|
|
#4171 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4172 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Apropo zabawy piłkami golfowymi- ustawiłam butlę po toniku z Lidla FreeWay i potoczyłm pileczkę, że butla się przewróciła. Gucio rechotał, ąz się nie przewrócił mało. no to dalam Mu piłeczkę, wtedy rzucił nią w sam mój piszczel, bardzo boleśnie, niestety też się troszeczkę śmiał, póki nie zobaczył łez w moich oczach, podszedł i pogłaskał mnie spoconą rączką po policzku, mamrocząc "Oj, noooo, oj, nooooo". Trzeba bardziej uważać ![]() Cytat:
Cytat:
Do tego widzę konstruktywistyczno- futurystyczną grafikę albo- widziałam w Zachęcie- jelenia na rykowisku, jak trzeba, tylko zamiast słońca było jajo sadzone ![]() Cytat:
Jak ich nie wpuścisz, nie wejdą. Urodziny możesz spędzić ze mną- jestem nadzieją wiekową dla niedoszlych mężatko- matek oraz wsparciem dla singli- bo oni nie mieli 10ciu lat zmarnowanych w beznadziejnym związku O, to w moim stylu! A ja nie mam się czym dopsikać- wszystkie zapachy miłe i kojacę, kurna, a ja chcę megadryndusa, żeby mi aż kólka w mózgu zgrzytnęły
|
|
#4173 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dziękuję-szczerze powiedziawszy drżałam o twą opinię ....mnie sie widzi jakis dekonstruktywizm, dadaiz..kółkowatyzm...... albo chaos totalny jeleń....z pewnych względów mógłby być wieloznacznie odebrany
|
|
|
#4174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie gópie Luksja fujata jak szmata branoc tyż widze ciało nieodziane - ino nie wiem ftórą część dobranoc |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
Kochani! Gryxiu przywołał mnie do tablicy,więc się stawiam i komunikuję,że żyję,dukanuję,pachnę Obsession Night ![]() Skarbiątko Odezwę się jeszcze |
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
a mi się znóff mhrrrocznych perfum zachciało
ale większość kadzideł i dymów się na mojej skórze mydli albo mdli )Idę spać, bo już zaczynam marudzić
|
#4177 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Idę spać,bo rano pobudka A farbuję o tej porze,bo fryzjer po pracy na mnie czeka-głupio iść z odrostami na samo strzyżenie ![]() branoc.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4178 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja pragnę uroczyście donieść, że serum podoczne very very fajne )Cytat:
I jak efekt, jesteś zadowolona? |
||
|
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ludzie ot tak nachodzą na ulicy i okolicy - pierdzielone osiedla, plotkary ![]() ja nad niczym nie ubolewam - jest mi poza pracowym impasem bardzo dobrze - i mam ostatnio nastawienie do życia w stylu " no i cóż z tego? " coraz mniej serio życie traktuje - juz chyba wcale serio nie - bo nie warto idę luczyć farby Mjirelki dobrze rokują - ktoś blondy teścił ??????? |
|
|
|
|
#4180 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Daj jej Boże ale co jeśli będzie miała problemy z zajściem?Smutne to życie podporządkowane temu co wypada a co nie... Ad. 2 Cytat:
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Nieświeżym trupem?
|
||
|
|
|
#4181 |
|
Zakorzenienie
|
Sałać - a co konkretnie to serum podoczne robi? Jakie widzisz efekty?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4182 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kolor prawie identyko jaki oglądałam na próbniku
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pieknie pachniesz Cytat:
mydło - mrrrrrrrrrrrrrrrrr musi pachnieć bosssssssko - leśne jestem tak zasmarkana jak nie pamiętam juz kiedy - kurde no - a zakitraną zimę przyżyłąm w miarę niekolizyjnie - kłaśc sie nie da - siedzieć cienszko - chyba jutro siłami desperacji dokulam sie do apteki po coś do inhalacji - lecem coś ze sobą począć - pościel zmienić, o ! Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-30 o 23:42 |
||
|
|
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
yyyyyy pies mi się przybłąkał
![]() co ja mam zrobić ![]() Edyta
|
|
#4185 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno nic (jak zawsze ![]() Cytat:
)tylko spokojnie powiedzieliśmy ![]() Cytat:
Hej ![]() Tylko jeszcze w tym roku
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, kiedy pytałaś mnie o Art Deco, wiedziałam, że to będzie COŚ- twoja koncepcja, swietne to jest i pomysły, choć rzadko się do nich odnoszę, też są interesujące- myslę, że będzie bardzo oryginalnie i "twojo" ![]() Cytat:
W końcu dzięki komu tu jestem? Bywaj często! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Przecież wiesz, co- mówić nie trzeba A jaki? Jak nie ma rogu, bierz
|
|
#4187 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do rzadkiego odnoszenia to ekhem...miałam wrażenie ze dyplomatycznie pomijasz milczeniem , w sumie wiadomo ze nie wszystko musi sie podobac..zwłaszcza ze czasem mam pomysly dzifffne delikatnie mowiac ![]() bo wiecie -nie wiem czy juz mówiłam..chyba nie-wymyśliłam żaluzje idealne -doszłam do tego ze w zaluzjach najbrdziej wkurza mnie ich "plackowatość" no i ze idwalnie byłoby pomieszac w jednej zaluzji rózne kolory tych pasków zrobiłabym se biało szare z gdzieniegdzie jedną czerwoną lamelką ![]() ...no i sie podjarałam strasznie i zaczęłam szukac...ale nie wygląda na to zeby ktoś produkował cos takiego . owszem znalazłam jedno zdjecie w sieciuni...ale nawet bez producenta-i załoze se ze to jakies zagraniczne było ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- kokufa! znalazłam dzieło idealne do mojego salonu-czerone i kółkowane , może kulczykowa odda jak poproszę ![]() http://news.o.pl/2010/10/14/tadeusz-...azyny-kulczyk/
|
|
|
#4188 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyna
to b. młoda, prawie szczeniak, suczka, wys. do kolana, czarna podpalana z białą krawatką, ogólnie zadbana, lśniące futro, przycięte pazury, bez obroży. Boki ma zapadnięte, była potwornie godna i odkąd dałam jej miskę nie odstępuje mnie na krok. Fany zachwycona, koty niebałdzo , a P. śpi , a jutro zapewne mnie zabije ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
, albo ja Ci zrobię
|
|
|
#4189 |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sumie moznaby z masy solnej jak w przedszkolu ![]()
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sprawdziłąś czy nikt nie szuka? kurczę no przydałaby się Wam - Fany i Tobie, jak w pysk szczelił - P. pokocha |
|
|
|
|
#4192 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rzadkiego odnoszenia się, jak nie mam...wyobraźni przestrzennej, muszę zobaczyć we wnętrzu, a temat remontów jest przeze mnie trochę unikany- może dlatego, ze u nas niewiele da się zrobić, zresztą marzę o spokoju. Żaluzje znam tylko dwustronne, ale jakby tak je złożyć wzdłuż i zamoczyć w lakierze czy farbie? Cytat:
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4195 | ||
|
Zakorzenienie
|
rzeźbimy
kolorowych Cytat:
. Jutro pytać nigdzie nie będę, bo rano jadę do miasta, zawieść Mam, zrobić P. zakupy na wyjazd służbowy i chyba do szkoły na 16 i nie wiem co z nią, bo w domu boję się ją zostawić Cytat:
ad2. może nie zadziałać
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwsze z brzegu: http://roletysklep.pl/test/zal_poz_a...lokolorowe.php są nawet z deseniem na paskach ![]() http://www.zafiro.pl/zaluzje_oferta.html chyba, że o coś innego chodziło... ![]() Przygarnąć i pokochać jak swoje...
|
|
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
dobra scena w SATC z "teabaggin"
|
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niby tak, ale to bardziej złożone jest jak zwykle w takich sytuacjach i jeszcze jutro muszę wyjechać na cały dzień
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-31 o 01:05 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:44.

normalnie bym się nie podniecała zbytnio ale ona tyyyle lat na to dziecko czekała że jestem mega szczęśliwa z jej powodu 

Myślę o lekkim balejażu 
....mnie sie widzi jakis dekonstruktywizm, dadaiz..kółkowatyzm...... albo chaos totalny
)