Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 18:34   #4021
śliweńka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
nie ma czegoś takiego jak mało tłuste mleko.. to pogląd utarty przez lekarzy z lat młodości naszych mam - bo mleko się zmienia podczas karmienia przez pierwsze minuty leci bardzo wodniste - do ugaszenia pragnienia kolejne minuty to takie mleko porównywane do "zupki" a po intensywnych 15 minutach jest takie jak "kaszka" więc wszystko zależy od intensywności i długości jedzenia, dlatego czasem pomaga ściąganie kilka minut mleka przed bezpośrednim przystawieniem dzidziołka
jak dziecko jest starsze to te fazy przechodzenia mleka występują szybciej

no to czemu dziecko jeść nie chciało, moja bratowa cyce jak balony rozrywało jej a dziecko ciągle głodne a po butelce wszystko ok wypił i spał a po cycku darł się, prawie nie spał

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 18:39   #4022
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
no to czemu dziecko jeść nie chciało, moja bratowa cyce jak balony rozrywało jej a dziecko ciągle głodne a po butelce wszystko ok wypił i spał a po cycku darł się, prawie nie spał
jak bym o sobie czytala.... Poza tym rozrywaniem oczywiscie

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 18:40   #4023
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć
Wpadłam na chwilę, miałam wirusa na kompie i nic nie działało, system sformatowany więc komp jest jak nowy czyli nic na nim nie ma, najbardziej szkoda mi zdjęć napiszcie czy coś się wydarzyło bo nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić.

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 18:41   #4024
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem bo nie jestem doradcą laktacyjnym napisałam tylko to co nam podawali - żeby się nie dać zbyć rzekomym chudym czy też mało tłustym mlekiem
może nie chciało jeść bo nie potrafiło ssać - piersi inaczej się ssa niż smoka, może piersi miała twarde - z nadmiaru mleka i nie potrafiło dobrze złapać a może było leniuszkiem - przy piersi się musi namachać żeby się na jeść z z butelki tak łatwo leci... nie wiem gdybam
Stary 2011-03-29, 18:43   #4025
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 18:49   #4026
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

Cytat:
nie wiem bo nie jestem doradcą laktacyjnym napisałam tylko to co nam podawali - żeby się nie dać zbyć rzekomym chudym czy też mało tłustym mlekiem
może nie chciało jeść bo nie potrafiło ssać - piersi inaczej się ssa niż smoka, może piersi miała twarde - z nadmiaru mleka i nie potrafiło dobrze złapać a może było leniuszkiem - przy piersi się musi namachać żeby się na jeść z z butelki tak łatwo leci... nie wiem gdybam
ja przy mojej stawiam na leniuszka...

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:26   #4027
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
wcześniej im się z kasą ie przelewało a i tak kupowała ciuchy dlatego nie starczało im na życie i brat też musiał wyjechać za granicę a bratowa ma wykształcenie podstawowe więc szybko pracy by nie znalazła w Polsce przed ciążą pracowała w stolarni
Ja mam takich znajomych z Irlandii,którym nie starczało kasy na jedzenie i pieluchy dla dziecka i mama im z Polski przysyłała a zarabiali oboje 800 euro tygodniowo ...

goldi a Ty nie jesteś zadowolona z tych krzeseł?

Tż się wściekł,że tyle piszę o nim na forum i zabronił mi wiecej pisać
Więc powiem tylko tyle,że warunki,które mu zaoferowano na dzień dziesiejszy są bardzo dobre.
A z mojej rozmowy nici,oczywiscie akwizycja...odechciewa sie normalnie.No nic jutro szukam dalej.

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:31   #4028
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,Tż dostal tą pracę,zaczyna w następnym tygodniu
Super!!!

A jak Twoja rozmowa?

Anika, trzymam kciuki za Was i za jutrzejszą wizytę u lekarza.

Mi już lepiej. Zjadłam pyszny obiad i od razu jakoś humor mi się poprawił Ale ciężko było, oj ciężko. Już dawno nie miałam takiego dnia.

W końcu kolegę przeprosiłam, ale jak wychodził to znowu mnie wyprowadził z równowagi i też nie wytrzymałam... ale tym razem byłam milsza

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Cytat:
Ja mam takich znajomych z Irlandii,którym nie starczało kasy na jedzenie i pieluchy dla dziecka i mama im z Polski przysyłała a zarabiali oboje 800 euro tygodniowo ...

Więc powiem tylko tyle,że warunki,które mu zaoferowano na dzień dziesiejszy są bardzo dobre.
A z mojej rozmowy nici,oczywiscie akwizycja...odechciewa sie normalnie.No nic jutro szukam dalej.
Mój mąż jest lepszy - żyje w błogiej nieświadomości. Nie popiera mojego wizazowania

Cieszę się, że mąż znalazł pracę z takimi fajnymi warunkami i trzymam kciuki za Ciebie. Szkoda, że tym razem się nie udało

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:46   #4029
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
eh znow sie poryczałam, teraz ze wzruszenia, dobrze ze w was mam choc wsparcie

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ----------

goldi ja bym biała kupiła, bedzie mniej widoczna miedzy białymi forontami

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ----------

klionku a tak miałam pytac juz dawno mi chodziło po glowie... jak sie skonczyła historia z plamami po skórzanych spodniach na krzesłach?
doczysciła je czyms mama?
Nie płakusiaj I myślę, że na wsparcie tutaj zawsze możesz liczyć

Cytat:
Gratulacje

Cytat:
w takim razie tym bardziej białą

wow super, a jak twoja rozmowa?

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

właśnie padłam....
na tvn style w mieście kobiet - baby gadają o feng shui - i laska powiedziała że przyszła do niej jakaś pani powiedziała że ma wywalić z domu lampe - wiatrak no i ona to zrobiła i dzięki temu zaszli w ciąże - bo przez to nie mogli...

druga powiedziała że kazali jej zawiesić 2 gołąbki na ścianę i dzięki temu ma faceta...

boż z całym szacunkiem dla wierzących w to ale to jakieś hokus pokus dla mnie...

srutututu pęczek drutu

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
(...)
biedna .. przytulam mocno
(...)

Cytat:

Toż to prawie głodowa pensja przecież
Stary 2011-03-29, 19:48   #4030
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Super!!!

A jak Twoja rozmowa?

Anika, trzymam kciuki za Was i za jutrzejszą wizytę u lekarza.

Mi już lepiej. Zjadłam pyszny obiad i od razu jakoś humor mi się poprawił Ale ciężko było, oj ciężko. Już dawno nie miałam takiego dnia.

W końcu kolegę przeprosiłam, ale jak wychodził to znowu mnie wyprowadził z równowagi i też nie wytrzymałam... ale tym razem byłam milsza

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ----------

Mój mąż jest lepszy - żyje w błogiej nieświadomości. Nie popiera mojego wizazowania

Cieszę się, że mąż znalazł pracę z takimi fajnymi warunkami i trzymam kciuki za Ciebie. Szkoda, że tym razem się nie udało

hehe no co Ty ,to nieźle się musisz konspirować

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 20:25   #4031
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Moj wie i tylko jęczy znowu na wizażu siedzisz.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 20:36   #4032
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tak samo jak mój, ale jak on godzinami przegląda na necie wiadomości sportowe to jest dobrze

A tak w ogóle to dobry wieczór. Wpadłam na chwilę, bo mąż na trening piłki nożnej poszedł (gra w takiej amatorskiej lidze naszego miasta, ale ich mecze są transmitowane przez tv zabrze hehe), a ja położyłam Bartusia spać posprzątałam trochę i nadrabiam zaległości

Edytowane przez kwiatuszekk88
Czas edycji: 2011-03-29 o 20:39
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 20:39   #4033
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

jesli chodzi o net, to my sobie z mężem nie przeszkadzamy. On siedzi i gra na konsoli na ja z wami na wizażu. Od piątku się tylko wszystko zmieniło, bo ja zamiast z wam to siedzę i czytam książki

Generalnie to się chyba za bardzo wczułam w to co czytam. Nie dość, że nie mogłam się od książki oderwać to jeszcze połowę przeryczałam. Dopiero jak już liter przez łzy nie widziałam, to zrobiłam sobie teraz przerwę na herbatkę. Ale na bank jeszcze dziś do niej wrócę.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 20:44   #4034
kasiaher
Wtajemniczenie

hej wam
matko jakoś tak ciężko wbić mi się w rozmowę, zauważyłam że jednak bez laptopa da się żyć i jakoś odzwyczaiłam się od internetu wolę robić inne rzeczy np. spacerek z synkiem albo pucowanie domu

żabcia super tarasik , ale mój Dominik miał by tam raj a ja cały czas na oku
madzialenka dobre gołąbki? ja się zabieram od dwóch dni żeby zrobić ale nie mam jakoś weny
cosik miałam jeszcze napisać , ale pamięć krótka
acha ana jak tam praca ?tzn jej pisanie ?
anika dzieciaki to takie lenie że szok, mój np. teraz dopiero nauczył się sam trzymac butelkę tzn jakieś 3 tygodnie temu no... może więcej , a tak mamusia musiała trzymać
scio jak tam samopoczucie ? który to tydzień już?
gucia czyż by sprawy zawodowe cię tak wyprowadziły z równowagi?
co to za dobry obiadek miałaś że ci tak poprawił humorek ?
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 20:45   #4035
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kasia dobre, dobre w sosie pomidorowym

Stary 2011-03-29, 20:51   #4036
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc Kasiu, chyba Cię ściągnęłam myślami, bo właśnie miałam pisać, ze się dawno nie odzywałaś.
U mnie samopoczucie srednie, zgaga, mam mdłości i ogólnie jakaś taka słaba jestem.
U mnie 26 tydzień trwa

Agatka jest już z nami
Stary 2011-03-29, 20:53   #4037
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
hehe no co Ty ,to nieźle się musisz konspirować
Ne, on po prostu nie czyta, nie pyta więc ja go nie uświadamiam Wie, że z Wami piszę i na tym jego wiedza się kończy

Kasiu, raczej nie sprawy zawodowe, a ludzie, którzy potrafią w ciągu 2 dni zadać to samo pytanie kilkanaście razy. Ile można! Poza tym tak już czasem mam, że jak ktoś i zadaje oczywiste pytanie to ja wymiękam i się wkurzam, a jak sobie uświadomię, że ktoś może na prawdę czegoś nie wiedziec to mi głupio... Ale dzisiaj nie mieli prawa nie wiedzieć

A co do obiadku, to ryż z sosem (pieczarki z cebulką, z lazurem i śmietanką 30 . Po świętach dodam kurczaka i będzie już w ogóle rewelacyjne )

Stary 2011-03-29, 20:54   #4038
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia a nie jesz teraz mięska przez post??

Stary 2011-03-29, 20:59   #4039
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia a nie jesz teraz mięska przez post??
hmm, raczej nie przez post. Ale raz w roku robię sobie detoks od mięsa i zawsze robię to w trakcie postu, bo dokładnie są wymierzone ramy i tak już od ładnych kilku lat

Kasia, nie wiem jaki masz przepis na gołąbki bez zawijania, ale ja mam bardzo dobry od jednej z wizażanek -rewelacyjne wychodzą, chcesz?

Stary 2011-03-29, 21:01   #4040
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia ja generalnie nie przepadam jakoś za mięsem. Tzn. nie to, ze nie lubię, ale jakbym miała go nie jeść to nic by nie było. Ale jakoś nigdy nie miałam takiego postu. Mąż też tak pości?? Razem łatwiej, najgorzej jak jedno drugiemu robi smaka

Stary 2011-03-29, 21:07   #4041
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia ja generalnie nie przepadam jakoś za mięsem. Tzn. nie to, ze nie lubię, ale jakbym miała go nie jeść to nic by nie było. Ale jakoś nigdy nie miałam takiego postu. Mąż też tak pości?? Razem łatwiej, najgorzej jak jedno drugiemu robi smaka
A coś Ty! Mąż powiedział, że on nie będzie się męczył

Wiesz co, nawet mnie nie ciągnie. CZasem jak zrobi sobie pyszności to faktycznie bym spróbowała ale bez szału. Nie brakuje mi. A z mężem o tyle jest dobrze, że tak jak już kiedyś pisałam, dla niego też istnieje obiad bez mięsa. Więc jak ja gotuje to je ze mną. Czasem gotuję dla nas to samo tylko dla nieggo osobno mięsko i już.

I ja też zdcysowanie mogę żyć bez mięsa - ale wiesz, inaczej jest kiedy robisz to nie świadomie (i np przez kilka dni nie jesz mięsa) a inaczej kiedy zaczynasz się pilnować i już kawałek boczku w jakiejś potrawie Ci nie odpowiada, idziesz do restauracji i masz ochotę na wołowinkę, a tu nici.

Stary 2011-03-29, 21:07   #4042
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasia dobre, dobre w sosie pomidorowym
mhhh... pycha

Cytat:
Czesc Kasiu, chyba Cię ściągnęłam myślami, bo właśnie miałam pisać, ze się dawno nie odzywałaś.
U mnie samopoczucie srednie, zgaga, mam mdłości i ogólnie jakaś taka słaba jestem.
U mnie 26 tydzień trwa
ach no widzisz
ach uroki ciąży

Cytat:
Ne, on po prostu nie czyta, nie pyta więc ja go nie uświadamiam Wie, że z Wami piszę i na tym jego wiedza się kończy

Kasiu, raczej nie sprawy zawodowe, a ludzie, którzy potrafią w ciągu 2 dni zadać to samo pytanie kilkanaście razy. Ile można! Poza tym tak już czasem mam, że jak ktoś i zadaje oczywiste pytanie to ja wymiękam i się wkurzam, a jak sobie uświadomię, że ktoś może na prawdę czegoś nie wiedziec to mi głupio... Ale dzisiaj nie mieli prawa nie wiedzieć

A co do obiadku, to ryż z sosem (pieczarki z cebulką, z lazurem i śmietanką 30 . Po świętach dodam kurczaka i będzie już w ogóle rewelacyjne )
co ja na ten temat wiem , hahaha pracowało się z różnymi ludźmi
muszę zmienić mój jadłospis widze bo jakiś taki typowo polski
heheheh

Cytat:
hmm, raczej nie przez post. Ale raz w roku robię sobie detoks od mięsa i zawsze robię to w trakcie postu, bo dokładnie są wymierzone ramy i tak już od ładnych kilku lat

Kasia, nie wiem jaki masz przepis na gołąbki bez zawijania, ale ja mam bardzo dobry od jednej z wizażanek -rewelacyjne wychodzą, chcesz?
robiłam kiedyż z pomyśłu na.... ale dawaj mam wszytsko , zaopatrzyłam się w każdy składnik do gołąbków
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:12   #4043
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
robiłam kiedyż z pomyśłu na.... ale dawaj mam wszytsko , zaopatrzyłam się w każdy składnik do gołąbków
to te są o niebo lepsze, i oczywiście przepis naszej Anulki

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=488

(ja tylko czasem kapustkę parzę, żeby była szybciutko miękka )

Stary 2011-03-29, 21:12   #4044
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Gucia ja z lenistwa nie chciałabym gotować dwóch obiadów dla mnie z mięsem dla męża bez. On by spokojnie zjadł kilka dni bez mięsa ale.... cały post nigdy w życiu w sumie ostatnio to ja mięsko tylko na obiad jadam. Na śniadanie i kolacje serki, dżemiki, kiełki

Stary 2011-03-29, 21:16   #4045
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia ja z lenistwa nie chciałabym gotować dwóch obiadów dla mnie z mięsem dla męża bez. On by spokojnie zjadł kilka dni bez mięsa ale.... cały post nigdy w życiu w sumie ostatnio to ja mięsko tylko na obiad jadam. Na śniadanie i kolacje serki, dżemiki, kiełki
dlatego też nie narzekam A jak robię jakiś sosik to nic mi nie przeszkadza, żeby na osobnej patelni przesmażyć mu np kurczaka i da się!
No ja też jestem serowa, za to żadne jogurty i serki nie wchodzą grę Ale kanapeczka z serkiem, dobrą szyneczką i rukolą, ooo tak

Stary 2011-03-29, 21:25   #4046
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Mądre moje koleżanki, czy któraś z Was wie ile się maksymalnie czeka na zwrot podatku
Bo złożyłam niedawno pit i się zastanawiam, czy mi zdążą do porodu wysłać kase

Agatka jest już z nami
Stary 2011-03-29, 21:40   #4047
bzyczka1
Zakorzenienie

Scio mają czas do 3 miesięcy.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:55   #4048
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to się cieszę

mój wie o wizazowaniu i mówi - znowuuu ale z uśmiechem i często pyta co u was co poniektóre kojarzy z opowieści

Cytat:
Mądre moje koleżanki, czy któraś z Was wie ile się maksymalnie czeka na zwrot podatku
Bo złożyłam niedawno pit i się zastanawiam, czy mi zdążą do porodu wysłać kase
do 3 mce

dziś byłam 2 raz na zumbie i jest lepiej niż było ostatnio dupa mnie boli
Stary 2011-03-29, 21:58   #4049
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
super wiadomosc od gina

Ty tez gralas?
U mnie mezul jedzie w ta niedziele a kobietki ida na zakupy w tym czasie chociaz moze i ja kiedys zagram

ja mam w planach kupic mezulowi jakis fajne paintballowe ubranie na urodziny .. zobaczymy czy do maja bedzie dalej sie tak tym jaral

atomufka - super wiesci! brawa dla Tzeta
kiedys grywalam, a teraz oczywiscie nie

superowa przestrzen na dzialce

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
klion - fajnie ze z dzidzia wszystko ok, a Ty sie nie martw tez malenstwo musi kiedys spac!

ania84
- o to dzien pelen wrazen, dobrze ze przynajmniej w kilku udalo ci sie zostawic podania. U mnie jest podobnie w okolicy trzeba czekac az ktos pojdzie na emeryture...ahhh

atomufko
- brawo dla meza za prace! super!

agus
- to mala juz chce wyjsc na swiat po malutku pamietam taki bol jak sie Tomus wstawial w kanal rodny. Mialam wrazenie ze mi ktos od srodka jakby raczkami grzebie w pochwie haha
no to ja tez mam taie uczucie
Cytat:
cześć

Zabcia fajnie to wygląda. Duża przestrzeń.

a ja dziś @ ale na szczęście nic a nic nie boli aż się boję co to może być jak odstawię tabsy.
jak odlozylam tabsy to @byly troche dluzsze i obfitsze
ale nie bolalo tak jak kiedys

Cytat:
super

u mnie byl armagedon

wczoraj kolo 23 zaczelam sie zle czuc-potworne mdlosci..

polozylam sie, nie spalam dlugo
to byl oniec spania
w koncu kolo 2 w nocy mialam potworna biegunke, pozniej ledwo zdazylam dobiec do toalety wymiotujac
i tak po 5 razy z kazdego razu

o 7 rano nadal.. wiec dzwonie do lekarza rodzinnego sie arejestrowac, od 8 przyjmuje wiec mam przyjechac bo o 7.45 rejestruja na mijescu
10 ludzi przede mna, moja kolej, uslyszalam NIE MA MIEJSC, ja mowie jak niue ma, 20 minut temu kazala mi pani przyjechac, no ale juz nie ma miejsc zreszta widziala paniiile ludzi przed pania bylo - ale niikt do dr G.
no okej
maz za mna wola, chodz agnieszka jedziemy do szpitala
a ja do niej - w 9 miesiacu ciazy odmowi pani kobiecie wizytyt u lekarza, dziekuje pieknie i oposzlam
a tamta zaczela wolac, ze mam przyjsc jak bedzie konczyl dyzur
3 godziny, a ja moglam sie odwodnic - w ciazy
co za debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzwonie do poloznej ze SR co robic, a ona na IP bo moj lekarz ma dyzur, zbadal mnie i mowi, ze jelitowka bo wczoraj bylam u moich rodzicow w pilnej sprawie i byla ta siostra z grypa zoladkowa ale nawet do niej nie podchodzilam, gadalam z nia ale na oleglosc 3 m, noi nic trudno

mam nifuroksazyd i gastrolit
wzielam te paskudne leki i wszystko zwymiotowalam
pozniej znow wzielam i do teraz ok
cisza
czuje sie fatalnie
Stary 2011-03-29, 22:46   #4050
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam kochane za wszystkie pocieszki mam nadzieję że dzidziuś rzeczywiście spał. Przed następną wizytą postaram się trochę poszaleć żeby nie zasnął.
Płci jeszcze niestety nie znamy.
klionki ja na kazda wizyre u gina obowiazkowo oprocz katy ciaze zabieralam - snikersa zeby dzidziol sie ruszal i zebym popatrzala jak fika

Cytat:
To samo miałam proponować. Ja zawsze dostaje kopniaka po czymś słodkim

Kasiu ja myślę, ze u Ciebie chłopak siedzi

A ja poproszę o kciuki w jednej sprawie, znalazłam okazyjnie wózek i boje się, ze się baba rozmyśli, wiec trzymajcie kciuki, jutro tam jedziemy, zeby wszytsko poszło po mojej mysli
kciuki

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
4 gilberty białe

no to super myślę, że dużo zależy od nastawienia tż pewnie gdyby mój wreszcie poczuł silny instynkt to też bym się zdecydowała piszę ,,silny" bo on ma instynkt i często mówi o dziecku ale w przyszłosci, po remoncie, po podwyżce... po.... na razie jest projekt:dom, i musze czekać na projekt: dziecko

musicie mi coś doradzić. Muszę kupić szybko lodówkę i pralkę (obie będą stały w kuchni w odległosci 120 cm) kolejność: pralka, szafka, zmywarka, lodówka - gdzie szfka i zmywarka z białymi frontami meblowymi Lodówkę chcę srebrną- to nie podlega dyskusji, a pralkę? Białą czy srebrną? Z jednej strony obok pralki będa dwie białe szafki, więc biała by się tak nie rzucała w oczy, ale jakoś białe mają rózne odcienie i np. żółkną po kilku latach (u mojej mamy np.) Załączam fotki pogladowe - co myślicie?
jak dla mnie to biala mi bardziej pasuje

Cytat:
super

Cytat:
moj podobnie, ale tak jak Martucha - pisala - mowi "znowu" isie smieje

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kiedys grywalam, a teraz oczywiscie nie

superowa przestrzen na dzialce

no to ja tez mam taie uczucie
jak odlozylam tabsy to @byly troche dluzsze i obfitsze
ale nie bolalo tak jak kiedys

super

u mnie byl armagedon

wczoraj kolo 23 zaczelam sie zle czuc-potworne mdlosci..

polozylam sie, nie spalam dlugo
to byl oniec spania
w koncu kolo 2 w nocy mialam potworna biegunke, pozniej ledwo zdazylam dobiec do toalety wymiotujac
i tak po 5 razy z kazdego razu

o 7 rano nadal.. wiec dzwonie do lekarza rodzinnego sie arejestrowac, od 8 przyjmuje wiec mam przyjechac bo o 7.45 rejestruja na mijescu
10 ludzi przede mna, moja kolej, uslyszalam NIE MA MIEJSC, ja mowie jak niue ma, 20 minut temu kazala mi pani przyjechac, no ale juz nie ma miejsc zreszta widziala paniiile ludzi przed pania bylo - ale niikt do dr G.
no okej
maz za mna wola, chodz agnieszka jedziemy do szpitala
a ja do niej - w 9 miesiacu ciazy odmowi pani kobiecie wizytyt u lekarza, dziekuje pieknie i oposzlam
a tamta zaczela wolac, ze mam przyjsc jak bedzie konczyl dyzur
3 godziny, a ja moglam sie odwodnic - w ciazy
co za debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzwonie do poloznej ze SR co robic, a ona na IP bo moj lekarz ma dyzur, zbadal mnie i mowi, ze jelitowka bo wczoraj bylam u moich rodzicow w pilnej sprawie i byla ta siostra z grypa zoladkowa ale nawet do niej nie podchodzilam, gadalam z nia ale na oleglosc 3 m, noi nic trudno

mam nifuroksazyd i gastrolit
wzielam te paskudne leki i wszystko zwymiotowalam
pozniej znow wzielam i do teraz ok
cisza
czuje sie fatalnie
agusku uwazaj na siebie!
dobrze ze juz jest OK
a w tej przychodni to bym wszystkich powstrzelala

Dzis mialam fajny dzien na zajeciach, dzieciaki juz sie coraz bardziej do mnie przyzwyczajaja i dzis nawet udalo mi sie je calkiem oderwac od mamusek nawet najwieksza placzke
Jejuuu jak mnie plecy bola, szczegolnie w gornym odcinku od noszenia mojego klopsika Tomcia... wazy juz prawie 7,5kg wiec jest co dzwigac...

---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Mamuski drogie - szcegolnie te troche wiekszych szkrabow. Czy macie cos takiego jak krzeselka do karmienia? cos w tynm stylu:
http://allegro.pl/moolino-krzeselko-...515938629.html
Czy to jest faktycznie przydatna rzecz i warto to kupic??
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości