedy to powiedziałam sobie dość! I tak się zastanawiam...czy już zawsze będzie miał mnie za słabą osobę... Trochę weszło mi to na ambicję, ponieważ kiedy byłam sama przed związkiem z nim czułam rozpierającą mnie energię, byłam silna a on na to patrzył i się tylko ślinił, bo myślał, że nie ma szans. Z resztą kiedyś dałam mu nawet kosza hehe I nie dziewczyny, nie chodzi mi o to żeby wrócił, bo ja go już nie chcę. Chcę mu pokazać, że to ja teraz jestem górą, ale nie wiem czy to możliwe po tych kilku miesiącach karmienia go moim idiotycznym zachowaniem.
|
|
|
|
#1635 |
|
Rozeznanie
|
.....że to może rzeczywiście był wypadek........
|
#1636 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka, przeczytałam to i aż mi się ciemno zrobiło przed oczami. CO ZA S✂✂✂✂IEL!!!!!!!! Nie wierzę. Uwierz mi, jakbym Cię znała osobiście to bym temu gościowi zrobiła z dupy jesień średniowiecza.
A z jajami zrobiłabym to, co on zrobił z Twoją papużką. Na to, co on zrobił NIE MA SŁÓW! Mam nadzieję, że powiadomiłaś policję i animalsów. Ja bym powiadomiła całe miasto o tym co zrobił ten ✂✂✂✂iszon, musiałby się gnój wyprowadzić Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-29 o 13:51 |
|
|
|
#1638 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
|
|
|
|
|
#1639 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyno!!! Ty wiesz jak się zachowuje człowiek, który przez przypadek zabija czyjegoś pupilka?!?!?!?! Na kolanach z płaczem przeprasza!!!!!!
Jak ja bym przez przypadek zabiła czyjąś papugę, to bym nie pisała takiego popier... smsa, tylko bym stała pod drzwiami i błagała o wybaczenie!!!! A on Ci od dawna mówił, że to zrobi, oficjalnie powtarzał, że zabije tą papugę i to zrobił!!!! A nawet jakby tak nie było, to po tym jak się zachował później pokazał, że jest zwykłym chujem! Pomyśl, co by było, jakbyś zaszła w ciążę i nie daj Boże poroniła?!?!?! Co by Ci powiedział? "Wyrzuć do rzeki i nie zawracaj mi dupy?!?!?" A jakbyś urodziła, to nie bałabyś się dziecka z nim zostawić na 5 min? Ten gościu to jest POPAPRANY PSYCHOL!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
#1640 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakby to był wypadek, to też to przeżywał, a nie pisał smsa, że zabił papugę ![]() On jest chory!!!
|
|
#1641 |
|
Raczkowanie
|
Miłość jest ślepa i tyle!
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Kur.... muszę iść sobie melisy zaparzyć, bo normalnie mnie nosi, jak czytam coś takiego
![]() Jakby ktoś choćby kopnął mojego psa, to bym go normalnie .... <nie wypisuj gróźb karalnych>.
|
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przyszłam się pochwalić, gdyż nie sądziłam, że to tak szybko nastąpi, ale mam dzisiaj PRZEŁOMOWY DZIEŃ!
![]() Obudziłam się dziś rano i pomyślałam "Poradzę sobie! Nie dam się! Nie jest wart, żebym marnowała kolejny dzień życia przez niego!". Nie wiem co się do tego przyczyniło. Ot tak... obudziłam się i samo przyszło Poza tym wkońcu zaczęłam dostrzegać dupkowatość zachowania mojego eks ( taaaak już nawet jestem w stanie tak go nazywać!!!) po rozstaniu i w trakcie naszego związku. Sama nie jestem w stanie uwierzyć, że to się dzieje naprawdę Choć obawiam się, że przyjdą jeszcze te gorsze dni, ale dla takich dni jak ten dzisiejszy warto walczyć i żyć dalej
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem pod wrażeniem Dearlie.
|
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
Ja i moja przyjaciółka też jesteśmy w szoku
Oczywiście nie rezygnuję z terapii, umówię się na następny tydzień na wizytę ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Wmc8bQoL-J0 A to mój hymn na najbliższy czas. Polecam wszystkim porzuconym
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj i w niedziele zjadlam juz obiad
|
|
#1647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj zjadłam śniadanie!!! Szok! W ostatnim czasie jadałam tylko niewielki obiad ok. 19, a dzisiaj rano miałam ochotę na kanapkę Mam świadomość, że może być tak, że jeszcze dzisiaj wieczorem będę płakała z bólu i tęsknoty, ale to już nieważne. Ważne jest to, że jeszcze kilka dni temu w ciągu dnia ani razu się nie uśmiechnęłam, a dziś mam już kilka uśmiechów za sobą
|
|
|
|
|
#1648 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Hmm... macie jakiś kontakt? Masz rację, to tylko głupie usprawiedliwienie... Nie, to my nie widzimy tego, co dla świata jest oczywiste... Dearlie - super!
|
|
|
#1649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a mi dobrze w takiej sytuacji jaka jest teraz. Ostatnio jak z nim gadałam, to powiedział sam od siebie, że chciałby aby był częstszy ale no cóż....mi pasuje tak jak jest teraz. Nie wiem po co to powiedział...może się dziwi że przez ostatnie 3 tyg nie smucę się i nie truję mu jak mi go brakuje?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Jednak taki kontakt codzienny może być dla obojga męczący, ja się kiedyś tak ciągle spotykałam z eksem i wiem, że to był duży błąd, bo jednak co za dużo to nie zdrowo 

Przecież SAM na WŁASNE życzenie zrezygnował z jakże za✂✂✂istej oferty Twojego towarzystwa, wsparcia, pocieszenia i miłości. To po kiego grzyba teraz na Tobie się uwiesił? 
A co Ty jesteś infobot, że masz mu odpisywać? Jak mi Play zawraca dupę, że mogę wygrać samochód, to też im nie odpisuje, potraktuj to tak samo. 

A z jajami zrobiłabym to, co on zrobił z Twoją papużką. 

super!