|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku | |||
| Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. |
|
19 | 33,33% |
| Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. |
|
23 | 40,35% |
| W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. |
|
2 | 3,51% |
| W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. |
|
0 | 0% |
| Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. |
|
5 | 8,77% |
| Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. |
|
1 | 1,75% |
| Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. |
|
0 | 0% |
| Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. |
|
5 | 8,77% |
| Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. |
|
1 | 1,75% |
| Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011
Dziewczyny czy body z H&M są dobre jakościowo? Bo nie są takie tanie, ale może warte swojej ceny?
|
|
|
|
#2132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2134 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Faktycznie, dawno jej nie było... Ona coś pisała, że ma mało czasu, żeby na wizaż wchodzić ![]() Ja to chyba ślepa jestem, bo nie widzę ale wierzę na słowo![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#2135 |
|
Raczkowanie
|
Ja kupuję dużo używanych i nie wiem, z czego to wynika, ale body z h&m są często zmechacone i wyblakłe, za to z innych firm typu GAP czy Next trzymają się nieźle. Pewnie dużo zależy od prania i częstości używania, ale przerzuciłam już tego w sumie kilka ton przez ostatnie miesiące i wydaje mi się, że gdyby jakość była wyraźnie lepsza, to byłoby to zauważalne. Więc jak dla mnie to po prostu zwykła bawełna w fajne wzorki.
|
|
#2136 |
|
BAN stały
|
H&M warto kupić.Bawełenka super!!!
Poszłam sobie na podwórko włosy ściać,umyłam i wyszłam na podwórko głupia.Czekam na skutki głupoty. Ale ja już nie daję rady siedzieć!!! Połąziłam,posprzatałam i szyjka mnie boli.Jak mnie to wkurza. Scio jak Ci słabo,to weź sobie z 2 łyżeczki miodu Zmalowana i jak,i co? |
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
Ja juz ubrana, czekam na męża, który jak zawsze przed wyjściem ma sto rzeczy do zrobienia, własnie mu się przypomniało, ze musi spławik pomalować
![]() Nerolko Ja tez polecam body z h&m, ja w ogóle bardzo lubie tą firmę. |
|
|
|
#2138 |
|
Zadomowienie
|
hej przyszlam tylko na chwilke wiecie jade zaraz do. mojej pracy po wyplate jestem ciekawa co mi szefowa powie ciekawego i ile wyplaci pensji,) trzymajcie kciukasy odezwe sie jak wroce
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
ja też bardzo lubie rzeczy H&M i nie tylko dzieciece ale i dla dorosłych......
|
|
|
|
#2140 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet strzałeczką zaznaczony
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No pewnie ze dobry napewno (nie wiem czy razem czy oddzielnie) sie ucieszy, jeśli nie dasz rady zorganizować jakiegoś wyjazdu, do tego jakiś prezent w postaci upominku.NATKA jakością moim zdaniem nie różnią się od innych firm, super ciuszki, fajne wzorki ale cena nie dla mnie, wole lumpeksy ![]() ![]() Zmarnowałam dzisiaj dzień, a rano miałam plana ze okna umyje. Zrobiłam tylko obiad, i tez podchodziłam 4 razy do tego, byłan na krótkim spacerze, nawiało mi w uszy i poszłam spać. Zmian czasu na mnie źle wpływa, chodzę śpiąca i bez sił, zupełnie jak na początku ciąży. Takiego mi smaka na bigos narobiłyście, jutro kupię kapustę i zrobię. Nie mogę sie patrzec w lustrze na swoja wielką dooopę!! |
|
|
|
|
#2142 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam wielką. Śmieję się (a czasami płaczę) , że doopę mam taką samą jak brzuch
|
#2143 |
|
Rozeznanie
|
dzis to chyba pekne jem i jem i tak od wczoraj,az sie boje jak na wage w piatek stane masakra.....
dzidziol dzis jakos malo ruchliwy wczoraj sie wyszalal i w dzien i w nocy nie dal spac tak rzadzil w srodku ![]() musze kupic jakies nowe ciuszki dla siebie,bo ciasnawo sie juz robi w starych,macie moze jakis sprawdzonych sprzedawcow na allegro? |
|
|
|
#2144 |
|
Zadomowienie
|
No strzałkę widzę, ale kurcze reszta jakoś mi się zlewa. Jestem ślepa i wybrakowana
|
|
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
posprzątałam w domku trochę i padłam
![]() zaraz Wam wrzuce fotki zdobyczy lumpkowych z wczoraj bo u mnie było po 1zł i nawet nawet było w czym wybierać ![]() edit: fotki dodane ![]() bluza z uszkami welurkowa jest przesłodka - nie mogłam się oprzeć ![]() różowy bodziak bez rękawków na upalne lato jak znalazł pajac welurowy - bałwankowy na chłodniejsze miesiące jesienne - jest na 3-6mcy ale tak wydaje mi się duży to powinna Julka w nim trochę pochodzić różowy pajac 3-6m-cy różowe spodenki 0-3 m-ce 3 pary półśpiochów 0-3 dwa niebieskie i jedne bladoróżowe - dziewczynka też w niebieskim pięknie wygląda kupiłam jeszcze bluzeczkę w takim trawiasto zielonym kolorze w kwiatuszki odcinana pod biustem i brzuszek się jeszcze trochę czasu zmieści ale jej już nie ma na foto bo w praniu jest, jak za 1zł to same cuda, no nie?stwierdziłam że w Rze jak jest po złotówce to jeszcze można w czymś wybrać a u nas w mielcu to po 1zł to same brudne i zniszczone rzeczy widziałam, byle co jednym słowem. dzisiaj byłąm tez przelotem bo nowy towar ale nie mieli żadnych spodni ciążowych akurat a w inne rzeczy się nie zagłębiałam bo nie miałam czasu na grzebanie
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2011-03-29 o 18:44 |
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe ja tylko siedze i sie opycham, do tego przed snem, słodycze to mój nieodłączny towarzysz, jem 2x tyle co tż. Nie mam silnej woli i nie potrafię sobie odmówić słodkości. Zawsze byłam święcie przekonana ze w ciąży za dużo nie przytyje, to dopiero 25 tydzień a ja boje sie zważyć, poczekam do piątku do wizyty.Ale będziemy się martwić po porodzie zbędnym tłuszczem. |
|
|
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() wróciłam niedawno do domu, nie powiem bo głodna i zmęczona..i wzięłam się za mycie okien chyba z rozpędu bo inaczej by mi się nie chciało już. Ale teściowa się zapowiedziała w sobotę to stwierdziłam że wymyję, żeby nie było jakiegoś ale.. jak nie przyjedzie to już będzie przynajmniej z głowy a swoją drogą to trochę wam czasem zazdroszczę teściowych...moi mam wrażenie że niespecjalnie się interesują tym że będą mieć wnuka (poza pomysłem na wybieranie imienia może mi tylko hormony znów głupieją ![]() ela_84 nie wiem skąd koleżanka takie wnioski wysnuła, ale po witaminach się NIE tyje... Natka, madzia1k1, super że wszystko w porządku Madziulka, bardzo fajne zdjęcie. A ja najpierw zauważyłam co trzeba a dopiero potem szukałam strzałki o której pisałyście Mój TŻ łóżeczko złożył w sobotę, fakt że sobie przy tym pogadał ale stwierdził że złoży bo wtedy do łóżeczka się da część rzeczy i nie będą tyle miejsca zajmować. (Bez pościeli i materaca żeby się nie kurzyły).
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-03-30 o 07:53 Powód: poprawki |
|
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2149 |
|
BAN stały
|
Witam, witam, ja już po wizycie
I tak chyba nic nie wspominałam, więc nikt nic nie wiedział Nadal mamy dziewczynkę, a nazywać się będzie Katarzyna Kaja ... Taka decyzja podjęta została wczoraj na kolacji u teściów. Mała rośnie dobrze, jest na pewno księżniczką. Gratuluję poznanych płci
|
|
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
beata - super zakupki
czy to normalne ze ja ciagle jem jem i jem ciagle chodze glodna jakis horror i z moich 1,7 zrobilo sie juz 2,5 a to dopier o20 tc |
|
|
|
#2151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Super, że wszystko w porządku i że dzidzia płci nie zmieniła
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Zadomowienie
|
hej
wrocilam rozmowa z szefowa super.wiecie kolezanka urodzila dzis dzidzie i jakie bylo jej zdziwienie otoz od 5 miesiaca na kazdym usg mial byc chlopczyk i co? urodzila sliczna coreczke to dowcip co
|
#2153 |
|
Wtajemniczenie
|
Beatka świetne zakupy
![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Kurczę jednak do samego porodu nie można być pewnym...
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję Cytat:
mój maż mówi do mnie w żartach "mój prosiaczek" hehe~~*~~ Kochane położyłam się na chwilę i brzuch mi się tak zdeformował ![]() tak się okropnie wystraszyłam, że zawołałam mojego męża i pytam czy też to widzi, a on że tak aż rękę przyłożył,czy wszystko ok Czy to może dzidzia się tak zrobiła, czy mięśnie jakieś ??Jestem w 22 tyg ![]() Ale jeszcze nie widziałam jak dziecińka się rusza, czuję ją owszem ale co podniosę bluzkę to cisza, wstydnisia
|
||
|
|
|
#2156 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny mam teraz 42 dni l4 az tyle lekarz mi dal czy to prawda ze zus sie moze doczepic i zakwestionowac zwolnienie?
|
#2157 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak mam na skierowaniu Krzywa cukrowa 2-pkt 75g tzn. że rano mi pobiorą krew, potem walne 75g glukozy i po godzinie jeszcze raz mi pobiora krew ?? Bo jest na tym skierowaniu jeszcze Krzywa cukrowa 3-pkt i to wtedy pobieraja 3 razy ?? Dobrze kombinuje
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2011-03-29 o 19:10 |
|
|
|
#2158 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurde, żeby tylko naszej Majce jakieś jajca nie wyrosły |
|
|
|
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gdzie się Bartessa podziewa? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.

Zakończone: 2

mały goni mi dosłownie po całym brzuchu nie ma litości
idę zjeść śniadanie mleko i bułeczka z szynką

i z moich 1,7 zrobilo sie juz 2,5 a to dopier o20 tc