Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł następnego wątku
Marzec minął,kwiecień mamy-nasze dzieci i my witamy III-IV 2011 1 1,92%
Marzec minął,kwiecień idzie,nasz autobus gna o świcie III-IV 2011 5 9,62%
Kwietniówki bilet kupiły-oby na dzidziusiowy autobus się nie spóźniły III-IV 2011 6 11,54%
Autobus doganiamy,wracając ze szpitala maluszka w objęciach trzymamy III-IV 2011 5 9,62%
Marzec minął kwiecień z nami,teraz my zostaniemy mamami III-IV 2011 18 34,62%
Marzec minął,kwiecień leci a my czekamy na nasze dzieci III-IV 2011 17 32,69%
Poród się zbliża a my z niecierpliwością czekamy, aż przyjdzie nasza godzina III-IV 2011 0 0%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 09:38   #3631
traicionera
Zakorzenienie

Dot.: Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV

Próbowałam już zdejmować obrączkę i nic. Pierścionek zaręczynowy dałam rade ściągnąć, ale obrączka mniejsza i udaje się ja ruszyć ledwo na jakieś dwa mm. Na nic poślizg, gdy tylko przesunę te 2 mm, to palec mi się zaczyna robić siny. Jak mąż wróci z pracy, to będziemy kombinować jeszcze.

Niezłe mam dziś zakwasy w łydkach od wczorajszego marszobiegu do szpitala. dobrze, ze jutro mam na południe, to może będę mogła iść w normalnym tempie.

Ahtaga- rozmiar rozmiarowi nierówny, ja mam niektóre 56 większe od 62, dużo zależy od firmy. Na początku kupowałam same 62, ale sobie poczytałam, ze nieraz na 60 cm dzieci nawet 56 jest za duże, wiec uzupełniłam rozmiarówkę.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:52   #3632
mora103
Raczkowanie

Gratulacje MEGI.
Witajcie mamuśki .Obudziłam sie dzis z strasznym bólem rak ,juz mam dość tego dretwienia nie jestem wstanie podniesc kołdryW poniedziałek byłam u ginekologa mały na jej oko sie nie przekrecił i nadal jest połozenie miednicowe dała mi skierowanie na usg dopiero na 19.a wizyte wyznaczył ta ostatnia na 26 na 4 dni przedterminem,myslałam ze teraz na koncówce bede czesciej chodziła na wizyty
mora103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:56   #3633
traicionera
Zakorzenienie

Wiesz, to różnie bywa z ginekologami, ja ostatnio u mojej ginki byłam 8 marca i sobie założyła, ze urodzę przed terminem, bo już mi nie wyznaczyła kolejnej wizyty (a 23 marca miałam termin). Później byłam badana, ale już na ip w szpitalu, przy okazji ktg czy jakiś innych kontroli.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-30, 10:04   #3634
laseczkaa
Zadomowienie

hej

Cytat:
Napisane przez coralady Pokaż wiadomość
Kurcze nie załaczyłam zdjęcia.Och ta skleroza
Śliczna kotka

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
kochane ja tylko wpadam z informacją od Megi2015:

"Dzisiaj o 18.35 przyszedł na świat nasz synuś Mateusz. Mierzy 61cm waży 3800. Boże jakie to cudowne uczucie. popłakaliśmy się z mężem ze szczęścia... nie bójcie się porodu nie jest tak źle...fotkę wyślę jutro mmsem :)"

SUPER!GRATULACJĘ DUŻY CHŁOPAK CZEKAMY NA FOTKI

Cytat:
Napisane przez kaskag07 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim Ja juz po pierwszym sniadanku, TZ-a wyslalam do pracy i etraz chwilowo sobie usiadlam.
Dzisiaj kolejna ciezka noc, nie spalam od 2 do 5, masakra, oczy jak 5zl i wypoczeta, mega goraco i poce sie a moj maz zmarzniety Oby juz niedlugo sie to skonczylo i zeby normalnie mozna by sie przewrocic z boku na bok.
Wczoraj wlasnie bylam na wizycie u gin. i wszystko oki, ale z tego co powiedzial to nie widzi zeby cos na dniach mialo sie wydarzyc wiedzialam!!! Szyjka u ujscia miekka ale glebiej jeszcze nie taka jaka powinna byc. Owszem organizm jest taki ze moze porod nastapic i dzisiaj ale on raczej w to watpi Dzidzius wazy troche ponad 3100 ale nie ma sie co tym sugerowac bo na tym usg wyszlo ze niby jestem w 37 tyg. ciazy a termin mamna 19.04. Cala ta aparatura to pic na wode!!! Po prostu Natalka jest mala i to dlatego, sami z mezem nie jestesmy gigantami, w kazdym razie z Natalka wszystko dobrze
Na ktg ide w poniedzialek i wtedy sie okaze czy juz zostane czy jeszcze. Gdyby sie juz tak naprawde nic nie ruszylo to 8 kwietnia z torba do szpitala i wtedy juz wychodze z malenstwem tak powiedzial gin.
Co do tych pomalowanych paznokci to moge, nie ma zadnych przeciwskazan. Lekarz stwierdzil ze przy cc maja dobrych anestezjologow i aparature i lakier w niczym nie przeszkadza, a najwazniejsze zebym dobrze sie czula i robila teraz wszystko co mi sprawia przyjemnosc
Ufff... Zdalam relacje A teraz chyba znowu sie poloze, moze pospie do 9
Dobrze że wszystko ok po wizycie
Widzisz co szpital to inna opinia u mnie jest całkowity zakaz pomalowanych paznokciu , jest to na stronie szpitala jak się wchodzi do szpitala to przy rejestracji też są wywieszki.

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość
Rozwarcie mam takie samo od 3 tygodni, wiec spokojnie moge się nawet przeterminować
Zobaczymy co na Ktg w piątek, choc nie doczuwam zadnych skurczy ostatnio, wiec pewnie tez tak wykaże.
Ale masz dobrze że już na KTG . ja jeśli nowa gin mnie skieruję też pójdę a tak to tamta mówiła że jeśli dotrwam do terminu a ona uważa że nie to mam się 20 zgłosić na ip i powiedzieć że jestem po terminie ... i może wtedy KTG mi zrobią .

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Dziś o 14 mam ostatnią wizytę u gina i wreszcie poznam termin cc. Mam nadzieję że każą mi się stawić w poniedziałek...A mała od rana się nie rusza, niech ją już wyciągną bo ja się tylko stresuję Jest spokojna aż do bólu
trzymam kciuki za wizytę

a mi nocka minęła ok
teraz zaraz idę pod prysznic i czekam na kuriera dziś powinien być i ciekawe czy dziś czy jutro napiszą z apteki ze jest do odbioru

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:17   #3635
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzien dobry wszystkim (...)
no to dobre wiadomości po wizycie

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
ciekawe czy Eirene1987 miała duży zapas ubranek na 56
nie Eirene tylko Megi

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Dziś o 14 mam ostatnią wizytę u gina i wreszcie poznam termin cc. Mam nadzieję że każą mi się stawić w poniedziałek...A mała od rana się nie rusza, niech ją już wyciągną bo ja się tylko stresuję Jest spokojna aż do bólu
no to trzymam kciuki i daj znać

a do mnie napisała koleżanka, że już są z Gabrysią w domku i zapraszają, napisałam jej że przyjedziemy w sobote, żeby się trochę zaaklimatyzowały w domku, ale tak mnie ciągnie, że chyba zaraz wskoczę w samochód, kupię jakiś ciuszek i pojadę
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:19   #3636
Eirene1987
Zakorzenienie

Mam kolejną wiadomość Od Trzyrazyi:

"Dziś na świat przyszła nasza córcia Oliwka. Waga 3800 ;-p było bardzo ciężko rodziłam 22h."

Cytat:
Napisane przez ego_ego Pokaż wiadomość
dziś w nocy, to mnie tak bolały kości między nogami, że myślałam, że nie wstanę z łóżka i coś mi gruchocze w kościach, tak jakby na stawach się przestawia, teraz wiem, że to dopiero teraz roizchodzą mi siękości łonowe, a wtedy to chyba pipka rosłamasakra
wybacz ale rozśmieszyło mnie to hehe

Cytat:
Dzisiaj kolejna ciezka noc, nie spalam od 2 do 5, masakra, oczy jak 5zl i wypoczeta, mega goraco i poce sie a moj maz zmarzniety Oby juz niedlugo sie to skonczylo i zeby normalnie mozna by sie przewrocic z boku na bok.
dobrze że u lekarza wszystko ok i oby ruszyło szybko coś i nocy współczuję wiem jak to jest...

Cytat:
Napisane przez Ahtaga Pokaż wiadomość
ciekawe czy Eirene1987 miała duży zapas ubranek na 56
chodziło ci o Megi chyba hehe a przy okazji ja mam sporo na 56 ale ponoć takie dziecko też może te 56 ubierać zależy od ubranka... różne rozmiary są... rozmiar rozmiarowi nierówny...

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Próbowałam już zdejmować obrączkę i nic. Pierścionek zaręczynowy dałam rade ściągnąć, ale obrączka mniejsza i udaje się ja ruszyć ledwo na jakieś dwa mm. Na nic poślizg, gdy tylko przesunę te 2 mm, to palec mi się zaczyna robić siny. Jak mąż wróci z pracy, to będziemy kombinować jeszcze.
kombinujcie kombinujcie żeby potem nie było juz tu któraś pisała że musieli jej rozcinać a szkoda potem...

ja dziś o dziwo nocka spokojna 2 razy tylko wstawałam nie bolało mnie nic tylko wieczorem trochę

aaaa i Megi przysłała zdjęcie Mateuszka :

Mateuszek Megi2015.jpg

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:24   #3637
traicionera
Zakorzenienie

gratki dla trzyrazyi
10 dni po tp
ale czas porodu załamujący
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-30, 10:26   #3638
Eirene1987
Zakorzenienie

Cytat:
gratki dla trzyrazyi
10 dni po tp
no troszku...

Ego_ego ja też bym nie wytrzymała chyba hehe jej teraz takie maleństwa to mnie tak rozczulają bo się swojego doczekać nie mogę

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:30   #3639
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:

"Dziś na świat przyszła nasza córcia Oliwka. Waga 3800 ;-p było bardzo ciężko rodziłam 22h."
super

GRATULACJE!!!! szkoda, że tak ciężko

a Mateuszek cudowny

Cytat:
Ego_ego ja też bym nie wytrzymała chyba hehe jej teraz takie maleństwa to mnie tak rozczulają bo się swojego doczekać nie mogę
no właśnie, jak do mnie napisała, to jeszcze leżałam w łóżku i jak przysnęłam, to mi się śniło, że jestem u niej i że chodzę sobie z nią na rękach, głupia jakaś jestem
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:30   #3640
n.ik.a
Zadomowienie

megi gratulację ale duży chłopak

mora103
jakoś tak dziwnie masz te wizyty. Ja mam termin na 10 dni przed tobą a jutro mam ostatnią wizytę i idę już do szpitala. powodem jest założony szew, który trzeba ściągnąć przed porodem ale co do wizyt to jak popatrzę na kartę chodziłam co 3 tyg.. Ale chyba co lekarz
Moja córcia też jest ułożona miednicowo i nawet jak sie obróci to będę miała cc, bo takie mam wskazania od neurologa.

dziewczyny ja przez te swędzące krostki też mam ciężkie noce. Budze się nie tylko na siku ale też na drapanieTak dwa razy w ciągu nocy budzi mnie takie masakryczne swędzenie, szczególnie w okolicach kostek.

idę pić wapno i smarować stopy. A nie orientujecie się może czy w ciąży można stosować puder w płynie - taki jak przy ospie

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:34   #3641
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

Niezłe mam dziś zakwasy w łydkach od wczorajszego marszobiegu do szpitala. dobrze, ze jutro mam na południe, to może będę mogła iść w normalnym tempie.

Ahtaga- rozmiar rozmiarowi nierówny, ja mam niektóre 56 większe od 62, dużo zależy od firmy. Na początku kupowałam same 62, ale sobie poczytałam, ze nieraz na 60 cm dzieci nawet 56 jest za duże, wiec uzupełniłam rozmiarówkę.
ja poo wieczornym wsyamrowaniu brzucha oliwka
zaczelam stymulowac pierscionki
i zdjelam
obraczke juz miesiac temu
slyszalam historie znajomej szwagierki z pierscionkami wiec sobie odpuscilam ich dalsze noszenie
Cytat:

wybacz ale rozśmieszyło mnie to hehe

dobrze że u lekarza wszystko ok i oby ruszyło szybko coś i nocy współczuję wiem jak to jest...

chodziło ci o Megi chyba hehe a przy okazji ja mam sporo na 56 ale ponoć takie dziecko też może te 56 ubierać zależy od ubranka... różne rozmiary są... rozmiar rozmiarowi nierówny...

kombinujcie kombinujcie żeby potem nie było juz tu któraś pisała że musieli jej rozcinać a szkoda potem...

ja dziś o dziwo nocka spokojna 2 razy tylko wstawałam nie bolało mnie nic tylko wieczorem trochę

Załącznik 3857951
no to gratulacje
Stary 2011-03-30, 10:36   #3642
tajka88
Zakorzenienie

Hej
Dzisiaj nocka byla baaardzo ciezka, obydwoje z TZtem nie potrafilismy zasnac... za duzo mysli w glowie. Praktycznie lezelismy w lozku do 5:15 kiedy TZ musiam wstac do prcy. Przy okazji z 3 razy siusiu. W nocy bylam strasznie godna, az burczalo w brzuchu. Moja coreczka ma tyle energii... nie wiem skad, chyba wyjada ze mnie za duzo;p.
Brzuch mnie strasznie boli jak mala sie rusza.
Obudzilam sie z bolem plecow, ale nic wiecej... eh
Tz jak przysnal na 10 minut to mu sie snilo, ze wody mi odeszly i sie obudzil... ale wody nigdzie sobie nie poslzy : :/

Cytat:

Jupi autobus dojechal do UK, byl juz w Irlandii a teraz tu... szkoda ze mnie ominal;(

Gratulacje trzyrazyi!!

Cytat:
kochane ja tylko wpadam z informacją od Megi2015:

"Dzisiaj o 18.35 przyszedł na świat nasz synuś Mateusz. Mierzy 61cm waży 3800. Boże jakie to cudowne uczucie. popłakaliśmy się z mężem ze szczęścia... nie bójcie się porodu nie jest tak źle...fotkę wyślę jutro mmsem :)"
Gratuluje Megi

tajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:36   #3643
gosiawolna
Rozeznanie

ja juz po wizycie lekarz zbadal tylko serduszko malego i zmacal brzuch u gory i na dole i powiedzial ze bardzo ladnie. zapytal czy mam tabletki jeszcze czy ma wypisac.. a ja do niego ze mialam odstawic juz dzisiaj to powiedzial a no tak to wtedy ze juz nie brac i czekac na malego. jak go spytalam co zrobic jak nie urodze do terminu do 16 kwietnia to wielkie oczy zrobil i powiedzial ze przyjsc tydzien po terminie. jest 38 tc a mam 12 kg na + a myslalam ze w 11 sie zamkne a tu dupaaa. nawet mi szyjki nie zbadal a bylam ciekawa jak wyglada, ale tz sie smial ze juz mnie ten lekraz dosc ma ze taka ciaza tyle razy u niego bylam ze co chwile cos bylo
gosiawolna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:36   #3644
traicionera
Zakorzenienie

może poczytaj skład czy ulotkę, tam powinno być napisane, czy mogą stosować kobiety w ciąży.

Mi jeszcze bardziej palec spuchł od tego zdejmowania obrączki, teraz to ani trochę jej nie ruszę

agus- mi dłonie w ogóle nie puchły i tak nagle się to stało, ze nie zdążyłam zareagować nawet.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-30, 10:37   #3645
kaskag07
Raczkowanie

Cytat:
gratki dla trzyrazyi
10 dni po tp
Witam ponownie Troche sie przespalam i juz zjadlam drugie sniadanko
Ogromne gratulacje dlatrzyrazyi, 10 dni to mega duzo
Stary 2011-03-30, 10:40   #3646
gosiawolna
Rozeznanie

gratulacje dla trzyrazyi to troche sie pomeczyla bidulka dziekuje za kciuki i tez trzymam za dzisiejsze wizyty
Stary 2011-03-30, 10:48   #3647
traicionera
Zakorzenienie

zdenerwowałam się, bo coś się ta moja córa nie chce ruszać, zjadłam pierwsze śniadanko, teraz drugie i mam nadzieje, ze się uaktywni, bo to do niej niepodobne. A jak nie, to jadę na ktg.
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-30, 10:48   #3648
kaskag07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie jest 38 tc a mam 12 kg na + a myslalam ze w 11 sie zamkne a tu dupaaa. nawet mi szyjki nie zbadal a bylam ciekawa jak wyglada, ale tz sie smial ze juz mnie ten lekraz dosc ma ze taka ciaza tyle razy u niego bylam ze co chwile cos bylo
Prosze cie ja juz +18 a jak tak dalej pojdzie to dojdzie do 20 bo i tak jestem przeterminowana dlatego stwierdzilam ze musze zrezygnowac ze slodyczy!!! Wczoraj po lekarzu zjadlam duze 2 galki lodow z super lodziarni a za 2 godz. z Mc'Donalda Mc'flurry z lionem i polewa czekoladowa mniam pozniej jeszcze w domu rozne inne pysznosci, nie wspominajac ze to byla juz 21
Stary 2011-03-30, 10:53   #3649
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
zdenerwowałam się, bo coś się ta moja córa nie chce ruszać, zjadłam pierwsze śniadanko, teraz drugie i mam nadzieje, ze się uaktywni, bo to do niej niepodobne. A jak nie, to jadę na ktg.
Moze cisza przed burza??

Stary 2011-03-30, 10:55   #3650
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Gratulacje dla 2 nowych mamusiek

Ja dzis znowu na ktg a nie chce mi sie okropnie dobrze ze pogoda ladna jeszcze do malego na zebranie szkolne tu to dopiero mi sie nie chce heh Znowu wroce po 18 do domu a za 30 min wychodze ....

W nocy tez spac nie moge ciagle latam do kibelka i juz mnie to zaczyna wkurzac a gdzie tu do terminu ???????

Zycze milego popoludnia

Dzis 38 tydz i 4 dzień
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:55   #3651
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:

Załącznik 3857951
GRATULACJĘ CZEKAMY NA ZDJĘCIA I FOTKI

MEGI -MATEUSZ ŚLICZNY JESZCZE RAZ GRATULACJĘ

Cytat:
Napisane przez gosiawolna Pokaż wiadomość
ja juz po wizycie lekarz zbadal tylko serduszko malego i zmacal brzuch u gory i na dole i powiedzial ze bardzo ladnie. zapytal czy mam tabletki jeszcze czy ma wypisac.. a ja do niego ze mialam odstawic juz dzisiaj to powiedzial a no tak to wtedy ze juz nie brac i czekac na malego. jak go spytalam co zrobic jak nie urodze do terminu do 16 kwietnia to wielkie oczy zrobil i powiedzial ze przyjsc tydzien po terminie. jest 38 tc a mam 12 kg na + a myslalam ze w 11 sie zamkne a tu dupaaa. nawet mi szyjki nie zbadal a bylam ciekawa jak wyglada, ale tz sie smial ze juz mnie ten lekraz dosc ma ze taka ciaza tyle razy u niego bylam ze co chwile cos bylo
dobrze że po wizycie wszystko ok

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:56   #3652
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
może poczytaj skład czy ulotkę, tam powinno być napisane, czy mogą stosować kobiety w ciąży.

Mi jeszcze bardziej palec spuchł od tego zdejmowania obrączki, teraz to ani trochę jej nie ruszę

agus- mi dłonie w ogóle nie puchły i tak nagle się to stało, ze nie zdążyłam zareagować nawet.
no to ja tez tak mialam, ze nagle spuchly niemilosiernie

probuj oliwka, oliwa lub olejem jak mydlo itp nie dadza rady

aha najwazniejsze

grypa zoladkowa przeszla
jednodniowy incydent

1 kg w dol
Stary 2011-03-30, 10:56   #3653
gosiawolna
Rozeznanie

lepiej teraz jesc ile mozna bo pozniej trzeba uwazac przy karmieniu a i tak pewnie szybko zgubimy ja sobie tak ciagle mowie ze to dla maluszka dobre, ze nie patrze na to ale bez przesady, ja zawsze manie mialam na temat chudosci(wazylam 45 kg na poczatku) a pozniej bede sie przejmowac jak maly wyjdzie
Stary 2011-03-30, 10:58   #3654
monika267
Raczkowanie

GG do monika267

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
Moze cisza przed burza??

O tym samym pomyślalam niby dziecko przestaje sie ruszac przed porodem

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Prosze cie ja juz +18 a jak tak dalej pojdzie to dojdzie do 20 bo i tak jestem przeterminowana dlatego stwierdzilam ze musze zrezygnowac ze slodyczy!!! Wczoraj po lekarzu zjadlam duze 2 galki lodow z super lodziarni a za 2 godz. z Mc'Donalda Mc'flurry z lionem i polewa czekoladowa mniam pozniej jeszcze w domu rozne inne pysznosci, nie wspominajac ze to byla juz 21
Ja tez 18 + a wcale duzo nie jem !!!!Ale tak to juz bywa
monika267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:58   #3655
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika267 Pokaż wiadomość
O tym samym pomyślalam niby dziecko przestaje sie ruszac przed porodem
To ja nigdy nie urodze, bo moja ruszza sie jak nigdy i jest taka silna... chyba bede miala strongwomen w przyszlosci ;p;/

Stary 2011-03-30, 11:02   #3656
n.ik.a
Zadomowienie

traicionera no właśnie nie pisze tylko, że przed zastosowaniem każdego leku należy poradzic się lekarza - ale kurcze ile ja razy mam dzwonić do tego mojego gina. Przecież facet jak zobaczy, że to znowu ja to chyba wyskoczy przez okno
moja córcia też dziś ma lenia. Jak na razie kopnęła tylko raz, co prawda się wypina ale to też żadna rewelacja. Podobno jak mamy spokojne to i dzieci też. Ja wczoraj i dziś jestem mega wyluzowana...powolwutku pakuję torbę do szpitala - moja i Niuni choć jej nie biorę ze sobą ale małż nie będzie wiedział co do niej zapakować więc niech będzie przygotowana i sobie leżała

kaskag07 według mojej wagi na +15,5 kg ale według wagi lekarza to będzie jeszcze kilo więcej
o kochana ja wczoraj zjadłam pączka, 3 rurki z kremem, bułkę słodką i grześka toffie i kurcze dziś też mam na coś ochotę. Chyba się ubiorę i pójdę do sklepu. Może tez wejde do przychodni i zapytam pracująca tam ginekolog o to moje uczulenie. Dobrze, że mi sie przypomniało bo musze sobie kupic jeszcze skarpetki

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:03   #3657
traicionera
Zakorzenienie

ja mam na plusie 24 no i co? teraz dla mnie najwazniejsze jest urodzic i zeby dzidzia byla zdrowa.
tajka-na szczescie zaczela sie ruszac po bardzo sotrym salami
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Stary 2011-03-30, 11:07   #3658
kaskag07
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tajka88 Pokaż wiadomość
To ja nigdy nie urodze, bo moja ruszza sie jak nigdy i jest taka silna... chyba bede miala strongwomen w przyszlosci ;p;/
Ja tez tak mysle bo co usg to termin sie oddala najpierw 22.03, pozniej 05.04, potem 11.04, znowu 02.04 a teraz nawet 19.04 trzeba wyliczyc srednia
Stary 2011-03-30, 11:07   #3659
tajka88
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam na plusie 24 no i co? teraz dla mnie najwazniejsze jest urodzic i zeby dzidzia byla zdrowa.
tajka-na szczescie zaczela sie ruszac po bardzo sotrym salami
Ja ostatnio wazylam sie 2 tygodnie temu i mialam 11kg na plusie, teraz sie boje... bo uroslam... eh;/ wiem ze to dla was malo, ale ja zaczelam od 68, wiec juz bylo duuuzo

Ciagnie mnie zeby sie zwazyc ale moze jutro rano;p, bo teraz po sniadaniu jestem;p

Stary 2011-03-30, 11:07   #3660
gosiawolna
Rozeznanie

megi mateuszek to sliczny chlopiec
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości