|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Nosku, nie ma się co przejmować. Moja siostra też nie wzdychała do każdego berbecia na ulicy i nie czuła instynktu a obecnie jest mamą 2 dzieci.
I obce dzieci ją nadal nie wzruszają. Poszalałyście z bilansami. Nie powiem tytuł Królowa Marca podziałał motywująco. Czyżbym wydała najmniej?
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
ufff...nadrobiłam was.widzę że dużo się dzieje na wątku.
ja kupiłam w marcu żel na zmęczone nogi z kasztanem-17zł. to tyle co kupiłam. skończyłam szampon 1.5l , balsam do biustu,odżywkę do włosów,krem do rąk isany.reszty nie pamiętam hosenko skoro podchodzicie do sprawy ślubu racjonalnie to myślę że będzie ok.można ze sobą byc kilka lat i zaraz przed ślubem wszystko się rozwala.widzialam to na przykładzie kolezanki.nie ma reguły ile trzeba byc razem przed ślubem, ważne jest jak dobrze się znacie.u nas jakoś specjalnie dużo się nie zmieniło po ślubie. ciuciola mam nadzieje że szybko sobie znajdziecie pracę i mieszkanie i się uwolnisz od teściowej która myje wszystko octem i nie umie gotować :P co do mnie to nie myślę o dzieciach.wole mieć spokój przez najbliższe 2lata,chcę się wysypiać, mieć czas dla siebie.nie jestem jakoś szczególnie zachwycona dziećmi i nie wiem czy kiedyś będę,no ale może mi się zmieni.teraz będę miała bardziej stabilną pracę,dochody na dobrym poziomie więc jak dobra passa się utrzyma to kto wie.tyle że muszę dojrzeć psychicznie do takiej decyzji.
|
#1473 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() pytanie nie do mnie, ale co do peelingu dax, to jest moim kwc, tu moja recenzja -> klik Cytat:
ale najpierw musialabym miec odpowiedzialnego i sensownego faceta, a ten moj to trochę pitu pitu ma w głowie jeszcze
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Zet: różnie bywa. Moja siostra po 10 latach małżeństwa a po 6 związku wcześniej nadal tak samo zakochana z mężem jak wtedy - ciągle się przytulają, całują itp, widaz ze sie dalej bardzo kochają i okazują to sobie.
|
#1475 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój do takich spraw podchodzi już bardzo poważnie więc myślę że może coś z tego będzie
|
|
#1476 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ładnie
Cytat:
Bardzo przyjemny i cudny zapach Cytat:
Raczej to, że w życiu wiele rzeczy się zmienia, czasem niespodziewanie. Może i Ty zmienisz jeszcze podejście do posiadania dzieci, tak jak ja Wcale nie uważam, że "po prostu się wie", czy chce się mieć dzieci, czy nie.
|
||
|
|
|
#1477 | ||
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Ale na razie nie jestem jeszcze gotowa, żeby poświęcić się dla swojego. Poza tym, uważam, że moment studiowania dwóch kierunków, brak pracy i mieszkania mój i TŻ nie stwarzają odpowiednich warunków. Co prawda TŻ stwierdził, że nawet jakbyśmy teraz wpadli to w tym wieku to już całkiem normalne, ale mnie nie ciągnie do własnego dziecka.Cytat:
Wrzucam swój bilans ![]() Kupione (wszystko potrzebne i w użyciu): 1. Lakier do włosów Taft 2. Bloker Ziaja 3. Kulka Soft Ziaja 4. Krem Hydrain 2 Dermedic 5. Krem pod oczy Hydrain 2 Dermedic Zużyte: 1. Szampon Babydream 2. Płyn do higeny intymnej Ziaja 3. Kulka angel star Nivea 4. Dwufaza awokado Bielenda 5. Tonik łagodzący Nivea 6. Żel pod prysznic Sopot spa 7. Balsam do ciała Dove 8. Spray Wax do włosów blond 9. Szampon Joanna z rzepą 10. Odżywka do włosów Nivea 11. Żel wyszczuplający Ziaja 12. Krem do rąk Isana 13. Mleczko do demakijażu Triple Active L'oreal 14. Sztyft Lady Speed Stick
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym ja wpadła, to dla mnie i TŻ-a to też nie byłaby katastrofa (on ma już 25 lat), ale jednak wolałabym nie wpadać, tylko mieć zaplanowane dziecko za kilka lat Bilans piękny
|
|
|
|
|
#1479 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nikt nie pochwali za małe zakupy w marcu??jeden zakup to chyba dobrze co ? (wiem, wiem, dopraszam się pochwał, głupia jestem)
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I świecisz przykładem.
|
|
#1481 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki koshatko. to nie rozsądek tylko brak czasu na wyjście na zakupy, no ale też nie mam ochoty niczego kupować.
|
#1482 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zetku, aante świetne bilanse
![]() dla mnie wpadka byłaby tragedią, ale chwilowo staram się o tym nie myśleć (okres mi się spóźnia
|
|
#1483 |
|
Zakorzenienie
|
nosku a ile masz lat jak mogę zapytać?
|
#1484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aante_e bardzo rozsądne zakupy i dużo zużyć.
|
|
#1485 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się chyba poddaję z odwykiem
Nic mi nie pomoże ![]() Rezerwowaliśmy dzisiaj termin tego wyjazdu z Grouponu - najpierw chcielismyw długi weekend majowy, ale nie było miejsca, więc zarezerwowaliśmy 20-22.05. A jakąś godzine temu TZ się obudził, że przecież 21.05 idziemy na ślub i wesele jego kolegi a 22 ma egzamin po kursie na instruktora piłki ręcznej
|
#1486 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko nie lubie kupować przez internet, a w zasadzie to nawet mnie nie ciągnie żeby czegoś szukać na allegro i kupować.możliwie że jestem wyleczona,ale przechodzi mi nałóg na zakup ksiażek, głównie do jezyków obcych.a jak twoj niemiecki.
hosenko a ogladalas tą kolejną salę na wesele?
|
#1487 |
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najwazniejsze dla nas było to, że jest jedna duża sala, na której mieści się do 130 osób i nie rozdzielają stolików z miejscem do tańczenia.Więcej napisałam w klubie
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluje bilansu! nynka, Hosenka ale sie tu dzieje ostatnio! Dzieci, sluby..no no No i moj bilans Marzec 2011 1.maseczka rozana Dermika 2. probka fluidu aerateint vichy 3. palmolive naturals zel mandarynkowy 400 ml 4. oliwka do ciala nivea 250 ml 5.szampon oliwkowy Mediterraneo 300 ml 6. peeling+ maseczka granat Bielenda 7. maseczka oliwkowa do wlosow 300 ml 8.garnier fresh plyn do demakijazu 9. probka balsamu migdalowego Bottega Verde 10. szampon ultra dolce morelowy Kupione: zel naturals wisniowy Avon krem do stop z aha Avon balsam z mango i granatem Avon szminka pupa lakiery Essence (3) i blyszczyk Essence Zbior: -pielegnacja 34 -kolorowka 118 |
|
|
|
|
#1490 |
|
Zakorzenienie
|
ciuciola całkiem niezły wynik
|
#1491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie coś robię w Profesorku i rozróżniam już pojedyncze słowa w piosenkach.
|
|
#1492 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ajć, też się muszę uczyć, bo za tydzień muszę podejść do kolokwium (w sumie powinnam dzisiaj ). Jestem leniem przebrzydłym, po prostu nie mogę siąść do tych książek. Cytat:
Szef bardzo zły, jak składałaś wypowiedzenie? Kiedy zaczynasz tę nową pracę? Jeśli pisałaś, to przepraszam, gdzieś mi umknęło. ![]() Cytat:
Cytat:
Czy moim celem na kwiecień było "nic nie kupować"? Ładnie, ładnie! No i wszystkie zakupy poszły w użycie, super! ![]() Cytat:
Robiłam w życiu dwa razy test ciążowy i chociaż wiedziałam, że nie jestem w ciąży, to było to dla mnie koszmarnie stresujące. Cytat:
![]() My sobie dzisiaj kupiliśmy kupon na wypożyczenie skutera na cały dzień. Nigdy nie jeździłam na skuterze, mój chłopak też nie. A nie, wybaczcie - jechałam raz na skuterze w Turcji z kierownikiem biura podróży, w którym kupowaliśmy sobie wycieczki. Nie wiedziałam, gdzie mam się trzymać, bo głupio było mi złapać go w pasie.
|
|
#1493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
koshatko a wydawało mi się że na wątku o motywacji do nauki języków mówiłaś coś o niemieckim,ale pewnie mi się pomyliło.dobrze że masz postępy we francuskim.dla mnie ten język jest jakiś nie bardzo i nawet nie próbuję się go uczyć.no ale jest ładny.na pewno ładniej brzmi niż niemiecki.
aktogimko szefa wgieło że się zwalniam,dał mi kartkę żebym mu napisała wypowiedzenie i wyszedł bez słowa.wrócił po 10min i podpisał się na mojej kopii i powiedział że w poniedziałek porozmawiamy.a nową pracę zaczynam we wtorek i już sie nie moge doczekać.
![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2011-03-30 o 22:04 |
|
|
|
#1495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Francuski mi się zawsze podobał a teraz mam dodatkową motywację bo wiem że będę go często używać.
|
|
#1496 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1497 | |
|
Miss Pudernica
|
Dziękuję
![]() Już mam dość okrojony zbiór, zapas mam tylko w żelach pod prysznic (4 sztuki). W kwietniu muszę kupić przede wszystkim micel, już mam upatrzony na promocji Avene 400 ml, no i kliknę maskę i szampon co Nosek pokazywała ![]() A i podkład, ale przeglądnęłam gazetkę rosa i jest Maybelline Dream Satin Liquid na promocji, zużyłam buteleczkę w tamtym roku i byłam bardzo zadowlona, leciutki i na wiosnę-lato w sam raz. Mama ma mi kupić w nagrodę (co prawda nie wiem za co ta nagroda, ale co będę protestować Hmmm nie chodzić do sklepów, zero katalogów, zero allegro i żadnych promocji Mi pomaga tłumaczenie, że w sumie wszystkie niezbędne kosmetki mam (i nie tylko takie), a nowości i tego, co chcę przetestować, jest tak dużo, że nawet jak czegoś nie spróbuję, to na pewno skuszę się na coś innego, moze fajniejszego. No i teraz masz motywację w oszczędzaniu!![]() Cytat:
A zrobisz fotki zbiorku? strasznie lubię oglądać co tam inni mają ![]() Dobra, idę zmyć tapetę, olejować włosy, serial i spać. Oglądacie jakieś seriale? Bo za mną juz gotowe na wszystko, house, l word, one tree hill, plotkara, przyjaciele i zastanawiam się co by tu zacząć oglądać do snu
|
|
#1498 |
|
|
zdałam wewnętrzny egzamin teoretyczny z prawka na 100%
i z porannego egzaminu z rachunkowości dostałam 4,5
|
|
#1499 | ||||
|
Zakorzenienie
|
I z czego Ty się niby leczysz?
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przyjaciele dawno za mną, kocham ten serial Cytat:
![]() Ja mam jutro kolosa z controllingu ![]() Popatrzyłam na kosmetyki i w tym miesiącu powinno mi pójść ok. 12 rzeczy |
||||
|
|
|
#1500 | ||
|
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
dasz radę!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

I obce dzieci ją nadal nie wzruszają.
Nie powiem tytuł Królowa Marca podziałał motywująco. 

Ale kolekcja! Gdzie Ty to wszystko trzymasz? 

Raczej to, że w życiu wiele rzeczy się zmienia, czasem niespodziewanie. Może i Ty zmienisz jeszcze podejście do posiadania dzieci, tak jak ja
na chwilę obecną wydaje mi się, że nie 

Nic mi nie pomoże 
Czy moim celem na kwiecień było "nic nie kupować"?

dasz radę!