Mój Chomiczek - cz. 5 :) - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Zwierzęta domowe - wiZOOż

Notka

Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 19:40   #3031
MdM
in love with life

Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)

Cytat:
Napisane przez alleyezonme Pokaż wiadomość
A nie możesz postawić mamy przed faktem dokonanym?
Tego lepiej nie robic, bo jeszcze sie zdenerwuje i wyrzuci chomika lub odda w nieodpowiednie rece. Nigdy nie wiadomo jak mama zareaguje, skoro nie lubi chomikow.
MdM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:41   #3032
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
ależ mi się ciężko przestawić na nowy czas

tak w ogóle to jestem i Was podglądam

Mi też jakoś ciężko się przestawić na nowy czas, ciężko mi się wstaje. Dzisiaj myślałam że nie wstanę, tak oczy miałam szczelnie zamknięte

Cytat:
byliśmy je umyć w niedzielę, a wczoraj do kina jeździliśmy drugim autem bo mniej pali
ale w następnym tygodniu baaaardzo się przyda, bo M. ma duuuuużą dostawę i mega bagażor będzie w sam raz

Może któraś z Was widziała film "Oczy Julii"? bo wybieramy się dzisiaj do kina i poza tym filmem nic ciekawego nie ma, ale czytam w necie że ten też bez rewelacji
fajnie Wam z tym autkiem

I jak się podobały 'Oczy Julii'? Ja też byłam z TŻtem w weekend na tym ale taki średniak jak dla mnie

Cytat:
Napisane przez Asiaa90 Pokaż wiadomość
jestem załamana
wracałam od Tżta i wpadłam w dziadka na przejściu dla pieszych, potrąciłam go, przyjechała karetka zabrali go do szpitala, siedziałam w "kabarynie" z 2 godziny, spisywanie zeznań moich, świadków itp
nie zauważyłam go.. w sumie nawet nie pamiętam jak to było mam totalny zanik w pamięci jedno co mam przed oczami jak w niego wpadłam a on upadł, byłam odrazu z bratem i tata w szpitalu pielęgniarki nic nie powiedziały jedynie lekarz powiedział, że żadnych złamań nie ma.. tylko tyle wiem...
czuje się okropnie i ten obraz przed oczami jak upadał... mam nadzieje, że tacie jakoś uda się dowiedzieć coś więcej żeby temu dziadkowi nic nie było
musiałam się wygadać bo cała rozstrzęsiona jestem

Dobrze że nic nikomu się nie stało! To najważniejsze. Ale nieprzyjemności na pewno będziesz mieć z tego powodu.

Cytat:
Napisane przez poprostu Pokaż wiadomość
Asia to może jak masz okulary to przerzuć się na soczewki? (ja nosze, super rozwiazanie) i wtedy nie ma problemu ze słonecznymi, sorki ale jak ktoś kogoś zabije, bo słońce go raziło? to nie wytłumaczenie, albo specjalne okulary od okulisty z przyciemnieniem i tylko do auta
Dokładnie, dokładnie. Jak słońce razi to trzeba zwolnić, sto razy bardziej uważać bo życie to nie żarty

Cytat:
jaki świat jest mały
dziewczyna z którą kieeeedyś pracowałam i za którą nie bardzo przepadałam (z wzajemnością ) przysłała mi emaila pt. "szukam pracy", do tego swoje CV i list motywacyjny
chyba zaproszę ją na rozmowę kwalifikacyjną żeby zobaczyć jej minę
zaproś ją, zaproś !
Ja też chcę zobaczyć jej minę

Cytat:
Napisane przez MdM Pokaż wiadomość

no prosze....

...ale Wy sie przeciez znacie bardzo krotko, dopiero 2 miesiace jestescie razem i juz takie plany?

Czy ja jestem jedyna na tym watku, ktora nie planuje dzieci przez nastepnych milion lat??
Mnie też to trochę szokuje ale już nie chciałam nic pisać bo może o czymś nie wiem

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Monia wiem o tym
Ale oboje czujemy, że to TO
super

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:42   #3033
Puszkaa
Rozeznanie

Próbowałam, mówiłam, że nie będzie miała z nim nic wspólnego, a ona, nadal mówi, że się wyprowadzi..
A wolałabym całą akcję przeprowadzić pokojowo, bo z moją mamą zadrzeć tooo.. A jak bym wyjechała kiedyś na 2 dni to by zaraz było, że jestem nieodpowiedzialna, że muszą jej dać jeść
Ehh, ciężka sprawa...
Ale w sumie to piszę o takich głupotach w porównaniu do tego wypadku i ciąży..

W oczekiwaniu na czworonożnego przyjaciela...

Puszkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:42   #3034
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Tego lepiej nie robic, bo jeszcze sie zdenerwuje i wyrzuci chomika lub odda w nieodpowiednie rece. Nigdy nie wiadomo jak mama zareaguje, skoro nie lubi chomikow.
No gdzie zwierzaka wyrzucić Ja bym tak zrobiła Pogadają, pogadają i pokochają Przynajmniej ja tak w młodości robiłam

Ej, maluchy mają już otwarte oczka i jeden jak mnie dzisiaj zobaczył to się przestraszył i zwiał

Stary 2011-03-29, 19:43   #3035
MdM
in love with life

Cytat:
nie nie Pan szedł ja zaczęłam hamować i lekko skręciłam więc nie wpadł mi na maskę czy pod koła tylko uderzył się o hmm prawy bok auta zaraz nad tymi lampami z prawej strony i upadł ale już jak by na wydzielony kawałek trawnika koło chodnika, mówił, że mu nic nie jest, że wszystko ok itp
też życzę żebyś nigdy nie była.. ja zawsze jeżdzę ostrożnie... widząc takie zdarzenia myślałam boże jaki człowiek musi być głupi.. teraz wiem, że na dobra sprawę wcale nie trudno o takie zderzenie.. i każdemu się może zdarzyć
Niestety w samochodzie trzeba miec oczy naokolo glowy i bardzo uwazac. Chwila nieuwagi i juz jest taka sytuacja jak Twoja. Wiem, ze sie martwisz o tego pana, ale zadreczanie sie po fakcie naprawde ani temu panu nie pomoze ani Tobie.
A w szpitalu nie mozesz go odwiedzic? Przeciez skoro niby nic mu sie wielkiego nie stalo to chyba odwiedziny sa mozliwe .
Stary 2011-03-29, 19:43   #3036
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Oj no... Kompletnie przekrecilas, przeciez wcale nie o to chodzi.
Znam Madzie z watku nie od dzis, wiec pytam teoretycznie. Przeciez nic jej nie zabraniam. Madzia jest dorosla i moze robic co jej sie podoba, a poza tym jestem pewna, ze nie ma mi tego za zle, bo mialam dobre intencje i niczego jej nie zarzucam, wiec nie pisz jakbym jakas zbrodnie popelnila . Odkad Madzia zerwala z poprzednim Ł. wszystkie trzymalysmy kciuki, zeby wreszcie poznala kogos wartego uwagi, wiec ciesze sie, ze to sie wreszcie spelnilo.

Ale ten pan sie przewrocil przed samochodem czy wjechalas na niego na tyle mocno, ze wlecial na maske?

Nie wiem skad mozesz wziac jego dane. Nigdy nie bylam w takiej sytuacji i odpukac, zebym nigdy nie byla.
dobra już się nie wypowiadam

Albo mi się wydaje albo jesteś typem nie miłej dziewuchy często piszesz zarozumiale

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
ja prawie zawału dostałam nie chcę kartonika, bo będzie gorszy smród jak nasiąknie sikami niż z plastiku ja domek wyparzam wrzątkiem zawsze, więc też nie mógłby być drewniany- ja to mam wymagania
OOO to Majunia nie grzeczna siusia do domku? Mój siusia tylko w jeden róg klatki i zawsze się naszoruje kupek też w domku nie robi - no czasem mu się zdarzy ale sporadycznie

Cytat:
nie nie Pan szedł ja zaczęłam hamować i lekko skręciłam więc nie wpadł mi na maskę czy pod koła tylko uderzył się o hmm prawy bok auta zaraz nad tymi lampami z prawej strony i upadł ale już jak by na wydzielony kawałek trawnika koło chodnika, mówił, że mu nic nie jest, że wszystko ok itp
też życzę żebyś nigdy nie była.. ja zawsze jeżdzę ostrożnie... widząc takie zdarzenia myślałam boże jaki człowiek musi być głupi.. teraz wiem, że na dobra sprawę wcale nie trudno o takie zderzenie.. i każdemu się może zdarzyć
Trzymam kciuki aby było z nim oki daj znać jak coś się dowiesz
poprostu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:43   #3037
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Puszkaa Pokaż wiadomość
Próbowałam, mówiłam, że nie będzie miała z nim nic wspólnego, a ona, nadal mówi, że się wyprowadzi..
A wolałabym całą akcję przeprowadzić pokojowo, bo z moją mamą zadrzeć tooo.. A jak bym wyjechała kiedyś na 2 dni to by zaraz było, że jestem nieodpowiedzialna, że muszą jej dać jeść
Ehh, ciężka sprawa...
że się wyprowadzi jak będzie chomik?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:45   #3038
MdM
in love with life

Cytat:
No gdzie zwierzaka wyrzucić Ja bym tak zrobiła Pogadają, pogadają i pokochają Przynajmniej ja tak w młodości robiłam
To my bysmy tego nigdy nie zrobily. Ale nie wszyscy ludzie sa tacy jak my. Wiele ludzi wypusciloby chomika na wolnosc, co rowna sie przeciez jego smierci.

Jak jeszcze chodzilam do szkoly to moja kolezanka wypuscila w ten sposob na wolnosc swinke morska, bo juz jej nie chciala .

Cytat:
Ej, maluchy mają już otwarte oczka i jeden jak mnie dzisiaj zobaczył to się przestraszył i zwiał
nie strasz maluszkow
Stary 2011-03-29, 19:45   #3039
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Będziemy dalej działać Oczywiście nie teraz, od razu.
Chciałabym najpierw najlepiej dostać umowę na stałę
Poza tym dopiero zaczęłam brać kwas foliowy ( a podobno najlepiej brać 8 m-cy przed) i bardziej dbać o siebie- rzucam cukier, słodycze, więcej ruchu
I muszę Ł. namówić, żeby ograniczył papierochy i piwka
Jak tak zaczniesz myśleć, najpierw to i tamto to dziecko zaplanujesz chyba po 30 Kwas foliowy minimum 3 miesiące- najlepiej pół roku przed. A i bez Nie bierz go za długo, bo uczula!
Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Madziuś...nie żartuj, że będziecie starać się tak na poważnie o bejbika
fajnie cooo???
Cytat:
Ja mam porównanie- i wolę samlę, głównie z tego powodu, że chomik nie może gryźć krat w nocy
otóż to!!!!!

Asia kurcze bardzo mi przykro, że miałaś wypadek, to się nastresowałaś bidulko policja była? Dostałaś jakiś mandat?? Boże ja to bym chyba zawału na miejscu dostała Trzymaj się!!!

Dziewczyny!!! jestem roztrzęsiona!!!! Przed chwilą L. dzwoniła- bratowa, która ostatnio mi podpadła... z innego nr więc odebrałam na spokojnie rozmawiałyśmy... nie wiem co o tym sądzić, poryczałam się ze stresu i skręca mnie w żołądku masakra

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:46   #3040
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety w samochodzie trzeba miec oczy naokolo glowy i bardzo uwazac. Chwila nieuwagi i juz jest taka sytuacja jak Twoja. Wiem, ze sie martwisz o tego pana, ale zadreczanie sie po fakcie naprawde ani temu panu nie pomoze ani Tobie.
A w szpitalu nie mozesz go odwiedzic? Przeciez skoro niby nic mu sie wielkiego nie stalo to chyba odwiedziny sa mozliwe .
właśnie nie... byłam pytałam co z nim na izbie przyjęć powiedzieli, że nie mogą udzielać takich informacji osobom nieupoważnionym, nie należącym do rodziny... jedynie co lekarz powiedział, że nie ma złamań ale więcej nie dało się od niego wyciągnąć co innego jak bym wiedziała jak się nazywa.. zawsze wtedy łatwiej jest a tak to nic o tym człowieku nie wiem

Cytat:
Dziewczyny!!! jestem roztrzęsiona!!!! Przed chwilą L. dzwoniła- bratowa, która ostatnio mi podpadła... z innego nr więc odebrałam na spokojnie rozmawiałyśmy... nie wiem co o tym sądzić, poryczałam się ze stresu i skręca mnie w żołądku masakra
może zrozumiała, że zle postąpiła ?

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk

Edytowane przez Asiaa90
Czas edycji: 2011-03-29 o 19:47
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:48   #3041
Puszkaa
Rozeznanie

Cytat:
Nie no bez przesady, pewnie by pojechała do zoologa i zwróciła chomiczka. Ale żeby wyrzucić to niee

Stary 2011-03-29, 19:48   #3042
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
OOO to Majunia nie grzeczna siusia do domku? Mój siusia tylko w jeden róg klatki i zawsze się naszoruje kupek też w domku nie robi - no czasem mu się zdarzy ale sporadycznie
ona w domku ma jadalnio-sypialnio- łazienkę

Stary 2011-03-29, 19:49   #3043
Asiaa90
Zakorzenienie

Cytat:
Nie no bez przesady, pewnie by pojechała do zoologa i zwróciła chomiczka. Ale żeby wyrzucić to niee
a siostra czemu jest tak przeciwna ?
idę się wykąpać i coś zjeść... bo z tego wszystkiego zjadłam tylko jajecznice dziś na śniadanie

31.08.2006
Aparatka:
Góra 23.04.2012
Dół 16.07.2012
24.03.2014 koniec

odwyk
Asiaa90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 19:50   #3044
MdM
in love with life

Cytat:
jak nie mam samochodu, to muszę wstawać przed 4 to są efekty braku samochodu, jeju jaka ja jestem tym faktem zniecierpliwiona!!!
Biedactwo

zebys jak najszybciej dostala samochod z powrotem!!

Cytat:
Na wyregulowanie miesiączki, wywołanie, podtrzymanie w razie co ciąży, zmniejszenia bólu miesiączkowego jest strasznie obrzydliwa, bierzesz pod język i 'ssasz' bodajże zaleciłby Ci 3x dziennie- ja miałam 2x przez 10 dni no i 3 miesiące. @ dostajesz po 3-4 dniu. Wtedy organizm powinien się przestawić po takim leczeniu
oo wlasnie. zapomnialam, ze Ty jestes najlepiej zorientowana w temacie
Stary 2011-03-29, 19:51   #3045
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
może zrozumiała, że zle postąpiła ?
mówiła, że ona tak tego nie mogła zostawić i nie odzywam się przez to do R. mówię, że nie mam żadnej sprawy... i tak pretensje miała... ale byłam opanowana. Mam już, że tak powiem... wy****ne na to co mówi... za bardzo mi ubliżyła, a ja nie będę osobą na 'zawołanie'

Puszka przykro mi, że mama nie rozumie Ciebie... może jak zmienisz zachowanie, pokażesz, że Ci przykro czy coś, może się zlitują i pozwolą

Stary 2011-03-29, 19:52   #3046
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh, ciężka sprawa...
Kurczę szkoda nie znam Twojej mamy ale jak mówisz, że z nią nie ma żartów to może faktycznie chyba musisz sobie odpuścić
Albo porozmawiaj z siostrą i przekonaj ja lub może siostra by chciała innego zwierzaka? świnkę morską lub królika

Cytat:

heheh ale będziesz miała z nimi ubaw fajnie mieć taką gromadkę a wyobraź sobie 5 + 2 chomiczków gryzących pręty
Stary 2011-03-29, 19:52   #3047
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
To my bysmy tego nigdy nie zrobily. Ale nie wszyscy ludzie sa tacy jak my. Wiele ludzi wypusciloby chomika na wolnosc, co rowna sie przeciez jego smierci.

Jak jeszcze chodzilam do szkoly to moja kolezanka wypuscila w ten sposob na wolnosc swinke morska, bo juz jej nie chciala .
No moja babcia mnie ostatnio też pytała, co ja z nimi zrobię jak podrosną i czy je wypuszczę na wolność

Cytat:
nie strasz maluszkow
Zobaczyły takie wielkie 'coś' to pouciekały

Teraz patrzę a jeden mały siedzi już sobie na górze i wcina warzywa

Cytat:
Zmądrzała?

Stary 2011-03-29, 19:53   #3048
Puszkaa
Rozeznanie

Cytat:
a nie możesz porozmawiać z siostra ? przekonać ją ?
Cytat:
A nie możesz postawić mamy przed faktem dokonanym?
Cytat:
a siostra czemu jest tak przeciwna ?
idę się wykąpać i coś zjeść... bo z tego wszystkiego zjadłam tylko jajecznice dziś na śniadanie
Mówi, że brzydkie to to i że będzie się musiała nim zajmować.. ehh idę jeszcze próbować. Zagram na emocjach

Stary 2011-03-29, 19:55   #3049
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Biedactwo

zebys jak najszybciej dostala samochod z powrotem!!

oo wlasnie. zapomnialam, ze Ty jestes najlepiej zorientowana w temacie
daję radę, choć dziś się spóźniłam na busa, odjechał mi wrrr a jak zimno w busie że ja nim jeździłam 5 lat!!
A samochód... w sobotę

A tam zorientowana zaczęłam się leczyć, to od razu mi to przepisał- jak się w ciąże nie może zajść to najpierw trzeba wyregulować miesiączki, żeby kobieta była płodna. Bo cykle nieregularne niestety, wiadomo jakie są Do tego miałam anemię, a to też jest bariera

Luteina jest obrzydliwa, wiem jak się męczyłam przez 10 dni, blee

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 19:55   #3050
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
heheh ale będziesz miała z nimi ubaw fajnie mieć taką gromadkę a wyobraź sobie 5 + 2 chomiczków gryzących pręty
No ubaw jest niezły, lepsze to niż TV I nawet tato przychodzi i się rozczula już nie wspominając o mamie i sąsiadach

By było 7 + 2! 9 chomików gryzących kraty
Na szczęście moje chomiki nie gryzą krat może maluchy odziedziczyły to po rodzicach a poza tym będą na szczęście w akwarium

P.S. Widziałam dzisiaj te rożki i rurki dla gryzoni, dobre to? Lubią to Wasze maluchy?

Stary 2011-03-29, 19:58   #3051
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:
Jak tak zaczniesz myśleć, najpierw to i tamto to dziecko zaplanujesz chyba po 30 Kwas foliowy minimum 3 miesiące- najlepiej pół roku przed. A i bez Nie bierz go za długo, bo uczula!

fajnie cooo???

otóż to!!!!!

Asia kurcze bardzo mi przykro, że miałaś wypadek, to się nastresowałaś bidulko policja była? Dostałaś jakiś mandat?? Boże ja to bym chyba zawału na miejscu dostała Trzymaj się!!!

Ojjj <nono> nie wolno płakać no niestety takich słów się nie zapomina ale może uda Wam się wrócić do w miare normalnych kontaktów...

Cytat:
ona w domku ma jadalnio-sypialnio- łazienkę
spryciula 3 w 1
Stary 2011-03-29, 20:00   #3052
MdM
in love with life

Cytat:
A tam zorientowana zaczęłam się leczyć, to od razu mi to przepisał- jak się w ciąże nie może zajść to najpierw trzeba wyregulować miesiączki, żeby kobieta była płodna. Bo cykle nieregularne niestety, wiadomo jakie są Do tego miałam anemię, a to też jest bariera

Luteina jest obrzydliwa, wiem jak się męczyłam przez 10 dni, blee
Ja mam luteine przepisywana po kazdej wizycie u gina, wiec bralam ja juz ponad 10 razy i wiem jak smakuje. Niestety za smaczna to ona nie jest. Moze by tak producentowi podsunac pomysl, zeby wyprodukowal o smaku truskawkowym??

Cytat:
No ubaw jest niezły, lepsze to niż TV I nawet tato przychodzi i się rozczula już nie wspominając o mamie i sąsiadach

Na szczęście moje chomiki nie gryzą krat może maluchy odziedziczyły to po rodzicach a poza tym będą na szczęście w akwarium
Taaa!!! 9 chomikow zawsze marzylam o takiej gromadce malych. Moze kiedys....
Stary 2011-03-29, 20:06   #3053
poprostu
Zakorzenienie

Cytat:

P.S. Widziałam dzisiaj te rożki i rurki dla gryzoni, dobre to? Lubią to Wasze maluchy?
Ojej faktycznie a mi się pomieszało, że 7 masz razem z rodzicami

niom wiem, że w akwarium ale gdyby tak 7 w jednej klatce ustawiło się rządkiem przy prętach

To ciekawe kim byli rodzice Mojego Urwisa kołowrotek go nie interesuje - nadal nie wie chyba do czego służy a już kombinowałam jak się da pręty gryźć uwielbia i ma fazy kiedyś zrzucał poidełko teraz jedną, czerwoną drabinkę ciągle wyrzuca hyhy

To jutro już do akwarium przenosisz? czy jeszcze czekasz? :P

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

Ten wątek obecnie przeglądają: 9 (5 użytkowników i 4 gości)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 20:19   #3054
MdM
in love with life

Cytat:

nawet 10

Ten wątek obecnie przeglądają: 10 (7 użytkowników i 3 gości)

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ----------

Ten wątek obecnie przeglądają: 11 (7 użytkowników i 4 gości)
Stary 2011-03-29, 20:19   #3055
Madziarka.n
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja jestem jedyna na tym watku, ktora nie planuje dzieci przez nastepnych milion lat??
nie jesteś jedyna

Cytat:
Napisane przez tikki85 Pokaż wiadomość
Madziarka zaproś ją i ukryj gdzieś włączoną kamerę . Chyba, że przez to, że po znajomości to będzie chciała być od razu przyjęta i to na specjalnych warunkach
tjaaa już ja jej dam specjalne warunki
nie toleruję ludzi fałszywych, a ona właśnie taka jest, więc nie ma czego szukać u mnie
ale.. jaki ubaw miałam czytając jej wypociny w CV
no i zdjęcie wycięte z imprezy

Cytat:
a nie możesz porozmawiać z siostra ? przekonać ją ?
no włacha, przekonaj ją

Cytat:
I jak się podobały 'Oczy Julii'? Ja też byłam z TŻtem w weekend na tym ale taki średniak jak dla mnie
nie wybraliśmy się do kina, bo naczytałam się opinii w necie, no i odpuściliśmy
a poza tym filmem nic innego nam się nie podobało

Cytat:
oooo
Izuś kombinuj już imionka dla słodziaków

Cytat:
mój Seba rożka dosyć szybko zjadł więc pewnie mu smakował
a rurki zapodam mu jutro

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 20:19   #3056
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Ojjj <nono> nie wolno płakać no niestety takich słów się nie zapomina ale może uda Wam się wrócić do w miare normalnych kontaktów...

spryciula 3 w 1
No ale plus jest taki, że jej wyciągam domek raz- dwa razy w tygodniu i jej umyję, a ściółkę zmieniam raz na 2-3 miesiące jaka oszczędność

Może z L. dojdziemy do porozumienia, ale musi upłynąć czas... wątpię, że będzie tak, jak kiedyś... ja się już narzucać nie będę, niech się dzieje co chce...
Cytat:
Ja mam luteine przepisywana po kazdej wizycie u gina, wiec bralam ja juz ponad 10 razy i wiem jak smakuje. Niestety za smaczna to ona nie jest. Moze by tak producentowi podsunac pomysl, zeby wyprodukowal o smaku truskawkowym??
truskawkowe jak otwierałam pojemniczek to ładnie pachnie, ale jak zaczęło się ssać to makabra... połykałam w takim miejscu, gdzie kubki smakowe na języku nie są takie no ten jak to napisać... wyczulone

Stary 2011-03-29, 20:19   #3057
MdM
in love with life

A i tak nikt nic nie pisze

edit. juz pisze
Stary 2011-03-29, 20:30   #3058
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Tak,tak, truskawkowe to jest to

Cytat:
Taaa!!! 9 chomikow zawsze marzylam o takiej gromadce malych. Moze kiedys....
Kuuurcze, żebym miała gdzie je trzymać ...

Cytat:
Ojej faktycznie a mi się pomieszało, że 7 masz razem z rodzicami

niom wiem, że w akwarium ale gdyby tak 7 w jednej klatce ustawiło się rządkiem przy prętach
To by był hardcore

Cytat:
To ciekawe kim byli rodzice Mojego Urwisa kołowrotek go nie interesuje - nadal nie wie chyba do czego służy a już kombinowałam jak się da pręty gryźć uwielbia i ma fazy kiedyś zrzucał poidełko teraz jedną, czerwoną drabinkę ciągle wyrzuca hyhy
Niezły z niego rozrabiaka

Cytat:
To jutro już do akwarium przenosisz? czy jeszcze czekasz? :P
Chyba jutro nastąpi w końcu ten moment Jeszcze dzisiaj mam zamiar zaczerpnąć trochę wiedzy z internetu na ten temat, a jutro jeszcze będę w zoologicznym to może podpytam, chociaż niektórzy to się tam tak znają że szkoda gadać

Cytat:

Cytat:
nawet 10

Ten wątek obecnie przeglądają: 10 (7 użytkowników i 3 gości)

Ten wątek obecnie przeglądają: 11 (7 użytkowników i 4 gości)

Cytat:
tjaaa już ja jej dam specjalne warunki
nie toleruję ludzi fałszywych, a ona właśnie taka jest, więc nie ma czego szukać u mnie
ale.. jaki ubaw miałam czytając jej wypociny w CV
no i zdjęcie wycięte z imprezy
zdjęcie wycięte z imprezy no proszę niezła jest.
Weź jej coś napisz, napisz jej !

Cytat:
nie wybraliśmy się do kina, bo naczytałam się opinii w necie, no i odpuściliśmy
a poza tym filmem nic innego nam się nie podobało
Może to i lepiej bo naprawdę nic nadzwyczajnego
Faktycznie teraz w kinach nic ciekawego nie ma Kiedyś mój TŻ pracował w kinie i mogliśmy chodzić na wszystkie seanse przedpremierowe za darmo ahh to były czasy

Cytat:
oooo
Izuś kombinuj już imionka dla słodziaków
Mam nadzieję że mi pomożecie

Cytat:
mój Seba rożka dosyć szybko zjadł więc pewnie mu smakował
a rurki zapodam mu jutro
To może i ja kupię

Stary 2011-03-29, 20:38   #3059
Klepsydra88
Zakorzenienie

Cytat:

ja jestem jeszcze może nie milion, ale..
ale Madzi życzę jak najlepiej
Stary 2011-03-29, 20:40   #3060
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klepsydra88 Pokaż wiadomość
ja jestem jeszcze może nie milion, ale..
ale Madzi życzę jak najlepiej
Wszystkie Madzi życzą jak najlepiej zapewne

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości