|
|
#3811 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Ktoś wie czy zastanę w Rossmanie nożyczki fryzjerskie? |
|
|
|
|
#3812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a len robie bez cisnienia jak wszystko - - albo tak jak Ty jak mam ziarna - a jak mam mielony to zalewam wrzątkiem, bełtam bełtam, odczekuje i ciepłe wciongam - lubię len teraz zrobie chyba kaszke mannę i banana usmażę - ma być glutowato - kciałąm udawne tiramisu - maczac biszkopty w gorącej kawie zbozowej ale kurde ni mom biszkoptów |
|
|
|
|
#3813 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=dzika truskawa;26043039
Jedyny raz, kiedy siedzenie na fotelu dentysty sprawiało mi przyjemność był jak dostałam zgorzeli zęba Chyba nie chcę znać szczegółów
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a więc jednak cięcie V czy U ja osobiście uwielbiam cieniowane długie u innych |
|
|
|
|
#3817 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też ostatnio chodzę pięknie zaczerwieniona. Taka pogoda ![]() Cytat:
|
|
#3819 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Inna sprawa, że możesz się udusić.Ale ja nie mówiłam, że smaczny ![]() Nie, nie, po prostu mam chyba z jednej str trochę dłuższe a że planuję unikać fryzjera przez najbliższe lata to przydadzą się profesjonalne nożyczki. Bo do tej pory używałam jakiś do paznokci, którymi nikt paznokci nie obcinał i nie wiedziałam, że grzeszę. |
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
nie rycz, to robi gorzej na zaczerwienienia
![]() zawsze jak widzę to moje zaczerwienione paszczydło w stanie akurat gorszym to mnie po chwili nachodzi myśl-a czym ja się właściwie przejmuję? Ludzie mają naprawdę poważne problemy, a ja dramatyzuję nad czerwoną paszczą ![]() ja też W tym na Kalverstraat
|
#3821 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Idź od razu do sklepu z artykułami dla fryzjerów, tam na 100% będą, prawdziwe
![]() Jest to jedna z tych przypadłości, których życzy się tylko najgorszym wrogom...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3822 | |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze mam taką paskudną niebieską żyłę na ramieniu, fuuj
![]() dobrze, że wszystko po wewnętrznej stronie i nie widać za bardzo ![]() Cytat:
- źle kombinuję ![]() na all albo sklepy fryzjerskie, dobre nożyczki gdzieś tak od 4/5 dych w górę podobno
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3824 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Nie muszą być takie dobre...
|
||
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
takie dobre, to sa po 2 stówy
![]() na włosowym laska pisała, że kupiła jakieś nożyczki "fryzjerskie" w rossmannie kiedyś za 2 dychy i zwykłe jak do papieru były ![]() Ja kupiłam swoje za 49 - i to były najtańsze w profesjonalnym sklepie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:22 |
|
|
|
#3827 |
|
BAN stały
|
Ja i w jednym, i w drugim. Nie wiem, gdzie najpierw.
Pani się zachowywała jak na dopalaczach, albo jakby mnie chciała do jakiejś sekty zaciągnąć Jakieś rytualne masaże dłoni, ochy, achy i ADHD. ![]() Zupełnie nie byłam wtedy zorientowana w asortymencie i wzięłam tylko massage bar w kształcie serduszka z jakąś czekoladą w środku, które służy mi tylko do wąchania od czasu do czasu i przywoływania miłych wspomnień A przez rok zdążyłam się już tyle naczytać o Lushu, że w B-nie lepiej się obkupiłam. |
|
|
|
#3828 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
żeby były dobre i ostre. Naiwna.
|
|
|
|
|
#3829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale pewnei dobra i ostra zaczyna sie od 100 uzalezniłąm sie od programu kuchnia - zajenożyczkiscie odstresowuje - ukazuje ze gotowanie jest proste i śmieszo mnie niektórzy prowadzacy np ten teraz aktualny od Sycylii - wyczeszcz hahahah kolo ma ubaw bo wybral długiego buraka i dął go "żonie" do obrobienia - i nie umie sie powstrzymac ze smiechu przed kamerą czy te ceny seforowe do 50 % taniej to sie opłącają czy nie ? ktokolwiek widział? ktokolwiek wie? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-29 o 21:26 |
|
|
|
|
#3830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jutro zrobię, bo strasznie ciemne, ale się nie powstrzymam od wklejenia dwóch fotek
![]() ja wiking.jpg wikingowie 001.jpg Cytat:
Cytat:
Nietoperz budzi sympatię, w przeciwieństwie do ofiary ![]() Są takie do degażowania, fryzjerskie...chyba też, ale mam metne wrażenie, że mi się nie podobały Red!!!! Nie miałam kiedy napisać! Śniłaś mi się- najpierw robiłam z Tobą i twoim mężem zakupy w fajnym sklepie, bo można było tam przynieść swoje jedzenie i oni je skupywali. Ja przyniosłam parówkę, która trochę zalatywała i ciężko obierała się z osłonki i kiedy tylko zdjęłam z niej folię, zatopiłaś w niej zęby i powiedziałaś, że żadna parówka tak Ci nie smakowala, a twojego męża bardzo to rozśmieszyło. Ze sklepu poszliśmy do ogródków działkowych, bo tam był wasz dom, baaardzo rozłozysty, ale niski i po wejściu skierowalaś się do ni to groty, ni pieczary, w której można bylo tylko siedzieć i tam był komputer, ktory nie miał klawiatury, tylko to, co pisalaś stalówką, pojawiało się na ekranie. Powiedziałaś, że najlepiej uzywa się nie wiecznego piora, tylko stalówki i atramentu. I chociaż na twarzy mialaś gdzieniegdzie jakby wytatuowane kwadraciki 0,5cm na 0,5, to budziłaś wielką sympatię i zaufanie ![]() Zrobię ciuchy z blyskiem- może wkleję
|
|
#3831 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
może kiedyś wypróbuję... ![]() tylko jak to w życie wprowadzić... Cytat:
Cytat:
![]() niektóre mam wypukłe inne schowane... te ze zgięcia łokcia często mi się chowają całkiem... Cytat:
piwo mi się marzy, ale nie mam siły iść i przynieść...
|
||||||||
|
|
|
#3832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam,że wtedy kupiłam też w jakiejś ichniej drogerii genialny krem do paszczy Dove, do skóry mieszanej. Mój kremowy kupny ideał i co? I nie dało się go później nigdzie dokupić. Nawet na stronie Dove go nie widziałam edit, jednak się pojawił. http://www.dove.com/nl_nl/nl_nl/index.html to musiała jakaś nowość wtedy być. I kosztował wtedy w promocji niecałe 5 euro za 2 opakowania ![]() Cytat:
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-03-29 o 21:36 |
||
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
ciuchy gdy.jpg
![]() :brzyda l:
|
#3834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmmm... Wychodzi na to, że tam u Was każdy z każdym
|
|
|
|
|
#3836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i masz rację z tym bólem - tylko w praktyce to bywa eee różnie - ale na szczęście lata nic mi nie było - zapamiętam an przyszłość żeby wbijać sie z bólem - problem w tym ze nie mam anwet swojego dentysty - tak unikam ze nie wiem nawet gdzie isc do kogo ![]() brrrrrrrrrrrr co wrzucić do kaszki manny ? rodzynki juz mi wychodzą nosem ja, jak mi sie nie kce iśc po piwo to sobie urzadzam wieczór smakowych herbat - aromatyzuję sie wewnętrznie, tak se dogadzam |
|
|
|
|
#3837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cos u mnie ?
|
|
|
|
|
#3839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A sen boooosssski mrożone jagody, albo soczek
|
|
#3840 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
red-a moze on ma odziedziczyc jaka rodzinną fortunę i dlatego taki potulny? ![]() umieram
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

- albo tak jak Ty jak mam ziarna - a jak mam mielony to zalewam wrzątkiem, bełtam bełtam, odczekuje i ciepłe wciongam - lubię len 

tylko od 3 dni cuś mię się rzuciło, pogoda chyba, bo co rano blisko zera i piśśdzi jak z domu wyłażę
)

- źle kombinuję
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A przez rok zdążyłam się już tyle naczytać o Lushu, że w B-nie lepiej się obkupiłam. 
i cieszę się choc z połowicznego sukcesu - tera dolać drugie pół szklanki i będzie full