Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-29, 14:15   #3691
woda sodowa
Wtajemniczenie

Dot.: Sexy kocice, Pmki zauroczone, przez Mężów zostały już ujarzmione. cz.18

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
woda sodowa super, moje gratulacje,
Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Brawo! .
Dziekuje

Cytat:
A teraz relacja z Rzymu.
Wybralismy sie w sobote pociagiem po 9 do Rzymu. Potem metrem na Schody Hiszpanskie http://pl.wikipedia.org/wiki/Schody_Hiszpa%C5%84skie
oczywiscie i przechadzka Via del Corso (jedna z bardziej znanych ulic - wiele sklepow) do Piazza del Popolo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Piazza_del_Popolo

Potem na wzgorze Pincio http://en.wikipedia.org/wiki/Pincian_Hill
i spacerkiem podziwiajac panorame Rzymu spowrotem do Schodow Hiszpanskich - tym razem z gory.

Potem poszlismy do fontanny di Trevi. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fontanna_di_Trevi
Od niej do Hard Rock Cafe. Warto zajrzec na strone bo mozna zobaczyc wnetrze - a warto.
http://www.hardrock.com/locations/ca...50&MIBenumID=3

Pod restauracja bylismy o 12 kiedy to otwieraja ja na obiad - i stanelismy w kolejce.
Potem wzielismy przystawke - jumbo - mix wszystkich przystawek, a potem danie glowne czyli dla mnie kurczak wedzony z sosem barbaque w bulce do tego sa frytki i mala porcyjka fasolki - jak po bretonsku. No i pepsi.
Za duzo!
Nastepnym razem - planuje wziasc tam brata - wezme przystawke i deser.
Potem do metra - podjechalismy spowrotem do Schodow by przejsc sie via del Corso w druga strone. Weszlam do Kiko - taka wloska firma kosmetyczna. Chyba wam pisalam juz kiedys - mam z niej pomadki 3 i podklad. Fajna no i niedroga. Pani mi pomalowala oczy fajnym cieniem - ktory kupilam i wzielam jeszcze maskare. Ma ona wydluzyc rzesy w 30 dni - zobaczymy. Mam taka stara, ze pewnie az niezdrowo sie nia malowac.
Potem pociag do domu - i leczenie zakwasow w miesniach.
Ale fajnie bylo - pogoda swietna, wiosenna i ludzi duzo.

A w niedziele mimo zmiany godziny wybralismy sie rano na polska msze a potem dluzsza droga do domu - spacerek na zakwasy.

Wieczorem zrobilam nalesniki z dzemem, a jak go zabraklo polalam miodem i tez byly pyszne. Juz tradycyjnie bez mleka.

A teraz co na zdjeciach - Gitara Bruca Springsteena, mundurek Eltona Johna, drzwi do lokalu z napisem nad nimi - Break on through to the other side The Doors, Okulary Bono z U2.
Swietna wycieczka Bylam w Rzymie dwa razy, ale z checia bym tam wrocila
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:17   #3692
magolina
Wtajemniczenie

Ciotki trzymajta kciuki bo za godzinę mam wizytę u gina i mnie stres zżera
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 14:23   #3693
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
moj maly jakis dziwny dzisiaj, caly czas spi jak nie on
Może to przez tą wiosnę
Ale to miło z jego strony, że dał Ci dziś trochę odpocząć

Cytat:
A teraz relacja z Rzymu.
Super
Zazdraszczam
Bardzo bym chciała pojechać kiedyś do Włoch i nacieszyć się takim totalnym luzem i objeść pysznym jedzonkiem

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
1. W kazdym razie na wszelki wypadek pojechalismy rano do szpitala, zrobili mi skan i jupijej widzialam juz nasze malenstwo Co prawda malenkie i jeszcze bez serduszka, ale na szczescie prawidlowe rozmiarowo na swoj wiek i we wlasciwym miejscu Okazalo sie, ze zostalo odrobine wody kolo jajnika po ostatniej owulacji i to powoduje bol. Mam lezec, lykac od czasu do czasu paracetamol i ta woda sie sama rozejdzie. TZcik dzis zalatwil zastepstwo w pracy i pieknie sie mna zajal

2. W ciazy nie powinno sie jesc ani watrobki, ani pasztetow itp

3. Wlasnie wczoraj wylicytowalam na ebayu i sie okazalo, ze w zla kategorie bylo wrzucone i ze to dvd, a nie ksiazka, no ale nic to bo film tez bede chciala obejrzec

4. Ty mnie zawsze bacikiek straszysz, az sie za tym stesknilamTroszke po lebkach czytalam i cos mi sie o oczy obilo, ze ty przeskakujesz to staraczek?
1. Super To teraz odpoczywaj, a TŻcik niech się Tobą opiekuje

2. Aaa.. no tak... Gapa ze mnie

3. Już tu dziewczynom pisałam, że film w porównaniu z książką jest słaby moim zdaniem Chociaż gdybym nie czytała książki to może by mi się bardziej podobał, bo bym nie miała do czego porównywać

4. A my stęskniłyśmy się za Tobą
Jeszcze się nie staramy, tylko uzgodniliśmy kiedy zaczniemy starania (za rok). Chociaż nie wiem, bo powinnam dziś rano dostać @, a tu nadal nic. Może to przez ten antybiotyk

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Będzie dobrze

O mały włos zapomniałabym TŻtowi obiad zrobić Ale mnie olśniło i wrzuciłam frytki do piekarnika i zaraz idę smażyć rybę

Ale mnie łeb boli Chyba jakieś kiepskie ciśnienie jest
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 15:16   #3694
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

ciotka trzyma kciuki

ja też bym z chęcią do Rzymu pojechała, byłam we Włoszech 3 razy, ale jakoś tam nie miałam okazji dotrzeć

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 16:29   #3695
magolina
Wtajemniczenie

Cioteczki wróciłam
Gin potwierdził ciąże moja niunia ma aż 7,5 mm wszystko jest w jak najlepszym porządku widziałam taką małą czarną kropeczkę
za dwa tyg usg na które biorę tżta
dziękujemy ciociom za kciuki,jesteście kochane

woda fajnie że Ty też już widziałaś fasolkę z tego co pamiętam mamy bardzo zbliżone terminy porodu więc może w tym samym czasie będziemy się gnietły

sjoanna super wycieczka, tylko pozazdrościć

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Jeszcze się nie staramy, tylko uzgodniliśmy kiedy zaczniemy starania (za rok). Chociaż nie wiem, bo powinnam dziś rano dostać @, a tu nadal nic. Może to przez ten antybiotyk

No to trzymam kciuki a co!!!!
Stary 2011-03-29, 17:02   #3696
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Cioteczki wróciłam
Gin potwierdził ciąże moja niunia ma aż 7,5 mm wszystko jest w jak najlepszym porządku widziałam taką małą czarną kropeczkę
Super
Cieszę się, że wszystko w porządku
Dzięki za kciuki
Stary 2011-03-29, 17:06   #3697
agawoo
Zakorzenienie

Dziewczynki,
miałam dziś taki zapiernicz w pracy, że hej... Dopiero dotarłam do domku i jem śniadanie, które wzięłam sobie do pracy i nie miałam czasu zjeść A dzisiejszy obiad, który wzięłam do pracy zjem jutro albo jeszcze dziś na kolację . Padam na pyszczek

Cytat:
Narazie nie chce zapeszac, ale z wami musialam sie podzielic ta informacja. Strasznie mnie od wczoraj boli brzuch, ale to ponoc normalne, bo powinnam miec teraz okres, a tu przeciwbolowych brac nie mozna. Ogolnie wszystko po staremu, z nowszych wiadomosci to dzis sie dowiedzielismy, ze maly pojdzie prawdopodobnie od wrzesnia do szkoly- to troszke za szumnie brzmi, bo to powiedzmy bardziej takie przedszkole 5 dni w tygodniu na 2-3 godziny. Chyba sie rozplacze jak zobacze mojego 2-latka w szkolnym mundurku

Wieki mnie tu nie bylo, troszke jestem zajeta, ale niestety nie moge napisac, ze kompletnie nie mam czasu, najzwyczajniej w swiecie, wrednie was zaniedbalam A tak na powaznie to ostatnio jest u nas bardzo przyjemna pogoda, staram sie spedzac jak najwiecej czasu z malym na swiezym powietrzu, a do tego w miare regularnie jezdze do ortodontki w Pl ( a kazda taka wizyta to jakies dwa tygodnie wyjete z zycia). Zmykam sie umyc i polozyc spac, bo ten bol mnie juz wykancza Mam nadzieje, ze jutro przejdzie, jak nie to jade do szpitala i posciemniam, ze mam jakas brazowa wydzieline i musza sprawdzic czy wszystko w porzadku, bo przyznam sie szczerze, ze odrobinke sie martwie.
No, powiedzmy, że wybaczamy to zaniedbanie, ale obiecaj, że się poprawisz A to, że chcesz z synkiem spędzić jak najwięcej czasu, to rozumiem jak najbardziej

Jak byłam w Anglii na wycieczce szkolnej, to mieliśmy zajęcia w jakiejś szkole czy internacie czy co to było i rano widziałam takie właśnie krasnalki w szkolnych mundurkach... Szkoda mi ich było trochę

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

jeju, jakie mogły mi się dzisiaj śnić głupoty... nawet z łóżka nie mogłam się podnieść, a miałam wstać dużo wcześniej, a wczoraj po powrocie od fryzjera po 20 już nie miałam na nic siły, chociaż i tak wyjątkowo krótko byłam niecałe 4 godziny no ale za to już nie będę chodzić z takimi wielkimi odrostami i 3 cm ściełam włoski to mi się troszkę ożywią i będzie mniej do układania
Certi, wizyta u fryzjera zawsze poprawia humor Fajnie, że jesteś zadowolona

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość

A Ja chcialabym Wam pokazac moje siedzace dziecko
Capri, ślicznie

Cytat:

Dzięki
Cały czas się kuruję. Byłam wczoraj u lekarza i dostała zwolnienie do końca tygodnia.
Szkoda tylko, że musiałam iść do innej lekarki, bo moja już miała komplet pacjentów. Ta druga jest pediatrą i tak jakoś chyba z dorosłymi sobie nie bardzo radzi, bo o wszystko jej się musiałam sama pytać A na dodatek jak jej powiedziałam, że czuję ostatnio cały czas gorzki smak chyba przez ten antybiotyk w ustach, to ta stwierdziła tylko tyle, że nie powinno tak być, bo ten antybiotyk to taka duża dawka dziecięca Muszę pójść do tej mojej lekarki i ją poprosić o skierowanie na badanie krwi i próby wątrobowe, bo wyczytałam, że to od wątroby właśnie może być
Chyba do pracy wrócę po tej chorobie nieźle wypasiona, bo cały czas coś jem, albo chociaż jem landrynki, żeby nie czuć tego gorzkiego
Martoolka, to jeszcze odpoczniesz przy okazji

Cytat:
A teraz relacja z Rzymu.
Wybralismy sie w sobote pociagiem po 9 do Rzymu. Potem metrem na Schody Hiszpanskie http://pl.wikipedia.org/wiki/Schody_Hiszpa%C5%84skie
oczywiscie i przechadzka Via del Corso (jedna z bardziej znanych ulic - wiele sklepow) do Piazza del Popolo. http://pl.wikipedia.org/wiki/Piazza_del_Popolo

i spacerkiem podziwiajac panorame Rzymu spowrotem do Schodow Hiszpanskich - tym razem z gory.

Potem poszlismy do fontanny di Trevi. http://pl.wikipedia.org/wiki/Fontanna_di_Trevi
Od niej do Hard Rock Cafe. Warto zajrzec na strone bo mozna zobaczyc wnetrze - a warto.

Pod restauracja bylismy o 12 kiedy to otwieraja ja na obiad - i stanelismy w kolejce.
Potem wzielismy przystawke - jumbo - mix wszystkich przystawek, a potem danie glowne czyli dla mnie kurczak wedzony z sosem barbaque w bulce do tego sa frytki i mala porcyjka fasolki - jak po bretonsku. No i pepsi.
Za duzo!
Nastepnym razem - planuje wziasc tam brata - wezme przystawke i deser.
Potem do metra - podjechalismy spowrotem do Schodow by przejsc sie via del Corso w druga strone. Weszlam do Kiko - taka wloska firma kosmetyczna. Chyba wam pisalam juz kiedys - mam z niej pomadki 3 i podklad. Fajna no i niedroga. Pani mi pomalowala oczy fajnym cieniem - ktory kupilam i wzielam jeszcze maskare. Ma ona wydluzyc rzesy w 30 dni - zobaczymy. Mam taka stara, ze pewnie az niezdrowo sie nia malowac.
Potem pociag do domu - i leczenie zakwasow w miesniach.
Ale fajnie bylo - pogoda swietna, wiosenna i ludzi duzo.
Sjoanna, super wypad Nigdy nie byłam w Rzymie, a marzy mi się

Cytat:
Dziekuje dziewczynki Cala noc dzis nie spalam, tak mnie bolalo Swoim bolem sie nie martwilam, tylko tym, ze cos sie moze nie tak dziac dzidzi, bo ponoc ostry bol po jednej stronie we wczesnej ciazy moze oznaczac ciaze pozamaciczna. W kazdym razie na wszelki wypadek pojechalismy rano do szpitala, zrobili mi skan i jupijej widzialam juz nasze malenstwo Co prawda malenkie i jeszcze bez serduszka, ale na szczescie prawidlowe rozmiarowo na swoj wiek i we wlasciwym miejscu Okazalo sie, ze zostalo odrobine wody kolo jajnika po ostatniej owulacji i to powoduje bol. Mam lezec, lykac od czasu do czasu paracetamol i ta woda sie sama rozejdzie. TZcik dzis zalatwil zastepstwo w pracy i pieknie sie mna zajal
Woda, no to super, że się uspokoiłaś i że z dzidzią wszystko ok I brawa dla TZta Odpoczywaj, mam nadzieję, że ten ból Ci szybko przejdzie

Cytat:
Cioteczki wróciłam
Woda, Magolina, to jeszcze raz oficjalne gratulacje

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ----------

Martoolka, dopiero doczytałam
Daj znać co i jak, i ja też kciuki trzymam
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-29, 17:19   #3698
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty wciąż gdzieś kursujesz. Twoja dzidzia chyba zacznie chodzić od razu po tym, jak wyskoczy z brzucha

Cytat:

Oj nie lubie strasznie takiego czepialstwa ze strony lekarza Zamiast dac dobre rady i zapewnic kobiete, ze jesli sie do nich zastosuje to wszystko bedzie OK, to niemalze sugeruje, ze jest sie niedobra matka i wpierdala same chipsy i czekolade. Powiesilabym takiego za jaja

W ciazy nie powinno sie jesc ani watrobki, ani pasztetow itp
Cieszę się ze z maleństwem ok jak tż cieszy się?

lekarz tak właśnie zrobił, powiedział że mam skłonnośc do anemii i widocznie musze jeszcze wiecej tego jeść wszystkiego. Tylko ja oczywiście i tak się poczułam poirytowana

co do wątróbki to można ale wiadomo, że nie w kilogramach i nie byle jaką, musi być z dobrego źródła no i dobrze zrobiona

metka, gdyby widział to by powiedział może czegoś by się dopatrzał jakbym poprosiła ale ja nie chce jakiś przypuszczeń, bo się nastawie a potem będzie psikus wole jak mi powie jak dzidzi ułoży sie tak że będzie wiadomo na pewno

magolinko super wieści z wizyty
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 17:58   #3699
certina4
Wtajemniczenie

widzisz magolinka ciocie też się jakoś przydały gratuluję jeszcze raz

agawoo
to marsz na łóżko odpoczywać mi też fryzjer poprawia humor

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-29, 20:18   #3700
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość

dziewczyneczka, kciuki za tż'ta
dziekuje
martoolka:dziekuje

certina:no trzeba zrobic sobie jakies przeswietlenia i badania na ta przegrodę

acelinka:to musisz jak najwięcej owoców zacząc jeść , i zdrową dietę wprowadzic

bezaczek: hahha pomyliły mi sie nicki

woda: gratulacje

caprica:fajniusia córeczka

Tz dzisiaj mial zabieg, lezy teraz biedny w szpitalu i go boli nos i głowa i nie moze oddychac , wiec ta noc bedzie dla niego ciezka ;/ zapewne nie usnie. Ma powpychane bandaze do nosa i to takie zakrwawione ;/

Nie pisalam wczoraj bo nawet czassu nie mialam ...
Stary 2011-03-29, 20:43   #3701
bezaczek7
Zakorzenienie

cześć. a ja cały dzień prawie poza domem. wybaczcie, ale nie odpiszę konkretnie, tylko w ten sposób:

powiększyć grzywkę-miałam na myśli ściąć z większej ilości włosów

wiem, że mam bohatera w domku mój cudowny facet

na skrzyżowaniu bym się nie odważyła wysiąść. tylko na poboczu

no zdarzyły mi się dwa dni nieobecności, do tego nie pod rząd, a tu już takie oskarżenia, że rzadko zaglądam

wymianki idą dosyć dobrze, 14 komentarzy, czyli 14 transakcji dokończonych, kilka w trakcie tylko nie wiem co z tą jedną sprzed miesiąca, dziewczyna się długo nie logowała, postraszyłam policją na gg, odpisała, że wysłała. ja się obawiam, że albo na odczepnego napisała, jak poczytała o policji, albo że wysłała zwykłą przesyłką, a ta zaginęła na poczcie, ale to lajtowniejsza wersja tak czy tak, niedobrze

fajny wyjazd do włoch, ja bym jeszcze raz do egiptu pojechała ale może jeszcze nie teraz

gratuluję jeszcze raz wszystkim mamusiom, tym obecnym i tym przyszłym-ciążowym. trzymam kciuki za spokojny przebieg ciężarówkowania i szybki poród

wszelkim chorowitkom-do zdrowia marsz!

sprawy dzisiejszego dnia prawie wszystkie załatwione, fryzjer za darmo , koleżanka-prawie panna młoda-nawiedzona, mama ma nowego antywirusa, nie jest źle

idę jeść. któraś kiedyś pisała, jeśli dobrze kojarzę, że w rok po ślubie się tyje 7 kg. jeśli chodzi o wagę w dniu ślubu, to ja przez te pół roku, co zostało do pełnego roku, muszę przytyć jakieś 10 więc się zabieram do roboty...
wishlista
18WRZESIEŃ2010
08wrzesień2014 ostatecznie 17.09. 14:35
bezaczek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-29, 21:51   #3702
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
Tz dzisiaj mial zabieg, lezy teraz biedny w szpitalu i go boli nos i głowa i nie moze oddychac , wiec ta noc bedzie dla niego ciezka ;/ zapewne nie usnie. Ma powpychane bandaze do nosa i to takie zakrwawione ;/

Nie pisalam wczoraj bo nawet czassu nie mialam ...
Czytałam o tym zabiegu, nie należy do przyjemnych Ja nie wiem czy nie ucieknę z sali operacyjnej
Stary 2011-03-29, 22:35   #3703
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
mmmmmm, po prostu patrze realistycznie jakby było widać to lekarz pewnie by powiedział co tma jest albo by spytał czy chce wiedzieć
Ale nie mówią jak ktoś nie chce? Nie wiem czy nie chciałabym mieć niespodzianki
Dbaj o siebie/dzidziusia Mamusiu

Cytat:
Ja też Specjalnie w tym celu kupiłam go na własność zamiast wypożyczać
To napiszesz mi jak się sprawdził bo pierwsza masz rocznicę

Cytat:

nie wiem czy tylko ja odniosłam wrażenie, ze myślisz, ze nie wiemy co to są schody hiszpańskie i fontanna di trevi

Cytat:
Napisane przez bezaczek7 Pokaż wiadomość
idę jeść. któraś kiedyś pisała, jeśli dobrze kojarzę, że w rok po ślubie się tyje 7 kg. jeśli chodzi o wagę w dniu ślubu, to ja przez te pół roku, co zostało do pełnego roku, muszę przytyć jakieś 10 więc się zabieram do roboty...
Ja pisałam
Ty nie mów, że tyle schudłaś Do jedzenia Cię zapędzimy

Magolina super
Stary 2011-03-30, 04:45   #3704
acelinka
Zakorzenienie

dziewczyneczko, ale się tż namęczy. No ale ułatw mu to potem życie więc chyba warto dzielny mężczyzna z nigo

bezaczku, lepiej jedz po swojemu bo jeszcze nam pękniesz z przejedzenia fryzjer fryzjer, ja też muszę koniecznie iść bo moje odrosty wołają o pomste do nieba a najlepsze jest to że przecież mi wystarczy wybrac się do mamy na kawusie ale jakoś nie mam czasu i natchnienia wczoraj byłam u mamy, ale na chwilke i ciągle myślałam żeby tylko wrócić do domu i się zdrzemnąć

mmmmmm, no lekarze pytają czy chce się wiedzieć, niektórzy tylko tacy niedelikatni i jak widzą to od razu chlapną i nawet nie pomyślą. Ja kiedyś myślałam, że nie będe chciała wiedzieć, ale teraz ciekawosć mnie zżera
Stary 2011-03-30, 06:22   #3705
ultraradiola
Wtajemniczenie

dzień dobry

magolina i woda serdeczne gratulacje jeszcze raz bo to ze jest fasolka to 100 % pewne

sjoanna no no wycieczka pełna atrakcji fajnie ja tez do Rzymu chciałabym się przejechać

bezaczku to tylko pozazdrościć figury ja od ślubu hmmm troszkę aż wstyd przyznać przytyłam ale ostatnie 2 miesiące sprawiły ze schudłam no i tak się waham, a to najgorsze efekty jojo potem itp.

mój TZ dzisiaj znowu pojechał w delegacje - ah znowu sama będę na szczęście czas szybko leci i znowu będzie jego powroty są zawsze wtedy najlepsze

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:33   #3706
metkaa
Zakorzenienie

czesc

moje dziecko troche spokojniejsze, w dzien nawet spi troche wiec rano moge sobie do Was zajrzec

acelinka Ty spac nie mozesz?
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 08:42   #3707
certina4
Wtajemniczenie

cześć

dziewczyneczka
współczuję TŻtowi, właśnie po Twoim opisie zastanawiam się czy w ogóle się zdecyduję kiedyś na ten zabieg... zwłaszcza że ja jestem mało odporna na ból

bezaczek to o Twojej nieobecności było żartem...

idę się uczyć, bo jeszcze nie zaczęłam, wczoraj mało tematu ogarnęłam, bo jakoś się zebrać nie mogłam, a wieczorem TŻ miał spotkanie z kolegą i jak wrócił to opowiadał mi o pomyśle nowej działalności i już nic się nie nauczyłam, a jutro do pracy, więc dzisiaj musi być dobry dzień,.... w ogóle dziewczyny już mi się to koło śni po nocach

ja jak już będę w ciąży to chciałabym wiedzieć jaka płeć dziecka będzie, żeby się przygotować, z resztą rodzina by na mnie weszła, mama już niemogłaby wytrzymać, z reszta pisałam Wam, że moja mama kupuje już od kilku lat rzeczy dla małych dzieci, większość trafiło do siostry TŻ, bo ma małe dziecko, a teraz te rzeczy trafią do siostry ciotrecznej TŻ, która ma niedługo rodzić, więc ja już raczej ich z powrotem nie otrzymam, ale mama karze się nie martwić, bo już kupiła nowe rzeczy tylko dla naszych dzieci...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-30, 08:48   #3708
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
caprica:fajniusia córeczka
Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Capri, ślicznie
Cytat:
Ale ona już duża
Szkoda tylko, że buźki nie widać
Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość

Jaka duża! Właśnie chciałam Cię zapytać czy na m pokażesz
Cytat:
capri, ale zdolna Twoja niunia jest lekarz zapisał mi jakieś tabletki o nazwie której nie potrafie odczytać z recepty, ale to zapewne żelazo jak wykupie recepte dzis to się dowiem
Cytat:

caprica6 loo matko jaka ona fajna
Cytat:
Piekny widok dla mamusi!
Cytat:
Spryciulka
Cytat:
capri fajna ta Twoja Ala
Ala dziekuje za komplementy

Woda super ze widzialas dzidzie, odpoczywaj
Sjoanna fajna wycieczka, bylam w Rzymie kilka razy ale to bylo sto lat temu, chetnie bym sie przejechala
Martoolka gorzki smak w ustach jest troche podejrzany , moze lepiej zrob test

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 09:23   #3709
magolina
Wtajemniczenie

Dzień dobry
Dziś siedzę w pracy jak na szpilkach po prosto po jadę na spotkanie z moimi lejdiskami juz dlugo się nie widzialyśmy. Pewnie będzie wesoło bo mam zamiar powiedzieć im o ciąży
A tak poza tym to już od paru dni mam zatkany nos, chyba alergia i juz sobie rady nie daję, co sie wysmarkam to dalej zatkany dodatkowo mam problem z ta przegrodą to juz w ogóle
Stary 2011-03-30, 12:19   #3710
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Cioteczki wróciłam
Brawo!

Cytat:
wymianki idą dosyć dobrze, 14 komentarzy, czyli 14 transakcji dokończonych, kilka w trakcie tylko nie wiem co z tą jedną sprzed miesiąca, dziewczyna się długo nie logowała, postraszyłam policją na gg, odpisała, że wysłała. ja się obawiam, że albo na odczepnego napisała, jak poczytała o policji, albo że wysłała zwykłą przesyłką, a ta zaginęła na poczcie, ale to lajtowniejsza wersja tak czy tak, niedobrze

fajny wyjazd do włoch, ja bym jeszcze raz do egiptu pojechała ale może jeszcze nie teraz
Moze da sie sprawdzic czy nie zaginela ta paczka. Albo sie przejdz na poczte i spytaj czy czasem nie ma paczki dla ciebie - zdarza sie ze ta kartka o przesylce czy poleconym ginie (albo ktos jej w tym pomaga)

Dziewczyny - ja jestem we Wloszech!
Wyjazd byl tylko do Rzymu.

Cytat:
nie wiem czy tylko ja odniosłam wrażenie, ze myślisz, ze nie wiemy co to są schody hiszpańskie i fontanna di trevi
No jak ktos nie byl to moze sobie poogladac od razu i czegos sie dowiedziec.
A jak byl i wie to czyta dalej.
Nie obrazcie sie na mnie z tego powodu.

Cytat:
ja jak już będę w ciąży to chciałabym wiedzieć jaka płeć dziecka będzie, żeby się przygotować, z resztą rodzina by na mnie weszła, mama już niemogłaby wytrzymać, z reszta pisałam Wam, że moja mama kupuje już od kilku lat rzeczy dla małych dzieci, większość trafiło do siostry TŻ, bo ma małe dziecko, a teraz te rzeczy trafią do siostry ciotrecznej TŻ, która ma niedługo rodzić, więc ja już raczej ich z powrotem nie otrzymam, ale mama karze się nie martwić, bo już kupiła nowe rzeczy tylko dla naszych dzieci...
Zapobiegliwa ta twoja mama.
A jakie kupuje - dla dziewczynki czy dla chlopczyka?

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 12:21   #3711
Martoolka87
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
1. Dziewczynki,
miałam dziś taki zapiernicz w pracy, że hej... Dopiero dotarłam do domku i jem śniadanie, które wzięłam sobie do pracy i nie miałam czasu zjeść A dzisiejszy obiad, który wzięłam do pracy zjem jutro albo jeszcze dziś na kolację . Padam na pyszczek

2. Martoolka, to jeszcze odpoczniesz przy okazji

3. Martoolka, dopiero doczytałam
Daj znać co i jak, i ja też kciuki trzymam
1. To bardzo niedobrze, że nie jadłaś w pracy

2. No... nie ma to jak legalne lenistwo

3, Fałszywy alarm Dziś @ przylazła.
Poryczałam się oczywiście, chociaż "rozumowo" się ucieszyłam, bo gdybym teraz zaciążyła to by była straszna kicha z pracą, do tego przeprowadzka w ciąży no i strach czy z dzieckiem wszystko ok jak ten antybiotyk brałam i czy się bliźniaki nie urodzą No ale "uczuciowo" się totalnie rozkleiłam.
No ale TŻcik kochany mi na pocieszenie kwiatka kupił

Cytat:
Oj... Wyściskaj go od nas mocno

Cytat:
1. powiększyć grzywkę-miałam na myśli ściąć z większej ilości włosów

2. wymianki idą dosyć dobrze, 14 komentarzy, czyli 14 transakcji dokończonych, kilka w trakcie

3. wszelkim chorowitkom-do zdrowia marsz!

4. idę jeść. któraś kiedyś pisała, jeśli dobrze kojarzę, że w rok po ślubie się tyje 7 kg. jeśli chodzi o wagę w dniu ślubu, to ja przez te pół roku, co zostało do pełnego roku, muszę przytyć jakieś 10 więc się zabieram do roboty...
1. Aaa... bo ja swoją zapuszczam i myślałam, że masz jakiś magiczny sposób na przedłużenie grzywki
Od wczoraj spinam ją wsuwkami, żeby mi się przyzwyczaiły włosy, że mają się na bok układać

2. za ukończone wymianki. A tamta laska strasznie nieodpowiedzialna

3. Melduję, że czuję się coraz lepiej. Jeszcze tylko kaszel mi został, ale już znacznie słabszy niż na początku

4. Ja Ci mogę swoich trochę dorzucić Ostatnio wydawało mi się, że przytyłam, chociaż mój teść mi dziś oczywiście dogryzł, że blada jestem i schudłam. Nie chciało mi się malować, więc się spodziewałam, że znów będzie truł, że jestem blada. Ale TŻ mu powiedział, że cały czas jem normalnie (bo mój teść ma wizję, że nic nie jem), więc się odczepił

Cytat:
To napiszesz mi jak się sprawdził bo pierwsza masz rocznicę
Jak się sprawdzi tak jak w podróży poślubnej, to będzie super

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
mój TZ dzisiaj znowu pojechał w delegacje - ah znowu sama będę na szczęście czas szybko leci i znowu będzie jego powroty są zawsze wtedy najlepsze
Z nami na pewno czas szybciej Ci zleci

Cytat:
moje dziecko troche spokojniejsze, w dzien nawet spi troche wiec rano moge sobie do Was zajrzec
Może już po prostu wyrósł z kolek

Cytat:
mama karze się nie martwić, bo już kupiła nowe rzeczy tylko dla naszych dzieci...

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Martoolka gorzki smak w ustach jest troche podejrzany , moze lepiej zrob test
A to może być objaw?
Chyba jednak testy wątrobowe, a nie ciążowy będę musiała zrobić

Cytat:
juz dlugo się nie widzialyśmy. Pewnie będzie wesoło bo mam zamiar powiedzieć im o ciąży
Ale będzie szaleństwo
Stary 2011-03-30, 13:29   #3712
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:

Fałszywy alarm Dziś @ przylazła.
Poryczałam się oczywiście, chociaż "rozumowo" się ucieszyłam, bo gdybym teraz zaciążyła to by była straszna kicha z pracą, do tego przeprowadzka w ciąży no i strach czy z dzieckiem wszystko ok jak ten antybiotyk brałam i czy się bliźniaki nie urodzą No ale "uczuciowo" się totalnie rozkleiłam.

Nie martw sie - jak sama powiedzialas lepiej zeby jeszcze nie teraz odwiedzil was bocian. Rozum niestety czasami musi wygrac z sercem. Ale za jakis czas ...

1. Aaa... bo ja swoją zapuszczam i myślałam, że masz jakiś magiczny sposób na przedłużenie grzywki
Od wczoraj spinam ją wsuwkami, żeby mi się przyzwyczaiły włosy, że mają się na bok układać

Ja mam juz dluga grzywke a wlosy sie jeszcze nie przyzwyczaily.
Teraz coraz czescej mysle o obcieciu wlosow - jak juz mam dlugie i bez grzywki. Ale poczekam - zobacze jak dam rade w czasie wloskiego lata z podpinaniem moich niesfornych wlosisk - wychodza mi z kazdej klamerki, gumki.

3. Melduję, że czuję się coraz lepiej. Jeszcze tylko kaszel mi został, ale już znacznie słabszy niż na początku
To bardzo dobrze jeszcze kaszel przepedz i bedziesz zdrowa.

a LADY.”

Edith Head
Stary 2011-03-30, 14:56   #3713
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Czytałam o tym zabiegu, nie należy do przyjemnych Ja nie wiem czy nie ucieknę z sali operacyjnej
na pewno nieprzyjemny , ale chyba rodzenie bedzie gorsze... tak mi sie wydaje. Tz nie spał cała noc bo nie mogl oddychac przez te bandaze ;/
acelinka: miejmy nadzieje, ze ulatwi

certina: ale sam zabieg nie boli , bo sie jest pod ta narkoza, tz mówił , ze nic nie pamieta i ze na poczatku sie czuł jak po dragach. Tylko , ze potem wiadomo leje sie krew z nosa , bo musi sie zagoic ;/
martoolka:dziekuje

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 15:09   #3714
certina4
Wtajemniczenie

sjoanna, kupuje głównie dla dziewczynki

dziewczyneczka
to nie jest pocieszające

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-30, 15:17   #3715
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:

dziewczyneczka
to nie jest pocieszające
nie ma sie co martić, bo każdy może mieć inne uczucie bólu itp.
Stary 2011-03-30, 15:35   #3716
woda sodowa
Wtajemniczenie

Kurcze no. Nie pokazuje mi juz w ogole zaznaczonych postow I jak ja mam poodpisywac

Jedno co pamietam to mialo byc chyba do certinki:
Niby sie staralismy, niby nie. Tabletek juz chyba od listopada nie bralam, ale z kolei jakos tak bardzo szczegolnie sie nie staralismy
Hiszpanski idzie w miare dobrze, mam egzamin pod koniec maja i juz troche zaczynam sie do niego przykladac No a potem od wrzesnia juz bedzie kurs caloroczny 3go stopnia, bede pewnie chodzila tam z bebechem jak slon, ale co mi tam, nie zrezygnuje
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-30, 15:41   #3717
sjoanna
Zakorzenienie

Cytat:
Czy to cos znaczy? Moze jakas przepowiednia?

a LADY.”

Edith Head

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-30, 16:11   #3718
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

1. To bardzo niedobrze, że nie jadłaś w pracy

2. No... nie ma to jak legalne lenistwo

3, Fałszywy alarm Dziś @ przylazła.

Martoolka,
Wierzę, że się rozkleiłaś Ale może to i faktycznie lepiej, że teraz nie zaciązyłaś, bo byłoby to jakimś utrudnieniem. A tak, masz czas na poukładanie spraw mieszkaniowych i potem do roboty
Stary 2011-03-30, 16:58   #3719
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Czy to cos znaczy? Moze jakas przepowiednia?

oj nie wiem, ona ma po prostu manię...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
Stary 2011-03-30, 17:14   #3720
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

acelinka Ty spac nie mozesz?
to super
moge ale tż wstawał szybciej do pracy bo musiał wyjechać z domu o 5.30 a tak to o 5.40 normalnie wstajemy a ja jak jade z rana do Wojtaska to wstaje z tż'tem razem bo jak się obudze z budzikiem tż'ta i potem jeszcze ide spać na pół godzinki albo godzine to potem się z łóżka nie umiem zwlec

certi to Was mama nieźle zaopatrza ja też zaczne robić zkaupki jak poznam płeć chociaż 100% pewności to dopiero jest przy porodzie jak się maleństwo pokaże

magolinko, kup sobie roztwór soli morskiej do noska ułatwi Ci oczyszczenie go i ładnie nawilży udanego spotkanka

martoolko, kochany tż'cik

woda ambitnie z tym hiszpańskim
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości