Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 02:54   #4051
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
żabcia super tarasik , ale mój Dominik miał by tam raj a ja cały czas na oku
?
dziekuje slicznie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kasia dobre, dobre w sosie pomidorowym
ja tam wole z sosem pieczarkowym

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Czesc Kasiu, chyba Cię ściągnęłam myślami, bo właśnie miałam pisać, ze się dawno nie odzywałaś.
U mnie samopoczucie srednie, zgaga, mam mdłości i ogólnie jakaś taka słaba jestem.
U mnie 26 tydzień trwa
mam nadzieje ze wkrotce wszytsko minie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kiedys grywalam, a teraz oczywiscie nie

superowa przestrzen na dzialce
dzieki

i co nie mialas sladow od kulek?

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Mamuski drogie - szcegolnie te troche wiekszych szkrabow. Czy macie cos takiego jak krzeselka do karmienia? cos w tynm stylu:
http://allegro.pl/moolino-krzeselko-...515938629.html
Czy to jest faktycznie przydatna rzecz i warto to kupic??
U mnie maja takie krzeselko w pracy super sprawa bo dziecko siedzi w jednym miejscu i mozna je z latwoscia karmic .. teraz jak mala jest juz wieksza to kroje jej jedzenie i sama sobie je mysle ze to super sprawa jak masz mozliwosc kupic to polecam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 07:59   #4052
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Dzień dobry!

Katuniu dziecko, którym kiedyś się opiekowałam miało takie krzesełko i tak jak żabcia uważam, że to super sprawa Dziecko spokojnie może zjeść posiłek, a rodzic nie musi za nim biegać
Stary 2011-03-30, 08:04   #4053
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Katunia ja nie mam takiego krzesełka, bo mnie na nie nie stać, ale moja siostra miała i to jest bardzo przydatne. Na początku fajnie się w tym dziecko karmi, a potem może samo jeśc i w dodatku nie tylko przy nim jeść, a także rysować i w ogóle. Także jak masz możliwość to kupuj, mojej siostrze długo posłużyło te krzesełko.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:30   #4054
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość

klionku a tak miałam pytac juz dawno mi chodziło po glowie... jak sie skonczyła historia z plamami po skórzanych spodniach na krzesłach?
doczysciła je czyms mama?
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
przyłączam się do pytania
dziewczyny mama je szorowała czym tylko się dało, efekt jest taki, że może trochę zbledły, ale nie jest idealnie. Mama pytała w sklepie ze skórzanymi meblami i powiedzieli, że od światła słonecznego powinny same zblednąć i mama je teraz "opala" na słońcu jak tylko jest okazja. A na niedzielnych obiadkach tym którym się trafią te krzesełka każe się ciągle wiercić żeby to zetrzeć, także walka wciaż trwa
Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
hej dziewczyny,Tż dostal tą pracę,zaczyna w następnym tygodniu

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dziekuje kochana
jak tylko zrobi sie zielono to nagram filmik zebys chociaz troszke poczula sie jak na miejscu
Super ... czekam z niecierpliwością
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
klionki ja na kazda wizyre u gina obowiazkowo oprocz katy ciaze zabieralam - snikersa zeby dzidziol sie ruszal i zebym popatrzala jak fika
Dziękuję Katuniu za radę, dziewczyny też o tym wspominały Tż kupił mi wczoraj mega wielką Milkę i powiedział że do wizyty mam zjadać po całej czekoladzie. na szczęście zmieściło mi się tylko pół
Stary 2011-03-30, 08:32   #4055
kliwia
Zakorzenienie

katunia ja kupie krzeselko, bo uzywa sie go do 2-3roku zycia, wsadzasz dziecko ono sie bawi tam jedzeniem, ma cie w kuchni na oku, i nie musisz trzym,ac na kolanach karmiac a z bujaka w koncu wyrasta.
tylko to co pokazalas mi sie wielka kolumbryna wydaje i jak juz to kupilabym skladany fotelik, i z funkcja by sam stal po zlozeniu

agus masakra!!

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

a ruszanie sie dzidzi nie we wszystkich badaniach jest dobre. moja sie ruszala jak dzika i nie mozna bylo przeziernosci zlapac, bo sie ustawiala nie tak jak trzeba u mojej ginki zawsze byly cukierasy w razie co
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:38   #4056
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Aguś o kurcze.... normalnie na głowę w tej przychodni upadli. A czy przypadkiem kobiety w tak zaawansowanej ciąży nie powinny być przyjmowane poza kolejnością?? Moja koleżanka (ta co się z nią ciągle spotykamy) ze 3 tyg temu 3 dni leżała w szpitalu bo miała po 20 godzin dziennie wymioty i ech.... a za dokładnie miesiąc ma termin porodu.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:40   #4057
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Cześć

Aguś o kurcze.... normalnie na głowę w tej przychodni upadli. A czy przypadkiem kobiety w tak zaawansowanej ciąży nie powinny być przyjmowane poza kolejnością?? Moja koleżanka (ta co się z nią ciągle spotykamy) ze 3 tyg temu 3 dni leżała w szpitalu bo miała po 20 godzin dziennie wymioty i ech.... a za dokładnie miesiąc ma termin porodu.
oj Madziu niestety nie ma tak dobrze... ciężarna to pacjentka taka sama jak każdy inny

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:44   #4058
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
oj Madziu niestety nie ma tak dobrze... ciężarna to pacjentka taka sama jak każdy inny
bo wiem, że w bankach , przy kasach jest znaczek, że ciężarne są poza kolejką obsługiwane, myślałam, ze w przychodni (przy takim stanie jak Aguś) też by tak było.

Stary 2011-03-30, 08:44   #4059
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Aguś grypa żołądkowa to coś najgorszego co może człowieka spotkać, trzymaj się

Katunia super, że w pracy Ci się podoba
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:46   #4060
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
bo wiem, że w bankach , przy kasach jest znaczek, że ciężarne są poza kolejką obsługiwane, myślałam, ze w przychodni (przy takim stanie jak Aguś) też by tak było.
hehe znaczek sobie, a życie sobie
2 razy przez cała ciążę zostałam obsłużona poza kolejką

Stary 2011-03-30, 08:48   #4061
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

w ogóle się wczoraj dowiedziałam, że jutro mąż mi w trasę jedzie. Nie lubię tego. Zawsze się stresuję tymi jego wyjazdami. Co prawda ja mam jutro szkolenie więc dzień mi szybciej minie, bo pracuję od 8.30 do 13.30 a na 14 do 19 mam szkolenie a mąż nie wiem o której będzie.... bo jedzie gdzieś na drugi koniec PL ech.... w ogóle miał już w tym sezonie nie jeździć wcale. Był od tego inny chłopak ale on... 3 tygodnie temu złamał nogę i ma ją na miesiąc w szyny a potem rehabilitacja

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
aha

Stary 2011-03-30, 08:50   #4062
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
w ogóle się wczoraj dowiedziałam, że jutro mąż mi w trasę jedzie. Nie lubię tego. Zawsze się stresuję tymi jego wyjazdami. Co prawda ja mam jutro szkolenie więc dzień mi szybciej minie, bo pracuję od 8.30 do 13.30 a na 14 do 19 mam szkolenie a mąż nie wiem o której będzie.... bo jedzie gdzieś na drugi koniec PL ech.... w ogóle miał już w tym sezonie nie jeździć wcale. Był od tego inny chłopak ale on... 3 tygodnie temu złamał nogę i ma ją na miesiąc w szyny a potem rehabilitacja

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

aha
oj Madziu ja już 3 dzień sama bo mój ciągle w trasie

Stary 2011-03-30, 08:53   #4063
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
oj Madziu ja już 3 dzień sama bo mój ciągle w trasie
oj to nie, u mnie aż tak nie jest. Jak coś to wyjeżdża o 2 nad ranem (zależy gdzie jedzie) i wraca o 22-24 max. Ale teraz się sezon zaczyna i pewnie takie wyjazdy będą ze 3 razy w tygodniu wrrrrr że też tamten musiał sobie tę nogę złamać

Stary 2011-03-30, 08:57   #4064
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
oj to nie, u mnie aż tak nie jest. Jak coś to wyjeżdża o 2 nad ranem (zależy gdzie jedzie) i wraca o 22-24 max. Ale teraz się sezon zaczyna i pewnie takie wyjazdy będą ze 3 razy w tygodniu wrrrrr że też tamten musiał sobie tę nogę złamać
hehe potęsknisz troszkę przynajmniej

Stary 2011-03-30, 09:00   #4065
martucha84
Zakorzenienie

agus87 tragedia... dużo zdrówka!!

Katunia bardzo fajne krzesełko

klion78 ojj to mamę załatwili... mam nadzieję że w końcu zejdzie...

Cytat:
skąd ja to znam...

Magda mnie poza kolejką obsłużyli tylko w tesco - kasie pierwszeństwa - tam pani kasjerka zawsze woła i każe innym przepuścić - jedyny sklep w reszcie zawsze stałam nawet w kasie pierwszeństwa! i ani kasjerka ani ludzie mnie nie widzieli, mąż się nawet raz odezwał to go ludzie wzrokiem zabili -a kasjerka się nieodezwała - choć moim zdaniem to ona powinna zainterweniować skoro w takiej kasie jest
aaa i raz w banku ale to taki starszy pan stojący pierwszy w kolejce mnie zawołał z końca i kazał iść a tak co ty.. w autobusach stałam nikt mnie nie puścił
w ciąży człowiek staje się niewidzialny
Stary 2011-03-30, 09:01   #4066
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem bo nie jestem doradcą laktacyjnym napisałam tylko to co nam podawali - żeby się nie dać zbyć rzekomym chudym czy też mało tłustym mlekiem
może nie chciało jeść bo nie potrafiło ssać - piersi inaczej się ssa niż smoka, może piersi miała twarde - z nadmiaru mleka i nie potrafiło dobrze złapać a może było leniuszkiem - przy piersi się musi namachać żeby się na jeść z z butelki tak łatwo leci... nie wiem gdybam

właśnie w tym sęk że on ssał i ciągle był głodny
moja mama detektyw aż mleko pod światło wzięła

Cytat:
Ja mam takich znajomych z Irlandii,którym nie starczało kasy na jedzenie i pieluchy dla dziecka i mama im z Polski przysyłała a zarabiali oboje 800 euro tygodniowo ...

goldi a Ty nie jesteś zadowolona z tych krzeseł?

Tż się wściekł,że tyle piszę o nim na forum i zabronił mi wiecej pisać
Więc powiem tylko tyle,że warunki,które mu zaoferowano na dzień dziesiejszy są bardzo dobre.
A z mojej rozmowy nici,oczywiscie akwizycja...odechciewa sie normalnie.No nic jutro szukam dalej.

to co oni z tą kasą robili?czy naprawdę im nie starczało?

Cytat:
Mądre moje koleżanki, czy któraś z Was wie ile się maksymalnie czeka na zwrot podatku
Bo złożyłam niedawno pit i się zastanawiam, czy mi zdążą do porodu wysłać kase
to jest tak oni mogą ci trzy miesiące przelewać ale ty im dopłacić masz od razu mi na pewno od razu list wyślą z nr konta

Cytat:

w przychodni są tylko honorowi dawcy krwi i służba zdrowia poza kolejnością co trzecią osobę u mnie tak było
dzieci z ospa albo różyczką też nie są poza kolejnością tylko w izolatce czekają

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:03   #4067
celi25
Rozeznanie

Cytat:
hej dziewczyny,Tż dostal tą pracę,zaczyna w następnym tygodniu
super wiadomości gratulacje - Ty też na pewno coś znajdziesz. Moja koleżanka chyba 4 m-ce w Poz szukała pracy ale na szczęście znalazła

zaaaabcia zazdroszczę tarasu meble na pewno będą pasować

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
hej wam
matko jakoś tak ciężko wbić mi się w rozmowę, zauważyłam że jednak bez laptopa da się żyć i jakoś odzwyczaiłam się od internetu wolę robić inne rzeczy np. spacerek z synkiem albo pucowanie domu
ja też staram się nie "tykać" komp. w domu po 8 godz juz mam go dosyć ale wczoraj oglądałam w necie serial - przepis na zycie (oglądała któraś? ) bo mnie wciągnął

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
I ja też zdcysowanie mogę żyć bez mięsa - ale wiesz, inaczej jest kiedy robisz to nie świadomie (i np przez kilka dni nie jesz mięsa) a inaczej kiedy zaczynasz się pilnować i już kawałek boczku w jakiejś potrawie Ci nie odpowiada, idziesz do restauracji i masz ochotę na wołowinkę, a tu nici.
a propos mięsa to wczoraj kupiłam sobie filet z kurczaka i zapłaciłam prawie 10 zł nie wiedziałam że mięcho takie drogie jest

Cytat:
Mądre moje koleżanki, czy któraś z Was wie ile się maksymalnie czeka na zwrot podatku
mi szybko wpłacili - chyba nawet nie dwa tyg

agus87 bidulko mam nadzieję, że dzisiaj już jest dobrze. A o pani w przychodni się nie wypowiadam

celi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:04   #4068
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

fakt jak mój TŻ jedzie to dopiero go doceniam

najgorsze było wtedy jak pojechał na tydzień a ja klucze do mieszkania odebrałam

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2011-03-30, 09:05   #4069
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
to te są o niebo lepsze, i oczywiście przepis naszej Anulki

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=488

(ja tylko czasem kapustkę parzę, żeby była szybciutko miękka )
spróbuje , tylko teraz chciałam właśnie takie zawijane tzn normalne gołąbki, następnym razem zrobię, no chyba że tż będzie takie chciał
Cytat:
wiesz co ja słyszałam że miesiąc od zlożenia rozliczenia nawet dzwoniłam bo tez byłam ciekawa

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kiedys grywalam, a teraz oczywiscie nie

superowa przestrzen na dzialce

no to ja tez mam taie uczucie
jak odlozylam tabsy to @byly troche dluzsze i obfitsze
ale nie bolalo tak jak kiedys

super

u mnie byl armagedon

wczoraj kolo 23 zaczelam sie zle czuc-potworne mdlosci..

polozylam sie, nie spalam dlugo
to byl oniec spania
w koncu kolo 2 w nocy mialam potworna biegunke, pozniej ledwo zdazylam dobiec do toalety wymiotujac
i tak po 5 razy z kazdego razu

o 7 rano nadal.. wiec dzwonie do lekarza rodzinnego sie arejestrowac, od 8 przyjmuje wiec mam przyjechac bo o 7.45 rejestruja na mijescu
10 ludzi przede mna, moja kolej, uslyszalam NIE MA MIEJSC, ja mowie jak niue ma, 20 minut temu kazala mi pani przyjechac, no ale juz nie ma miejsc zreszta widziala paniiile ludzi przed pania bylo - ale niikt do dr G.
no okej
maz za mna wola, chodz agnieszka jedziemy do szpitala
a ja do niej - w 9 miesiacu ciazy odmowi pani kobiecie wizytyt u lekarza, dziekuje pieknie i oposzlam
a tamta zaczela wolac, ze mam przyjsc jak bedzie konczyl dyzur
3 godziny, a ja moglam sie odwodnic - w ciazy
co za debile!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzwonie do poloznej ze SR co robic, a ona na IP bo moj lekarz ma dyzur, zbadal mnie i mowi, ze jelitowka bo wczoraj bylam u moich rodzicow w pilnej sprawie i byla ta siostra z grypa zoladkowa ale nawet do niej nie podchodzilam, gadalam z nia ale na oleglosc 3 m, noi nic trudno

mam nifuroksazyd i gastrolit
wzielam te paskudne leki i wszystko zwymiotowalam
pozniej znow wzielam i do teraz ok
cisza
czuje sie fatalnie
oj kurcze masakra, mam nadzieje że już lepiej , napij się wygazowanej coli może przejdzie troszkę

ja chyba też mam albo coś mi dolega , od niedzieli mam biegunkę
katunia ja mam krzesełko , ale takie tylko do karmienia ze stolikiem nie rozkłada się tak jak te co pokazałaś, najlepiej kupić od kogoś albo używane wychodzi taniej

ja przez ciąże też może dwa razy byłam przepuszczona w kolejce, a teraz wszędzie prawie jest ta zasada z małym dzieckiem , a jak jest kolejka to sama się upominam , dlaczego ja mam stać z dzieckiem na rękach w mega kolejce i czekać skoro Dominik tak ubrany w ciepłym pomieszczeniu zaraz w ryk do tego trzymać tego kloca na rękach to mega wyczyn i nei mam zamiaru się męczyć, zresztą zawsze wózek musze przypinać np. przy schodach a Dominika zabieram bo oczywiście nie ma nigdzie wjazdu

wogóle to cześć
chyba dostanę @ bo mnie brzuch boli kurcze nie lubię tak
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:06   #4070
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez celi25 Pokaż wiadomość
super wiadomości gratulacje - Ty też na pewno coś znajdziesz. Moja koleżanka chyba 4 m-ce w Poz szukała pracy ale na szczęście znalazła

zaaaabcia zazdroszczę tarasu meble na pewno będą pasować

ja też staram się nie "tykać" komp. w domu po 8 godz juz mam go dosyć ale wczoraj oglądałam w necie serial - przepis na zycie (oglądała któraś? ) bo mnie wciągnął

a propos mięsa to wczoraj kupiłam sobie filet z kurczaka i zapłaciłam prawie 10 zł nie wiedziałam że mięcho takie drogie jest

mi szybko wpłacili - chyba nawet nie dwa tyg

agus87 bidulko mam nadzieję, że dzisiaj już jest dobrze. A o pani w przychodni się nie wypowiadam
ja oglądam przepis na życie zaczyna mnie trochę denerwować
a co do kurczaka filet widziałam kosztuje u mnie od 14 do 18zł za kg

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-30 o 09:08
Stary 2011-03-30, 09:09   #4071
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
fakt jak mój TŻ jedzie to dopiero go doceniam
hehe dokładnie

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

Cytat:
a co do kurczaka filet widziałam kosztuje u mnie od 14 do 18zł za kg
no masakra, jak zobaczyłam w jednym sklepie 17,99 to aż zbladłam

Stary 2011-03-30, 09:11   #4072
kliwia
Zakorzenienie

u mnie w tesco pani kasjerka nawet nie wiedziala ze siedzi na kasie pierwszenstwa
Stary 2011-03-30, 09:12   #4073
Gucia0987
Zakorzenienie

Cześć!

Zaspałam dzisiaj do pracy... jak ja nie lubię tak na wariata wszystkiego robić

Aguś, wracaj do zdrowia!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:13   #4074
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie w tym sęk że on ssał i ciągle był głodny
moja mama detektyw aż mleko pod światło wzięła
o dokładnie tak nam mówili na szkole rodzenia że za czasów naszych rodziców lekarze kazali spuszczać mleko do szklanki i pod światło - zawsze było szare czyli rzekomo mało tłuste a to przecież pierwsza faza mleka zresztą fajnie to przy laktatorze widać że najpierw tryska a potem tak jakby kapie powolutku
żarłoka miła i tyle albo kryzys za kryzysem dla mnie każda mama karmiąca bez względu ile karmiła czy tydzień czy miesiąc czy rok jest mega
Stary 2011-03-30, 09:14   #4075
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
u mnie w tesco pani kasjerka nawet nie wiedziala ze siedzi na kasie pierwszenstwa
nieźle
dla mnie w Realu pani specjalnie kasę otworzyła, podeszła, wzięła mnie za ramię i zaprowadziła do siebie do kasy, miny ludzi bezcenne

Stary 2011-03-30, 09:14   #4076
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gratulacje dla pani..

Cytat:
Cześć!

Zaspałam dzisiaj do pracy... jak ja nie lubię tak na wariata wszystkiego robić
to coś ty w nocy robiła że tak ci się fajnie spało
Stary 2011-03-30, 09:23   #4077
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:

to coś ty w nocy robiła że tak ci się fajnie spało
no właśnie bardzo słabo spałam. Dopiero po 3 zasnęłam, więc może to to..

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:24   #4078
kliwia
Zakorzenienie

a propo mleka - tluszczyk sie fajnie osadza na sciance butli w lodowce wtedy dopiero widac ze cos tluszczu tam jest.
a najbardziej mi zal jak zuu uleje tym najgestrzym mlekiem marnotrawi cwaniara!!
Stary 2011-03-30, 09:33   #4079
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:

No to nieźle z tym pierwszeństwem. W sumie nigdy w ciąży nie byłam to nie wiem.

Stary 2011-03-30, 09:43   #4080
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
hehe dokładnie

---------- Dopisano o 07:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

no masakra, jak zobaczyłam w jednym sklepie 17,99 to aż zbladłam
ja zbladłam jak zobaczyłam rzodkiewkę za 2,50zł

Cytat:
o dokładnie tak nam mówili na szkole rodzenia że za czasów naszych rodziców lekarze kazali spuszczać mleko do szklanki i pod światło - zawsze było szare czyli rzekomo mało tłuste a to przecież pierwsza faza mleka zresztą fajnie to przy laktatorze widać że najpierw tryska a potem tak jakby kapie powolutku
żarłoka miła i tyle albo kryzys za kryzysem dla mnie każda mama karmiąca bez względu ile karmiła czy tydzień czy miesiąc czy rok jest mega
właśnie ona nie patrzyła czy szare
tylko one było rzadkie prawie przezroczyste

Cytat:
nieźle
dla mnie w Realu pani specjalnie kasę otworzyła, podeszła, wzięła mnie za ramię i zaprowadziła do siebie do kasy, miny ludzi bezcenne

mi się podobają kasy w Kauflandzie bez słodyczy raz chciałam w kolejce w sklepie przy fabryce Zott panią w ciąży przepuścić to nie chciała a ludzie się pchali tam zawsze taki ruch w tym sklepie że wahadłowo wpuszczają

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018

Edytowane przez śliweńka
Czas edycji: 2011-03-30 o 09:44
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości