|
|
#4081 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
A propos owulacji i pms, jakbym nie dostawała @ to bym nie wiedziała, że mam powyższe. Zero efektów seksualno-w✂✂✂✂owych. Jedyne co to tracę z kilogram przed @. |
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teszzzzz, ale winem białym półwytrawnym
No taaa, bo "w tym wieku" pozostaje już tylko krótkie cięcie, barania trwała i blont pasemka na czepku
|
|
|
|
#4085 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Już wie, że ma mi wodę podawać czy co tam i wspierać duchowo
|
||
|
|
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to mam tylko kilka dni w miesiącu...
moze nie będziesz musiała - moze jest dobry w te klocki - a moze poszli do lasu - rozumiem wykręcanie - to najgorsza akcja pod sło Rejcz - ja to nie wiem, czego chcę. Faktem jest, że kolega ostatnio mi zaimponował postawa życiowa i poglądami. Zawsze go miałam za miękkie kluchy, ale ostatnio mnie cholernie zaskoczył. I jakoś tak patrzę na niego łaskawszym okiem. Jest tylko jeden szkopuł - nie podoba mi się. Wiem - to głupie, ale jakaś chemia musi być, jakieś "motylki"? Chyba, że przyjdą z czasem - ale może się łudzę? Dobrze się czuję w jego towarzystwie - komfortowo, spokojnie. Flirtujemy, czuję się adorowana. Poza tym to sympatyczny, cholernie bystry i inteligentny facet. Ma zaje... fajne poczucie humoru ( zgryźliwe jak ja). I zaczęłam się zastanawiać, że może ja szukam jakichś mrzonek, jakichś nieosiągalnych facetów, porywów namiętności. A może jeśli ma się coś zadziać, to będzie ot - takie miłe i zwyczajne. Kurczę sama nie wiem - nie ciągnie mnie do poważnego związku, zakładania rodziny. Ale zaczęłam myśleć, czy jeżeli nie trafi się okazja, zwyczajnie się z nim pospotykać, porandkować? Kurna, znowu walnęłam posta z cyklu rozkminy hot czternastki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4088 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. wiem pamiętam pamiętam 3. nie wiem ile, zależy z czego - mama sie nie interesowała ceną metra i cennikiem ogólnie - brąła co jej pasi bo gotowce są za drogie i za brzydkie i niepasujące i mały wybór - ale chyba 100 zł - tylko ona do duuuuużego lustra do przedpokoju - nie wiem nie widziałam jaka to rama - jak przyjdzie wkejem Cytat:
na tej nieszczęsnej zasadzie - "a potem sie obaczy co dalej byleby ktoś płacił piniondz"2. a Sałatka go potem przygarnie ![]() czerwień na ścianach słyszałąm? czerwień? boski efekt - świeżo, energetycznie - dynamicznie - nie ma nudy, efektu pudełka i czasem seksy - zależy od odcienia i pomieszczenia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-30 o 20:58 |
||
|
|
|
#4089 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
O, tera mnie pyta czemu mi się nie spieszy do porodu - no sama nie wiem, obijanie się i siedzenie na wizażu jest wszak takie nudne, wolałabym właśnie z obłędem w oczach zmieniać pieluchę
|
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Ojciec niespodziewanie wpadł na jame
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4091 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w każdym razie ja bym tak miała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Już widywałam koleżanki, które się męczyły bo nie potrafiły zerwać z facetem "nie chcę z nim być, ale nie umiem mu tego powiedzieć, jak on się zaczyna na mnie tak patrzec!" ![]() Nie zaczynam nic konkretnie krecić jak nie jestem pewna, że facet mnie kręci ![]() Ale ja to ja, nie wiem jak to z Tobą bywa
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:06 |
|||
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Że szukasz kochanka/drugiego męża/harem zakładasz etc...
Przecież jak ktoś wygłasza takie bzdury, że nie wypada długich włosów w jakimś wieku, to odpowiedź na to nie musi być ani mądra ani prawdziwa... Jak mnie ktoś nieodpowiedni pyta czy mam chłopaka, to z pełną powagą odpowiadam "tak, mam. pięciu. pod telefonem." |
|
|
|
#4094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Oczoj.e.b.no pomarańczowe już mi się trochu znudziły ![]() Na co? |
|||
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
zapisałam się na bilety na euro
![]() i nigdy nie nadrobię baru
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A choooooj z tym wszystkim.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak jeździłam z koleżankami na dyskoteki, to bankowo za każdym razem trafił się jakiś idiota, co się pytał "a to wy tak same jeździcie?? bez chłopaka/chłopaków?" "nie, mamy faceta z bagażniku, związanego i wieziemy go do ciemnego lasu, żeby wykorzystać"
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:13 |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Madzix - rosumiem Twe rozkminy, aż zanadto - i ze autopsji trocheu też, bez doradzania bo akurat w tej kwestii nie ma jednych cudownych rozwiązań, ( a gdzie są, co nie ?) powiem Ci - idź w to - zrób co Ci podpowie instynkt - nie deklarujesz nikomu nic, no musisz pomacać towar, sprawdzić czy nie wadliwy jakoś tak zeby było miło, właśnie bez parcia - poczatkowa chemia jest często gesto złudna - tzn po okresie chemii i ćwiczeń z fizyki jadrowej dopładło mnie kilkakrotnie " bosz co ja sobie myślałam, ze Armando Moralez to jest to? ni ma reguły czasem sie Armando trafi ciastkowy i ma kompletne wyposażenie ( to co ten nieciachowy) a czasem albo rybka( ciało, chemia, miętkie kolana na samw idok) ) albo akwarium ( pakiet mentalny) - coś rajcować musi - poszukajcie tego cosia - moze zrobisz tak
aha wyglondem bym sie nei przejmowąła aż nadto - bo np ja, osobistycznie sie wyglondem szybko nudze, i tak zawsze spodoba mi sie ktoś inny więc bez różnicy. Jak byłam z kolesiem A to podobał mi sie B, jak byłam z B to stwierdziłam bosze, ten A był taki piękny co ja zrobiłąm, i tak w koło macieju ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- dokładnie! to drugie słowo a skont ona wie ze ten nie umie budzić namiętności dzikiej - moze umie ? |
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Do domu
Jama=domCytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
ale akurat ja to choooj wiem o związkach, to się do doradzania nie nadaję
![]() ale to kurczę prawie wszystkie chłopy, od kolegów po dyskotekowych podrywaczy i policjantów z drogówki "a to wy dziewczyny tak same???" ![]() A raz miałyśmy polewkę, jak nam wódki do picia brakło i pojechałyśmy do pobliskiego miasta do monopolowego i nas drogówka zatrzymała - ta co kierowała oczywiście trzeźwa była, ale ja z podpitą kumpelą miałyśmy ubaw z niej po pachy, zwłaszcza jak młody speszony policjant do niej czy jest trzeźwa, a ona "Oczywiście! Nawet podmuchać mogę!" Tak zaczęłyśmy z kumpelą rżeć, ze się biedak jeszcze bardziej speszył i kazał jechać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:17 |
|
|
|
#4102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kufa - ja już byłam w "znajomości", gdzie była głównie chemia - i ko kufa - było hot, ale się szybko spierdzieliło ![]() Ja to wpadam w jakieś skrajności. Związki damsko-męskie oznaczają dla mnie katastrofę ![]()
|
|
|
|
#4103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do urody, to facet wystarczy, że od diabła ciut ładniejszy będzie ![]() ale podobać się musi! ![]() a on nieniszowy jakiś? czy inniejsza nisza?
|
|
|
|
|
#4105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"hot or not" jesli ktoś widzial ten program... ale damsko mensko jestem podobna do Ciem i dlateguż nie mam żadnej "mądrej" odpowiedzi - po prostu sie z Tobą zgadzam nie znalazłam złotego środka i nie jestem pewna czy go chcę znaleźć
|
|
|
|
|
#4106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć- Nie odkręcaj- bądź modliszką ![]() Straciłabym zaufanie do swojego czuja, gdyby tak nie bylo to od razu Cię pocałuję A tam syf malaria, puszki po brzoskwiniach i krew na podlodze po eksperymentach na żywym organiźmie ![]() Cytat:
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Nindżopesz
|
Liczą się dobre chęci
![]() Cytat:
![]() Madzik, ja tak próbowałam twardo przez dwa miesiące. Gość w ogóle nie w moim typie, z mojej strony brak chemii na czeźwo, za to identyczne hobby, poczucie humoru, pomysł na życie etc. Tak się umęczyłam, że olaboga. Zresztą, to w łóżku wyjdzie
|
|
|
|
|
#4109 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4110 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A dziękuję,dziękuję
![]() To pisałam ja,autorka ![]() Mam nową komóreczkę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Już wie, że ma mi wodę podawać czy co tam i wspierać duchowo

na tej nieszczęsnej zasadzie - "a potem sie obaczy co dalej byleby ktoś płacił piniondz"

to drugie słowo