|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3091 |
Raczkowanie
|
Dot.: Walczymy o nasze marzenia! cz.3
Cześć dziewczyny
Długo się nie odzywałam ale jakoś nie mogłam się zebrać żeby coś napisać ![]() Proszę o zmianę @ na 26 III cykl nie wiem już nawet który ![]() Taca co do adopcji to procedury nie są wcale takie straszne. Najgorsze jest samo czekanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam gorąco ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3092 |
Zakorzenienie
|
Danika gratuluję dziewczynki
![]() ![]() Zafrine trzymam kciuki za szybką procedurę adopcyjną ![]() Tacca i Paulinka ale Wam zazdroszzę tych majowych wyjazdów ![]() ![]()
#3093 |
Zakorzenienie
|
termin @ się zbliża i nachodzą mnie wątpliwości
![]()
#3094 |
Rozeznanie
|
Zafrine - my tez chcemy adoptowac dziecko - drugie - tylko w miare mozliwosci chlopczyka w wieku 2-5 lat... ale to za 2-3 lata co najmniej
A tak wpadłam przekazać fluidki ode mnie i od Magdalenki... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Nasze Przeboje i Przygody http://nhn-naturalnewychowanie.blogspot.com/ Album Naszego Skarba http://magdalenap.aguagu.pl Magdalenka jest już z nami ![]() Edytowane przez mlmFM Czas edycji: 2011-03-27 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Magdalenka cudnie śpi ![]()
![]() |
#3096 |
Rozeznanie
|
Tego dnia była mega marudna... i za nic nie chciala spac - w koncu z bezsilnosci wsadzilam ja w chodak, dałam biszkopta... patrze a ta po chwili zasnela ciumkając biszkopta... pospala cale 5 minut :P [akurat fotke zdarzylismy zrobic - jest lekko ruszona, ale drugiej fotki juz nie dalo rady zrobic bo sie obudzila
![]() i tak caly dzien - nawet na rekach spala po 5 minut i budzila sie z wielkim rykiem - mysle ze to zeby szly... ale znowu sie cos zatrzymalo i... zabek widac juz ale sie jeszcze nie przebil...
#3097 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Irmusia, mi chyba tez skrócił się cykl po clo, ale nie aż do 2 dni. Pewnie każdy organizm reaguje inaczej. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Paulinko, widzę, że wróciłaś z urlopu ![]() ![]() A i jeszcze jedna sprawa, muszę Cię prosić o zmianę terminu @ na 25.03 ...nie wiem co się znowu dzieje? Najpierw przyszła po 26 dniach, co dla mnie jest rekordem (przy duphastonie mam 34-35 dniowe cykle), a teraz przylazła 13 dnia. Momentami mam dość wszystkiego.
laparo, PCO ![]() ![]() 52 cykl starań ... cud ![]() ![]() Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. JP II Edytowane przez cherubinka Czas edycji: 2011-03-27 o 22:45 |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3098 |
Wtajemniczenie
|
Hi.
A ja wróciłam właśnie ze zjazdu podyplomowego. Oczywiście nasze pkp miało 30min opóźnienia, więc jechałam drobne 6,5h. Na dworzec musiałam maszerować z buta, bo miasto zamknęli (jakieś biegi) i autobusy nie jeździły i padam na pyszczek... a jutro do pracy. Paulinko- tatu śliczny ![]() Cherubinko- kurka, strasznie szybko przyszła... Danika- dobrze, że dobre wieści ![]()
#3099 |
Rozeznanie
|
Witam,
baaaaardzo dawno się nie odzywałam ... Jakoś nie mam natchnienia ... staranka nie przynoszą jak do tej pory efektów ... wszystko wskazuje na to, że będę miała robioną laparoskopię ... Może za jakiś czas wrócę do Was ... Aha, data ostatniej @ 15.03.2011, nawet nie liczę który to już cykl |
![]() ![]() |
![]() |
#3100 |
Rozeznanie
|
Dobry
![]() W piątek w końcu dostałam @ i poprosze o zmianę last @ 25.03. Cherubinuś tez tak miałam jak Ty i dostałam @ w 12dc. Taki incydent miałam tylko raz na szczęście. Ostatnio wogóle coś mi się poprzestawiało, bo miałam cylke 24 dni potem dwa cykle po 22 dni a teraz 38. To pco nas wykończy ![]() U mnie nic nowego. Pisać nie mam o czym. Malami fajnie, że wpadłaś ![]() Trzymajcie się Aha Paulinko fryz masz wyczesany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3101 |
Zakorzenienie
|
To i ja poproszę o zmianę na 28.o3 - cykl 41
#3102 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Witam poniedziałkowo z kubkiem kawki
![]() Jak weekendzik zleciał?? Ja w sobotę byłam w poracy, a wieczór z mężusiem spędziałam w domku ![]() ![]() Wczoraj byli u nas znajomi i poprosili nas o bycie chrzestnymi ich synka ![]() ![]() Cytat:
![]() pokolorować Cię już na różowo?? wymysliłas już jakieś imię?? Cytat:
![]() będzie pięknie koło domku! Cytat:
![]() u mnie to na odwrót, ja szukam zdjęć i filmików, żeby zobaczyć jak tam jest... mam nadzieję, że krostki szybko znikną ![]() ech z tymi chłopami, czasami to im się porządne lanie należy ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko idzie w dobrą stronę ![]() ![]() śliczny fluidek ![]() ![]() Cytat:
![]() ale ta @ sobie w kulki leci ![]() ![]() Cytat:
![]() cieszę się, że się podoba ![]() Cytat:
![]() czekamy cierpliwie na Ciebie i ![]() Cytat:
![]() A jak tam sprawy się mają u Ciebie?? Trzymaj się cieplutko i pamiętaj, że my tu Cię bardzo wspieramy i trzymamy kciuki ![]() ![]() No i kolejna @...zróbmy jakiś zbiorowy protest!! że żadnej @ nie przyjmujemy ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3103 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! W związku z szybkim rozwojem naszego wątku, a co za tym idzie z dużą liczbą postów,proszę o pisanie do mnie na priv wiadomości dotyczącej zmiany danych, rotacji na liście oraz chęci zapisania się na nasz wątek
Pozdrawiam Paulinaizabela. Niech zimowy dobry duszek zafasolkuje każdej brzuszek Na liście mamy 16 staraczek paulinaizabela (Paulina,26 lat, Irlandia) staranka zawieszone Tacca (Maryla, 30 lat) staranka zawieszone KALWI23 (Magda, 27 lat, Cieszyn) staranka zawieszone LadyMK (Magda, 24lata, łódzkie)staranka zawieszone Atila (Natalia, 25 lat, Sandomierz) cykl 3, last @ 21,01 Kobra913 (Agnieszka, 23 lata, Szczecin) cykl 18,last @ 22,01 Darusiaaaa (Daria, 24 lata, Sieradz) cykl 2, last @ 31,01 Tincia (Justyna, 27 lat, Zielona Góra)cykl 2, last @ 3,02 ![]() Ewakol (Ewa, 22 lata, Poznań) cykl 17, last @ 13,02 Becik_4 (Beata, 28 lat, Kielce)cykl 7, last @ 13,02 Nina_k ( Maria, 30 lat, Centrum) cykl 26, last @19,02 alexa83 (Ola, 27 lat, Bielsko) cykl 10, last @ 1,03 Baby29 (Edyta, 30 lat, Radom) cykl 25, last @ 1,03 Karolca (Karolina, 25 lata, kuj - pom) cykl 4, last @ 6,03 Malami82 Agnieszka, 28 lat, Lubuskie) cykl 21, last @ 15,03 Irmusia81 (Aneta, 30 lat okolice Krakowa) cykl 24, last @ 17,03 Cherubinka (Aga,28 lat, Podlasie) cykl 29, last @ 25,03 Pacierp (Marta, 27 lat, Wrocław) cykl 25, last @ 25,03 Zafrine (Dorota, 23 lata, pomorskie) cykl 35, last @ 26,03 Mezaga (Agnieszka, 29 lat, Gorlice) cykl 41, last @ 28,03 Więc teraz serca mam dwa (II kreseczki) Mamy 12 zafasolkowanych: Coralady (Nela,28 lat,Małopolska) gratulujemy! dwie kreseczki w 19 cyklu (t.p. 10 kwiecień 2011) Edzia - (Edyta, 32 lat, Roma) gratulujemy!dwie kreseczki w 25 cyklu (t.p 28 czerwca 2011) Malinka123108 -(Marlena, 21 lat, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 12 cyklu (t.p 29 czerwca 2011) Bella7 (Ania, 21 lat,)gratulujemy! dwie kreseczki w 7 cyklu (t.p. 1 lipca 2011) Scio - (Paulina, 23 lata, Góry Świętokrzyskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 15 cyklu (t.p 7 lipca 2011) Nadiazloto1 - (Agata, 27 lat, Zielona Góra) gratulujemy! dwa serduszka (t.p 12 lipca 2011) DAnia - (Ania, 34 lata,dolnośląskie)gratulujemy! dwie kreseczki w 11 cyklu (t.p 14 sierpnia 2011) xhankax(Hania,28lat,Śląsk) gratulujemy!dwie kreseczki w 56cyklu (t.p 23 sierpnia 2011) Danika (Ewa, 27 lat, małopolskie)gratulujemy!dwie kreseczki w 16 cyklu (t.p 29 września 2011) Caroline_1988(Karolina, 22 lata, kuj - pom) gratulujemy! dwie kreseczki w 3 cyklu (t.p 30 września 2011) Magdulec - (Magda, 29 lat, Lubelskie) gratulujemy! dwie kreseczki w 22 cyklu (t.p 7 października 2011) Egwene6 - (Dorota, 33lata, Lublin) gratulujemy! dwie kreseczki w 16cyklu (t.p 10 października 2011) Na liście występuje kolor biały: dra - Aniołek[*] PatkaM84- Aniołki dwa [*] [*] Nika1980 - Aniołek [*] agagmm23 - Aniołek [*] gooha3 - Aniołek [*] celka2000 - Aniołek [*] ankamb - Aniołek [*] pomarnczka - Aniołek [*] NPerelka1987 - Aniołek [*] nayhde - Aniołek[*] ola_k11 - Aniołek [*] karolcia228 - Aniołek [*] sylfiaaa - Aniołek [*] DAnia - Aniołek [*] serduszkowata - Aniołek [*] Pamela86 - Aniołek [*] bella7 - Aniołek [*] evelina.00 - Aniołek[*] Daget -Aniołek[*] alexa83 - Aniołek[*] |
![]() ![]() |
![]() |
#3104 |
Wtajemniczenie
|
hej kochane
![]() ![]() u nas ok chociaz mala jest ostatnio spokojna i mi nie dokucza;/kopie ale mniej troszke sie martwie ale mysle ze to tylko moje schizy ![]() moze jest podobna do tatusia bo tatus by spaaal i spal ![]() ![]()
#3105 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Rzadko się ostatnio odzywam ale to dlatego że nie mam ani weny ani o czym za bardzo pisać. Wczoraj skończyliśmy 12-sty tydzień więc do końca pierwszego trymestru też już, na szczęście, niedaleko. Za tydzień jedziemy na usg genetyczne (mam oczywiście nadzieję że wszystko będzie w porządku) i być może, przy okazji podejrzymy płeć naszych kruszynek. A oprócz tego - nadal walczę z nudnościami i porannymi wymiotami chociaż jest już zdecydowanie lżej, parę dni temu doświadczyłam bóli mięśniowych w pachwinach tak że prawie nie mogłam chodzić a dzisiaj odkryłam że prosta morfologia i oddanie próbki moczu może być w ciąży dość "traumatycznym" ![]() ![]()
#3106 |
Zakorzenienie
|
egwene ale czas leci
![]() Daj znać po genetycznym, jeden maluch to musi być synek ![]() Co za traumę miałaś z moczem i krwią? |
![]() ![]() |
![]() |
#3107 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze to szybko cos przyszła i Rafcio przesyła całusy i fluitki ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a moze i dobrze ze bedziesz miała laparoskopie i pochwalisz si pozniej fasolikna zycze ci tego ![]() ![]() Cytat:
a nudnosci znikna kiedys
![]() |
#3108 |
Wtajemniczenie
|
A ja niestety dziś nie bardzo wyspana chodzę, a że była mała uroczystość rodzinna to nie było czasu na drzemkę. Dopiero co zlądowałam do domku, ale już się ładuję do wyrka. czw i pt mam urlop to odeśpię
![]() ![]()
#3109 |
Zakorzenienie
|
Tincia a nie przepisał Ci gin np.lactovaginalu? Bo ja mam dopochwowa +coś z kwasem mlekowym.
A tak wogóle Dzień dobry! Nie spalan w nocy,obudziłam się po głupim śnie,i już zasnąć nie mógłam.
#3110 |
Wtajemniczenie
|
bella- właśnie kurka nie... a sama nie wpadłam na to...
Bry ![]() Ja dziś też jakoś źle spałam, plecy bolą i się nie wyspałam...
#3111 |
Zakorzenienie
|
Coś było tej nocy, bo ja też źle spałam i nie mogłam sobie miejsca znaleźć, a teraz jestem niewyspana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3112 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A co do głupich snów to w poprzednią noc śniło mi sie,że zaczęłam rodzic i jechalismy z Tztem to szpitala.W samochodzie pokłóciliśmy się i on kazał mi wysiąśc i rodzić w polu!!! ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3113 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Ja muszę przyznać, że w miarę dobrze dziś spałam ![]() Cora świetny miałaś sen ![]() Karolca trzymam kciuki, bo u Ciebie to już niedługo wszystko się wyjaśni, jak zakończy się ten cykl ![]() Alexa co u Ciebie?
![]() |
#3114 | |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Ja dziś też trochę źle spałam. Wierciłam się w łóżku, ciągle śniło mi się coś dziwnego i budziłam się, a to było mi za gorąco, za zimno, pić mi się chciało, albo siku... i tak do 7. Potem przysnęłam trochę mocniej i obudziłam się o 10 ![]() Cytat:
Więc spokojnie czekam ![]()
![]() |
#3115 | ||||
Zakorzenienie
|
Witam z pochmurnej wyspy...
Słonko nam uciekło ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Czekamy na wiadomości po wizycie ![]() Trzymaj się cieplutko ![]() Cytat:
To sobie odpoczniesz wkrótce ![]() Cytat:
![]() Kochana jak tam samopoczucie?? Gotowa na przyjście Lilci? Jejku jak to szybko zleciało...2 tygodnie i mała będzie z Tobą ![]() Cytat:
![]() ![]() Karolca ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3116 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coralady- sen extra :P Pewnie obawy podświadomie wychodzą ![]()
![]() |
#3117 | |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Pacierpku ![]() Cora sen zabójczy ![]() A ja wczoraj miałam wizytę u gin, wszystko jest ok, dzidzia rośnie, znowu nie dała się podglądnąć - mały uparciuch ciągle pokazuje profil albo tył ![]() ![]() Miłego wieczorku! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3119 |
Wtajemniczenie
|
Paulino sama nie wiem czy jestem gotowa
![]() ![]() ![]() ![]() Dania ale wstydzioszek z tego twojego Malenstwa ![]() ![]() W załaczniku moja kota,która wygrzewa się ostatnio na kaloryferze ![]() ![]()
![]() ![]() 8 kwietnia 2011 o godzinie 12:53 świat stał sie piękniejszy! 28 października 2013 o godzinie 14:20 świat stał się piękniejszy po raz drugi ![]() Bez cierpienia nie zrozumie się szczęścia. Fiodor Dostojewski
Edytowane przez coralady Czas edycji: 2011-03-29 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3120 |
Zakorzenienie
|
cora, faktycznie, kicia znalazła sobie ciekawe miejsce.
U mojego mechanika dwa koty okupują jeden grzejnik ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:10.