|
|
#4051 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
A jak już przyjszła @, to garść proszków i podpaski maxi nie starczały badali mnie, utoczyli krwi do badań, aż dostałąm prochy, po których się wszystko ustatkowało do w miarę standardowych objawów i never ever nie wrócę do tego, co było przed, choćbym do menopauzy musiała tabsy łykać ![]() ee, widać wyraźnie kiedy zasypuję bar fotami długopiórów albo czuję kiedy puchnę i mam ochotę wciągnąć tonę czekolady i ubić wszystkich (co aktualnie trwa 1, max 2 dniCytat:
Biedactwo, niestworzonaś chyba do rozmnażania ![]() boś wyrombana?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 20:18 |
||
|
|
|
#4052 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jesu..ja podczas owu mogłabym tańczyć na rurze
![]()
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4055 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Jakoś nie żałuję A ja zawsze oprócz
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4059 | |||||
|
BAN stały
|
Heloł!
![]() Cytat:
Ja jestem przekonany, to wystarczy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Coś Ty robiła z tym stolarzem? ![]() --- Chciałem jeszcze zakomunikować, że nasza Rejcz jest absolutnie kochana
|
|||||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
I gwałcić
Gupie to ale mam taką niepohamowaną chęć, że aż się sama sobie dziwię Czuję się jak zwierzak normalnie. Od pożądania niemal mi rosóm odejmuje Wiem, co piszę.. Dziś strzelałam oczami i wysyłałam "sygnały", co do fajniejszych kolegow![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-03-30 o 20:28 |
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4062 |
|
|
A mi to wszystko strasznie ponuro wyglada, nie chciałabym miec takiego pokoju same szaroburości, robi mi się smutno jak na zdjęcie patrzę
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#4063 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziękuję ![]() mam dotykowe mam ![]() i nawet mini biurko w nim ukryte mam
|
|
#4064 | |
|
Zakorzenienie
|
cheba mogło tak być
Cytat:
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ej no stoła ni ma jeszcze-a bedzie koło mebla pod oknem po wąskości mam 3,10m a po krótkości 5,10m
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-03-30 o 20:32 |
|
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w rzeczywistosci musi być kolorowo - ciepłe szafki kolorowe panelki - widziaąłm je są sweet - przyznaj sie owu masz i Ci smutno ![]() ![]() niemniej jednak to cheba poczatek - na pewno będą przeźroczyste krzesła i stół a to juz zmiana ![]() poza tym w dziennym popołudniowym świetle tak wszystko burowato wygląda - z lampą i w rzeczywistości zazwyczaj jest HD ![]() ale dodatki będom? Polly będą prawda? jaki kolor - bordo? fuksja? czerń ? Polly - możesz wrzucić z lampą błyskową w sztucznym świetle - czy sił ni mosz ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-30 o 20:35 |
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś zaczęłam podrywać kolegę, z którym mnie od roku swatają, a na którego kręciłam nosem. Oesu, jak ja się z tego wykrencem
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4069 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam pytanko-czy ktoś robił ramki w castoramie? odkryłam ze mają tam takie ramkarskie stoisko gdzie sie zamawia...ciekawe ile to wychodzi za taką keadratową 50x50 cm
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
no ta dolna pod oknem otwiera sie do góry i spod spodu wyłazą nogi-taki patent z PRLu
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4071 | |||
|
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|||
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czymam kciuki za pozytywny "obrót" sprawy moja mam zamówiła do lustra - czeka - ale o nic sie nie pytała ot wybrąła se wzór zapłaciła i czeka na odbiór - a co ? powinna cos wiedzieć więcej ? |
|
|
|
|
#4073 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie mam lampy niestety bo aparat mi dedł-to robiłam komórką ,dodatki będą-chyba w tonacji bordo czerwien pomarańcz, rudawą mam kanapę, chce dac czerwony dywan, generalne założenie jest takie ze 3 sciany są stonowane a kącik kanapiany (czyli vis a vis mebela) ma byc kolorowszy -kanapa, lampa (na razie na stara jakis abazur chce dorobic,ale nie mam weny) i nad kanapą jakies obrazki....generalnie burawo ma byc..takie było założenie...dla odmiany , po8 miu latach mania zółci na scianach ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
dla mnie tez klaustrofobicznie, ale co mam zrobic-pewnie ze wolałabym mies salon 80 m2 jak świetej pamieci obywalel GC... pamietaj ze to jest salon w 3-pokojowym mieszkaniu które ma 48 m2 ![]() Cytat:
no właśnie-ile taka ramka kosztuje? ja bym chciała prostą...czy duzo drozej niz gotowe o to mi chodzi.....w sumie kwadratowych gotowych i tak nie widzialam
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę rzucać się w rozkroku na wszystko co choć trochę wygląda jak vreth/barnes/jackman ![]() Cytat:
|
|
#4076 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rachelciu, a próbowałaś może już w "Grupie Żywiec"? Natknęłam się ostatnio na info w prasie lokalnej, że otwierają w Katosach jakieś wieeeeelkie Centrum Obsługi Klyenta i szukają ekipy pracującej sztuk ok. 300. Linczek - można rekrutować online. Fiemy, fiemy ![]() Cytat:
Heloł. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4077 |
|
Nindżopesz
|
Czyli bardzo ładną
![]() A meblościanka bardzo pollyastyczna - pasuje mi do wizji Twojej osoby Szpara to ta przy drzwiach? Ojjj tam... olać. Właśnie gadam z koleżanką o zapuszczaniu włosów a ta do mnie "po co zapuszczasz? w tym wieku to już nie pasuje"o maj god, Ciemnogród
|
|
|
|
#4078 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poka cześć 2
|
|
#4079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
się mało piffem nie zakrztusiłam ja na szczeście zawsze mogiem powiedzieć, że zapuszczam, zeby chłopa złapać
|
|
#4080 | ||
|
|
Cytat:
A często takich widujesz? Cytat:
![]()
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

A jak już przyjszła @, to garść proszków i podpaski maxi nie starczały
i never ever nie wrócę do tego, co było przed, choćbym do menopauzy musiała tabsy łykać 

(co aktualnie trwa 1, max 2 dni

tego sie nie będzie otwierać - bo wszystko co upchła wypadnie

same szaroburości, robi mi się smutno jak na zdjęcie patrzę