|
|
#3091 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój Chomiczek - cz. 5 :)
Cytat:
.---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- U mnie też sennie, ale pewnie też dlatego, że gardło mnie w nocy budziło i wstałam o 7.20
|
|
|
|
|
#3092 | ||
|
in love with life
|
Cytat:
Gin pewnie zleci jakies badania. Trzymamy zeby bylo dobrze!!Cytat:
Jak ja nie cierpie gumek . Szkoda, ze nie wymyslili antykoncepcji hormonalnej dla mezczyzn. Facet zazywa tabletke... i jest spokoj. Do tego nie musi robic 7-dniowej przerwy, wiec nie trzeba by pamietac, ze juz minal 7 dzien i nalezy wrocic do brania.
|
|
#3093 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oby szybciutko przeszło Cytat:
Tez nie lubię gumek ![]() Heh ![]() Ale żeby te tabletki też im nie szkodziły
|
||
|
|
|
#3095 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3097 |
|
in love with life
|
Tak dobrze to by pewnie nie bylo, niestety
Kazda ingerencja w organizm w jakims stopniu szkodzi. Czasem tylko pozytek jest wiekszy niz szkoda i dlatego w ogole ingerujemy.Raz na jakis czas trzeba
|
|
#3098 | ||
|
Zakorzenienie
|
A to takim kosztem
![]() Cytat:
![]() Coś za coś :/ Cytat:
|
||
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się
U mnie to często jest to 'raz na jakiś czas' ale nic na to nie poradzę ![]() Eeee tam ![]() U mnie dziś bez słońca Ale ktoś mówił że w niedzielę ma być nawet 17 stopni ! |
|
|
|
#3100 | |
|
in love with life
|
Cytat:
![]() A bez odpoczynku nie mozna sie skupic na niczym wiec trzeba sobie odpoczac!
|
|
#3101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3102 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() W niedzielę u nas ma być chyba 18 A ja będę w szkole ale tylko do 14:50 ![]() ![]() Wtedy już można sobie pozwolić ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na 2. roku chodziłam na 60% wykładów na darty (rzutki), albo bilard
. A na 4. i 5. na większości wykładów siedziałam w domu, bo albo nie chciało mi się wcześnie wstawać, albo późno wracać, albo w ogóle jechać specjalnie na 2 wykłady 50min PKSem ![]() Jeszcze taka ingerencja w męski organizm zabiłaby wszystkie 'żołnierzyki' . Już lepiej te nieszczęsne gumiacze .
|
|
|
|
#3104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak sobie przypomnę jak musiałam się tłuc dwie godziny autobusem w jedną stronę,żeby zajść na uczelnie na 5 minut po wpis i później znowu dwie godziny tłuc się do domu, to az mi się słabo robi ![]() A jeszcze jak źle trafiłam, to musiałam czekać na dworcu na autobus A teraz mam 5 minut na uczelnię ![]() Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#3105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja przez te 4 lata na wykłady praktycznie wcale nie chodziłam, na zaliczeniach niektórych pierwszy raz prowadzących widziałam
|
||
|
|
|
#3106 |
|
Zakorzenienie
|
Iza no niby wykłady nie są obowiązkowe, ale niektórzy wykładowcy puszczają listy obecności, albo sprawdzają obecność jak w szkole i potem zaliczają wykłady na podstawie obecności
Więc to tak naprawdę zależy od 'widzimisię' wykładowcy
|
|
|
|
#3107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas na szczęście nikt nigdy nie zaliczał i nie będzie zaliczał wykładu na podstawie obecności. Co najwyżej może podnieść o pół oceny, ale zaliczyć nie
|
|
|
|
|
#3108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas na niektórych wykładach jest odwrotnie ![]() Podstawą do zaliczenia są obecności. Jak ktoś ma wszystkie to dostaje 3 czy 3+. A jak ktoś chce sobie podnieść ocenę(o pół stopnia) to musi napisać jakąś pracę zaliczeniową, jak na wyższą ocenę to 'porozmawiać' z wykładowca ![]() Co uczelnia to inne zwyczaje
|
|
|
|
|
#3109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby u nas chociaż niektórzy zaliczali za obecności to chodziłabym na wszystko, ech niestety u nas to marzenie ![]() Jeden maluch umie już korzystać z poidełka Idę pobiegać
Edytowane przez alleyezonme Czas edycji: 2011-03-30 o 10:27 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3110 |
|
Zakorzenienie
|
Iza, ale masz zdolne maluchy
![]() U mnie też rzadko kiedy zaliczali za same obecności...może raz czy 2 razy . Czasami podwyższali oceny, ale baaaardzo rzadko kiedy.
|
|
|
|
#3111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Maluszka ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- A ja dziś nie mam aerobiku bo babka ma zapalenie nerek i musiała odwołać zajęcia, w poniedziałek ledwo poprowadziła, a nie chciała nas odsyłać do domu. Ale za to mogę pojechać do Ł. |
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuś nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Znowu płukałam gardło wodą z solą. Lepiej pomaga niż Tantuum Verde i naturalne .
|
|
|
|
#3113 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3114 |
|
Zakorzenienie
|
O Boziu dziewczyny co za pogoda
Rano dość chłodno ubrałam moją "skórę" i wracając do domu myślałam, że się roztopie w niej zaraz pójdę jeszcze raz troszku lżej ubrana chce kupioć buty taki hmmm na jakimś małym obcasiku no nie fiiieeeem widziałam takie co nawet były spoko ale nie wiem czy jasne czy czarne ![]() Madziuuuuuś co się stało, że nadrabiasz napisz co tam po wizycie u gin ![]() Izaaa to musiało być prze słodkie jak taki maluszek pije z poidełka czyli lada dzień całkiem odstawią pokarm Czesławy może daj im 1 dzień jeszcze i jutro już do akwa? bo jak już wychodzą na salony same ( na klatke ) to nie długo poznają jakie cudne są pręty i będą chciały zwiać ![]() Gosia mi to tantum w ogóle nie pomaga z solą nie próbowałam kiedyś często miałam gardłowe problemy i kiedyś lekarz przepisał mi Laryng Up i byl cudowny! szybko przeszło ale nie wiem czy to na recepte ogólnie jest czy nie...
|
|
|
|
#3115 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A buty to myślę, że na wiosnę lepiej jasne ![]() Cytat:
![]() Taka wena mnie naszła i nadrobiłam, choć pod koniec już po łebkach, bo za dużo tego było ![]() Oczywiście napiszę Cytat:
Cytat:
Tabletki czy co? |
||||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia, ja kiedyś co roku miałam anginę
. Nie no, mam nadzieję, że nie będę musiała brać antybiotyków ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Ja też chcę kupić sobie buty, ale na takim wyższym obcasie . Tylko jeszcze nawet nie znalazłam ciekawych . Taka nasza znajoma ma chyba całą szafę butów, bo ciągle w innych chodzi do Kościoła, a wszystkie takie śliczne . A ja nic nie widzę
|
|
|
|
#3117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie, przez to Obyś nie musiała brać antybiotyków ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
![]() Jak się szuka czegoś konkretnego to zawsze jest problem ![]() Ja już na obcasie mam wystarczająco dużo i teraz będę się zaopatrywać w jakieś fajne na płaskiej podeszwie ew. na koturnie ![]() Z resztą jak nałożę szpilki to jestem wyższa od Ł. ![]() ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- A w ogóle ![]() Ważyłam się tydzień temu (wieczorem) waga pokazała 63,9, a dziś rano pokazała 65,8 ![]() Mój organizm zdziczał na wiosnę
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3118 |
|
Przyczajenie
|
chomik dżungarski
Z moim chłopakiem mamy w posiadaniu taką chomiczkę (białą) o imieniu Władek;D jest prze urocza. Ostatnio postanowiliśmy dokupić jej kompana - samca. Mieliście podobna sytuacje, łączyliście już swoje chomiki? Władek nie jest moim pierwszym dżungarkiem, miałam ich już kilka w swoim życiu, ale nigdy ich nie łączyłam, możecie powiedzieć coś więcej?
Dużo czytałam w internecie, ale chyba lepiej to wszystko usłyszeć od kogoś, kto już to robił - więc liczę na Was I koniecznie dodawajcie ZDJĘCIA swoich CHOMICZKÓW I ich MŁODYCH PS. to Władek, jak spał
|
|
|
|
#3119 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tu nie mam żadnych szpilek
. Muszę sobie z Polski poprzywozić. Chociaż nie wiem czy akurat w tych co mam w Polsce będę umiała chodzić tu po tych górkach i chodnikach z kafelek ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Madziuś, a może waga szwankuje? Mi moja ostatnio pokazuje 58, ale nie wiem czy to prawda czy nie |
|
|
|
#3120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A waga jest nowa, więc nie powinna nawalać chyba ![]() Ty jesteś chudzina, więc wszystko możliwe
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

.

zeby bylo dobrze!!
. Szkoda, ze nie wymyslili antykoncepcji hormonalnej dla mezczyzn. Facet zazywa tabletke... i jest spokoj. Do tego nie musi robic 7-dniowej przerwy, wiec nie trzeba by pamietac, ze juz minal 7 dzien i nalezy wrocic do brania. 
Ale ktoś mówił że w niedzielę ma być nawet 17 stopni !

bo jak już wychodzą na salony same ( na klatke
. A ja nic nie widzę