|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
| Torby już pakujemy, wkrótce nasze dzieci tulić będziemy. Mamy maj-czerwiec. |
|
1 | 1,61% |
| Mamuśki maj-czerwiec torby pakują, bo dzieci na świat powoli się szykują. |
|
2 | 3,23% |
| Wiosenne promienie nas ogrzewają, mamy maj-czerwiec maluchy witają. |
|
1 | 1,61% |
| Nasze dzieci dorastają i na świat się wydostają. |
|
0 | 0% |
| Wszystkie świerszcze pięknie grają, bo mamy maj-czerwiec dzieci na świat wydają. |
|
0 | 0% |
| Najpiękniejsza to melodia gdy głos dziecka słychać co dnia. |
|
0 | 0% |
| Zbudynienie sięga zenitu, zamiast się pakować, my na forum pitu-pitu, mamy V-VI 2011 |
|
19 | 30,65% |
| Babciu, Dziadku jestem w drodze! W maju - czerwcu sie urodzę! |
|
6 | 9,68% |
| Nie wytrzymam ani chwili! Chcę urodzić moi mili! |
|
1 | 1,61% |
| Czas upływa nam jak rzeka - wyjdźcie dzieci! Mama czeka. |
|
4 | 6,45% |
| Osiem części już za nami w tej będziemy już matkami! Mamusie majowo-czerwcowe 2011 |
|
28 | 45,16% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki!
Cytat:
![]() andziot moria44 Cytat:
Mango08 Piję kakao Straszną chcicę na nie miałam
|
||
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to jest mozliwe? ja pierdziele wieloryb grazin idzie sie wturlać do wanny musze teraz mniej wody nalewac zeby mi sie nie ulała;P
|
|
#3573 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Paulizia rozmawiałam ze swoim ginekologiem i mówiłam mu że przy otwartym oknie w masce z filtrem Hepa a on że lepiej nie, nigdy nie wiadomo jak może organizm wchłonąć, więc jak nie musisz to to olej lepiej. Anuu91 Witam ! Paulizia piękny okrągły brzuszek Grazin mniam mniam dawaj przepis na te pierożki andziot nie martw się będzie uważał, zna swoje możliwości, wiem ja tez się zawsze zamartwiam ale zawsze sobie też tak tłumaczę Edzik tu ciocia atiz - proszę siedzieć grzecznie w brzuszku i podpowiadać mamie na zaliczeniach Dobra ja padam, zmykam do łózia, spokojnej nocki wszystkim życzę bez ekscesów żadnych !!!
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I wierz mi, że BYŁO po niej WIDAĆ ![]() Ona jest niższa ode mnie (jakieś 160-163 cm), a ważyła 110kg ![]() Mam nadzieję, że już nie macie kompleksów
|
|
|
#3575 |
|
Zadomowienie
|
Coś na dobranoc: http://www.kciuk.pl/Dziwne-i-zaskaku...-kobiet-a47624
Pomyślcie jakie piękne są NASZE brzuszki Czy któraś (poza eweską, bo widziałam w klubie) zastanawiała się nad taką sesją z brzuszkiem ?? |
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wolę wydać na coś dla Edzika. A niestety nie mam za bardzo w swoim otoczeniu nikogo, kto by to zrobił za darmo albo za symboliczną kwotę Ani zawziętego fotografa-amatora (poza tatą, ale on na nic nie ma czasu )Idę spać kochane, bo o 5:30 pobudka na badania
|
|
|
#3579 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3580 |
|
Moderatoreska
|
Gdybyście kobitki mieszkały bliżej to bym Wam fotki takie strzeliła jeśli ktoraś by chciała i jej się podobały, bo robię zdjęcia typowo amatorko i mogą być kiepskie dla kogoś :P
Chyba że sobie wycieczkę zrobicie to zapraszam :P Ja zaraz będę chyba uciekać spać :P |
|
|
|
#3582 | |||||
|
Zadomowienie
|
heloł
ja po wizycie, szyjka skrocona od ostatniego razu ale pozamykana mala wazy 2400g padłam... podobno do 3500-4000 g dobije..i sprawa najwazniejsza przekreciła sie główką w dół!!!!! ![]() kazal przyjsc znowu za 3 tygodnie ![]() chyba ze cos bedzie sie dzialo to wczesniej ![]() Cytat:
![]() no agus zdrowiej, porazka z ta przychodnia:/ koszmar jakis ale neistety tak to wyglada..:/ Cytat:
![]() :hahaha :Cytat:
![]() wlasnie o co kaman?? bylo jakies kilka miesiecy pozniej,?? ja nie widzialm wczorajszego odcinka i mnie zamurowalo heheheCytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki |
|
|
|
|
#3584 |
|
Zadomowienie
|
Czesc wszystkim
Agus87, wspolczuje chorobska, obys szybko lepiej sie poczula violisia, super, ze mala sie odwrocila! Trzymam kciuki za mimbi ![]() Anula, Twoja Mama juz pojechala do domu? Tak szybko zlecial ten tydzien... Paulizia, sliczny, okragly brzuszek Rozstepami sie nie przejmuj, ja wlasnie dzis zauwazylam, ze zaczely mi sie robic na udach, na razie malutkie, ale jeszcze do konca ponad miesiac, wiec pewnie beda wieksze, no coz ...Za to mialam taki fajny sen, ze niunia juz byla z nami, byla taka slodka . Az nie chcialo mi sie wstawac...Zazdroszcze wam, ze mozecie ogladac "Usta, usta". Obejrzelismy kiedys tam z TZ kilka odcinkow i spodobalo nam sie, ale teraz vod nie dziala za granica ...Spokojnej nocy wszystkim |
|
|
|
#3585 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Hello Girls
![]() Ja nie śpię od 3 a wcześniej zdążyłam się dwa razy na siku obudzić więc czuję się jak pobita. Jeszcze mnie takie lekki bóle jak na @ obudziły ale wzięłam magnez i jest spokój Cytat:
ale kurcze na allegro nie znalazłam od zaufanego sprzedającego, wszyscy którzy je oferują mają tragiczne komentarze więc póki co nie zaryzykowałam. Ale chcę ją kupić baaaardzo Cytat:
Ja chcę czegoś podobnego dokonać, procentowo też prawie 50% wagi do zrzucenia. Wierzę, że skoro Tobie się udało, to nie jest to niemożliwe ![]() violisia gratuluję wizytki
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-03-30 o 05:15 |
||
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
violisia Gratulejszyn dobrych wieści z wizyty
Ale 3500 to nie tak dużo Byle powyżej 4 kg się nie rodziło ![]() Uciekam na glukozę. Ale jestem GŁODNA A dopiero koło 10 śniadanie
|
|
#3587 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
superCytat:
oczywiscie 7 godzin snu, 3x na siku wstawanko, potem 2x snilo mi sie ze mlody placze. normalnie pozbierac sie nie moglam, a o 7mej jak zadzwonil budzik to myslalam ze go rozczasne moria, to bedziemy tracic razem teraz tez bede miala co gubic. po mlodym do 49 zajelo mi rok, kolejne kg, chociaz nie dlugo kolejny rok, ale to i tak chyba bylo za szybko bo nie udalo mi sie utrzymac takiej wagi. teraz juz wiem co i jak, i sie biore od razu po za siebie
|
||
|
|
|
#3588 |
|
Moderatoreska
|
Dzien dobry :
![]() Moria, Camomile dziewczyny zaczynamy dziś 36 tydzień ![]()
|
|
|
|
#3589 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/liliana-z-talerzyk...534747611.html Tu jest Pani co ma 2 szt ![]() Ja od rana na allegro Szkoda, że na wszystko nie starczy pieniedzy! aż strach mnie zbiera na samą myśl że mam tam iść!!---------- Dopisano o 08:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- Cytat:
Padłam! Toż to już lada dzień!!! Brawa dziewczynki!A ja mam dziś wizytę
|
|
|
#3590 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]() gratuluję następnego tygodnia dziewczyny ![]() aliczka za wizytę i pochwal się co tam kupiłaś
|
#3591 |
|
Rozeznanie
|
violisa fajnie, że wizyta udana
moria biedaku od 3 nie śpisz? Współczuję, może jakąś drzemkę w trakcie dnia sobie zafundujesz, aby troszkę zregenerować organizm... eweska, moria, camomile gratuluję rozpoczętego tygodnia! 36 t.c. to już baaaardzo blisko do celu! Z jednej strony chciałabym być na Waszym miejscu, a z drugiej się boję...![]() matall, aliczka za glukozę i wizytę!
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Gratuluję udanych wizyt, wasze dzieci już taaaakie duże są Moria, nie śpisz od 3? biedna Paulizia, widziałam brzucholek Fajny okrąglutki i wcale nie gruby Zrobiłam sobie fajny manicure i od razu mi lepiej Idę dziś na jakieś zakupy butów, więc może humor będzie jeszcze lepszy
|
#3593 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzis wstałam o 6 bo mężu błagał o wyprasowanie koszuli bo zaspał. Wyprasowałam z zamkniętymi oczami, mam nadzieje że jakos wygląda i poszłam dalej spać, teraz śniadanko a potem jadę do koleżanki na sjeste przed domkiem w ogródku, dzis piękna pogoda, miłego dnia !!!
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Dziendobry!
dzis od rana slonce choc zimnoooo! unikalam dzisiaj wszelkich szyb wystawowych po drodze , staram sie ne patrzec ani na moje uda ani na kolana i od razu lepiej. Kochane jestescie, dziekuje za wczorajsze cieple slowa ![]() Matall powodzenia na glukozie ![]() Moria mnie dzis meczyla zgaga i od razu siusianie, pobudki: 12:45, 1:30, 2:40. 4:30 , 5:15... a wstaje o 6:30... Dziekuje ci za pocieszenie, troche mi juz lepiej ![]() Masz racje praca jest ok, ale dobija mnie to, ze jak przychodze do domu to juz nie mam na nic sily oprocz zjedzenia czegos i lezenia, a chcialabym jeszcze tyle dzieciowych rzeczy zrobic, plus tyje znowu w zastraszajacym tempie... ale mysle ze zamiast 3 dni w tym tyg pochodze 4 i w przyszlym tez i ostatni tydzien totalnie sobie odpuszcze. Mam kilka nadgodzin wiec moze uda mi sie z nimi jakos dogadac. a ty kochana moze jakas drzemke co??!?! skoro od 3 ciej nei spisz? Camomile mama poleciala w poneidzialek i przyznam pusto sie jakos bez niej zrobilo. Co do Usta Usta tez mnie to wkurza ze nie mozna ogladac..... na IPLA mozna ogladac mnostwo polskich seriali, ale niestety tylko tych polsatowskich, wiec wiem co czujesz ![]() Violisia gratuluje glowki w dol zamknietej szyjki i w ogole udanej wizyty ![]() Weredka padlam te zdjecia brzuszkow sa zabijajace co do sesji z brzuszkiem zastanawialam sie, ale a- chyba nie mam juz kasy w tym miesiacu, b- czas kiedy wygladalam w ciazy dobrze poszedl w niepamiec, grubasa nie chce miec na zdjeciach ![]() Grazin ty tu piszesz ze idziesz do wanny, a ja nei mam wannyyy...niesprawiedliwe eee! Andziotku dziekuje za buziaki na pocieszenie Pomogly![]() Paulizia jaki sliczny brzuszek wstawilas!! gdzie on tam gruby?!?1 no co ty! slodki taki ![]() a gdzie byla wczoraj Daisyy? A Lolcia?? Siasiu, Anulinka , Kasiulka , Mary, Mangoo i cala reszta, caluje was mocno! Eweska, Moria, Camomile GRATULUJE 36 TYGODNIA!!! dobra wracam do pracy..... |
|
|
|
#3595 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam mamuśki
Anula, dzieńdoberek ![]() Ja tradycyjnie od 6.30 na nogach. Na razie trochę okiełznałam bajzel w domu , na tyle skutecznie, że wciągnęłam do odkurzacza szalik z maskotki i musiałam przejść na miotłę, bo odkuracz zaczął wyć i smierdzieć i nic nie ciągnął Profilatycznie go wyłączyłam i polatałam na miotle![]() Teraz jadę na 2 godziny popracować, a potem będę prała "Pepowe" ciuszki. TŻ zadeklarował, że może poprasować. Przypomnę mu to jutro ![]() Miłego dnia dziewczyny. Ciekawe, gdzie się podziewa listopadowa?? |
|
|
|
#3596 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny informuję, że od 31.03 w realu będzie promocja na chusteczki pampers. 4+2 paczki za 26,95zł a do tego druga taka paka (4+2) za 13,48zł. Wychodzi po troszkę ponad 3 zł za paczkę.
|
|
#3597 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Nocka super przespana,nie chciało mi się rano wstać wyprawić chłopców do przedszkola.Pogoda znów cudowna,zapowiada się piekniej niż wczoraj. Siasiek dziękuje ,ciesze się że zię obróciła,jednak to niczego nie zmienia bo CC na 1000% Kasiu obie bedziemy się lekko stresować 14 kwietnia ![]() Kurcze laski bolą mnie palce u prawej dłoni,nie wiecie co to? NIe puchną ale tak dziwnie bolą. Edzik słuchaj mamusi ona wie co mówi . Eweska, Moria, Camomile gratuluję kolejnego rozpoczętego tygodnia
Igorek&Kacperek Edytowane przez kasia1361 Czas edycji: 2011-03-30 o 09:25 |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
violisia
za obroty i wagębędziemy podobne rozmiary rodzić, bo moja w 35 ważyła 2600 ![]() matallewar powodzenia na słodkich badaniach ![]() agnieszka_pe25 ile teraz ważysz ???? ja po Zośce spadłam do 48 co już było za mało jak dla mnie ....eweska, Moria, Camomile za kolejny tydzień (już coraz mniej tych gratulacji zostało)Aliczka88 ![]() anulinka2009 ja ostatnio wciągnęłam odkurzaczem dwie chusteczki higieniczne i też odkurzacz zaczął się buntować, ale ja olałam sprawę i poczekałam na mężula ![]() a ja dziś spałam obłędnie dłuuugo od 22.30 do 8 rano z jedną pobudką na siku i przykrycie Zośki ... nic mnie nie bolało ![]() mężu jeszcze jedzie do nas, bo po drodze podobno dużo przystanków sobie robił na spanie ... cały i zdrowy jeszcze ma z 50km ![]() ciepluto jest .... obiad mam od wczoraj, więc roboty na dziś za dużo nie ma ![]() dziś powinien przyjechać kurier z moimi rzeczami do torby porodowej, więc w końcu zacznę ją pakować
|
|
|
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
violisia
Super wieści!Aliczka za wizytęMatall za glukozęandziot to już ma mąż ma blisko do Was Daisy gdzie się podziewasz? Zapowiada się kolejny słoneczny dzień, Dzień Dobry Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-03-30 o 09:45 |
|
|
|
#3600 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez juz chce!!!!kciukaski za dzisiejsze badania i wizyty!!!!!! Cytat:
![]() piszcie mi tak dalej, ja tez bym sie musiala spakowac, wiem ze tyle razy pisalyscie juz o wyprawce szpitalnej, ale mam prosbe czy jakas mamusia ktora bedzie miec cc moglaby mi napisac co bierze do szpitala z rzeczy higniecznych????(mam na mysli podklady itd) bo nie mam pojecia ![]() andziot tak jak pisalam, nie udalo mi sie utrzymac wagi, krazyla miedzy 48 a 51 , zeby utrzymac ponizej 48 to musialabym byc na permanentnej diecie. mialam ok 51, i jak mi wyszedl test pozytywny w lipcu i zaczelam jesc "normalnie"(czyt. slodyczaki, tlusciutkie zarelko) to skoczyla do 55kg,i z taka waga zaczynalam ta ciaze. teraz mam 15 kg na plusie no wlasnie gdzie sie podziewa daisy, a moniqac wcz byla????? Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-03-30 o 09:51 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

co bardzo podobało się ginowi,mówił że ma jeszcze troszkę miejsca do fikania.
Straszną chcicę na nie miałam

a wcześniej zdążyłam się dwa razy na siku obudzić więc czuję się jak pobita. Jeszcze mnie takie lekki bóle jak na @ obudziły ale wzięłam magnez i jest spokój 
aż strach mnie zbiera na samą myśl że mam tam iść!!

36 t.c. to już baaaardzo blisko do celu!