![]() |
#4231 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wrześniówki
Ja kupowałam z Akces2 wystarczy wpisać u wujka Google, lub wpisać na allegro hasło "buty taneczne" bo tam też prowadzą sprzedaż.
Jeśli chodzi o inne firmy wystarczy wpisać w google hasło "buty taneczne" lub "buty do tańca towarzyskiego" i wyskoczy kilka stron ![]()
#4232 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a buty, za namową Dziewczyn z wątku, będę zamawiać taneczne, obcas chcę wysoki, bo mięcy mną a TZ jest sporo rożnicy we wzroście ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4233 |
Raczkowanie
|
oliweczka123
My mamy nauki w Dublinie ![]() ![]() Dziewczyny ja to jestem szalona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 |
Rozeznanie
|
no bo robiąc samemu patrzysz na ceny warzyw i owoców, wtedy taniej Cię wyniesie wesele, a robiąc w restauracji to masz taka sama cenę bez względu na miesiąc.
![]() |
#4235 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to ja byłabym zainteresowana, jak będziesz miała zdjęcia to czekam na Priv ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wyślij im ten kolor na jakim zdjęciu np i zapytaj czy by czegos takiego nie wykombinowali ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4238 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jestem po urlopie i już się chwalę co mamy załatwione,
-Kościół,msza o godz. 15 -organista ze skrzypaczką -wystrój kościoła -nauki przedmałżeńskie -wizyta w poradni rodzinnej,jeszcze jedna będzie w czerwcu -wybrani świadkowie -Sala(wstępnie ustalone menu) -wstępnie ustalona liczba gości ok 110 osób -dekoratorkę sali -wódka -orkiestra -kamerzysta -fotograf -samochód -obrączki -zaproszenia -buty taneczne(bardzo lekkie i wygodne) -suknia(dopiero się szyje),w cenie sukni mam welon i bolerko lub szal -fryzjer i makijażystka I chyba to wszystko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4240 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja sie zastanawiam z ta poradnia rodzinna, bo tutaj ksiadz w UK powiedzial na naukach przedmalzenskich, ze wystarczy przyjsc do niego ok 3 miesiace przed slubem z zaswiadczeniem o ukonczeniu nauk przedmalzenskich, dowodem osobistym i wyciagiem z chrztu z adnotacja o bierzmowaniu i on wystawi nam protokul przedslubny. Nastepnie przesle go do Polski. Powiedzial, ze nie potrzebujemy zapowiedzi i poradnii, bo od kilku lat mieszkamy tutaj w UK i tutaj jest nasza parafia a oni nie maja takich wymogow ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4241 |
Raczkowanie
|
Ciężka sprawa.
Po dłuższym zastanowieniu myślę, że to przejdzie. Mieliście nauki w UK więc jak coś to mówcie, że właśnie tam nie mam czegoś takiego jak obowiązkowa poradnia dla narzeczonych ponieważ te tematy są już zawarte w naukach. Ja bym to tak rozwiązała ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4243 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny;-)
Mój ślub odbędzie się 17.09.2011r. ![]() ![]() -przecudną salę(to chyba jedyna sprawa przy której ani chwili się nie wahałam i jestem w 100% zadowolona) -zespół( jest jaki jest mam nadzieje, że będzie ok. Trochę zaryzykowaliśmy bo wzięliśmy z internetu, ale dostałam referencje od innych ludzi no i pojechaliśmy zobaczyć jak grają na jedno z wesel ) -Fotografa( gościu z polecenia, robi cudne zdjęcia więc raczej się nie stresuje tym tematem) -nauki przedmałżeńskie( zrobiliśmy zanim w ogóle rozmyślaliśmy o ślubie została nam tylko poradnia) - makijażystka i fryzjerka(co do fryzjerki nie jestem do końca pewna bo to znajomka a jakiś tydzień temu okazało się że musi na jakiś czas wyjechać do Włoch i nie wiem czy zdąży wrócić) -samochód( z racji tego, że nie mamy jakiś specjalnych wymagań to coś się znajdzie z tych aut, które mamy w zasięgu, nie będziemy wypożyczać) -świadkowie wybrani w 50% tż ma ja nie mogę się zdecydować cały czas:P - no i suknia hmmm mam wybrane 3 modele i za cholerkę nie wiem na którą się zdecydować. Problem polega na tym, że ta która najbardziej mi się podoba jest w idealnym rozmiarze na mnie, ale na teraz, a chciałabym jeszcze parę dag schudnąć do ślubu no i niby nie ma problemu po pani z salonu powiedziała, że jakieś drobne poprawki można wykonać, ale nie w momencie kiedy zrzucę 5 czy 10kg;] a 5 to min jak dla mnie ![]() ![]() ![]()
#4244 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4245 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak na marginesie to gdzie te nauki mozna zrobic? Jaka to instytuacja? I czy damy rade je zrobic w jeden dzien? Bede w Polsce w czerwcu na tydzien ale bede w tym czasie bardzooooooooo zajeta i z wolnym czasem bedzie krucho ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4246 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#4247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas prowadzi katechetka.Teraz mieliśmy jedno spotkanie i drugie będziemy mieli w czerwcu jak będziemy w Polsce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Raczkowanie
|
Dziękuje Wam za tak miłe przywitanie na tym PM-kowym poletku
![]() ![]() ![]()
#4249 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi również 3!
![]() |
#4251 |
Raczkowanie
|
Mi również najbardziej się podoba 3. 1/2 ma ładną górę gorsetu ale dół..., taki dziwny. 3 ma modny dół, ciekawy, na oko lepszy materiał (dół), może być cięższa, a nawet pewnie jest tylko ważne o ile, nie widać gorsetu ale zakładam, że jest śliczny. Ważne jest też dla mnie co Ty myślisz. Napisz swoje za i przeciw a my się ustosunkujemy. Każda zwraca uwagę na co innego. Ja szukając sukienki chciałam żeby: była lekka, dobry materiał, nie choinkowa.
że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie." H. Jackson Brown Jr. Edytowane przez oliweczka123 Czas edycji: 2011-03-29 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Raczkowanie
|
Utwierdziłyście mnie tylko w przekonaniu, że 3 jest najcudniejsza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Olinek ![]() Edytowane przez Yuza Czas edycji: 2011-03-30 o 13:21 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Rozeznanie
|
Mi z tych prezentowanych bardziej podoba się ostatnia, z tym, że bez trenu.
#4255 |
Rozeznanie
|
Yuza, zdecydowanie 3
![]() ![]() ![]() ![]() 3mam kciuki.. każdą jaką wybierzesz z tych uważam, za dobry wybór ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Raczkowanie
|
Yuza jak dzisiejsza przymiarka?którą suknię wybrałaś?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 |
Raczkowanie
|
Hello
![]() Po ciężkim decyzyjnym dniu mogę wreszcie odetchnąć! Suknia wybrana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A właśnie mam pytanie czym będziecie się opalać do ślubu? Bo myślę cały czas nad tym, że muszę nabrać trochę kolorków do sukni bo biała w białej nie będzie wyglądać dobrze ![]()
Olinek ![]() Edytowane przez Yuza Czas edycji: 2011-03-31 o 07:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Raczkowanie
|
Yuza
![]() ![]() Ja swoją upatrzyłam rok temu i ani razu się nie zawachałam.W tym czasie widziałam bardzo ładne suknie i wasze mi się też podobają,ale tą którą wybrałam jest dla mnie najlepsza. ![]() Jeśli chodzi o opalanie,to ja liczę na słoneczko latem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje wyboru sukni ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- A tak na marginesie masz zdjecie w sukni? Chetnie zobaczymy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Rozeznanie
|
ja będę opalać się słońcem
![]() Yuza u mnie też chwilę siedział w głowie tak ludzik, ale od tamtego czasu jak wybrałam swoją suknię to muszę subiektywnie stwierdzić, że inne są ładne, piękne, cudowne, wspaniałe ale tam moja jest naaaaj... i nie ma drugiej takiej, choć czasem mam wątpliwości, czy ja sobie w niej dam radę w końcu taka ogromna księżniczka... Jesteśmy po 1 spotkaniu na naukach... ![]() ![]() ![]() ![]() np. kazał się nam pokłócić tak porządnie przed ślubem... ale my chyba zbyt zgodni na to jesteśmy ![]() ![]() ![]() ![]() teraz w niedziele będzie poradnia grupowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:08.