Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-30, 09:57   #2311
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

Babonik mnie jakiś czas temu plecy bolały to na wszystkich maściach pisało że używać tylko wtedy gdy lekarz zaleci a ketonal jest b.mocny więc sądze ze raczej nie mozna
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:00   #2312
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Pewnie dobrze wiedział ze dzisiaj dostawa i celowo nie zostawił

Ja juz po łowach. Zakupiłam dla Kluska tylko jedne śpioszki bo jak przyszłam to jakas kobieta calymi garściami zbierała wszystkie bodziaki, pajace, śpioszki itp rzeczy Pewnie ma lumpek i będzie je u siebie drozej sprzedawać
Dla siebie kupiłam dwie tuniki

Ale u Nas dzisiaj piękna pogoda Zaraz na spacer uciekam
jak coś będzie fajnego, to powiem pani, zeby mi zostawiła

Musze zaraz obiad naszykować, bo po południu jade z tatą oglądać wózek, mam nadzieje, ze nie będzie trzeszczący i skrzypiący

a w ogóle to dziś mam studniówkę

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:01   #2313
agulaaabar
Zakorzenienie

A ja dalej cholera czekam jak na zbawienie na raporty z firmy ile na wypłate będzie......... mam nadzieję, ze dzisiaj dotrą bo chce ruszyć na całego z wyprawka

A teraz biore się za prasowanie, a wczesiej musze umyc włosy, bo nie myłam od przedwczoraj i mnie wnerwiają

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:02   #2314
karolinee1983
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sloneczko555xxx Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o kciuki dziś o 16 .... mam wizytę u gina i stresuję się już od rana

Cytat:
Napisane przez BABONIK Pokaż wiadomość

od wczoraj trafiłam do piekła...rano przy ubieraniu córki złapał mnie nerwoból w karku i trafiłam do szpitala.dali przeciwbólowy,ale niestety gdy puścił prblem powrócił spałam/próbowałam spac/ w jakim gryczanym kołnierzu,padam na pysk, nie mogę głową ruszac w dół,w górę i wprawo...niewiele mi pozostaje błagam o żeby to w końcu poszło

a mimo wszystko pojechałam na wizytę,dzidziuś jest na 100 %KAJTUSIEM,bo znów bezwstydnie pokazał ptaszka wszystkie narządy na miejscu, nie obejrzeliśmy tylk serduszka,bo był pleckami do nas ale na pewno ma 4 komory,więc już jest dobrze,lekarz powiedział,że będzie dobrze

teraz żeby tylko ten kark puścił
Oj biedna Ty żeby ci szybko przeszło

MAJA 06.08.2011 r.

karolinee1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:03   #2315
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kolina Pokaż wiadomość
super zestawy, wszystko jak nowe i chyba metke mothercare widze...
zestawy swietne z tego zrobilas - gratuluje
Dzięki Póki co mało tego strasznie, a mój mąż mówi, zebym już wystopowała Ale faceci to mają pojecie :P
Tak, tak, jedna koszulinka z metką mi się trafiła

I dziękuję wszystkim za kciuki
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:11   #2316
83monia
Zakorzenienie

heh, ja dostalam w piatek pensje i po: zrobieniu wiekszych zakupów spożywczych, wypadzie do kina, zaplaceniu z 3 aukcje alegro, zaplaceniu za naprawe samochodu i dzisiejszej wyplacie za złobek zostanie mi 5 zł... jak ja to robie to ja nie wiem... chce wygrac w lotka - moze trzymajcie za to

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:13   #2317
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Musze zaraz obiad naszykować, bo po południu jade z tatą oglądać wózek, mam nadzieje, ze nie będzie trzeszczący i skrzypiący

To trzymam kciuki żeby wózek okazal się super

BABONIK współczuje, sama czasem mam cos takiego i wiem jak to potrafi boleć. Czasem głowy od poduszki nie mozna oderwać Mi zawsze pomaga sirdalud http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...EtPUH6Ngcg&t=1
ale w ciąży pewnie nie wskazany. A masz moze w domu termofor ?? Ja mam taki żel który rozgrzewam w mikrofalówce i sobie przykładam na kark i to ciepło poluzowuje mięśnie i troche odpuszcza. Oby jak najszybciej przeszło.
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 10:14   #2318
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
heh, ja dostalam w piatek pensje i po: zrobieniu wiekszych zakupów spożywczych, wypadzie do kina, zaplaceniu z 3 aukcje alegro, zaplaceniu za naprawe samochodu i dzisiejszej wyplacie za złobek zostanie mi 5 zł... jak ja to robie to ja nie wiem... chce wygrac w lotka - moze trzymajcie za to
O kochana nie ma tak dobrze, każda chce wygrać w totka

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:14   #2319
zanetaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Ja odkąd jestem na L4 mam wrażenie, że bardziej mi pieniądze ubywają, a wydawało mi się że jak się siedzi w domu to nie ma się większych potrzeb jak np. ochota na jabłko, a tu kasa ucieka jak szalona. Już nawet odstawiłam sobie moje autko,bo muszę ubezpieczenie wykupić i przegląd zrobić

~~*~~

Powoli się zbieram do internisty

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:15   #2320
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
No pieniadze to jak woda idą My w tym miesiacu podostawaliśmy już zwort ze skarbówki więc mamy prawie 500zł ekstra kasy Odłożone na zakupy dla Kluska, chociaż jak znam zycie to pewnie na coś pójdą
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:17   #2321
zanetaa88
Zakorzenienie

Hallooo kobietki!
Czy na te skurcze macicy trzeba coś brać?!

zanetaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 10:19   #2322
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
ja dzisiaj miałam kase na zakupy, aukcje i telefon i oczywiście na tel mi nie wystarczyło M będzie ze nie zaplaciłam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:21   #2323
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:

Beata to miałaś takie mdłości czy brak apetytu że schudłaś na początku? czy po prostu nie tyjesz?

zaległa odpowiedź na posta z poniedziałku:
na początku schudłam jakieś 4-5 kilo.
mdłości nie miałam jakichś strasznych, po 18tc minęły całkiem, apetyt wcześniej był tak sobie ale też już dawno wrócił do normy, a teraz jak jem już lepiej i w sumie nie odmawiam za bardzo niczego to dalej słabo przybieram, to znaczy brzuszek rośnie fajnie taka piłeczka, nawet tż mówi że brzuszek z każdym dniem większy ale chyba mi gdzie indziej ubywa za to, w udach nie tyje, w boczki mi nie idzie, ja już nie wiem co jest grane jak jem normalnie

dzisiaj właśnie się ważyłam i mam 75,8kg czyli w tydzień (od wizyty u gina ) przytyłam pół kilo czyli że coś tam przybieram..

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-03-30 o 10:24
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:24   #2324
ela_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SweetAngel1984 Pokaż wiadomość
a ile u Was kosztuje SR?????? ja byłam w szpitalu w ktorym chce rodzic i połozna rzuciła mi z uśmiechem.......parę złotych pytam ile a ona : 500 no dla niej to moze pare złotych ale dla mnie ciut sporawo......
A w którym to szpitalu? Na staszica powiedzieli mi, że 550 zł 8 spotkań po 2 godziny. W aktywnej mamie jest podobno za darmo SR.

Cytat:
Napisane przez margaret82 Pokaż wiadomość
Ja juz po łowach. Zakupiłam dla Kluska tylko jedne śpioszki bo jak przyszłam to jakas kobieta calymi garściami zbierała wszystkie bodziaki, pajace, śpioszki itp rzeczy Pewnie ma lumpek i będzie je u siebie drozej sprzedawać
Mnie coś takiego rozwala. Ja czasami też wpadam jak są dostawy i widzę jak ludzie zgarniają tych ciuchów tony, niezależnie od rozmiaru, puszczają to potem na allegro. Szlag mnie trafia, bo po pierwsze zachowują się jak bydło,a po drugie gdyby normalnie każdy robił zakupy tylko dla siebie, to wszyscy byliby zadowoleni. Właściciele podnoszą przez to ceny, ale to nic nie daje.
Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
dokładnie...ta bułka to chyba dopiero na potem, po ostatnim pobraniu?
No pewnie
Cytat:
Napisane przez beata_1988 Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam chodzić na ciuszki jak po 1zł jest, normalnie jakbym za darmo brała
Jak ja poszłam kilka razy kupić "za złotówkę", to po prostu nic już nie było, czasami coś się trafi za 50%.
Cytat:
Napisane przez koagulator Pokaż wiadomość
Pierwsze pytanie: bo jest tak, albo glukoza 50 albo 75, a jak to sie ma do ml? tzn w jakiej ilości wody jest rozpuszczane 50? wole wiedzieć ile musze wypic
Ja miałam 50 g w małym kubeczku, w dodatku wody było 2/3 i myślę, że to było max 150 ml.
Stary 2011-03-30, 10:29   #2325
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Hallooo kobietki!
Ja biorę No-spę pytałam gina i mówił że jak są skurcze to trzeba no-spę brać, chyba że nie będzie już pomagać to mam dać znać to co innego mi zapisze.

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ela_84 Pokaż wiadomość
Jak ja poszłam kilka razy kupić "za złotówkę", to po prostu nic już nie było, czasami coś się trafi za 50%.
ja postanowiłam sobie że jak mi się trafi coś super dla chłopczyka w okazyjnej cenie to wezmę dla którejś z Was bo wiem że czasem jak się szuka czegoś innego to wtedy rzeczy które mnie już nie sa potrzebne same wpadają w ręce za grosze

Stary 2011-03-30, 10:29   #2326
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
O kochana nie ma tak dobrze, każda chce wygrać w totka
ale jakby sie dobrze sprezyc to co losowanie ktoras moze wygrywac i zakladamy wątek "mamuśki-milionerki"

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:35   #2327
Marina1
Zakorzenienie

hmm co do maści w ciąży przeciwbólowych wiem, że nie wolno, tez miałam taki problem i jednak za dużo jest w nich sładników ktore mogły by przejść do płodu, tak mi mowił gin. Kazał przykładać ciepły termofor, ciepły strumień prysznica...

Dziękuję za Wasze odpowiedzi dziewczynki odnośnie tego bólu brzucha! dziś leżę, jest trochę lepiej, a jak będzie potem boleć ( tfu tfu) to zadzwonię do lekarza i umówię się na jutro.
"...- Taki jest los kobiety. Musisz ugotować obiad z tego, co masz w kuchni. Musisz nauczyć się udawać podniecenie. To akt, pozwól, że Ci powiem, samczy akt. A gdy dojdziesz do perfekcji jesteś już stara. Młodość wyparowuje jak rosa, która rodzi się rano, a ginie po południu."
Marina1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:37   #2328
meszsares
Zadomowienie

witam w sloneczne popoludnie, ale ladna pogoda!
BABONIK - nie mam zadnej rady w zanadrzu, ale trzymam kciuki, zeby przeszlo jak najszybciej!
Telik - ja Cie pamietam, mysle, ze Zanka bez problemu dopisze Cie do listy

Co do podrozy samolotem - bylam 2 lata temu w Grecji na urlopie w 6tym miesiacu ciazy i czulam sie calkiem normalnie natomiast w drodze powrotnej greckie linie lotnicze zrobily maly problem-zazadaly zaswiadczenia od lekarza, ze moge leciec! Oczywiscie takowego nie mialam, wiec kazali mi wypelnic jakis druk ze jakby co to na moja odpowiedzialnosc itp.
Wiem tez, ze sa ograniczenia co do ciazy - od ktoregos tc wiekszosc linii nie wpuszcza na poklad, chyba od 36 albo 39 tc... to trzeba znalezc w regulaminie danej linii.
meszsares jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:37   #2329
youyou
Zakorzenienie

Co do szkoły rodzenia to ja chodziłam z Filipem do SR Magdy Modrzejewskiej - to położna ze szpitala na Żelaznej i mogę ja bardzo polecić.
http://www.polozna.com.pl/
Zajęcia 2-godzinne w bardzo przyjemnej atmosferze, połozne to młode dziewczyny, bardzo miłe.
PO kursie są też jedne dodatkowe zajęcia dla planujących rodzić na Żelaznej - mówią o zasadach tam panujących itd..

Kurs kosztuje 500pln ale miałam za darmo bo są refundascje za mledunek lub pracę w W-wie. Nie wiem czy teraz jest tylko za meldunek bo na stronie nie ma nic o pracy...
Jakby więc któraś warszawska mamusia nie była zdecydowana to mogę polecić

Cytat:
Dziewczyny proszę o kciuki dziś o 16 .... mam wizytę u gina i stresuję się już od rana
youyou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:37   #2330
aania_20
Zakorzenienie

Cytat:
Hallooo kobietki!
nie wiem czy trzeba, ale można - No-Spę.

Cytat:
ja postanowiłam sobie że jak mi się trafi coś super dla chłopczyka w okazyjnej cenie to wezmę dla którejś z Was bo wiem że czasem jak się szuka czegoś innego to wtedy rzeczy które mnie już nie sa potrzebne same wpadają w ręce za grosze
to ja mogę tak dla dziewczynki szukać, jakby któraś chciała, bo mnóstwo pięknych ciuszków widziałam

Robi mi się właśnie risotto na obiad
a po południu muszę się gdzieś ruszyć bo mnie szlag trafi przy tym komputerze za chwilę

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:38   #2331
Oliweczka1985
Zakorzenienie

Cytat:
ale jakby sie dobrze sprezyc to co losowanie ktoras moze wygrywac i zakladamy wątek "mamuśki-milionerki"
Marzenie, ale jeszcze by się nam w głowach poprzewracało od tych milionów

"...w małych rączkach mieści się cała miłość …''

Juleńka
Mateuszek
Oliweczka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:39   #2332
Kolina
Zadomowienie

Cytat:

tez tak kiedys zrobilam - czyli brak kasy nie zawsze jest przeszkoda dla zakupoholiczki

zapomnialam napisac o czyms bardzo waznym, wczoraj poczulam serie ruchow po raz pierwszy tak pod rzad i przez dluzsza chwile, przylozylam reke do brzucha i przez skore czulam delikatnie dotkniecia
mam nadzieje ze teraz juz coraz czesciej bede czula dzidziolka
wczesniej czulam cos delkatnie, smyranie, jakies pukniecia ktore byly jednorazowe i pozniej mimo czekania na kolejne nie pojawialy sie
hihi

aha, do hurtowni nie jade, a tak mi sie nie chcialo
Stary 2011-03-30, 10:40   #2333
Natka_
Zakorzenienie

Dzień dobry

U nas piękna pogoda, chyba się wybiorę na soacerek
Ja na glukoze idę jutro albo pojutrze bleee.

Cytat:

Margaret to super, że Wam zwrócili za wózeczek U nas też jedni chcą kupić wózek a drudzy za takie pieniądze wyprawde, ale wózek w sumie z fotelikiem wychodzi 3 tys wiec nie chcemy ich tak obciazac, stwierdzilismy ze niech sie poprostu zloza na wozek i tyle, wyprawke sami sobie kupimy. Moja mama totak oszalala, ze powiedziala ze jak sie juzmaly urodzi (bo wczesniej sie jeszcze boi) to zabiera cala wyplate i jedzie obkupic Mlodego Moja siostra juz się nie powstrzymuje to juz i tak kupuje, takze u nas bedzie duza pomoc, ale to pewnie dlatego ze to pierwszy wnuk u jednych i u drugich, do tego Tż jest jedynakiem. Mam tylko nadzieje, że mi nie rozpuszczą Małego zabardzo.

Nerola nie widać, że markerami maźnięty jest A za aukcje trzymam Kolorem się nie przejmuj przecież to nieważne, najważniejsze bezpieczeństwo, prawda?

Babonik bidulko trzymam kciuki żeby przeszło. Spróbuj może żelu ProfenidGel -mi lekarz przepisał go jak miałam bóle pleców i mi pomógł. W ciąży można go używać, bo przepisał mi go właśnie ginekolog w 12tc

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
Dzisiaj czeka mnie wizyta u gina Wstępnie jesteśmy zapisani na 17, ale pewnie będzie obsuwa Trzymajcie kciuki!

Miłego dnia!

A ciuszki supcio

Cytat:
Hallooo kobietki!
No-spe

Ja też się nie wybieram do SR, jakoś nie mam potrzeby. Nawet nie wiem czy u nas płatna czy bezpłatna jest niedowiadywałam się.
Wszystkiego nauczę się w praktyce Teorię już jakąs posiadam, więc wszystko wyjdzie w "praniu"
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:41   #2334
Lilkaa82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dziubek79 Pokaż wiadomość
a ja dziś nie do życia miałam straszną noc, nie wiem czy Szymon tak szalał bo ja nie spałam, czy ja nie spałam bo on tak wariował . Normalnie masakra , od 00:30 do 3 byłam 3 razy w ubikacji, tak mi musiał maltretować pęcherz a na całą noc pobiłam rekord 6 razy siku o 4 małż się przeniósł spać do pokoju bo jak nie spałam to każde sapnięcie i chrapnięcie mi przeszkadzało no ale i tak jestem niewyspana jak szlag
a kopał skubany tak mocno , że jak się przytuliłam brzuchem do pleców męża to on to czuł za każdym razem !!
Ja dzis podobnie mialam bo moj mezul przeziebiony i straszliwie chrapal, od 22:30 nie spalam do 1 w nocy. Obudzilam go wkoncu i zapytalam jak sie spi powiedzial ze dobrze to mu puscilam z komorki nagranie jego chrapow i musial sie biedny wyniesc do pokoju obok w koncu zasnelam spokojnie, wstalam o 7 na siku i leki i juz nie spie, mezul w pracy

Cytat:
Napisane przez wodaqua Pokaż wiadomość
A oto moje wszystkie zdobycze szmateksowe
W szystkie w cenie od 3 do 8 zł

zapomniałam dodać, że jestem taka dumna, że tak malutko różu!!!
Super zdobycze

Cytat:
Ja tez 100 dni do wyjscia ma moja babygirl

Cytat:
Hallooo kobietki!
Tak jak pisala Beata nospa i do tego magnez (ja mam Asmag forte), teraz mi juz nie pomaga sama nospa i magnez i mam Fenoterol + lezenie.

Karolinka ur. 19.06.2011r. - 52cm i 2700g szczęścia

24 tyg - 6770g

Jestem żoną mojego męża
Mamo, Tato ! - A ja rosnę i rosnę...
Lilkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:46   #2335
Natka_
Zakorzenienie

Cytat:
zapomnialam napisac o czyms bardzo waznym, wczoraj poczulam serie ruchow po raz pierwszy tak pod rzad i przez dluzsza chwile, przylozylam reke do brzucha i przez skore czulam delikatnie dotkniecia
mam nadzieje ze teraz juz coraz czesciej bede czula dzidziolka
wczesniej czulam cos delkatnie, smyranie, jakies pukniecia ktore byly jednorazowe i pozniej mimo czekania na kolejne nie pojawialy sie
hihi
To super
Stary 2011-03-30, 10:58   #2336
wodaqua
Zadomowienie

Lilkaa82 - dziękuję

Kolina - super! Ja czekam na każde puknięcie od srodka Bardzo to miłe!
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 10:59   #2337
Kolina
Zadomowienie

no, super
tz mial pretensje ze go nie wolalam, on mecz w drugim pokoju ogladal a ja balam sie ruszyc ze dziec sie uspokoi.. chcialam sie upewnic

Cytat:
...

dobry pomysl - to ja tez zainteresuje sie rzeczami dla dziewczynek

nie mam praski do ziemniakow, a potrzebuje by wygniesc ziemniaki
chyba musze do sklepu sie wybrac, ziemniaki juz ugotowane i stygna, po poludniu chce robic placki z sosem ziemniaczanym - te, o ktorych pisalyscie kilka dni temu, mam nadzieje ze wyjda (kciuki!)
Stary 2011-03-30, 11:08   #2338
Natka_
Zakorzenienie

Kolinko nasz Mały jak krzykne do męża, że kopie to siedzi cicho jak mysz pod miotłą wystraszony, dlatego teraz nie krzycze tylko szturcham i wtedy on patrzy jak zahipnotyzowany Rozmawia z nim, puka do niego a mi sie łezka w oku kręci Uwielbiam tych moich dwóch mężczyzn
Stary 2011-03-30, 11:19   #2339
Vaniliova11
Zadomowienie

Cześć Mamuśki
Za dzisiejsze wizyty
Babonik żeby ten paskudny ból zostawił Cie w spokoju . Mojego Tża też złapał ból pleców i dzis jedziemy do lekarza bo już maśćie nie pomagają ani ketonal tabletki . Ostatnio poskutkowały dopiero zastrzyki
Moja szkoła rodzenia kosztuje 250 zł bo już jej NFZ nie refunduje
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 11:30   #2340
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
dobry pomysl - to ja tez zainteresuje sie rzeczami dla dziewczynek

nie mam praski do ziemniakow, a potrzebuje by wygniesc ziemniaki
chyba musze do sklepu sie wybrac, ziemniaki juz ugotowane i stygna, po poludniu chce robic placki z sosem ziemniaczanym - te, o ktorych pisalyscie kilka dni temu, mam nadzieje ze wyjda (kciuki!)
tłuczkiem normalnie spróbuj, tylko długo i dokładnie i będą jak z praski.

To ja proponuje założyć w klubie wątek o przypadkowych zakupkach po okazyjnej cenie z lumpków - powiedzmy tak do 10zł max ale raczej ja bym preferowała jak najtaniej - właśnie z wyprzedażowych okazji po 1zł na przykład - i wtedy jak któraś znajdzie coś dla siebie i jej dzieciaczka to zasada- kto pierwszy ten lepszy bo wiadomo że każda coś już pewnie ma i nie potrzebuje wszystkiego.

Ja np. bym podkupiła jakiś fajny śpiworek taki na jesień jakby którejś wpadło okazyjnie w łapki to ja chętnie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości