|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4651 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 18
Dziewczyny - mam prośbę: jak się wchodzi na katalogowy?
Bo nie wiem |
|
|
|
#4652 |
|
Zadomowienie
|
oto link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14259078 lub w gogle wpisz katalogi avon wizaz
|
#4653 |
|
Zakorzenienie
|
mam z dzisiaj zolta krope przy:
pur blance z netto i super shocku czarnym szara przy serum do wlosow pod prysznic z netto jest z netto: balsam do ust - cos tam lemon
|
#4654 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję |
|
|
|
|
#4655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4656 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieje, ze chociaz tusz bedzie bo juz zaczynam miec sucharka
|
#4657 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj dostałam paczuche, TTA diamond piekne, zawsze szukałam takiego zapachu. Dałam mojej córci powąchać, a ona na to że, kwiatki. ![]() Zamówiłam tych wód 5 sztuk, wszystkie sprzedałam z zyskiem. Poszły jak świeże bułeczki, to samo zrobiłam z 5 Pur Blanca-mi z netto ![]() Nowy podkład z demo dopiero będę testować, polecam naszyjnik Carina z netto, warty tych 11,90( nadaje sie na prezent na Dzień Matki ).Potem zrobie fote i wrzuce na katalogowy. mam problem z złocistym olejkiem do ciała z sss, wczoraj przyszedł w paczce i jak któraś z Was wcześniej pisała, był jak wata.... przemrożony. To go odstawiałam do odtajania. Dzisiaj patrze o on wygląda tak.... Co z tym zrobić przecież nie dam dla klientki, mimo bełtania te gluty sie nie rozpuszczają.... Pomóżcie, odesłać czy napisać e mail do Avon z fotami?
|
|
#4658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie pomimo zdjęć wogóle nie skumają o co Ci chodzi ....
|
|
#4659 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, ja też mogłam kilka i nie wzięłam... Żałuję strasznie.. Ja dzisiaj wypróbuję tusz pogrubiający to dam znać jak się sprawuje... Fotek raczej nie bedę miała czego cykać, a chyba, że tej czerwonej lakierowanej kosmetyczki..
|
|
|
|
#4660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaką macie kropkę czy TTA Diamond? Dziś przyjdzie moja jedna sztuka i jutro chciałam pokazać klientom, tylko cały dowcip polega na tym żeby były jeszcze dostępne. Nie chcę zrobić im żartu na Prima Aprilis
|
|
|
#4661 |
|
Zadomowienie
|
A ja przypomniałam sobie jak wczoraj chciałam pomalować paznokcie perłową kuracją i okazało się, że pędzelek był zagnieciony
Nie dosyć, że sama kuracja jest dość rzadka, to jeszcze pędzelek wykręcony w różne strony Wolę już odżywki pielęgnacyjne, np. tą z drobinkami złota |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4662 |
|
Raczkowanie
|
Witam Drogie Panie
![]() Mam szansę na nową klientkę ![]() Jestem też ciekawa kredek arabian glow z netto gold frost i intense copper, i diamentowej konturówki emerald glow - czy ona jest zielona czy ma tylko zielony brokat?? Byłam w COKu i niuchałam scentini pomarańczowe, ma piekny zapach ale jest tłuste jakbym się olejkiem psiknęła no i oczywiście nietrwałe Zestaw kolczyków Nina wygląda beznadziejnie ze sztyftami
|
#4663 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że jak będę zamawiała to będą te perfumy jeszcze na stanie :/ A dzisiaj składam zamówienie, bo w końcu mi zaksięgowali. Leniuchy normalnie tam siedzą.
|
#4664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4666 |
|
Zakorzenienie
|
możesz julkę kupić w coku taniej, bo obowiązuje k5, tylko oferta wiązana... hmm
|
|
|
|
#4667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4668 |
|
Zadomowienie
|
Przeglądam właśnie kat. 5-kę i nawet podoba mi się ten zegarek męski (nie wiem czy jest w stylu mojego Tż, bo nie pytałam), ale właściciel zegarka - mmmmmmmm cuuuuudo
Dziewczyny - Czy torebka ze strony wyprzedażowej (czerwona za 59,90) jest godna uwagi, czy lepiej poczekać na RACHEL? Jak myślicie? ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- A model ze strony 121 |
|
|
|
#4669 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4670 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny (liderki zapewne) - co bedzie prezentem za platnosc karta w K6 i K7? Czasami te informacje sa w strefie a czasami nie ma... Teraz mam zafakturowane eternal magic - pojdzie na prezenty, kompletnie nie moj zapach. I jeszcze: - brak blyszczyka CT Wink z netto - mial szara krope i nie przyszedl Sa jeszcze torebki Adalia (w koncu ja sobie wzielam ![]() ) i blyszczyki z musem Pink Pluff. Obie rzeczy z zielonymi kropami.
Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2011-03-30 o 13:06 Powód: lit |
|
|
|
|
#4672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4674 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy by chciał
Pewnie to byłoby na takiej zasadzie jak dorzucają czasem kartonik z próbką i najczęściej wysyłają te droższe kremy albo perfumy ![]() Opłaca się te maseczki, szkoda, że dopiero dzisiaj dali jak już złożyłam zamówienie z tego katalogu. Oby więcej mieli takich atrakcyjnych promocji
|
|
|
|
#4675 |
|
Raczkowanie
|
wysłałam ci wiadomosc prywatną z linkiem
![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- dziewczyny ja myślę,że każda konsultantka na start powinna dostać pakiet próbek chociaż ze szminkami i perfumami...
|
|
|
|
#4676 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, ze nie ma tam tej blotnej maseczki. Chyba te 3 im najslabiej schodza
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4679 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny mam problem. Koleżanka chciała u mnie zamówić (mężowi na prezent) zestaw Black Suede, ale po opiniach jakie przeczytałam na temat tej wody powiedziałam, żeby się jeszcze wstrzymała i, że zamówię jej najpierw próbkę . No i pupcia oczywiście , bo próbki tego zapachu nie ma (albo ja źle widzę
). I teraz mam do Was pytanko , jaką mogę jej polecić męską wodę ?? Która najładniej pachnie? Koleżanka upatrzyła sobie którąś z tych wód Black Suede, ale którą wybrać ??
|
|
|
|
#4680 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
avOniasta - Nic ciekawego w twojej odp. nie znalazłam Słuchajcie - Nie wiem jakim cudem macie zamówienia po 1000 zł i więcej? Mam kilka klientek i nowych nie mogę pozyskać, bo konsultantek jest sporo, no i drogerie kuszą ze wszystkich stron |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:20.

Ciekawe czy efekt będę miała taki sam z bazą 

). I teraz mam do Was pytanko , jaką mogę jej polecić męską wodę ?? Która najładniej pachnie? Koleżanka upatrzyła sobie którąś z tych wód Black Suede, ale którą wybrać ??