|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
Ja też wiem, że ta piosenka na pewno pojawi się na naszym weselu ![]() Cytat:
Ale już coraz mnie takich sytuacji się spotyka. ale pamiętam, że kiedyś był na to istny booom ![]() ok, powiem TŻ, że jest przeuroczy ![]() to super, że remont prawie się kończy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
W przyszłym m-cu będzie lepiej ![]() Cytat:
To dziwne i smutne, że Twój TŻ tak długo się nie odzywa i zapomniał o waszym święcie... ![]() Welon - tak, ja będę mieć. Woalki bardzo mi się podobają, ale nie są dla mnie. Mam troszkę inną wizję ślubnego imagu Jeśli tylko któraś z Was nie chce welonu - nie musi go mieć. Warto jednak go przymierzyć i zobaczyć jak się będzie wyglądało, bo sporo moich koleżanek zarzekało się, że nie chce mieć welonu, a jak przymierzyły to powiedziały, że MUSZĄ mieć ![]() poprawiny - mamy wesele 2 dniowe. poprawiny zatem będą też na sali. zapraszamy wszystkich gości z pierwszego dnia oprócz delegacji. |
|||||
|
|
|
#4592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
jasne, witaj i opowiadaj o sobie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() my co miesiąc płacimy 60-80 zł a też mamy wszystko na prąd. jakoś strasznie wielkie te wasze sumy mi sie wydają. Cytat:
|
||
|
|
|
#4593 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
trzeba uzbroić się w cierpliwość ale wiem jak to wkuuuuurza ---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
ale dziś 100 %- Welon nieeee
|
||
|
|
|
#4594 | |
|
Podróżniczka
|
Nie dziękuję
![]() Cytat:
My po okresie grzewczym (teraz jeszcze też włączam normalnie grzejniki) mamy bardzo duże rachunki. Duże pomieszczenia i na prawdę ciężko jest je ogrzać. Mamy ekologiczny, energooszczędny ogrzewacz wody zamiast bojlera i tak wszystko wychodzi drogo.Lecę z psiakiem na spacer, aż szkoda nie skorzystać z ciepełka
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-03-30 o 14:31 |
|
|
|
|
#4595 |
|
Raczkowanie
|
dzięki dziewczyny za słowa otuchy
po za tym to świat ma się kręcić wokół nas kobiet a nie kurde wobec płci brzydkiej, a jak na razie to kręci się wokół niego bo ja zrezygnowałam z wielu rzeczy dla mnie ważnych co być może teraz ma swoje odzwierciedlenie, zrezygnowałam ze swoich planów i marzeń a było mi ciężko nagle zostawić coś o czym zawsze marzyłam i chciałam, a z jego strony nie było takiej sytuacji nie był pod murem postawiony bo zawsze ma być tak jak on zaplanuje, nawet ze ślubem chciałam sierpien a mam lipiec, chciałam lokal tanszy i rownie ładny a mam kurde najdroższy w okolicy, chciałam małe wesele a mam duże, jeszcze niech mnie k**** przyszła tesciowa ubierze ktora mu truje ze jestem za chuda i laduje procje jedzenia jak dla słonia a coreczką ledwo na dnie, bo przecież muszą o linie dbać - porażka [QUOTE=odnośnie alkoholu będę sobie załatwiać od siebie z firmy od handlowców także ceny będą hurtowe ja pierdziele nawet alkohol mam na głowie co za jełop [/QUOTE]ale mnie rozbawiłaś tym hehehe noralnie az mi sie humor poprawił, |
|
|
|
#4596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4597 |
|
Rozeznanie
|
Witam nową PM-kę
MagdziaS -trzymamy
|
#4598 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wydaje mi się, że czas się tu zastanowić, jak to będzie po ślubie? Bo teraz, jak rozumiem, nie mieszkacie razem, to możecie się nie odzywać choćby i rok. Ale po ślubie zamieszkacie razem i co, byle kłótnia i ciche dni? Albo nie wiem, ucieczka do Rodziców na kilka dni? A jak pojawią się dzieci, będziecie je nastawiać przeciw sobie nawzajem? Może nie jestem ekspertem, ale wydaje mi się, że takimi kłótniami można sobie nieźle spartolić nie tylko związek, ale i całe życie, bo przecież zamierzacie dzielić z tymi facetami życie, a dzielić życie znaczy być razem, na dobre i złe. Z tego, co tu opowiadacie, obecnie wygląda na to, że jesteście ze sobą tylko na dobre, bo jak przychodzi złe, to się od siebie odcinacie i to tak, że nawet rocznica nie staje się "pretekstem" do pogodzenia... Nie chcę Wam tu czarno wróżyć, ale ja na Waszym miejscu zastanowiłabym się, czy chcę, żeby właśnie tak (albo gorzej) wyglądało moje życie i chciałabym przerwać to błędne koło jak najszybciej - zdecydowaną zmianą w relacjach najlepiej i na nowo jasno ustalonymi wspólnie regułami. Wybaczcie, jeśli moje słowa brzmią ostro, ale to samo powiedziałabym w takiej sytuacji swoim przyjaciółkom, lubię Was i przejmuję się Waszym losem po prostu czwartkowa, teraz jeszcze przed chwilą doczytałam, że rezygnujesz dla TŻta z marzeń, planów, wszystko jest po Jego myśli, nigdy po Twojej? A gdzie WASZA myśl? Czy wszystko z Waszym związku jest kompromisem z Twojej strony? Nie podoba mi się to, bardzo mi się nie podoba... Tak być nie może! Witaj i opowiadaj! Skąd, jak, gdzie, kiedy, jada, data, jaki pierścionek i czy coś już macie zaklepane (prócz siebie nawzajem )Cytat:
![]() Cytat:
OJ, po tylu latach to się może pomylić ![]() Cytat:
tego Złotego krążka to nawet nie znałam, dopiero teraz wklikałam w net
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-03-30 o 15:08 |
|||||
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoje słowa Chatko dają do myślenia. tak sobie własnie probowałam wyobrazić, jak to by było jakbym teraz mieszkając z Tż nie odzywała się do niego tydzień i jakoś mi się nie udaje. zastanawiam się jeszcze: czy reszta dziewczyn tez ma z Tż-tami takie ciche dni? bo ja to raczej powiem (nawet dobitnie) co mam powiedzieć, Tż odpowie i jakoś to jest. jeszcze nam się nie zdarzyło mieć takich dni, nawet jak nie mieszkaliśmy razem. |
|
|
|
|
#4600 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyobrażam sobię nie odzywać się z moim TŻ przez tydzien. Ja jeden dzień bym pewnie nie potrafiła.
|
#4601 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Wiem jednak, że ciche dni parom się zdarzają często i często wychodzi to im na dobre. Nie zawsze takie nieodzywanie się to powód do rozstania. Pytanie jak daleko zachodzi taka sytuacja... |
|
|
|
|
#4602 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez płace coś koło tego i mi się dużo wydawało;-)
|
|
|
|
#4603 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz to u nas nie ma czegoś takiego, że się do siebie nie odzywamy. Ewentualnie wymienimy parę zdań i na tym się cała afera kończy
|
|
|
#4604 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale teraz już tak nie ma.. chyba zmądrzeliśmy zresztą jak się pokłócimy czy coś, to nie odzywamy się tylko przez chwilkę a potem nam przechodzi..
|
|
#4605 |
|
Zadomowienie
|
My nie mamy cichych dni, nie lubimy się kłócić a jeśli już to parę godzin max jesteśmy na fochu, ale mimo wszystko rozmawiamy tylko tak inaczej.Ale mowię to jest max parę godzin, póxniej jest już ok;-)
|
|
|
|
#4606 |
|
Zakorzenienie
|
kicia ładna rocznica
![]() magdzia ![]() chatko taka już jestem, że lubię sobie zrzędzić jak stara baba nie narzucamy sobie nic w związku nie ograniczamy się a fakt że nie odezwiemy się do siebie przez jakiś czas nie jest powodem do stwiedzenia, że nie pasujemy do siebie jest wręcz odwrotnie i to się tyczy nas, w sobie to lubimy - mamy wtedy czas na przemyślenie i wyciągnięcie wniosków i nigdy w takich momentach nie uciekaliśmy, kłótnia kłótnią ale za to jakie jest pogodzenie a charakter mam taki, że własnemu ojcu powiedziałam. że facet to świnia i zdania nie zmienię
|
#4607 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka ma absolutną rację
Ja się często z TŻ kłóciłam o głupoty ale dla mnie foch 2 godziny to max wiadomo trzeba sie uspokoić. Ja bym nie wytrzymała tygodnia nie odzywania się z powodu jednej kłótni bo to do niczego nie prowadzi. a wychodzenie z założenia że jak się stęskni to wróci jest bez sensu bo on też tak może pomyśleć. Nie lepiej pogadać niz się fochać? Wiadomo nie jest łatwo. Może to i jego wina że coś tam zrobił ale no cóż czasem trzeba znaleźć kompromis. zdjęcia z pokazu gdzie czesały panie z VIP tu są bardziej artystyczne fryzury u siebie mają katalog ze zdjęciami dziewczyn które czesały na normalne wesela http://agnieszkapasieczny.pl/?tag=fo...-slubna-leczna w tej kwiaciarni która robiła bukiety ja chcę zamawiać bo wiele razy kupowałam tam kwiaty i były bardzo trwałe i ładne a makijaż który mi się podobał wstawiam ponizej Dziekuje w imieniu moim i TŻ który poszedł spac
|
#4608 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ale mialam nadrabiania! Na szczescie lot odbyl sie bez problemow, jesli nie liczyc mojej wielkiej i ciezkiej torby podrecznej do ktorej sie troszke pan przyczepil, ale moj urok osobisty zdzialal cuda i zotalam wpuszczona do samolotu :P
Teraz juz w pracy, ale w miare luzno jest wiec znalazlam pol godziny, zeby Was nadrobic ![]() Dziekuje Kochane! Cytat:
Jestem na tak! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A na uczelnie jutro .. Nie ma zmiluj ..Co do takich zasad .. To naprawde nigdy sie z nimi nie spotkalam .. Wiadomo, z chca na tym zarobic .. Ale zarzucanie ludziom gdzie maja kupowac tort mi sie nie podoba ... Cytat:
![]() Jesli chodzi o welon, to na dzien mowie mu NIE! Na dzien dziejszy, moja wizja, to kwiat wpiety we wlosy ![]() Witam )Cytat:
A nam 6 lat znajomosci minie w lipcu Ahhhh, leci ten czas jak glupi :Pa poki co dosc tych pogadujesz, trzeba wracac do pracy :P mam wrazenie ze chcialam zacytowac wiecej postow ... hmmm .. moze jest jakis limit w wielocytowaniu? Edytowane przez D0tk4 Czas edycji: 2011-03-30 o 15:35 |
||||||
|
|
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
może się zle wyraziłam tydzien miałąm na myśli tydzien sprzeczek, nieporozumienia, ja mówię mu co mi się nie podoba w tym naszym związku a on zmienia temat, tak jakbym do sciany mówiła, oczywiście on informuje mnie co robi itd, dzwoni ale ja nie mam ochoty na rozmowę z nim, bo czemu mam z nim rozmawiać wtedy co on chcę i udawać że jest wszystko ok jak nie jest, on nie wyciąga wniosków ze swojego postępowania,
jesteśmy ze sobą 6 lat i nie było między nami tak beznadziejnie jak teraz, to jego zachowanie olewające jest nie do wytrzymania, on uwaza ze swiat sie kreci wokol mnie a nie wokol niego, ja bym chciała z nim spędzić więcej czasu a nie ma kiedy bo zawsze coś, najbardziej mnie wkurza jak ja zaplanuje coś a on wszytkich by zapraszał wtedy zeby z nami posiedzieli, żeby z nami pojechali, ogladneli film tak jakbysmy nie mogli sami zero prywatności nie mieszkamy razem dlatego nie ukrywam ze tego sie rowniez boje jak to będzie po ślubie, twierdzi że będzie miał wiecej czasu dlamnie a ja mu na to ze chyba jak bedzie jadał i kład się spać! |
|
|
|
#4610 |
|
Raczkowanie
|
Pozdrawiam Was dziewczyny
![]() Ja własnie w pracy- i nadrabiam zaleglosci na WIZAZU ![]() Pieknie sloneczko swieci
|
|
|
|
#4611 |
|
Zakorzenienie
|
D0tk4 jakieś 2 godz temu tak sobie pomyślałam, że coś się nie odzywasz, ale od razu doszłam do wniosku, że pewnie ściskasz Tż-ta
a tu proszę- dziewczynka już pracuje ![]() ja zmykam do domku
|
|
|
|
#4612 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mi sie podoba fryzurka, ale obwaiam się, że nie dla moich włosów to ale zapisałam ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4613 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny dopiero co wróciłam z wawy w oczach mi się mienia i błędy robię ale to nic.....
Jestem złą jak nic kurczę przez warszawę z Janek na Marywilską jechaliśmy 2,5h Cytat:
![]() Cytat:
będzie dobrze zobaczysz....Witaj Cytat:
|
|
#4614 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wizażanki
![]() Jestem Irmelin i z najewieksza przyjemnościa do Was dołacze! )Moj w ielki dzień o 20 X 2012.... tak jakos dalekooooo mi sie wydaje wolałabym juz!
|
|
|
|
#4615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd jesteś?? my tu strasznie cielawskie jesteśmy ;p
|
|
#4616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
opowiadaj o sobie, o Was, jaką salę macie, co załatwiliście.. i skąd do nas piszesz?
Moje aniołki ** [*] 18.01.2014r. 9t4d [*] 17.07.2013r. 9t4d 25.08.2012 r. Nasz ślub 07.10.2011 r. zdany egzamin na prawko Edytowane przez karolinka85 Czas edycji: 2011-03-30 o 16:16 |
|
|
|
|
#4617 | ||||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() My robimy wesele poza naszym miejscem zamieszkania, dlatego zapewniamy gościom nocleg, a w drugi dzionek późne śniadanko z jakimś żurkiem. Jako takich poprawin nie przewidujemy. Jak ktoś będzie chciał z gości w knajpie dłużej posiedzieć to nie ma z tym problemu. Rodzice nasi (moi i TŻ) planują zostać w Koniakowie na urlopie hehe i wtedy jak to ostatnio stwierdzili będą świętować, bo w wesele im nie będzie za bardzo wypadało i będą musieli trzymać fason Welon - chyba wolałabym jakieś kwiaty upięte we włosy, ale to dopiero czas pokaże... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dziś walczyłam z farbowanie kurteczki. Kiedyś kupiłam sobie taką bladoróżową, bo kolor był modny. No, ale teraz w tym kolorze niezbyt dobrze się czuję, więc kurtka wisiała dłuuugi czas w szafie. Wpadłam na pomysł by zmienić jej kolor i trochę poeksperymentowałam z farbkami do odzieży. Trochę się bałam co z tego wyjdzie, ale na szczęście jestem zadowolona z efektu końcowego i mam teraz modny czerwony kolorek
|
|
|
#4618 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolejny część wątku się szykuje i coraz nas wiecej
|
|
|
#4619 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwielbiam fioletowy zapisałam już sobie nawet jedną naklejkę, ale jeszcze ich nie szukałam, przypadkiem w ręce wpadła![]() naklejki wódka.jpg co do welonu- zgadzam się z dziewczynami. teraz już nic nie trzeba do woalki bym go nie zakładałaa sama (oczywiście na chwilę obecną) chciałabym fryzurę w takim stylu, a welon podpięty od spodu fryzr.jpg Cytat:
tyle, ze dekoratorki nie zatrudniam, coś innego będę musiała wymyślić - może na sali mają na zmianę zasłony w innym kolorze - jeszcze nie pytałam ![]() Cytat:
Co do poprawin - mamy dwudniowe wesele, wiec poprawiny będą na sali. Z jednej strony ich nie chce wcale, wolałabym odpocząć, a z drugiej czasami czytam opinie, ze dopiero na poprawinach można się bez stresu pobawić zobaczymy jak to będzie Gości będzie ok 50-60 także to tylko nasze najbliższe rodziny i znajomi
|
|
|
#4620 |
|
Zadomowienie
|
niut0- O! Właśnie takiej fryzury szukałam
Pozwól, że sobie pożyczę do moich "Inspiracji ślubnych"
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Podobnie jak nena, też nie chcę disco polo na weselu.....ale już sobie wyobrażam banan na buźce TŻta jak by to zagrali z tą żoną

Najbardziej śmieszą mnie pary, które biorą to na pierwszy taniec 
Ale już coraz mnie takich sytuacji się spotyka. ale pamiętam, że kiedyś był na to istny booom 
W przyszłym m-cu będzie lepiej 

Ale już z TŻtem przywykliśmy 
ale gafa

jak coś próbuję wytłumaczyć to się kłótnia zaczyna... dla mnie takie zachowanie jest chore...
18.08.2010 - zaręczyny

Wiem, że nie można tak z góry zakładać, ale niestety różnie bywa...