|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube - cz. IV
ja mam storm i original
dobrze, że nie kupiłam więcej.
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
nissiax83- Moja codzienna dieta; właśnie oglądam
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
zabieram się za oglądanie
![]() u katOsu Deser z granatem ![]() chyba tylko ja się niezdrowo odżywiam
Edytowane przez malina333 Czas edycji: 2011-03-30 o 10:17 Powód: dopisek |
|
|
|
#1354 |
|
Blond forever!
|
Spoko, dołączam do grona kiepsko się odżywiających :P
Właśnie piję colę ![]() Ja tam jem na co mam ochotę - jeżeli to zdrowe odżywianie nissiax83 SMAKUJE to wszystko w porządku - nie wiem tylko czy nie szkoda faceta (nie wiem jaki ma gust jedzeniowy), ale z reguły większość (nie wszyscy) lubią mięso
|
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię mięsa ale nadrabiam wszystkim innym
![]() pamiętam jak byłam u Ex TŻ i jego mama na śniadanie zrobiła jajecznicę. W sumie jajecznica była bardzo dobra ale dostałam zrobioną chyba z jednego jajka a w domu jem z 4 ![]()
|
|
#1356 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
od wielu lat... ciekawa tylko jestem kiedy moj organizm sie zbuntuje
|
||
|
|
|
#1357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja również niezbyt dobrze się odżywiam :p na co dzień nie jem czipsów ani nie piję słodkich napojów, ale bardzo przepadam za słodyczami... na szczęście są też zdrowe rzeczy, które lubię.
nieesia25: Co warto zakupić w UK? część 2- właśnie sobie ładuję |
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie jakąś opinię na temat serii dla mężczyzn ZIAJA YEGO? Przechodziłam dziś obok drogerii, to chyba jakaś nowość, bo jest promocja, sprzedają 2 produkty w cenie 1 np. balsam po goleniu + krem do golenia, żel po goleniu+ krem, są też męskie płyny do higieny intymnej, żele. szampony i wszystko w świetnej cenie!
Zastanawiam się nad zakupem, TŻ ostatnio ciągle dokładał mi do moich allegrowych zachcianek i chcę mu się odwdzięczyć, kupując coś z tej serii
"Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again.." Edytowane przez Vampi_z_piekla_rodem Czas edycji: 2011-03-30 o 14:05 |
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja jem baaaardzo podobnie do Nissi
Mam bzika na punkcie czytania etykiet, obecności niepotrzebnego cukru w jedzeniu. Nie jem białego pieczywa, ryzu, makaronu-wszystko razowe. Uwielbiam jogurty, pije tylko wodę nic słodzonego. Kocham warzywa i owoce Ogólnie-staram się zdrowo odżywiaćCytat:
Wypatrzylas to w jakiejs sieciowce? Ja bardzo lubie Ziaje i jak tylko spotakam taka promocje z miejsca kupie cos mojemu TZ Także ja jestem na tak
Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2011-03-30 o 14:38 |
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Te kosmetyki ziaja dla mężczyzn to nowość, parę dni temu na facebooku ziaja je pokazała
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
To była zwykła drogeria, nie żaden Rossmann czy Natura.. mijam ją za każdym razem jak jadę na uczelnię i jak wracam.. jest cała przeszklona i kusi żeby zrobić glonojada.. I ja tak dzisiaj uczyniłam
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
jeśli będziesz chciała się ich pozbyć to pamiętaj o mnie
jak ja się cieszę, że mnie rzadko coś uczula ![]() Cytat:
zaczynam oglądać nieesię ooo grzywka ujarzmiona spinką
|
|
|
#1363 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny,jak nazywa sie odcinek Rozmow w Toku gdzie wystapilo Ciasteczko25?
|
|
|
|
#1364 |
|
Blond forever!
|
Ciasteczko25 nie wystąpiła w RwT. Była o niej tylko mowa, że prezentuje makijaż na ich stronie, w sumie nic szczególnego (chodzi mi o informacje).
|
|
#1365 |
|
Rozeznanie
|
aaaa myslalam,ze jej filmik byl w programie.
|
|
|
|
#1366 |
|
Zakorzenienie
|
mój facet jest skłonny używac kosmetyków TYLKO męskich (z napisem męski, męskie, męskiego i po prostu stylizowane na męskie
) albo te apteczne na przykład ziaja med. no ale może to yego mi się w łapki rzuci to mu chętnie kupię:P bo coś żel ziaja nuno mu się nie spodobał |
|
|
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Taki dzikus ze mnie
![]() Jakis szał żywieniowy na YT RockGlamPrinces o zywieniu http://www.youtube.com/watch?v=HRSu4...&feature=feedu
|
|
|
|
#1368 |
|
Zakorzenienie
|
nieesia25 też zrobi taki filmik
obejrzałam ten filmik RGP i moim skromnym zdaniem z takim odżywaniem to będzie jej ciężko schudnąć... Edytowane przez h2o0 Czas edycji: 2011-03-30 o 20:52 |
|
|
|
#1369 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
"jak juz pisalam to jest moj sprawdzony sposob, kiedys juz tak schudlam, zatemn do tego wracam, ja bym tam nikogo nie skreslala po 14 minutowym video, pozyjemy zobaczymy "chyba jednak nie taki sprawdzony, skoro do diet wciąż wraca... normalnie powtórzę.. NÓŻ się otwiera....... rrrr
|
|
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ngN97EZBcac - modny temat...
tylko martwi mnie trochę niekonsekwencja - niby śniadania je największe, ale przykładowe śniadanie wygląda marnie " Np. jedna kromka chleba/ pół bułki , ogórek kiszony, liść sałaty, 2 plastry pomidora, wędlina. Zaraz po tym jabłko. " To jak wygląda obiad?
Edytowane przez BajaderkowaBaba Czas edycji: 2011-03-30 o 21:45 |
|
|
|
#1371 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie strasznieeeee podoba efekt odchudzania u oOoWataoOo
Kurcze zmienila sie dziewczyna nie do pozniania od czasu angrania 1 filmiku... co do RGP, hmmmm biala pita, dipy , parówki nawet z kurczaka to tak nie bardzo dietetycznie ale pozyjemy poogladamy filmiki i zobaczymy jak tam efekty |
|
|
|
#1372 | |
|
Zakorzenienie
|
jedzenie jest tak naszpikowane chemią, powinniśmy jeść zdrowiej .........
-masło orzechowe (orzechowe wszystko co ma -% tłuszczu jest dobre, takie mam wrażenie. -pita -wraps buahahahaha matko... ona mówi że powinniśmy jeść zdrowiej bo wszystko jest naszpikowane chemią, ale placki kupuje gotowe... łał 162 kalorie na 100 gram, ciekawe jak reszta składu wygląda no dobra, serek wiejski - w końcu coś... -matko. parówki -shape zero........ oczywiście, ktoś tu mówił o zdrowych produktach na początku-shape delights o smaku białej czekolady, pudding... ![]() przecież ona... ja nie wiem jak ona funkcjonuje, no, tak jasne CUDOWNA DIETA, tak cudowna że roz....waliła sobie wszystko tak że tylko colon dwa razy dziennie na nią działa jak ona szprycuje się środkami przeczyszczającymi jak rasowa bulimiczka to ja się nie dziwię że chudnie, a potem nawet otręby jej nie ruszają wystarczy poczytać komentarze.Cytat:
dobra, sorry, nie mogę ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- hehe co do filmiku nissi o paście cukrowej - biorąc pod uwagę aktualną cenę cukru w Polsce taniej wyjdzie chyba depilacja z prawdziwego zdarzenia ![]() żartuję, filmik bardzo fajny
|
|
|
|
|
#1373 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam TŻ parę produktów z Ziaja YEGO
:- krem do golenia - łagodzący żel po goleniu - szampon - żel pod prysznic ( w planach mam jeszcze krem do twarzy i antyperspirant) Także tego
|
#1374 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
![]() Ja swojemu kupilam ostatnio zestaw Vichy Homme(pianka +krem) i mówił że super jest.
|
|
#1375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój TŻ jest nieskłonny do takich szaleństw, na krem do twarzy ( oddałam mu swój, który mi nie służył) namawiałam go wieki, a i tak stosuje raz na sto lat Męskie żele do mycia, szampony i antyperspiranty lubi, więc może fakt, że będzie miał jakąś serię sprawi,że zacznie używać kremu![]() A właśnie, mam pytanie: Czy Wasi faceci używają pomadek nawilżających ( typu nivea męska, klasyczna itd) ?
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Oo mój tż też był bardzo zadowolony z kremu vichy
|
|
|
|
#1377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mój kolega używa takiej pomadki
|
|
|
#1378 |
|
Konto usunięte
|
mój nie ma nic przeciwko nakładaniu kremu na twarz (obecnie używa niebieskiego Babydream, ja również) choć zdarza mu się zapomnieć.
Jak go poznałam to myślałam że ma tłustą cerę, a teraz widzę że ma suchą, odwodnioną. Na dodatek kiedyś używał Bambino i miał przez to często zapchane pory
|
|
|
|
#1379 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a później było: "ale twój żel pod prysznic ładnie pachnie", "ooo, jaki masz fajny szampon!", "jak się nakłada tę odżywkę?" choć zawsze ograniczał swoją pielęgnację do mycia się, golenia i czystych ubrań, to teraz widzę że coś się zmienia (na lepsze ).---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ---------- Cytat:
fakt, nie każdemu odpowiada, ale też nie każdemu zapcha pory uważam, że to bardzo dobry krem. sprawdza się w wielu sytuacjach.
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nowe filmiki u callmeblondee, pixi2woo, JLovesMAc1, Misgalmorazzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.

dobrze, że nie kupiłam więcej.

od wielu lat... ciekawa tylko jestem kiedy moj organizm sie zbuntuje

Wypatrzylas to w jakiejs sieciowce? 

wystarczy poczytać komentarze.
Męskie żele do mycia, szampony i antyperspiranty lubi, więc może fakt, że będzie miał jakąś serię sprawi,że zacznie używać kremu
i miał przez to często zapchane pory