|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1201 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ekskluzywny klub Stojące nad grobem-wstęp powyżęj 25lat
mww alzheimer w tym wieku to żadna nowość
![]()
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 |
Nie depcze krokusów
|
Na jaką przypadłość?
![]()
![]() |
![]() |
#1204 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Nie depcze krokusów
|
![]() |
![]() |
#1206 |
Zadomowienie
|
Malla i Ty?
![]() mww, u mnie stadium zaawansowane, więc bardzo mocno ![]() ![]() tak swoją drogą luteina jest ohydna, ale ta pod język, dowcipnie nigdy nie stosowałam. to chyba ta sama, tylko aplikacja gdzie indziej.
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Padam. Nie dość, że zmiana czasu, to musiałam dziś wstać po 6 i bejbsiterować 30km dalej. Wieczorem cudo w postaci zakupów z (i dla) TŻa. Nie cierpię tego z nim robić (jest wybitnie kapryśny i wybredny), ale widzę, że powoli się uodparniam. Dobry znak.
![]() |
![]() |
#1208 |
Nie depcze krokusów
|
Ale co?
![]()
![]() |
![]() |
#1209 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moja tez nie, nic a nic a tyle rzeczy juz sie wydarzylo od niej ze ohoho Malla jesli nie widomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. Za Co ta cholerka luteine kupic ![]()
![]() |
![]() |
#1210 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Dzień dobry, jestem śpiąca
![]() Olla, przyłączam się do modlitwy aby operacja tego chłopca przebiegła pomyślnie ![]() Jiuna, powodzenia w ogrodnictwie, przestudiuj nazwy roślin bo przez pomyłkę jeszcze Cannabis indica zasiejesz w doniczce... ![]() ![]() Tylko pamiętaj: Zielonym do góry! ![]() Malla, mnie się też zapach Maciejki z dzieciństwem kojarzy ![]() Seph, pozdrowienia dla taty ![]() może faktycznie warto rozejrzeć sie w mieście za prywatnym specjalistą od żył? Badymka, wyglądasz jak Aniołek ![]() ![]() ojojoj..... ja też czasem bluzgam, kiedyś miałam dość ważny projekt na kompie i nagle jakiś idiota zrobił spięcie takie, że prąd wziął i zdechł.... tak oto moja międzynarodowa kadra nauczyła się pięknego polskiego wyrazu K*U*U*U*U*U*R*W*A*A*A*A*A *A ![]() ![]() Wykazali wyjątkowo żywe zainteresowanie barwnym Językiem Polskim ![]() MWW, a ja lubię wyrywać chwasty ![]() ![]() Słyszałam, że na pamięć to najlepiej nie lecytyna ani luteina, ale lewatywa pomaga, człowiek od razu wie, gdzie ma odpowiednie dziurki i przyciski. ![]() Malla, z sufitu nie zwisa, ale na suficie stoi, taka jest poprawna forma... a na suficie stoi napisane, że to Maciejka. Miłego dnia, ja zapadam w zasłużoną (a zasłużyłam, oj zasłużyłam na miano Sportowca Roku) drzemkę w pracy przy biurku, muszę tylko uważać aby mi się QWERTY na czole nie odbiło ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-03-29 o 06:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() TAM to proponuję kulki na mole ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlaczego mi tego nikt wcześniej nie powiedział? ![]() ![]() Cytat:
![]() A ja mam dzisiaj bojowe zadanie - muszę znaleźć mini-getry na łydki dla mojej latorośli... W czwartek mają jakiś pokaz czirliderek... A ona wspomaga młodsze koleżnaki, bo przedszkolance zabrakło obsady... Skąd ja jej na tym zadupiu takie getry wezmę? ![]() Chciałam Wam wrzucić piosenkę, którą mi przesłała koleżanka - żeby mi się humor z rana pod nosem uśmiechnął ale nie mogę wstawić linka ![]() ---- wiecie... właśnie oglądam program dokumentalny "Osmiu synów i marzenie o córce". O parach, które mają samych synów i starają się o córki. I tam była para, która trzeci raz robila podejście do in-vitro. W dwóch pierwszych zabiegach były same zarodki męskie (z tego, co zrozumiałam, bo trochę późno włączyłam). W trzecim jeden zarodek żeński i pięć męskich. Radość pary. Pytanie lekarza przed implantacją zarodka żeńskiego: pozostałych zarodkow mamy się pozbyć? Odpowiedź "rodziców": tak. Nie jestem w stanie tego ogarnąć... Kilka dni po implanacji kobieta miala zrobić test ciążowy - czy zarodek się zagnieździł. Test wyszedł negatywny. Płacz kobiety. Tylko nad kim? Nad sobą? Bo chyba nie nad "zarodkiem", skoro pozostałych potrafiła "pozbyć się" tak lekko... Metoda in-vitro jest super - ale nie wyobrażam sobie, żeby pozbyć się pozostałych zarodków/dzieci... Jakoś mnie to mocno przygnębiło... Dlaczego ludzie nie potrafią cieszyć się z tego, że mają zdrowe dzieci? Czy posiadanie tylko synów jest powodem do powolania nowego życia a potem pozbycia się go z taką lekkością - tylko dlatego, że nie spełnia wymagań?
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-03-29 o 07:33 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 |
Wtajemniczenie
|
Eva lewatywa jest dobra na wszystko
![]() ano chwasciory zapraszam do mnie, urzadzisz "siankokosy" z korzeniami Kurczak jaka wena od rana ![]() Ja nie chce, ja wierze ze kazdy ma "Aniola Stroza" i im ktos jest lepszym czlowiekiem w tym lepszym porozumieniu z nim zyje Niestety wszyscy ludzie maja wolna wole i niektorzy Doradzccy "przymieraja" mozna kopiowac ale wtedy jest odnosnik Na watku dla 40 na 30+ Eva uczyla jak wstawiac material z Youtuba nie pamietam jaka strona chyba 60 albo 80 cos Dzieki Eva ![]() ![]()
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-03-29 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
Z linka na youtube http://www.youtube.com/watch?v=ra1YAzT1bZ8 kopiujesz tylko taki KOD: ra1YAzT1bZ8 Następnie piszesz: [youtube] tu wklejasz ten kod [/ youtube]
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
Ok... mistrz Internetu próbuje...
chyba, że za mało wyrżnęłam, to będę ciąć dalej ![]() chociaż piosenka jakoś słabo działa w kontekście poprawy nastroju po obejrzeniu tego dokumentu... :/ Dzięki Eva ![]() ![]() Dzinek - z twoją pamięcią nie jest tak źle, skoro pamiętasz nawet strony - w przybliżeniu do 20 ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-03-29 o 07:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Można wkleić tylko link, ale wyświetli się jako... tylko link. Poważne tematy poruszasz. Dzięki in vitro wiele zarodków zostało zniszczonych, to standardowa procedura. Poddając się temu zabiegowi wolałabym jednak nad tym nie rozmyślać... Przecież nie przygarnę całej gromadki.
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomina mi to praktykowane w dawnej Sparcie zrzucanie ze skał noworodków słabych albo dziewczynek... Wiem, ze nie mogłabym z czystym sumieniem cieszyć się, jak moja córka dorasta, wiedząc, że jest tylko szczęśliwym przypadkiem, bo przecież równie dobrze mogliby jej się "pozbyc" w szpitalu. Podczas, gdy inne takie potencjalne córki nie miałyby żadnych szans... Byłyby tylko anonimowymi zarodkami, o których się nie pamięta... Tak mnie naszło... chyba chandrę mam...
![]() |
![]() |
#1217 |
Nie depcze krokusów
|
Rozumiem Cię jako człowiek. Rozumiem ich jako naukowiec.
![]() |
![]() |
#1218 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Kurczak - kulki na mole nie zadziałały.. Dlatego poszłam do lekarza, bo nie dawałam sobie z TYM rady ![]() Eva - zapraszam do mnie na pielenie w ogródku (2.500 m) Miłego wtorkowego dnia - boskie słońce rozgrzewa moje schorowane ciało .... dzisiaj wizyta u kosmetyczki... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Gardło mnieee boliiiiiii. Już kurna 10 dni . I ani się nie rozwija , ani nie przechodzi.Mogło by się zdecydować.
Kurczaku ja myślę podobnie. Że to taka "zabawa w króla życia". Co innego gdy następuje poronienie samoistne co innego gdy decydujesz się na taki wybór.Ty będziesz żyć, a ciebie spuszczamy. Nie wiem też jakbym się zachowała gdyby to była 1 metoda posiadania dzieci. Choć myślę,że nie walczyłabym o to takim kosztem i wybrałabym bezdzietność lub adopcję malucha. Rozmowa o luteice, kulkach na mole i lewatywie cudna.Uśmiechu Wam życzę..Papa Kasza kiedy wylatujesz? Sephi jak tam przeszłość, jeśli można pytać. Chyba zniknęła nam Takajb.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
witajcie babiszonki
![]() ja zdycham,naprawdę się czuję jak schorowana staruszka,tak mnie ta noga boli,że w nocy w ogóle nie umiałam spać ![]() ![]() ![]() wybaczcie,że Wam tak ostatnio smucę,ale czasem mam wrażenie,że wszystko co złe skupia się na mnie w jednym czasie. olla oby Ci gardełko przestało dokuczać ![]() a pytasz o moją "ex" przeszłość? na razie przestał się odzywać, więc nie myślę o nim.
![]() |
#1221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja sobie wieczorkiem też zrobię maseczkę... A co tam! ![]() Pewnie jeszcze świętują powrót męża do domu ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1223 |
Nie depcze krokusów
|
Sephinrot - też bym się bała zakrzepicy...
![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Bry piękne straszawe
![]() ![]() Ponadrabiałam, ale chyba mnie przesilenie bierze, bo niiiccccc mi się nie chce, cały dzień o tak wyglądam ![]() a do tego indiańce przybyli w nd, po 22dniach....przyznać się, która taka hojna ![]() ![]() ![]() nie wspomnę, że w week nieco poszalałam ![]() Kurde, nie mogę Wam tu nawet rozsądnego posta sklecić ![]() ![]() Badymko, Seph, Mww kochane kurować starcze odwłoki ![]() Kurczak, ja tej kobiety nie ogarniam...nie nie powiem nic więcej ![]() Miłego dnia babiszony ![]() A właśnie, właśnie... ![]() ![]() ![]() współdzieląca klasę o małe co na zawał nie zeszła ![]()
Edytowane przez agusia8524 Czas edycji: 2011-03-29 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Nie depcze krokusów
|
Aguś - też miałam wcześniej w tym miesiącu... Coś się poprzestawiało w wigwamach.
![]() |
![]() |
#1226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Zbierałam sie po wyjeździe małża tak niespodziewanie dostal telefon i w niedziele odwiozłam go źle mi jak cholera. Do tego najmłodsze moje dziecie od czwartku na antybiotyku wczoraj podjechałam do lekarza bo nie pododobał mi sie kaszel a on do mnie że dziecko ma zapalenie płuc nosz ku... ![]() ![]() Kurczaku czytałam ostatnio BEZ MOJEJ ZGODY Jodi Picoult rodzice podejmuje decyzje o zapłodnieniu in-vitro w celu pobrania krwi pępowinowej dla chorej córki. Zarodek musi mieć dokładnie takie same cechy jak ich chora córka. Postawa matki kiedy córka pozywa ich do sądu...nie pojmuje jak można wykorzystać jedno dziecko do leczenia drugiego dziecka. Polecam bardzo tą ksiązke
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Zadomowienie
|
co za dziwny dzień
![]() ![]() ![]() Takajb dawno Cię nie było faktycznie ![]() Sephi nie daj sobie nic wkręcić, nie ma się co zastanawiać tylko w miarę szybko do lekarza, niech sprawdzi co się dzieje. jakoś nie mam weny do pisania, nie myślę, zajrzę później, może mi się poprawi. albo i nie ![]()
![]() |
#1229 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale jest wiosna ![]() ![]() ![]() ![]() A o książce słyszałam - nawet film był na jej podstawie nakręcony... tyle, ze ani nie oglądałam ani nie czytałam... A na jutro mam zaplanowane spotkanie z bardzo dobrymi kumpelkami, których dość dawno nie widziałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1230 |
Zakorzenienie
|
Kasza leci w czwartek, odwiozła swój komputer w bezpieczne miejsce i póki co korzysta z doskoku z TŻowego kompa
![]() Jutro wyprowadzamy się z naszego "nadmorza", a później pakowanie. Jak ja się zmieszczę w tych 24 (z podręcznym minus waga walizki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Aaa, co do zdechlactwa, to też na to cierpię ostatnio. Może to przez fakt, że wcale nie jest ciepło (choć udaje przez szybę, że jest). Codziennie muszę z sobą walczyć, żeby znów ubierać zimowy płaszcz. Chciałoby się już wiosnę..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.