![]() |
#301 |
Zadomowienie
|
Dot.: poszukuje chętnych, młodych wizażystek do odchudzania ;D
może nie doczytałam, ale ile wzrostu masz Dorcia?
bo 46 kg, tyle ile chcesz warzyć to wydaje mi sie trochę mało ![]() Ja wczoraj nagrzeszyłam troszkę-herbatniki+pół prince polo (czy jak to sie pisze ![]() ![]()
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
Kluseczko ja do takiego brzusia dążę, no może trochę bardziej umięśnionego. Na razie planuję najbardziej intensywnie pracować nad brzuchem i udami, w następnej kolejności jest pupa, ramiona i klata
![]() Fajnie się patrzy w lustro kiedy widać pozytywne efekty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 |
Raczkowanie
|
Dziś:
- owsianka (4 łyżki owsianych + łycha otrębów+ szklanka mleka 0,5%) - jogurt pitny twist 0% -i niestety...poszliśmy po szkole wszyscy na lody.. zjadłam dwie gałki waniliowe, cieszę się, że nie puchar z polewami ![]() -warzywa na patelnię+ rybka + jabłko i dalej się zobaczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj:
I: musli egzotyczne (wydawały mi się wyjątkowo słodkie, zbyt słodkie) + mleko 0,5% II: jabłko III: tortilla własnej roboty ![]() ![]() (będzie) IV- jogurt naturalny z ogórkiem V- kanapka z sałatą lodową, szynką/ serem i jakieś warzywka do tego ![]() I mam ochotę na czekoladę milki, tą taką strzelającą albo jakąś chili (chciałabym spróbować). I tak sobie myślę, że może sobie pozwolę pod koniec tygodnia, tak na weekend ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Raczkowanie
|
Nie no ja uważam że ten brzuch jest jak najbardziej w porządku, sama bym taki chciała
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#306 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Matko, ile ćwiczeń! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Pewnie że można!
Życie jest za krótkie,żeby wiecznie sobie odmawiać! Proponuje ustalenie jednego dnia,u mnie to niedziela, kiedy pozwalam sobie na cos slodkiego, czasem to 2-3tafelki czekolady,czasem jakies herbatniki czy baton...w koncu staram sie nie grzeszyc caly tydzien a taka mysl ''pozwole sobie w niedziele'' motywuje mnie zeby wytrwać, bo to dużo lepsze niż czekać na koniec diety,ktory niewiadomo kiedy będzie, a takie czekanie sprawi,ze szybciej zgrzesze... I: owsianeczka z rodzynkami II: kanapka z razowca z szynka i salata III: jablko, golabek bez zawijania w rosole IV: wiesniak z pomidorkiem V: nie mam jeszcze pomyslu Dzis nauka wiec ok 500-600kcal spale na rowerku,wczoraj bylo 800 ![]() plus moze dam rade na 20-30minut biegania,jest taka cudna pogoda,a ja tak uwielbiam jogging...czuje sie wtedy taka wolna...ipod na uszy i mam swoj swiat.
O idee warto walczyć, nawet jeśli walka jest z góry przegrana. -51,50,,49,48,47,3 dietuję i ćwiczę ![]() -Prawko zdane! 28.06.11 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kate3388 Czas edycji: 2011-03-30 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() jeju jak ja dzisiaj się źle czuję... ![]() nie dość że boli mnie głowa od 2 godzin to do tego nogi tak mnie napierdzielają że hej!... dzisiaj chyba sobie odpuszczę rowerek ale może spróbuje te abs jeżeli tak polecacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
Hej Wam
![]() ja się także chętnie dołączam! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przeczytaj pierwsze strony wątku a się dowiesz w jaki sposób chcemy zrzucić kilogramy ![]() Chyba za szybko chudniesz, 2 kg na tydzień to stanowczo za dużo, może po prostu mniej wody pijesz niż wcześniej? ![]() Nie do końca zrozumiałam co chcesz robić po 18- nie jeść fast foodów czy w ogóle nie jeść ? ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ---------- Kate ile ważyłaś przed odchudzaniem i ile Ci to zajęło? Ile masz wzrostu? Pewnie pisałaś już wcześniej ale musiałam nie zauważyć. ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Kasiu abs jest świetny, robię 1,5 tygodni (noo nie codziennie ale prawie) + 6w i naprawdę widzę efekty. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Raczkowanie
|
przy tym jakie ilości żarcia pochłaniałam wcześniej, to myślę że to ok 2kg w 11 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Rozeznanie
|
tak sie zastanawiam,bo z jednej strony jak chcemy schudnac to faktycznie trzeba sie ruszac
![]() ja dzisiaj 6 owsianka,3 kostki czekolady gorzkiej 9 ciemna bulka z tunczykiem i pomidorem 12 jogurt naturalny z ziarnami 15 ryba na parze,3-4 srednie ziemniaki,kilka ogorkow 18 troche tunczyka,ogorka,pomidora+ marchewka pomiedzy kawa z mlekiem,czerwona herbata,troche wody. i tez nie slodze ![]() aa jeszcze jedno,ile nalesnik z niewielka iloscia dzemu moze miec kalorii?uszedlby jako sniadanie? ![]()
Always look on the bright side of life ![]() Edytowane przez NothingElse Czas edycji: 2011-03-30 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
też mi się wydaje, że jak już wprowadzać jakieś zmiany to na stałe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Raczkowanie
|
Witam theagata!
![]() Ja wczoraj nie napisałam, bo jakoś nie było czasu. Dzisiaj: I ser mozarella (czy jakoś tak się pisze) + pomidor, mleko II chleb razowy + ser III zupa grochowa IV jogurt V jabłko + skromne ćwiczenia. ![]() Najgorsze jest w tym, że cały czas jestem utrzymana na tej samej wadze. Musze się lepiej przykładać do ćwiczeń i do lekcji w-f. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- NothinElse bardzo ładny jadłospis ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
ja mam tylko 150 cm więc mi nie zaszkodzi
![]() |
#317 |
Raczkowanie
|
Hej laski powiedzcie mi czy parówki cielęce są bardzo tłuczące? Gotowane oczywiście. Zjadłam dzisiaj 3, takie małe i nie wiem.
Reszta mojego jadłospisu była raczej grzeczna: 7,30 kanapka z serem i pomidorem 10,30 actimel i jabłko 12,30 sałatka i kawa 16,30 zupa warzywna 18,30 nieszczęsne parówki. Teraz rowerek i 8 minutówki. Powiem Wam, że się trochę wciągnęłam w tę dietę, byłam dzisiaj na wagarach w McDonaldzie ze znajomymi i nic nie zamówiłam ![]() Dobra, koniec mojego gadania. Mam dzisiaj dobry humornie wiem czemu ![]()
![]() |
#318 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny a co z białym pieczywem? Bułek w sumie nie jem, a chleb to tak 1-2 kromki dziennie. Próbowałam zamienić na ciemny ale strasznie mi nie smakuje ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#320 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() Ja dzisiaj zrobiłam sobie pyszną kolacje: bułeczka z sałatą lodową, serem, szynką, jajkiem na twardo, ogórkiem, pomidorem, papryką i zieloną herbatką- wyglądało i smakowało genialnie <mniam> |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Rozeznanie
|
ja mam dzisiaj marny dzien.z menu na czele..poki co
6. 3 takie jakies cienkie nalesniki z naprawde niewielka iloscia marmolady 9. ciemna bulka z serkiem topionym,ogorkiem i pomidorem 12 danio srednie 15.30 jajecznica z 3 jajek,kromka chleba graham+male jablko 18.30 owsianka z dwoch lyzek+pol szlanki mleka, 2 srednie marchewki
Always look on the bright side of life ![]() Edytowane przez NothingElse Czas edycji: 2011-03-31 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Raczkowanie
|
Mala2806 , nie wazylam duzo 54kg ale w tej wadze czulam sie po prostu zle, z tym,że ja miałam okropne problemy z zoladkiem i do polowy lutego(od listopada) diete zoladkowa czyli zero przypraw, jogurtow, wszystko na parze i chudziutkie i leczylam sie antybiotykami. I w sumie schudlam do 47-,ale wygladalam zle,ale nie moglam przytyc bo dieta przez lekarza...wrocilam teraz do normalnego jedzenia zdrowego,zaczelam cwiczyc wiec miesnie rozbudzilam i one waza te 50kg i teraz dopiero wygladam zdrowo
Mam 163wzrostu, i w wadze 51-50czuje sie najlepiej i najlepiej wygladam, w mlodosci cwiczylam biathlon i piecioboj nowoczesny wiec mam rozbudowane miesnie i nie wygladam chudo, a szczuplo i zdrowo! Teraz moj cel to utrzymanie 50kg max 51, prowadzenie zdrowego trybu zycia i zdrowej diety pomalu przechodzenie do w miare normalnego jedzenia po diecie zoladkowej. Jak mnie ktoras jeszcze napisze o...NIE JEDZENIU PO 18 to oficjalnie przyjade i NAKOPIE W dupe! Jesli kladziecie sie spać bardzo późno np 23-00 to o 20 powinnyscie zjesc kolacje! Chodzi o to zeby jesc 2-3 godziny przed snem,a nie ucinac po 18...do 18 jesli kladziecie sie spac do 22 jeszcze w miare ale jesli siedzicie poźniej to przesuncie kolacje na 19-20... bo 5-6 godzin bez jedzenia tylko spowalnia metabolizm Teraz mnie prowadzi moja kochana Pani doktor dietetyczka ona pomaga mi we wszystkim, a osobiscie mysle tez o pojsciu na 2gi kierunek dietetyke...przyjemne z pozytecznym Ide na rowerek! Aha dziewczyny, od soboty mam pierwsze jazdy! Trzymajcie kciuki ![]() Teorie zaliczylam na 100% wewnetrzna EDIT! dopiero doczytalam,ze juz ktos opierdzielil za jedzenie do 18, sorrrki
O idee warto walczyć, nawet jeśli walka jest z góry przegrana. -51,50,,49,48,47,3 dietuję i ćwiczę ![]() -Prawko zdane! 28.06.11 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kate3388 Czas edycji: 2011-03-31 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Raczkowanie
|
a ja niestety chora
![]() ![]() i od jutra postanowiłam sobie że spróbuje Dukana... chcoaiż do tej pory byłam źle nastawiona do tej diety ale spróbować można. ![]() ![]() każdy mi mówił że jest ona bardzo rygorystyczna ale ja wcale tak nie uważam ![]() ![]() ![]() czuje się masakrycznie bo od 2 dni nie ćwiczę ( znaczy wczoraj na wf-ie ale nic po za tym) ale jutro już nie odpuszczę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj tak:
I chleb razowy + szynka + pomidor, herbata zielona II chleb razowy + szynka + pomidor, woda III zupa warzywna IV jogurt V jabłko ... i nie wiem co jeszcze. Dzisiaj sobie odpuszcze ćwiczenia domowe, bo na w-f dostałam wycisk i nie mam w sumie czasu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zadomowienie
|
ja przyjęłam zasadę małych kroczków, często próbowałam przejść na dietę "idealną" z dnia na dzień i zawsze góra 5 dni i the end.
Dlatego jak na razie zrezugnowałam ze słodyczy typu batony, czekolada, a jak mam smak na coś słodkiego to herbatniki albo biszkopty ostatecznie płatki śniadaniowe nesquik chrupię ![]() No i zwiększyłam aktywność fizyczną. Myślicie, że to dobry pomysł?
![]() |
#326 |
Raczkowanie
|
Kasiu Dukana jak najbardziej, ale ja proponuje troszke go modyfikować, to znaczy od czasu do czasu jednak zjesc jakis owoc, zeby sie nie odwitaminowac
![]() http://dukan.blox.pl/html Edyta! Bardzo dobrze! Biszkopty lub herbatniki to jedyne slodycze, jakie mialam w diecie zoladkowej jako dozwolone, nie sa wysoko kaloryczne i zapychaja!
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
No ja z dietą dzisiaj tak sobie
![]() -8 min legs -8 min abs -200 skrętów na boki -200 skrętów do ściany -5 min hula-hop - unoszenie nóg leżąc na boku -2 serie po 50 powtórzeń -100 przysiadów na boki ( jakkolwiek to brzmi ![]() -rozciąganie Jutro może trochę więcej poćwiczę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#328 |
Zadomowienie
|
Wstyd się przyznać ale nie ćwiczyłam wczoraj wcale, z dietą też słabo wyszło:
I: musli z mlekiem 0,5% II: bułeczka z sałatą, szynką, serem i ogórkiem, pomarańcza III: jedno piwko imbirowe w plenerze ![]() IV: zupa pomidorowa z makaronem V: ryż z gotowanymi brokułami i marchewką, pierś z kurczaka Poszłam spać o 20 i kolacji nie zjadłam. Oczywiście jak zawsze... ja tylko się na pół godzinki położę i wstaje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Raczkowanie
|
ja zwykle idę spać o 22, no chyba że weekend to co innego,więc kolacja dla mnie o godz. 18-19 jest idealnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Witam piątkowo
![]() ja niestety od 2 dni w domu ![]() ![]() ![]() ale niestety przejdę jak się wyleczę bo w lekach niestety jest cukier ![]() jeju już tak mało zostało do wakacji a ja jeszcze z moją wagą w proszku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:47.