|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Ewcia, trzymam za dziadka kciuki! Oby z tego wyszedl!
|
|
|
|
#2222 |
|
Zadomowienie
|
kurczę ja sie też martwiłam o mojego dziadka bo też coraz gorzej z nim ale to gółwnie przez jego wiek, ma skończone 92 lata. Wczoraj jak z ciocią rozmawiałam to chyba nie będzie go na weselu, on już nawet nas nie poznaje, nić nie pamiętam.
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Jeszcze nie dzwonia z salonu z informacją, że sukienka już u nich jest, a na dzisiaj był termin, a ja tak chciałam już dobrać welon i bolerko ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- to ja już lecę może odezwę się wieczorem |
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik, zadzwon do salonu i spytaj, bedziesz spokojniejsza
![]() Ja juz dziewuszki nie mam zadnego dziadka Babcia tylko jedna mi zostala. Smutne to strasznie, ze ludzie musza odchodzic, nie wiem jak Wy, ale mnie starsznie trudno jest sie z tym pogodzic.... i jak sobie pomysle, ze kiedys zabraknie moich rodzicow, rodzicow TZ, ktorzy takze sa kochani, a potem, kiedys, kiedys, moze i TZ lub mnie TZowi.... ahhh.... ciezkie to zycie, na prawde ![]() Ale zasmucilam..... |
|
|
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, cieszmy sie weselem i zyciem poki jest... ha ha, wiem, ze jescze gorzej teraz wymyslilam
Dziewczynki, uciekam, nawet Wam nie napisze gdzie, bo sie wstydze , pa!
|
|
|
|
#2226 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka nie martw się trzymamy kciuki za dziadzia
Zawsze tak jest że jak są fajni dziadkowie to się coś złego dzieje z nimi, a jak jest zły to żyje na świecie ile chce. Jak to mówią złego diabli nie biorą. I jest w tym dużo prawdy Monitka pisz gdzie uciekasz :P
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za dwa dni przymiarka, też chcę iść w piątek
|
|
|
|
|
#2228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo sie tego boję. Teraz szczegolnie martwię sie or rodziców![]() Cytat:
![]() nie strasz mnie ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ---------- No tak, poszła sobie i sie nie pochwaliła
|
||
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
passion nie straszę już
![]() Ale mnie korci otwarcie tych dokumentów z USC
|
#2230 |
|
Rozeznanie
|
Ewcia współczuje Ci i trzymamy kciuki za dziadka, co by skończyło sie w najlepszy dla niego sposób
ostatnio przeszliśmy troszke podobnych sytuacji i chociaz mam załobe po dziadku wesele sie odbedzie ale miejmy nadzieje ze dziadek TZ bedzie na waszym slubie ![]() a i mam do Was pytanie o czym tak na prawde sa te spotkania w poradni rodzinnej, bo my kurze mozemy tylko w weekend i jak zadzowniłam do małżeństwa, które prowadzi takie spotkania również w weekendy okazało się, ż ejuż nie mają wolnych bo mają w katedrze dyżur:/ a w tygodniu nie damy rady załatwić tych 3 spotkań a w ogóle to się zastanwiam, bo jesli to jest tak, że pani wyjaśnia ci metode, a potem przychodzisz po miesiacu z wypełnioną karta, to ja mam już 7 takich kart i mozna by to na jednym spotkaniu załatwić ![]() Ewka ty jestes z moich okolic, mozesz mi powiedziec czy ci, u których byłaś mogliby się spotkać z nami w weekend?
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia
Kurka no co zrobimy... Takie życie paskudne nasze Ja też tak jak Monitka mam tylko jedną Babcię... No... Jeszcze Babcię TŻta Kochaną![]() ![]() ![]() Nic więcej nie napiszę niestety Coś mnie choroba rozbiera Nochal mi napycha katarem Na oczy ledwo widzę... Buuu mam nadzieję,że się wykuruję!Idę nażreć się tabletek, zrobić sobie parówkę! I grzańca i do wyra!!! Buziolki Kochane |
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam zadnych dziadków z TŻ strony też nie mam co liczyć na "babciowanie". Życie.
|
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
późno jak późno, ale wklejam siebie kwiatowej bombce
![]() Nie zwracać uwagi, że mocno przyciasna na górze Mówiłam jaka była sytuacja (na 20min przed wyjściem okazała się za mała a nie miałam innej)
|
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
a ile bys chciala za ta sukienkę?
|
|
|
|
#2235 |
|
Raczkowanie
|
ewka na obecną chwilę Dziadek jest z Wami
Joasiunia kuruj się.miód,mleko,Tż i w pieeeerzynyyy ![]() Takaya bombka klasa. wygladasz tak grrrrr ![]() a to Ty chcesz ją sprzedac![]() Dark a coś mi o weselu się przeczytało, tak? myślę, ze prędzej wypali jakies spotkanie pomajowe niz kazda z nas pohula na wspolnych weselach majowych....yy ale powiedziałammuszę się Wam wyżalić bo nawet teraz nie mam komu nawet Tż-owi, a jak mu pewnie powiem to powie że przesadzam. nie ma dla mnie czasu ostatnio, "nie czuję żeby w ogóle był".mam wrażenie ze im bliżej slubu tym bardziej jest teraz potrzebny w domu, a prace które wykonuje robi "na zapas"jakbym Go miała zabrać chyba. nie chce mi się tego slubu i wogole dupa
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
Moja kochana siostra-świadkowa odleciała znów wczoraj ![]() Niebieski pewnie masz rację, ale taka np. Passion to mogłaby wpaść choć na chwilkę ![]() Wczoraj byłam u dermatologa w sprawie tych pypciów na szyi i wiecie co? Już jestem po zabiegu (laserowym). Boli trochę i mam czarne plamy, ale ma się goiś 2 tygodnie a nie będę już ich skubać i nie zrobię sobie krzywdy ![]() Monitko (wiem że cię dziś nie ma ), Passion jak wam podoba się moja stylizacja ślubna w całej okazałości?
|
|
|
|
#2237 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda że ja takiego nie mogę mieć ![]() Cytat:
Cytat:
ale tam w sumie nie ma nic ciekawego 3 takie same egzemplarze - jeden będzie dla was po ślubie, jeden dla USC i jeden dla księdza na pierwszej stronie są wasze dane-imię,nazwisko, data urodzenia, miejsce zamieszkania niżej jakie nazwisko i dzieci przyjmujecie po ślubie a z tyłu dane o zawarciu małżeństwa, wasze podpisy i podpisy świadków oraz księdza (będziecie to podpisywać w dniu ślubu) |
|||
|
|
|
#2238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale za krotka będzie. Ty chyba jesteś parę cm niższa ode mnie![]() Cytat:
![]() no i fajnie, że juz po zabiegu, bo bys przeżywala a jak będziesz upinać welon? Mi sie podoba
|
||
|
|
|
#2239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Passion no ja mam 173cm
Pantofelku tak będę ją sprzedawała na allegro Kupiłam ją za 280zł (tania nie była, ale jest z solidnego materiału)
Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-03-31 o 09:12 |
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
hej Lachonki
![]() ooo raju ale temat zarzuciłyście o tym odchodzeniu ![]() ja dziś na dopsowanie sukni śmigam i juz doczekać się nie mogę
|
|
|
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny jestem tutaj po raz pierwszy i już się cieszę. Przypadkowo znalazłam Was w googlach i szkoda że dopiero teraz ale jak to mówią lepiej późno niż wcale. Też mam ślub w maju a dokładnie 28 maja.
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już dopisuję
|
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze wy już wszystkie powoli po przymiarkach a ja nawet nie wiem czy moja suknia w ogóle jest już w kraju
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za to musisz sie teraz często udzielać
|
|
|
|
|
#2246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super, 28 maja, jak ja ![]() chwal się co już masz, czego nie |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
Już piszę co i jak:
Mamy: -suknia ślubna zamówiona, szyje się -Tż ma kupiony garnitur -zamówiony bukiet dla mnie, świadkowej i butonierki -podziękowania dla rodziców -podziękowania dla świadków -podziękowania dla gości -fotografa -kamerzystę -zespół -protokół przedmałżeński -nauki przedmałżeńskie -zaproszenia rozdane -księga gości nie mamy: -zamówionego fryzjera, jestem załamana byłam na próbnej i zrobiła mi strasznie włosy a niby z polecenia. Za próbną dałam 100 zł!!! -zamówionej wizażystki (wszystkie zajęte) nie wiem czy o czymś nie zapomniałam ale znając życie pewnie tak, mamy zaproszonych 240 gości z czego 50 nam już odmówiło a powody odmawiania przeróżne a czasem dość zabawne |
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak spore weselicho sie szykuje ![]() pochwal sie sukienką
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam żebyś kogoś znalazła ale za rozdane zaproszenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

Babcia tylko jedna mi zostala. Smutne to strasznie, ze ludzie musza odchodzic, nie wiem jak Wy, ale mnie starsznie trudno jest sie z tym pogodzic.... i jak sobie pomysle, ze kiedys zabraknie moich rodzicow, rodzicow TZ, ktorzy takze sa kochani, a potem, kiedys, kiedys, moze i TZ lub mnie TZowi.... ahhh.... ciezkie to zycie, na prawde 
Dziewczynki, uciekam, nawet Wam nie napisze gdzie, bo sie wstydze
, pa!

Kurka no co zrobimy...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

żebyś kogoś znalazła