|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: być jak... Aniołki Victoria's Secret :)
Cytat:
A6W musi być wykańczające To takich 'drobinek' jest nas już 3 Też mi się zawsze wyższe dziewczyny wydawały atrakcyjniejsze, ale trzeba się cieszyć tym co mamy W końcu małe też jest piękneA co dzisiaj u Was słychać? Mnie ostatnio dość gorąco i wypijam po 2 butelki wody mineralnej niegazowanej z sokiem z limonki, co dla mnie jest sukcesem i mam nadzieję, że mnie nawodni w końcu i nie będę mieć suchej skóry
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ja jestem wysoka i nie sądzę żeby to się wiązało z większą atrakcyjnością , mało wysokich facetów teraz jest :P a niższe dziewczyny mi się wydają fajniejsze , takie drobne , słodkie z charakterkiem ![]() ja stwierdziłam że muszę wykonczyc maske placente bo mam jej prawie litr , ciągle używałam czegoś innego i o niej zapomniałam , a chce kupić coś nowego
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Za to te dłuuugie nogi
i jeszcze jak się ma figurę jak modelka Ale tak naprawdę każda opcja ma dużo uroku moim zdaniem A masz coś konkretnego upatrzonego? Na włosy, tak?Teraz też staram się nie kupować nic nowego, dopóki nie wykończę starych rzeczy i nawet szybko to idzie, a przynajmniej nie marnuje i trochę oszczędniej
|
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
coś nawilżającego porządnie , jak będę się zbliżać do końca opakowań to będę czegoś szukać
![]() wszystko na swoje plusy i minusy , minusem jest to że jak ubiore szpilki to patrzę na wszystkich z góry
|
|
|
#695 |
|
Zakorzenienie
|
![]() To ile masz wzrostu ? Miranda ma ładne nogi |
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
175
+ 11,5 cm szpilki np = 186,5 cm wszystkie aniołki mają ładne nogi :0 ja bym chciała żeby mi się nie stykały u góry po wewnętrznej stronie ud , ale cięzko zwalczyć to
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
ja tez jestem niska mam 161 cm . ja kupilam ostatnio maske matrix biolage i mi fajnie nawilza wlosy. one wszystkie maja nogi cudne i dluuugie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#698 |
|
Zakorzenienie
|
To rzeczywiście wysoka jesteś
A szpilki zabójcze! To chyba platfromy, nie? Na samej szpileczce to najwyżej to na 8 cm dam radę biegać...
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
platformy platformy
10 cm szpilka, 1-1,5 platforma , już nie kupuje innych butów tylko coś co ma platformę bo mi się w nich noga tak nie meczy nie boli i są o niebo wygodniejsze od takich normalnych bucików biegać mam zamiar, bo się cieplutko robi w sobote nawet 21 stopni playboyka masz rację kosmetyki z matrixa sa świetne !
Edytowane przez @na Czas edycji: 2011-03-29 o 13:39 |
|
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
To prawda z tymi platformami
To jak biegasz w sobotę, to ja też się przyłączam, może nawet w piątek jeszcze zdążę![]() I fryzury Alessandry |
|
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie zaczne w tym tyg to od poniedziałku juz na pewno podoba mi się kolor włosów Alessandry na pierwszym zdjęciu
|
|
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.strefakobiet.yoyo.pl/inde...ask=view&id=83
fajne maseczki ![]() i kilka wybranych ![]() Maseczka z siemienia lnianego (dla cery wrażliwej): 2 łyżki zmielonego siemienia lnianego zaląc gorącą wodą i zmieszać na papkę. Możliwie jak najcieplejszą położyć na twarz, zmyć dobrze ciepłą wodą po 20 min. Maseczka działa oczyszczająco i odżywczo. Maseczka drozdzowa II: łyżkę drożdży wymieszać z przegotowaną zimną wodą, dodać kilkanaście kropli soku z cytryny. Papkę nałożyć na twarz i pozostawić do wyschnięcia. Następnie zwilżonymi opuszkami palców rozmasowywać maseczkę na skórze przez kilka minut. Zmyć. Maseczka ma działanie złuszczająco-oczyszczające i wybielające. Maseczka ogórkowo – śmietanowa (dla skory suchej): Doskonale nawilża i nadaje się jako kuracja przeciwzmarszczkowa. Średni świeży ogórek obrac dokładnie ze skórki. Zetrzec drobno na tarce i wymieszać z sokiem, który się oddzielił. Do papki Dodać 2 łyżki śmietany. Nałożyć na twarz na ok. 15 min. Zmyć letnia woda. |
|
|
|
|
#704 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Ja też ostatnio pije dużo wody, a po kolacji na wieczór szklanke wody z plasterkiem cytryny ponoć zbawienna na metabolizm Naszczęście uwielbiam chodzić na szpilkach i to moja jedyna nadzieja żeby mieć te 13 cm wiecej Ja na włosy już od dłuższego zcasu nakładam olej rycynowy i nafte kosmetyczną, a po kąpaniu na wilgotne balsam z Joanny ta seria 'z apteczki babuni' ja mam nawilżajaćo regenerujący bodajże i naprawdę mam nawilżone włosy po nim A wracając do tego olejku i nafty to używam ich ponieważ szybko mi po nich rosną włosy Tylko mam bardzo cienkie i farbowanie nie wchodzi w grę boję sie, że je zniszcze totalnie, a chciałabym jakieś fajne refleksy im dodać A tutaj macie Teledysk Katy Perry w wykonaniu Aniołków na dobranoc http://www.youtube.com/watch?v=z4NfO...layer_embedded ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- I jeszcze jeden filmik z przygotowań do Fashion Show Meeega !! http://www.youtube.com/watch?v=qNxjw...embedded#at=15 |
|
|
|
|
#705 |
|
Przyczajenie
|
Oj piękne są, piękne. :P
Ale myślicie, że naprawdę są takie doskonałe? Żadnych rozstępów, ani nic? Czy to kwestia samego retuszu?
|
|
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Teledysk jest świetny, właśnie przed sekundą go oglądałam, ale zbieg okoliczności
![]() A z tym olejkiem, to nakładasz go na włosy i po kilku godzinach zmywasz, tak? Mnie pomaga na paznokcie, rzęsy są chyba po nim trochę dłuższe, ale na razie się nie wzmocniły jeszcze ![]() A tu coś na lato |
|
|
|
|
#707 |
|
Zadomowienie
|
mam ochote na bikini z vs , zamiawialyscie juz cos z http://www.victoriassecret.com/ ?
|
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
miałam zamawiać ze str vs , ale znalazłam ładny z h&m na allegro i kupiłam własnie ten :P
Malamenda kupiłam ten psikacz z gliss kura , mam nadzieje że pomoże
|
|
|
#709 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper ja mam takie strój, nie z VS, ale wygląda identycznie ![]() Cytat:
![]() Ale mi się dziś chce spać, już zdycham
|
|||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#710 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Taki o: http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper Teraz czekam aż dojdzie. Mam nadzieję że będzie na żywo ładnie wyglądał i będzie miał dobrą jakość
|
|
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.victoriassecret.com/ss/Sa...ame=vsdWrapper uważam, że ten jest bardzo sexy już niedługo lato
|
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#713 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#714 |
|
Przyczajenie
|
[QUOTE=malamenda2009;26043 533]Teledysk jest świetny, właśnie przed sekundą go oglądałam, ale zbieg okoliczności
![]() A z tym olejkiem, to nakładasz go na włosy i po kilku godzinach zmywasz, tak? Mnie pomaga na paznokcie, rzęsy są chyba po nim trochę dłuższe, ale na razie się nie wzmocniły jeszcze ![]() A tu coś na lato Wiesz co ja nafte nakładam na całe włosy a olejek tylko na końcówki i na rzesy też czasami, później związuje włosy i chodzę tak cały dzień wieczorem myje ( 2 albo nawet 3 razy bo włosy nie chcą sie pienić ). Można nawet zostawić na cała noc Dziś spróbuje na paznokcie
|
|
|
|
|
#715 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
stroj jest piekny teraz mam jeszcze wieksza ochote
|
|
|
|
|
|
#716 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Okropnie mnie dziś obtarły szpilki Ubrałam je na gołe nogi jak jakiś głupek Kiedyś miałam je na rajstopy na studniówce i nic mi się nie stało, więc miałam nadzieję że wszystko będzie ok, a tu... moje stopy wyglądają jakby ktoś na nich trenował robienie sushi Zaraz zrobię im pedicure, potem maseczka na twarz + Kallos Latte na włosy. 3 dzień BBL już za mną.A wam jak idzie aniołkowanie?
|
|
|
#719 |
|
Zadomowienie
|
dzieki dziewczyny za odpowiedz
ja dzis buzie na slonce wystawilam na pol godziny, niezle juz grzeje
|
|
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dzisiaj cieplutko
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:51.

Dużo o nich słyszałam, i to przeważnie dobre rzeczy więc chciałabym spróbować
Bo na pośladki to nie mam jakiś specjalnych ćwiczeń narazie robie jeszcze A6W na brzuch i jest ciężko
A6W musi być wykańczające
Też mi się zawsze wyższe dziewczyny wydawały atrakcyjniejsze, ale trzeba się cieszyć tym co mamy

jak nie zaczne w tym tyg to od poniedziałku juz na pewno 

stroj jest piekny teraz mam jeszcze wieksza ochote