![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
hej
![]() oj, widzę że chyba u Veronki akcja posunęła się dalej ![]() ![]() rano u nas znów mróz...-3, już nie wiem jak się ubierać bo w drodze do pracy zamarznąć idzie a po południu dość ciepło ![]() ![]() ok, wracam do pracy i będę zaglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 |
Zakorzenienie
|
UWAGA!!
sms sprzed 15. minut ![]() Cześć. Dziś o godz. 6.00 urodziła się nasza córeczka. ma 3380g i 56cm, 10 pkt. pozdrawiają szczęśliwi rodzice ![]() ![]() ![]() lecę Igę szykować, wpadnę koło 9tej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() gratulacje Veronka!!!! więc jednak poszło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4954 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje Veronka!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Pieknie, ze juz jestes po! Super! Wczoraj sie nazloscila na akcje porodowa, a dzis juz tuli malenstwo! Niby szybciej poszlo niz ostatnio, ale tak patrze na ta godzine i ze porod zaczal sie jej wczoraj, to wcale tak krotko nie rodzila ![]() Grunt, ze juz po i wreszcie tuli swoje malenstwo! ![]() Czesc baby!
#4955 |
Zakorzenienie
|
napisała c.d.
"przyjechaliśmy ok.3 i miałam skurcze co 5min. 3cm szybko poszło, ale nie powiem,że nie bolało ![]() buziak dla wszystkich." |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() aż mnie ciarki przeszły jak to przeczytałam gratki Veronka i przychówek ![]() ![]() ![]() aż się rozczuliłam ![]() ![]() ![]() ![]() już teraz wiem że chcę córeczkę ![]() ![]() jednak miałam rację, że trzeba się Veronce sprężyć, coby na weekendowego grilla zdążyć ![]() ![]() może jak dobrze pójdzie to wyjdą laski na niedzielę do domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak to mozna rodzic, 3h i po krzyku ![]() Anka, tobie tez tak szybko pojdzie ![]() a smiac mi sie chcialo z Veronki jak sie wczoraj nazloscila na skurcze ![]() jednak drugi porod to juz zupelnie inne podejscie ![]() A pamietacie jak zesmy sie nakrecaly, gdy zaczelysmy sie jedna po drugiej rozdwajac ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4958 |
Zakorzenienie
|
łeee, no pewnie, że szybko urodziła
![]() Anka, ja nie w ciąży ale też się rozczuliłam, ale że w pracy jestem to jakoś łzy uronić nie bardzo... ![]() ![]() ![]() p.s. chociaż duża w sumie z niej laska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaa wiedziałam!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i pogoda na razie sliczna, wszystko na razie idzie tak jak ma byc ![]()
#4960 |
Zakorzenienie
|
![]()
Hi.leżę i czekam na miejsce na sali.mała zabrali wszystko ok grzeczniutka spi nakarmiona.muszą kogoś wypisać żebym miala miejsce.czekam z babka która przyjechała z pełnym rozwarciem i od razu rodzila,a zaczęło sie o 2.to też 2porod i w szoku ze tak szybko.u mnie można liczyć gdzies od 1,bo wtedy zaczęłam miec co 10min.bolalo ofkors strasznie,pod prysznicem zdążyłam byc tylko 30 i chyba strasznie mi pomogl,bo chwilę pozniej mialam 8cm.bylam tylko 2razy badana,jak przyszłam na porodowke i wlasnie po prysznicu.po mamę dzwoniłam przed1 pościelilam jej jeszcze i za 30 musieliśmy jechać.mialam super połóżna.dała mi jakieś 2czopki na rozluźnienie jeszcze szyjki.powiedziałam jej,ze jak bedzie juz 10cm to 2parcia i kończę to.jak powiedziała,ze mam 8 to mialam jeszcze wstać i z tz pochodzic,ale nie zdążyłam juz zejść bo byly parte. Kochane jesteście,ze tak ze mną przezywacie.ale sie poplakałam po porodzie,mówię Wam.wiecie,u mnie tak szybko poszlo,ze tz zakładal połoznej rękawiczkę,bo miala tylko1 i nie zdążyła z druga.ok kończę,moze kiedyś mnie stąd zabiorą do sali,na pewno sie jeszcze odezwe.ps za drzwiami rodzi jakąś laska wlasnie,ale jej współczuje.aa nie nacinala mnie i mam leciutkie pekniecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 |
Zakorzenienie
|
a Mija o której leci?
ale dzis dzien pełny emocji ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- oo Veronka ![]() ![]() ![]()
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, jednak dobra polozna to jest to.. i widze, ze nic sie nie zmienilo, nadal ruch na porodowkach i "bitwa" o miejsce ![]() Veronka, liczymy na jakas foteczke ![]() Odpoczywaj kochana i szybko do nas wracaj ![]()
Los uniósł brew: I bez żadnych sztuczek, Pani. Któż zdoła oszukać Los? - zapytała Nikt - wzruszył ramionami. A mimo to wszyscy próbują. It is what it is Edytowane przez Anisia25 Czas edycji: 2011-03-30 o 08:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Zakorzenienie
|
ale emocje
![]() ![]() ![]() ![]() fajny dzień dziś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4965 | |
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam, a tu takie wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! Ver_Onka wielkie, wielgaśne gratulacje!!!!!!!!!!!! Przepięknie Ci poszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Baby właśnie do mnie dociera ile podwójnych mamusiek będzie już za moment ![]() Ver_Onka jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:25 ---------- Poprzedni post napisano o 07:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dokładnie 300 g cięższa od Oli, Ola miała 3080 g i też 56 cm ![]() ![]()
![]() |
#4966 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak spokojniutko spi ![]() No wlasnie, jak sie bedzie nazywac? ![]()
![]() |
#4968 |
Zakorzenienie
|
oj faktycznie dzień pełen emocji
ja z wypiekami na twarzy ![]() o mater deni, jak cud nardzin może w człowieku tyle endorfin nakocić ![]() Maryśka czy nie Maryśka, ale bobo cudne , mimo porodowego wymęczenia ![]() ja to się boję akcji porodowej w nocy, po północy, bo tak do ginki niezręcznie dzwonić, żeby mnie w szpitalu zaanonsowała, muszę sie dokładnie wszystkiego dowiedzieć , żeby nie mieć stresa że sie na moją starą porodówkę nie załapię przypadkiem, bo byłby np. tłok nie z tej ziemi, a do byle jakiej rzeźni to nie chcę jeździć ![]() więc wniosek z tego że też muszę czekać na częste skurcze, żeby mnie z kwitkiem w razie co nie odesłali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4970 | |
Zakorzenienie
|
Z miniaturki juz widac, ze z niej taka sliczniutka panieneczka
![]() mezczyzni maja jednak inne rysy ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cholerka, jeszcze natrzaskamy 30 postow i szykuję nowy watek ![]() Jaki sobie tytul zyczycie? ![]()
![]() |
#4971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Mała75 Czas edycji: 2011-03-30 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cudny bobasek ![]() ![]()
![]() |
#4973 | |
Zakorzenienie
|
gdzie??!
![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
![]() Z racji tego ze mniej wiecej watek trwa 3-4 miesiace, to winnysmy nastepny skonczyc w rejonie urodzin naszych bobasow... To moze rzucimy juz haslo 3 latki, a we wrzesniu bedziemy o przedszkolakach pisac ![]()
![]() |
#4974 |
Zakorzenienie
|
moja propozycja była zwyczajna, nie to co Sosny
![]() (Lipcowo-sierpniowe omałoco 3-latki) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaka była Sosny? ![]()
![]() |
#4976 |
Zakorzenienie
|
mne sie omałoco podoba
![]() Sosny była wyczesana ![]()
![]() |
#4978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4979 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja już byłam tu rano, ale dopiero teraz piszę gratulacje! Ale dobrze, ze masz już to za sobą!!! Super! Cytat:
![]() z tym, że ja wole "prawie", bo "omałoco" rozumiem jako "niedoszłe", że prawie były, ale się nie udało... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
a omałoco sie pisze razem?
![]() ![]() Buahahahaha Sosnowej sa boskie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:42.