|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Nie jestem masochistką![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłyście powiedzieć, że jesteście grupą lesbijek-satanistek, jedziecie do lasu na orgię i będziecie się ryćkać wzajemnie ku chwale Satana \m/ |
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma więcej takich historyjek ????? Ju - jestem przez Was czerwona jak cegła i uszy mnie pieką i płonę - nie tylko z gorączki - z IKEI |
|
|
|
|
#4114 |
|
Nindżopesz
|
Oj tam zaraz, spróbować można a nuż widelec coś wyjdzie
Koleżanka tyż miała podobną sytuację, byli potem razem z 8 lat aż zerwali z hukiem ale to już inna historia.
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I że jakby co, to zapraszacie do czynnego udziału
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4119 | |
|
Zakorzenienie
|
Za wcześnie chodzisz spać- w nocy dialogi z Rejcz były na początku na granicy zrozumienia- no, musiałam się starać- a teraz już trochę lepiej
![]() Cytat:
Kiedy myślałam, że teraz sobie odpocznę, czeka mnie jesień życia pod pokładem
|
|
#4120 |
|
Nindżopesz
|
Moja lajtowa: jak pojechałam zrywać z w/w gościem to on akurat miał wolną chatę, przygotował obiad, wino, pozapalał świece, zarzucił czarną satynową pościel i ciemny koc na okno, ukąpał się i upachnił.
A ja zjadłam, wypiłam, podziękowałam i zerwałam
|
|
|
|
#4121 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mną się interesują przeważnie "ciepłe kluseczki" ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#4122 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() u mnie by nie dało rady - no albo mnie facet zakręci podczas pierwszego, max drugiego spotkania, albo wcale ![]() Kiedyś miałam zajęcia z takim nowym gościem, ale podczas tego się wyłączyłąm i myślałam o innym poznanym niedawno. Jakież było moje zdziwienie, jak się przyłapałam na tym, że wgapiam się tępo w białą koszulę kolesia prowadzącego zajęcia, bo lekko prześwitywała i widać było suty A jak się skończyły zajęcia, to już miałam kogo innego w głowie ![]() Cytat:
Cytat:
jak mogłaś rzucić faceta, który się dla Ciebie wykąpał?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:37 |
||||
|
|
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4124 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i niezłe porównanie Cytat:
![]() i dało radę - tylko Madzikowa z nim pracuje ![]() zaintrygowął mnie ciemny koc - może miał kamerę w zanadrzu ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- teraz pewnie żałuje
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:38 |
|||
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziesz klawiszem? Nieee....zaraz....Kibolem !!! ![]() No widzisz- na co wydasz? ![]() Cytat:
![]() Dziś w Klifie znalazłam sklep dla Ciebie- możesz oddać stare biustonosze, dadzą Ci 12 zeta i przerobią je w recyklingu na panele dźwiękoszczelne ![]() Cytat:
2. dlaczego i dlaczego z Ikei??? No tak, przekleństwo kobiet z charakterem
|
|
#4128 |
|
Nindżopesz
|
No ba ![]() A my się dalej z tamtym kumplowaliśmy bo podszedł do zerwania ze stoickim spokojem mówiąc "tak coś czułem". Teraz się nie widujemy bo inną pannę wyrwał i nie ma na nic poza nią czasu ![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Ale ujęłam to delikatnie ![]() Zawsze mnie zastanawiało po co im ta woda? |
|
|
|
#4129 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dzięi szoara to nie ta przy drzwiach....nie widac jej na zdjeciach...w ogole przwie jej nie widac bo tam jest zwykle zacienione...dzięki Cytat:
madzik-ja powiem inaczej niz inne- gdyby facet ktory wydawał mi sie gooopi nagle okazął sie fajny to mogłabym zamotylic i mogłoby cos z tego byc ...natomiast motyle wyglądowe to ja przezywam do dzis ....i wiem i widzę ze gość charakterologicznie nieakceptowalny ale mnie skręca i skręca na widok no i pewnie jakbym nie była męzatką to bym takiego wzięła na warsztat , ale bez złudzen ze cos moze byc z tego....tak więc jeśli o mnie chodzi to byłabym w stanie sie zabujac w gościu który mi sie nie jest w moim guście, ale na pewno nie zabujałabym sie w gościu który by mi nie odpowiadał osobowościowo....
|
|
|
#4130 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak ktoś nosi B - to starczy na panel ? Ju - ze zakłopotania te torby, ale nie mówmy o tem bo mnie to pogrąża tylko Cytat:
mondry chopak po szkodzie
|
||
|
|
|
#4131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Tru jesteś okrutna Kciałam spytać czemu "bez klamek" ale już doczytałam Wyjścia były 2 - albo dotykowe albo zapomnieli dorobić ![]() No to jesteś przekonany czy Ci się nie chce sprawdzać? ![]() Piwa też niet ![]() Co Ci zrobiła?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I to dużo ma być tej wody- rodziłam, a nadal glupia jestem
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
mną podstarzałe zaślinione żule obleśnie wgagiające się w dekolt
Albo dyskotekowe cffaniaczki, gotowe przelecieć wszystko, co rozłoży nogi ![]() Przysiada się kiedyś taki jeden i od razu konkrety: "dziewczyny, co robicie po dyskotece? Może pojedziecie z nami do hotelu" ![]() może być i do rozlewania A waliło jak w gorzelni, całą drogę do domu jechaliśmy z poodsuwanymi szybami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-03-30 o 21:56 |
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie starczy, ale dzięki Winterce zrobią studio nagraniowe
(od razu mówię- zazdroszczę ---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4136 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
to dobrze nie? masz już połowę kasy na MOlekuły ![]() Ech bo co się polepszy to się popieprzy to chwilowe ale dolinujące mocno.....i jeszcze na cierpiące zwierza popatrzyłam i o .... ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam dodać, że ambra YR wypadła bardzo pozytywnie i nabylam już uzywkę
Ma Dame edp wciąż nie wiem- a nosiłam globalnie 3 razy ![]() Edt nie warto se głowy zawracać
|
#4138 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4140 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Idę farbować włosy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.

Nie jestem masochistką

z IKEI
Koleżanka tyż miała podobną sytuację, byli potem razem z 8 lat aż zerwali z hukiem ale to już inna historia.

Mieliśmy rozpisany cały plan finansowy tylko on święcie wierzył w debet z mbanku i za późno się skapnął, że d... Ponadto ludzie nam wiszą kasę i są nieterminowi - koleżanka 1400, wynajmujący 800, ciągle obiecują wpłacić i też d...
tego sie nie będzie otwierać - bo wszystko co upchła wypadnie 
Albo dyskotekowe cffaniaczki, gotowe przelecieć wszystko, co rozłoży nogi 
to chwilowe ale dolinujące mocno.....