|
|
#3961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część IV
dziewczyny, a skąd właściwie Ci sprzedawcy na all mają te ubrania z nowej kolekcji w tak niskich cenach? Pracownicy Zary? Ale wydawalo mi się, że oni mają zniżkę 20% i jakieś ograniczenie kwotowe..
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
też się nad tym zastanawiam... ja mam wrazenie, ze kobitka, u której zamowilam sukienke, ma towar z hiszpani i ze znizka pracownicza
|
|
#3964 |
|
Rozeznanie
|
Napatrzyłam się, naczytałam, jadę w sobotę na zakupy - z zamiarem kupna beżowej spódniczki z suwaczkiem i niebieskiej koszuli wypatrzonej na stronie zary
a miałam już nic w tym mcu nie kupować
|
|
|
|
|
#3965 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No nic, i tak pewnie pójdę je zmierzyć![]() Cytat:
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ze zniżką pracowniczą hiszpańską to już w ogóle 200 zł. Ale oni tam mają dobrze... więcej zarabiają i mają tańsze ciuchy z Zary![]() Na hiszpańskiej stronie jest też pomarańczowa wersja różowej marynary - chyba się na nią skuszę jak się pojawi oczywiście w przeliczeniu kosztuje 160 zł...Teraz zauważyłam, że na polskiej też jest - jak któraś Wizażanka zobaczy ją w Warszawię, proszę nas powiadomić
Edytowane przez Kate_Mariposa Czas edycji: 2011-03-31 o 09:45 |
|
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ten żakiet (jest jeszcze taki w kolorze karmelu) http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BWITH%2BLAPELS
jest w 100% z wełny. Ale jak to się przekłada na odczucia? Jakie to jest w dotyku?
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może tak jest.. Tam nie dość, że ceny są niższe to może i zniżkę mają większą sama nie wiem, mam nadzieję, że nie są kradzione.. Moja znajoma znala dziewczyne,ktora w specjalnej torbie wszystko ze sklepów umiała wynieść ![]() No i zaczelam sie sama nad kobaltowa marynarka zastanawiać.. A do sierpnia nie mialam w szafie żadnej marynarki chyba dziś ją przymierze, obiecałam bratu zakupy wieczorem więc może się uda i jak mi się spodoba to będę polować na all.A widziałyście na all w zakonczonych aukcjach ile poszlo fuksjowych marynarek za 379zł?? aaa na polskiej stronie też się pojawiła pomaranczowa wersja :P ładddna! Edytowane przez olalicious07 Czas edycji: 2011-03-31 o 09:46 |
|
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
, miło mi .Bluzka występuję w czterech kolorach: białym, różowym, niebieskim i pomarańczowym. Pojawiła się niedawno, kosztuję 149zł. Jest dość szeroka i trapezowa, dlatego wydaje mi się że przez swój fason, może mieć trochę swoich przeciwników .Gabi- Moja Mama ma białą, ładnie wygląda ten kolor .
Edytowane przez ona123ona Czas edycji: 2011-03-31 o 10:05 |
||
|
|
|
|
#3971 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z drugiej strony dziewczyny, nawet gdyby Ci sprzedawcy sprowadzali ciuchy stamtąd to i tak byłoby to mało opłacalne biorąc pod uwagę wysokość prowizji od sprzedaży no chyba że hiszpańska zniżka pracownicza wynosi 50% ![]() ![]() ![]() pomarańczowa wersja fuksjowej pojawiła się w nowościach i na naszej stronie - na szczęście ten kolor zuuuupelnie do mnie nie przemawia
|
|
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chabrowa marynarka dla porównania kosztuje 59,95 euro co wynosi ok 240zł a u nas 359zł ![]() Podobnie te nude buciki z ćwiekami |
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#3974 |
|
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny ,
co myślicie o tej sukienkce czy nie jest przypadkiem za krótka .? będe bardzo wdzięczna za wszelkie opinie
Edytowane przez apstyle1 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:30 |
|
|
|
|
#3975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potwierdzam bo też jestem posiadaczką białej ale nie wiedziałam, że tak fajnie może wyglądać włożona do spódnicy. Ślicznie Ci w pomarańczu i masz świetną fryzurkę. Nie mam nic w kolorze pomarańczy ale zastanawiam się nad ożywiającym dodatkiem w tym kolorze lub różu w postaci szala z Zary. Tylko cena mnie zniechęca ;/ 99,90 Ostatnio kupiłam białą kurteczkę z zipem i myślę, że taki szal fajnie by się przy niej prezentował Co myślicie dziewczyny?Gabi skusiłam się też na podobne okulary do Twoich tyle, że w jasnym kolorze. Ostatnia fotka znaleziona w necie - okulary na osobie
|
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Przyczajenie
|
i jeszcze poporoszę o opinie tej spódnicznki nie wygląda jak bąbka .?
|
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
jest jeszcze ta xs-ka? nie mogę znaleźć...
chyba mam, chodzi o sprzedawce gladiatora...?
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:44 |
|
|
|
|
#3978 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a myślę, że taki kolorowy szal to bardzo fajny pomysł, ja sama szukam w kolorze ostrego fioletu do mojego beżowego trenczu |
||
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny możecie podać link lub wkleić nazwę użytkownika, który posiada te kobaltowe marynarki w przystępnych cenach??
|
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() szal na pewno ładnie ożywiłby białą kurteczkę - tylko cena za kawałek materiału faktycznie przesadzona , poczekaj do wyprzedaży (wiem, wiem nie jest to proste Cytat:
jest strasznie infantylna Edytowane przez lenka799 Czas edycji: 2011-03-31 o 10:48 |
||
|
|
|
|
#3982 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kurteczkę kupiłam na allegro r. S. u tego sprzedawcy:http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=21600415 Miał wystawioną jeszcze M i L ale aukcja się skończyła. Myślę że jeszcze wystawi. Teraz ma identyczne tylko w beżu. Moja jest ecru. To taka marynarko - kurtka bardziej. Ma rękaw 3/4 ale jestem bardzo zadowolona z zakupu
|
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3984 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=lenka799;26071005]Maggi świetne te okulary
![]() szal na pewno ładnie ożywiłby białą kurteczkę - tylko cena za kawałek materiału faktycznie przesadzona , poczekaj do wyprzedaży (wiem, wiem nie jest to proste Lenka dziękuję. Cena szala faktycznie przesadzona. Mam nadzieję że znajdę coś taniej. Okulary to dokładnie te: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...N%2BSIDE-PIECE Kosztują 99. 90 |
|
|
|
|
#3987 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio widzialam kolorowe szale w stradivariusie. Byly niebieskie, nasycony koral/czerwien, chyba zolte i jakis jeszcze. rozowych nie bylo ale cena w miare przystepna bo chyba 30 albo 40zl.
|
|
#3989 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będę musiała zatem zajrzeć do Stradiego. Swoją drogą mam podobny szal z zeszłego roku tyle, że pudrowy ze Stradivariusa właśnie.
|
|
|
|
|
|
#3990 |
|
Raczkowanie
|
Taki różowy szal fajnie wygląda do pudrowego. Blonde Salad ma ten z Zary
http://www.theblondesalad.com/search...3A00%2B02%3A00 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.

. czulam sie jak w pancerzu. ale moze mnie sie taka sztuka trafila tylko 

a miałam już nic w tym mcu nie kupować

sama nie wiem, mam nadzieję, że nie są kradzione.. Moja znajoma znala dziewczyne,ktora w specjalnej torbie wszystko ze sklepów umiała wynieść 
chyba dziś ją przymierze, obiecałam bratu zakupy wieczorem więc może się uda i jak mi się spodoba to będę polować na all.
, miło mi 

, poczekaj do wyprzedaży (wiem, wiem nie jest to proste