|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Mnie już znosi- w stronę łóżka
Kupiłam też na ciuchach prawdziwe piłeczki golfowe- sztuk 4, nazbierałam kamyczków po drodze, wsypię do butelek po wodzie i będzie zabawa w kregle- z Guciem, oczywiście ![]() Aaaa! Jeszcze interesująca wydała mi się ambra zYR- zalatywała shalimarowo - ciekawe, jak na skórze będzie, bo po bzie jestem bardzo ostrożna w stos. do zapachów tej firmy Tak więc- dobrej nocy!
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
YRMa Dame mi sie kiedys widział - nie wiem ftóry - coś tam miał z żelków haribo - nie wiem który zelek ale taki był włąsnie do obecnego Twego avka pasujący - kolorowy, niegrzeczny acz niedziecinny - nie znalazłąm dla niego zastosowania na dłuższa metę ale dzis mi o nim przypomniałąś - i czeka gdzies na ławce rezerwowych - chyba miałam go na sobie kilka razy na wypadzie do knajpy z przyjaciółmi - i spasował a i w zwykły dzien na fajny spacer wiosną we słońce też - ale teraz idę w DKNY tfardo - po nutach bym się sama po sobie tego nie spodziewała - nie znoszę zonkili pod żadną postacią
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-30 o 00:44 |
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Ju, dobranoc
Dzisiaj, a w sumie wczoraj, tylko G#6... :/ |
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lusha odebrałam King of Skin jest
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3936 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Mydła: Sultana of Soap i Fig and Leaves, jeszcze nie używane, więc jeszcze mogę dziabnąć jakby co
![]() Sugar Scrub na celulit ![]() New szampon kostkowy
|
|
#3938 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Miesza Ci się szysko od nadmiaru % ![]() Cytat:
![]() ![]() Ju, piękny awek, zupełnie jak fqrfiona na Stacha Dagny Przybyszewska Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak to znajomy kiedyś powiedział: "No, w smaku jak mąka z wodą" --- Wypiłem troszkę wiśniowej "nalewki" z Colą, muli strasznie ![]() Spotkałem też w sklepie ojca P., zaskoczony, jakby zobaczył Leppera w stroju wielkanocnego króliczka, na jego pytanie: "Ty żyjesz?!", odpowiedziałem tylko - jeszcze tak Coś jeszcze wspomniał w stylu "Przyjdź w końcu do P., kiedy fogle ostatnio piliście?", na co odpowiedziałem tylko bez sensu "W Sylwestra, no ale widocznie tak dba o kolegę..."
|
||||||
|
|
|
#3939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:40 ---------- Poprzedni post napisano o 01:35 ---------- to ja mykam na pięterko Mam mnie zapewne poderwie z barłogu o godz. dziwnej i muszę się wyspać, bo jutro akcja opróżniamy szafę ![]() kolorowych
|
|
|
#3940 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc.
|
#3942 |
|
BAN stały
|
Dobrej nocy
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
dzińdybry
( spac sie nie da) nadrobiłam skrupulatnie i począsło mną ze śmiechu nieźle - dorsz sie strawi dawno takiego dnia pod znakiem stron swiata i mebli nie widziałam - pogubiłam się kompletnie w układach mieszkaniowo-blokowych ale też ulżyło mi że nie tylko ja jedna nie czaję co to kufa jest ściana w kształcie W - widzac W justynowego - nie płaska ale dalej nie wiem jaka Flo - tak na margiesie też zawsze wizualizuję w samochodzie różne "myśli" Cytat:
że jak wyblakną do jutra to stolarz na gilotyne - czy może bejcą będzie jeździł ja wiem Polly ze Ci tam do śmiechu nie było, ja wiem ale relacja - no powiedz sama - czy na prawdę wierzyłąs że wszystko się uda ![]() o mammmmo ufffffff aaa i Justynie gratuluję świetlanej przyszłości na łajbie - będziecie sie nieźle bujać wedle tego co pisałaś - bardzo bardzo piękne pomysły na życie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-30 o 04:40 |
|
|
|
|
#3944 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#3945 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() na razie jest fatalnie, ściąga, łuszczy i wysypuje ale smaruję twardo Cytat:
![]() idę dziś do dentysty ile można chodzić z wielkim kraterem
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#3947 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
no ludzie, jak możecie nie czaić co to jest ściana w kształcie W
bo wg mnie to proste: jakby zdjąc sufit i spojrzeć na ścianę od góry to te trzy płyty gk nie idą po linii prostej tylko zygzakiem tworząc W bez jednej nóżki... chyba że to ja jak zwykle nie tak jak trzeba myślę i to jest bardziej skomplikowane ![]() ---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- wypiłam już 2 kawy ale za to bez śniadania
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu bez jednej nóżki? ![]() ja jeszcze bez kawy i bez śniadania - nie licząc 3/4 kartona zimnego mleka
|
|
|
|
|
#3950 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bo W ma 4 nóżki a Polly tylko 3 płyty gk
a bez śniadania bo nie mam w chacie nic do jedzenia... ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Skrbitko, te -2 kg to dobrze czy nie?
|
|
|
|
#3951 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 2 mniej więcej jak u mnie , znalazłam jednak w chlebaku 3 kromki ciemnego chlebka ![]() nie dobrze. mało ![]() wiecie co... ja nie umiem się chyba dietować ... mnie by musiał ktoś za rączkę prowadzić i mówić :teraz zjesz to, a tego nie zjesz itd itd itd...
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-03-30 o 09:12 |
|||
|
|
|
#3952 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Siedzę,siedzę
![]() Cytat:
Tyle ostatnio siedziałam w butach,więc się podszkoliłam
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
a gdyby były 4 nóżki, to nie byłoby szpary...
![]() przy równych odchyleniach oczywiście... Cytat:
|
|
|
|
|
#3954 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() dietowania nigdy nie próbowałam ale też nie umiałabym.. ostatnio za to mam dietę stresową i samo mi się chudnie.. a przytyć się nie udaje i wszystko się ze mnie zsuwa oczywiście schuść do spodni które na mnie od dawna nie wchodzą to nie łaska i jestem tak w połowie ![]() ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- wiecie, te rozmowy o nóżkach i szparach bez konteksty byłyby nieco dziwne
|
||
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
motywator z CP dla Red
![]() http://foto.wiadomosciwalbrzyskie.pl...olkowie_14.JPG
|
#3956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Co do diet-jednak dla mnie najlepsza jest MŻ i ćwiczenia
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3957 | |
|
Nindżopesz
|
Znowu nie mogłam spać bo jak leżałam na prawym boku to mnie w żebra gniotło a na lewym biodra drętwiały
Jak to jest z tym spaniem na wznak, trza se coś pod d... podkładać czy nogi zgięte trzymać? Nie chciało mi się wstawać i sprawdzać po nocy...Wszystko mnie boli tzn. kręgosłup ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
I włosy i nózie |
|
|
|
|
#3958 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie też spodnie wlezują do połowy, nic się na mnie nie mieści zawsze miałam problem z chuściem... a w szkole napisali mi w karcie że mam "skłonność do nadwagi" choć zawsze byłam szczupła i tego akurat nie rozumiem i mamusia rozpaczała bo sukienka wisiała na mnie jak na kiju, i na dodatek chodziłam wiecznie poczochrana i brudna bo drzewa zwiedzałam ,prowadziłam wykopaliska w naczarniejszym czarnoziemie... odbiegłam od tematu... rzecz w tym że teraz jestem najgrubsza w całym sowim życiu, nawet w ostatnim miesiącu ciąży nie wazyłam tyle co dziś i to jest straszne ![]() i choćbym mało co jadła to schuść nie mogę ,jedyne co meni w życiu odchudziło to ogromny wielomiesięczny stres, 6 lat temu, wówczas ważyłam 18 kg mniej niż dziś. wyobrażacie sobie? a chcę schuść , naprawdę chcę yyy widziałam reklamę czegoś tam detox, myślicie że toto działa coś? czemu Wy mi pozwalacie tak się rozgadywac wogle ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
|
|
#3959 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
na wznak to nie będzie Cię przeważać na boki? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() co do schuścia, podobno z wiekiem trudniej i to naturalne, trzeba się chyba pogodzić..
|
|||
|
|
|
#3960 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ad. 2 na brzuchu to ja i normalnie nie mogę spać ![]() Pięknie! Zajrzałam w google i co widzę: nie dość, że na wznak nie wolno to i na prawym nie wolno, o bosz. Zacznę może spać jak nietoperz wisząc na drążku bo inaczej nie widzę. Że niby na prawym przyciska się żyłę co prowadzi do żylaków i zakrzepicy. Albo zakrzepicy i żylaków. I teraz nie wiem - jak nie mam żylaków to mam szansę na zakrzepicę, zator płucny? Jeszcze pitolenie "i tak się nie da rady spać w innej pozycji niż na lewym bo pojawiają się duszności". Kurna, nie mam żadnych duszności tylko mnie wszystko boli od lewego boku i nie mogę spać! Co za paranoja, o wiem, spytam gina Znowu mnie wyśmieje za zabobony.---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
![]() Ad. 2 Ad. 3 Idę się myć bo co mi z życia zostało... |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

YR
King of Skin jest

Czy się nabijasz?
Przecież wczoraj prosiłam o mieszkanie a dziś o przedszkole
Nie było innych, lepszych słów do wyboru

sypię się