|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Dziewczyny, przyznaję się bez bicia... nie nadrobiłam zaległości weekendowo- poniedziałkowych. Nic mnie nie usprawiedliwia, za to wszystko serdecznie żałuję i postanawiam się poprawić... ale dopiero jak mi minie mania na malutką siostrzenicę...!!!!
Chatka propozycja tematu bardzo bardzo ok Jak na nazwę kolejnego wątku super!Wódki, wódeczki... ja tam za tadzikiem jestem. Ponoć dobry, finansowo tez ciekawy. W czasach gdy jeszcze znałam się na wodzie Wyborowa była najlepsza (Finlandia oczywiście też superowa, ale trza na promocje uważać!!!), tylko jak dobra gorzała to i cena dobra. Sobieski czy Smirnoff też ok. Do czystej de lux przekonać się nie umiem, mimo bardzo pozytywnych opinii. Bols, absolwent odpadają... bleee. No i o innych z niższej cenowej półki pisac nie będę ![]() Jako Panna Młoda popijać będę białe martini lub białe półwytrawne/wytrawne wino, żeby sukni nie poplamić. Normalnie kazałabym sobie mojito zrobić, ale wtedy umiaru bym nie miała... A Pan Młody max 5 kielonków, a że goście nas znają bardzo dobrze z propozycją nieustannego picie nie będą się ważyć przyjść ![]() ![]() ![]() Etykiety na weselną. Będą. Jeśli się uda na przeźroczystym przylepnym papierze gustowny czarny/ złoty napis Wódka weselna ilość % wystarczająca i wsio!! A dlatego bedą, by było wiadomo, że weselna! Goście dostaną do domku i nie pomylą z żadną inną. I tu taka mała anegdota. Kuzyn nemecki z wesela mojej sis trzymał 1,5 lroku wódke do swoich 30 urodzin. I był to trunek specjalny, bo wesely!!! Całemu niemieckiemu towarzystwu się chwalił. A na TŻtów proszę mi tu nie narzekać ![]() Szanuj chłopa swego, mogłaś mieć gorszego!!!!U mas to ostatnio ja jestem ta gorsza, bo hormony uderzają, ale wspólnie monitorujemy sytuację i co najważniejsze kochamy się bardzo!!!!!!!!! A, nabyłam najnowszy album Brodki i delektuję swoje wrażliwe uszyska!!! ma bestia potencjał, może kiedyś sięgnie geniuszu pokroju Nosowskiej i będę z niej jeszcze dumniejsza, ot co!
|
#4502 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
7kg w 18 dni...no brawo super wynikja na słowo dieta od razu jestem glodna
|
|
|
|
|
#4503 |
|
Zadomowienie
|
Co do picia, to ja właśnie tego się najbardziej obawiam. Kiedyś jak byłam na weselu i na głoda wypiłam kielonka, bo to toast był za parę młodych, to tak mnie siekło, że nie pamiętałam co jem na obiad. Okropne przeżycie. Więc, albo specjalną butelkę z wodą sobie weźmiemy, albo winko. Ja to uwielbiam wina. Tylko co, chodzić z tą swoją butelką wody po gościach i pić toasty z osobnej butelki? Nie wiem, jak to wygląda na weselach
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my raczej wódki też pić nie będziemy, mój Tż nie pije alko, czasem tylko piwo, ja za czystą nieprzepadam więc....zostaje woda i wszyscy beda zadowoleni
|
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i się umówię z TŻtem że on będzie polewał znajomym wódkę a ja w tym samym momencie będę polewać wodę niby żeby szybciej było ;p to wtedy się nie skapną ;p a jak sie kapną to powiem że jestem na jakiś tabletka uspokajających czy że mnie głowa bolała wziełam prochy i nie mogę pić i powiem że jak coś to po weselu się umówimy i się napijemy ;p żeby nikogo nie urazić ;pA i na pewno wypiję ze 2-3kieliszki wina poza tym mam bardzo mocną głowę ;p więc bez problemu
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-29 o 15:30 |
||
|
|
|
#4508 |
|
Podróżniczka
|
Ja się tym nie piciem z gośćmi weselnymi nie przejmuję. Chyba jasnym jest, przynajmniej dla mnie i mojego TŻta, że na własnym weselu raczej nie zalicza się przysłowiowego "zgona". Mam wrażanie, że każdy powinien o tym wiedzieć tak więc nie picie toastów ze wszystkimi, a jeśli już zajdzie taka konieczność - odmowa gościom powinna być przez wszystkich zrozumiała i zaakceptowana, także nie widzę konieczności przejmowania się tym i "podstawiania" butelki z wodą zamiast wódki, żeby "oszukać" innych
W razie czego, jeśli w ogóle, najlepiej zapowiedzieć że się nie pije na weselu i koniec. Każdy powinien to zrozumieć.
|
|
|
|
#4509 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale miałam nadrabiania
![]() vesna84- witaj ![]() Cytat:
Cytat:
Ale ja mam frajdę z szukania, poza tym zdaję sobie sprawę z tego, że zostało jeszcze dużo czasu i na razie szukam pomysłów i inspiracji - przy konkretach myślę, że TŻ bardziej mi pomoże. A po drugie, ja zosia-samosia jestem i nawet gdybym mu jakieś zadanie zleciła to i tak bym tego też pilnowała Mam nadzieję, ze się ze mnie Bridezilla nie zrobiCytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4510 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam
![]() też myślę o małym obcasiku ale zobaczę jak będę szukać bo faktycznie po balerinach pięty bolą.
|
#4511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
koniec pracy na dziś- zmykam do domku zrobić pranie
|
||
|
|
|
#4512 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mam to samo zdanie My po prostu powiemy, że nie będziemy pić i tyle
|
|
|
#4513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje!! Łojoj ale miałam dziś roboty w pracy...na szczęście jutro pracuje w domu, więc się spokojnie obudzę o 9, założe dresik, zasiądę przed kompa i zajrzę do was ...
a potem poudaję że pracujęCytat:
Do usłyszenia Cytat:
Dziewczyny, jak możecie to ocencie, co myslicie o tym zespole?? http://zespoltexas.pl/muzyka_online.html A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy - PM 2012, cz. IVCudnie... ![]() To tyle na razie...padam na twarz
|
||
|
|
|
#4514 |
|
Rozeznanie
|
Witam Was dziewczynki
Ledwo co zdążyłam nadrobić.. ![]() Co do wódki to chyba będziemy mieli żołądkową czystą de luxe- jak kilka z Was, bo nie jest najgorsza a i cena niska.. a co do picia na weselu-no to parę kieliszków wypijemy(toastów).. ale wiadomo z umiarem
|
#4515 |
|
Wtajemniczenie
|
nena mi się zespół podoba
fajnie grają niektóre piosenki praktycznie jak oryginał
|
|
|
|
#4516 |
|
Zakorzenienie
|
Zespół fajnie brzmi
Mają Dżagę w repertuarze, nawet dobrze zaśpiewaną, więc są jak najbardziej godni brania!!! Heh, bo jednym z kryteriów oceny zespołu przeze mnie, jest właśnie to czy Dżagę i Małgośkę grają stare zboczenia...Macie tak, że niektórych popularno-weselnych piosenek nie życzycie sobie na waszej zabawie??? Ja już zaznaczyłam, że u mnie jest stanowczy zakaz grania "Żono moja, serce moje"!!!!!!!!!! Po prostu moje uszy i mój mózg tego nie znoszą...
|
#4517 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W sumie to nie myślałam o tym żeby jakąkolwiek piosenkę zakazać. Nie jestem wybredna
|
|
|
#4518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
straciła(ś) cnote nocą ![]()
|
|
#4519 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i też uwielbiam Nosowską widzę że mamy podobne gusta Cytat:
mnie się takie oszukiwanie swoich własnych gości - bliskich których się zaprosiło na wesele zupełnie nie podoba ![]() Byłam raz na weselu kiedy "wyszło" że Młodzi pili wodę (ktoś przypadkowo wziął ich butelkę żeby polać w towarzystwie) i niezbyt fajnie to zostało odebrane Cytat:
na pewno będzie na naszej "czarnej liście " ![]() Pewnie jakieś jeszcze się znajdą, nie za dużo, bo wiadomo że co niektóre piosenki, nawet te trochę głupie są na weselach mile widziane
|
||||
|
|
|
#4520 |
|
Zadomowienie
|
Ewentualnie straciłaś cnotę wykluczę, ale ogólnie to choćby była to bym przeżyła. Ja tam przywiązuję wagę tylko do pierwszej piosenki i gdy będą podziękowania dla rodziców. A tak to niech sobie jest co chce
|
|
#4521 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie wszystko...co jest w aranżacji disco polo - wiem że moze goście sie przy tym dobrze bawią, ale ja nie zamierzam. Hity sprzed lat - owszem, ale dicho w stylu majteczki w kropeczki odpada
|
|
|
|
#4522 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze nie wiem jakie pisoenki chcę wykluczyć, jeszcz ejest na to dużo czasu i nie mysłałam nad tym wiem jedynie ze "Jarzębina" MUSI byc !!!
|
|
|
|
#4523 |
|
Zakorzenienie
|
a właśnie jeszcze mi się przpomniało - zalegają mi w domu dwa grubaśne katalogi Mody na ślub - suknie ślubne 2010 i 2011, w związku z tym że ja już swoją suknię mam, może jest jakas chętna do ich przygarnięcia??
a tak jeszcze btw...w ten weekend są u mnie pierwsze w mieście targi ślubne...aż z ciekawości pójdę i oblookam |
|
|
|
#4524 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki popisała bym z wami ale umówiłam się z kumplami n mieście ;p a potem ok.2 w nocy jedziemy do wawy więc jak będe padnieta to zajrzę dopiero w czwartek ale to się okaże ;p buuuuziolki
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie u mnie będzie raczej takie disco puszczane ale nie jakieś "majteczki w kropeczki" raczej ogólnie takie typowo weselne piosenki Chatko zapomniałam całkiem Ci wcześniej napisać. Oprócz fotek fryzury tej mojej koleżanki mogę także wypytać ją dokładnie o Twój lokal bo ona akurat też tam robi wesele co Ty ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:28 ---------- Cytat:
|
|
#4526 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez za disko polo nie przepadam, ale co zrobic gdy Ci starsi co bedą, lubią takie piosenki? dlatego pewnie i dicho sie pojawi, ogolnie to bedą chyba wszystkie rodzje muzyki, tymbardziej, ze mam DJ`a wiec nie bedzie problemu z puszczeniem czegokolwiek
dlatego wybralismy wlasnie DJ-Wodzireja ponoc jest rewelacyjnu miejmy nadzieje![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ---------- sluchajcie.... mam taki pewnien pomysl (nie dotyczy on wesela tylko pracy) ale nie wiem czy ma jakikolwiek sens, wiec prosze o szczere opinie Jak wiece mieszkam w Norwegi i łapię sie kazdej pracy jaka sie tutaj nadazy. Oczywiscie njawiecej sprzątam, w domkach prywatnych ludzi. I mam juz ich naprawede sporo, i co chwile mi ktos dzwoni czy bym u niego tez nie chciala sie zatrudnic... no i tak pomyslelismy z TZ zeby sprowadzic tutaj jakąś dziewczynę, najlepiej jakąś mlodą, zeby sprzątała te domki, co ja juz nie mam na nie czasu i placilabym jej kase, ale swoj procent tez bym z tego miala, tylko, ze ja nie znam zadnej osoby ktora moglaby tutaj przyjechac, bo alb ktos sie uczzy i rzecz jasna nie rzuci szkoly, albo rodzina itp... a nie wiem czy odwazylabym sie wziąc osobe ktorej nie znam, bo nie wiem czy uczciwa by byla, a na tyl tylko mi zalezy... TZ namawia mnie caly czas na to, a ja sie troche boję... co Wy o tym sądzicie?
|
|
|
|
#4527 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tym bardziej, że TŻ od czasu do czasu mi ją podśpiewuje Ostatnio nawet ustawił sobie tę piosenkę na granie na czekanie jak do niego dzwonię Stwierdził, że słowa piosenki za każdym dzwonieniem będą mówiły mi to, co on czuje "żono moja, serce moje.... bo ja kocham oczy Twoje do szaleństwa..." itd ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4528 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie Dziewczęta
![]() Cytat:
Jeśli chodzi o mojego TŻ to jest jak niejedna z Was pisała mało pomocny i mało zainteresowany załatwianiem czegokolwiek do ślubu. Zawsze ma jakąś wymówkę naprawdę ciężko mi go nakłonić na pójście ze mną na spotkanie gdy trzeba coś załatwić. Mam nadzieję, że to się zmieni z biegiem czasu gdy naprawdę będzie już blisko ślubu i nie będzie miał wyjścia tylko osobiście będziemy musieli stawić się na spotkaniu z kamerzystą czy orkiestrą lub kierownikiem naszej sali.Ja będę miała i nalepki i zawieszki na butelkach z wódką Zawieszki robi mi własnoręcznie moja bratowa a kilka nalepek jest na butelki które będzie można wygrać w konkursach na weselu lub dać na bramach jak takie oczywiście będą![]() Gratulację za pomysł nowego tytułu naszego ślubnego wątku
|
|
#4529 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Jak na nazwę kolejnego wątku super!

schudłąm 7kg w ciągu 18 dni
super wynik

a potem poudaję że pracuję